Schulz voor Europees belastingsysteem als middel tegen “populisten”

screenshot_28

(Vertaling: E.J. Bron)

Een Europees belastingsysteem en teugels voor de globalisering moeten de “populisten” de wind uit de zeilen nemen, aldus de voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz (SPD): “We hebben snel een gezamenlijk belastingsysteem nodig om de belastingvlucht en de belastingontduiking effectief te bestrijden”, zei Schulz tegen de “Bild am Sonntag”. “Dat is het beste middel tegen populisten.”

contra-magazine

Om een zegetocht van de “rechts-populisten” te vermijden, zou de EU eindelijk beteugelende regels voor de globalisering moeten doordrukken, aldus Schulz: “Het mag niet langer zo zijn dat de kleine cafébezitter in Berlijn zijn belastingen moet betalen, een internationaal concern zoals Starbucks twee huizen verder echter niet, omdat die zijn winst naar een belasting-oase verschuift. Aan zulke uitwassen van onrechtvaardigheid moet de EU-landen een einde maken.”

Ook eiste de voorzitter van het Europees Parlement meer respect tegenover levenswijzen op het platteland: “We moeten aan alle levensmodellen hetzelfde respect betuigen. Ik woon zelf in de kleine stad Würselen bij Aken, ik ben al 30 jaar getrouwd. Dat is voor mij in orde.”

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", Brussel, democratie, demoniseren, dictatuur, establishment, Europa, Europees Parlement, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

21 reacties op Schulz voor Europees belastingsysteem als middel tegen “populisten”

 1. ieznogoedh zegt:

  Ik woon zelf in de kleine stad Würselen bij Aken, ik ben al 30 jaar getrouwd. Dat is voor mij in orde.”

  Dat is mooi voor je. Hou het daarbij en laat andere mensen verschoond blijven van je dictatoriale praktijken. En dan leg ik nog niet eens verbinding met je voorganger die ook zo graag alles wilde controleren en iedereen die hem niet welgevallig was, om zeep liet helpen.

  Like

 2. Jean zegt:

  Is er nog geen schavot geplaatst om die nazi’s te berechten of moeten we weer gaan meemaken wat we al 2x hebben meegemaakt?
  Zijn de rampen en ellende veroorzaakt door mürkel en schülz nog niet rampzalig genoeg?
  In Europa nooit een dictatuur dus weg met die lafaards aan dat stuur.

  Like

  • Bas zegt:

   Quote: Is er nog geen schavot geplaatst om die nazi’s te berechten.
   ”Parallellen met nazi’s overstijgen zelfs de trammelant die dit uitschot (heeft) veroorzaakt. Ze hebben o.a. de levens en veiligheid om hun autoriteit te behouden boven de vrijheid van de Nederlandse en andere Europese bevolkingsgroepen gesteld.. Een schavot is onvoldoende om dit democratisch georganiseerde machtsmisbruik te kunnen wraken laat staan te compenseren. Hopelijk worden alle EU initiatiefnemers, en in hun kielzog alle mede verantwoordelijken, snel voor dit tribunaal te staan. http://eutribunal.com/nederlands

   Like

 3. Marlies zegt:

  Wat me nog het meest verontrust na de Trump zege is, dat het EU-Nazi tuig – zowel als de landelijke politieke nazis – nu men gezien heeft dat het volk genoeg heeft van hun dictatoriale gedrag – de duimschroeven razend snel gaat aandraaien. Dan blijft alleen de echte volksopstand over.

  Liked by 1 persoon

 4. joga zegt:

  Laat hij eerst de massale immigratie van uitvreters maar een stoppen. Dat is pas een prioriteit.

  Like

 5. Henk der Niederlander zegt:

  Even wachten!!
  Is Schulz ervan overtuigd dat de mensen nog geloven dat hij de multinationals een gelijke belasting wil laten betalen dan de Europese burgers.
  Wie moet dan de globalisten in het linkse kamp financieren vraag Ik me af.
  Dus weer een verhaaltje voor de Vaak.

  Daarbij weet die zuipert te vertellen dat we respect op moeten brengen voor de mensen op het platte land?????

  Wil die halve gare vertellen dat de burgers van Europa niet zitten te wachten op enig respect vanuit Brussel en eens een keer serieus genomen willen worden door die oplichters uit Brussel??

  Ow ja dom van mij Dat is natuurlijk te vel gevraagd.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Dat gaat willem de overbodige en ze moeder niet leuk vinden.

  Liked by 1 persoon

 7. Nemesis zegt:

  Sinds wanneer hebben EU bobo’s nu plotseling zelf respect voor de mensen op het platteland?
  Wat hij dus eigenlijk zegt is, dat Brussel nog wat belastingcenten wil lospeuteren van de burger om hun ” oorlog” tegen rrrrrrechts (populisten) te finacieren en zelf zo op hun met goud gerande franjes bekleedde stoelen kunnen blijven zitten. Probeer het maar niet, zou ik zeggen.
  De rest erom heen, respect voor de plattelands bevolkin en de berlijnse kroegbaas is om het werelijke doel te versluieren.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Wanneer wordt deze nazi eindelijk is terecht gesteld ?????

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Als men zich realiseert, dat deze hele EUSSR, voortgekomen is uit de plannen van hoge Duitse Nazi’s, dan kan men genoeg weten. Toen deze hoge partijbonzen inzagen, dat Duitsland verliezen ging, hebben ze al een blauwdruk gemaakt, waardoor hun plannen na de oorlog toch werkelijkheid konden worden. En dankzij verraders der politiek is hun dat nog gelukt ook.

  Liked by 3 people

  • Jean zegt:

   Tom, met andere woorden “het zijn nog steeds dezelfde als 75 jaar geleden… en ook nu gaan de ogen nog niet open ondanks de massale import van moorddadige barbaren door die EU misdadigers en misdadigsters.

   Like

 10. Jan zegt:

  Jörg Meuthen AFD: Het bezopen utopisch denken van politiek links

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Juncker denkt door de teugels aan te halen via een nieuw belastingstelsel voor elke burger van Europa, hij de burgers onder controle kan houden. Hoe gek kun je zijn. Ten eerste gaat er geen enkele burger mee akkoord, want dit is dictatuur en tirannie van de eerste orde. Het laat alweer maar eens duidelijk merken dat de Brusselse elite de ‘macht’ die ze denken te hebben over het Europese volk, helemaal verkeerd inschatten. Maar wat ze totaal vergeten en grootheidswaanzin over hebben, is het gegeven dat ze totaal niets over ons te zeggen hebben. Wie denkt Juncker, de Brusselse elite wel dat ze zijn.

  Ze leren het nooit en dat is juist hun eindoordeel. De fout dat ze juist dat denken, dat ze de alleenheersers over Europa zijn, zal hen uiteindelijk de kop kosten en juist dat voortbrengen, waar ze totaal bang voor zijn. De ‘üntergang’ van het Brusselse ‘dritte reich’. Bravo!

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Besoffen Schultz, kampcapo Schultz, uit het spookhuis ontsnapte Verhofstadt en de rest van het criminele gekkenhuis, maken nu koortsachtig haast met de oprichting van een EU-leger door de naam NAVO te veranderen in “EU-schutsstaffel” en de verplichte invoering van een collectieve roof-verplichting tot betaling van nog hogere EU-brandschattingen.
  Maar ze zijn al te laat!!! Ze zijn hopeloos te laat.
  Het schrikbeeld Trump doemt op aan de einder…
  Dat een einde zal maken aan het verachtelijk roof en onderdrukkingsregiem van het EU-krapuul en het volk de impuls zal geven een einde te maken aan het terreurregiem van de tirannieke, trouweloze, volksverraderlijke criminele nagemaakte politici van alle Europese landen…!!!

  Like

 13. volksrechter zegt:

  “Het mag niet langer zo zijn dat de kleine cafébezitter in Berlijn zijn belastingen moet betalen, een internationaal concern zoals Starbucks twee huizen verder echter niet, omdat die zijn winst naar een belasting-oase verschuift. Aan zulke uitwassen van onrechtvaardigheid moet de EU-landen een einde maken.”

  Het eigenaardige aan deze uitlating van oppercomandfuhrer Schulz,
  is dat hij misschien wel zoals zovelen van dat uitschot kunstschilderijen of goud op luchthavens in een stuk niemandsland in kluizen deponeert…..!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s