DENK wil ’koloniale’ straatnaambordjes schrappen

screenshot_57

Tunahan Kuzu en Selcuk Öztürk

(Door: Lise Witteman)

ROTTERDAM – Nederland zoals we het nu kennen moet op de schop. Verwijzingen zoals op straatnaambordjes naar ’het koloniale verleden’ moeten worden geschrapt en ook het ministerie van Defensie kan worden afgeschaft. Dat staat in het verkiezingsprogramma van DENK, de partij die door de twee afgescheiden PvdA’ers Kuzu en Öztürk is opgericht en waar onder meer presentatrice Sylvana Simons zich bij heeft gevoegd.

Zo zou de Coentunnel, vernoemd naar de ’schurk’ Jan Pieterszoon Coen, volgens de partij een nieuw naambordje moeten krijgen, evenals alle andere straten, bruggen, tunnels en musea die namen hebben die verwijzen naar de tijd dat Nederland nog kolonies had.

Lees verder>>>
(h/t “boorzalf”)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Turken. Bookmark de permalink .

46 reacties op DENK wil ’koloniale’ straatnaambordjes schrappen

 1. Charles Martel zegt:

  Je suis zwarte piet!

  Liked by 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  Elke haathut is vernoemt naar of een moordenaar of na een bloedige veldslag, maar daar hoor je ze niet over.

  Liked by 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Waanzin, ga lekker in Turkije zeiken hufters !!
  Erken eerst maar eens de genocide van de Armeniërs door Turkije.

  Liked by 1 persoon

  • elisah zegt:

   Of we eisen dat de haatteksten uit de koranus weg moeten…

   Like

  • fleckie zegt:

   Er waren nog meer genocides,( behalve de Armeense genocide, laten ze zich daarover maar druk maken, en nog zijn TURKEN andere mensen aan het uitroeien, bijv. de onderdrukkende MULLAHS, in Iran, of denken deze TORKTAZI dat we intussen niet weten, dat ze de Perzen onderdrukken, ( hoe is het toch mogelijk dat deze TORKEN, mediaaandacht krijgen?)Hoogste tijd dat er ‘schoon schip’ gemaakt wordt,voordat die kanker zich verder uitbreidt!

   Like

 4. volksrechter zegt:

  De pot op turkse mest !

  Liked by 1 persoon

 5. oud-marinier zegt:

  Om de doie dood niet…De namen die straten of andere objekten hebben…HOUDEN gewon netjes hun naam. Wie denken die renddebielen wel niet dat ze zijn ? Door de namen te veranderen.., daarmee wis je het verleden echt NIET uit.. Is hetzelfde wanneer je een Morocse / Tuerkse moslim Johnny gaat noemen…je blijft toch aan hem zien dat ie een moslim.morocs of Teurkse mossel is. Je wist het verleden cq afkomst niet uit met naams verandering. Daarbij komt nog…”Waarom zouden de NLers niet trots mogen zijn op hun verleden ? ” Dat er dingen / zaken zijn gebeurd in de voormalige kolonie-en , die niet door de beugel konden , zal ik niet ontkennen…Maar daar heeft ok niet iedere koloniaal zich schuldig aan gemaakt. Het zijn een handje vol geweest die er een behoorlijke stront van hebben gemaakt, waardoor de rest van de NLers een slechte naam kreeg.

  Liked by 1 persoon

 6. Hans zegt:

  Kun je nagaan wat een kutpartij dat pvda is.
  denk is daar maar een slap turks aftreksel van.
  Kun je nagaan…

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  De booslim KANKER is weer bezig, ik denk dat deze ratten zo snel mogelijk eruit moeten, oppleuren ermee en ook met de partij waar ze vandaan komen, die heeft dit alles bewust gefaciliteerd, de partij van de allochtone ratten!!!

  Like

 8. sjuad kirosati zegt:

  Armeense Genocide Tunnel,,of,, Turkse Dictator Verbinding of,, Duistere Mohammed Ondergrondse,,,

  Like

 9. Ronaldo zegt:

  Ze zouden hun energie beter kunnen gebruiken om hun rasgenoten normen en waarden bij te brengen die hier in ons land gelden; voorop gesteld dat hun rasgenoten hier willen blijven en wonen. Hun ideeën heben geen meerwaarde voor onze samenleving.

  Like

 10. Mr D. Umass zegt:

  Smerige kutturken sterf… STERF!!! zeg ik je!

  Like

 11. Golden Girl zegt:

  en dat zit in onze regering ? ze wilden ook al de straatnamen van zeehelden veranderen, hoe moet de Coentunnel dan heten, natuurlijk joh we gaan speciaal voor jullie alle straatnamen enz veranderen, ook in het Arabisch geschreven alvast, is wel zo handig als we Nederstan gaan heten, want die tijd zit eraan te komen

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, daar ZITTEN ze nog niet in, maar daar WILLEN ze wèl in! Om heel Nederland op de schop te nemen en de poorten naar de islamisering definitief te openen! Vooralsnog gaan ze dermate amateuristisch te werk, dt je je er ook weer nietál te druk om hoeft te maken, maar oh, die aanmatiging, die aanmatiging: Bij elke regel die je uit dat programma leest, denk je maar één ding: Hoe dúrven ze! En trouwens ook: Hoe lang laten we ons nog door dat vúllis schofféren?!
   Als er iets is, waartegen een nieuw, nationaal protest zou moeten worden georganiseerd, dan is het wel tegen dat gore, schofterige, aanmatigende partijtje DENK!

   Liked by 1 persoon

 12. carthago zegt:

  De geitenneukers zijn dus al bezig met de overname, zo te lezen. Als je het leger afschaft wordt de coup van de geitenneuker uit Turkije inderdaad veelgestelde eenvoudiger. Ik denk dat deze trollen geen hersens hebben maar diarree in hun kop.

  Like

 13. Dat heb ik al zo’n week of wat geleden al vermeld dat Denk met dit voorstel zou komen. Wat is het daarop volgende? Onze geschiedenisboekjes aanpassen? Ze proberen gewoon onze geschiedenis uit te wissen. Ze zijn gewoon bezig ons land over te nemen. Nog meer van die haathutten erbij hun feesten, met recht we zijn aan alle kanten kaal geplukt en beroofd. Bedankt Rutte.

  Like

 14. Sjaak zegt:

  Ik DENK het het niet !
  Ze halen het bloed onder de vingernagels vandaan !

  Like

 15. Wilma Grunn. zegt:

  Zuid Afrikaanse toestanden.

  Like

 16. Jan zegt:

  Ik zie dat de Denkers hun site hebben gerepareerd. Nu staat er weer iets onder ‘standpunten’

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Waarvan is DENK eigenlijk de afkorting? Zou het dit kunnen zijn?

  D rammende
  E zels
  N eucqen
  K amelen

  Like

 18. Steven zegt:

  Ze kunnen beter schrappen dat ALLOCHTONEN in Nederland partijen kunnen oprichten!!

  Like

 19. Tom zegt:

  Doet me denken aan de Jeruzalem kwestie.

  Ook hier kan men over een paar honderd jaar gaan verkondigen dat ons (dit) land niks te maken heeft met Nederlanders. Gewoon langzaam maar zeker elke vorm van de Nederlandse cultuur uitbannen waarna de geschiedenis herschreven kan worden.

  Like

 20. Mary zegt:

  En wij schrappen DENK zodra we de kans krijgen, komt misschien eerder dan gedacht.

  Like

 21. bedonderde burger zegt:

  tekst van de Turkse Ersin Ulkar, die dit op 8 augustus 2016 op GeenStijl plaatste.

  Ik bid tot Allah de machtige. Met hulp van Allah heet eiffel toren over max.10 jaar SULTAN ABDUL TAYYIP ERDOGAN toren. Dom in Koln Sultan Tayyip Moskee. Europa wordt verdeeld tussen Rusland en Ottoman Empire 2.0 (Turkije). Nog heel even. Vandaag zwoor 5 miljoen Turken in Istanbul en 75 miljoen in heel Turkije om wraak te nemen en het westen kapot te maken. Dinsdag een vergadering in Moskou tussen Erdogan en Putin. 8 uur tijd is voor de afspraak uitgetrokken. Plannen zullen besproken worden. Vernietig het kwade geest. Usa gaat europa ook niet redden dit keer. Jullie vrouwen worden onze sletjes in onze harem. Jullie kerken zullen branden. Jullie mannen zullen onze dwang arbeiders zijn! Jullie tijd is gekomen. Wraak zullen we nemen van sultan Abdulhamit Han de tweede! We zullen delen/heersen/kapot maken. Moge Allah deze tijd spoedig laten komen!Allah is groot!

  Zo dat weten we dus.

  Like

 22. Witte raaf zegt:

  Ze kunnen beter zichzelf schrappen,lijkt me een beter idee.

  Like

 23. Pieter zegt:

  Wat een stelletje islamfascisten is het toch. Nu willen zij een sharia-politie oprichten die achter autochtonen aan gaat.

  Like

 24. Henk der Niederlander zegt:

  Het lijkt me wel goed dat Denk op deze manier doorgaat want toevallig heb Ik vandaag met een Turkse kennis gepraat en die wist me te vertellen dat er maar zeer weinig Turken zijn die iets met Denk gemeen hebben.
  Naar Ik begreep hebben ook de Turken niet veel op met Denk.

  Dus door blijven gaan zo bij denk en het lijkt me zeker dat jullie de kiesdrempel niet halen.

  Nmm is denk een beetje een uitvergrote versie van gekke Silvana.

  Like

 25. Marga zegt:

  Werkelijk waar ze zijn nu echt doorgeslagen die van “DENK”
  Oprotten gauw uit Nederland.
  Ga alsjeblieft terug naar je eigen land, kan je daar gaan zeuren en zeiken.
  Jullie horen hier niet.

  Like

 26. BertG. zegt:

  Ze zijn al lekker op dreef, zeg wat over erdootje en ze pakken je op.

  Bij een anti-Erdoland demonstratie eergisteren in Amsterdam is een betoger in de boeien geslagen omdat hij bordje toonde waar op stond: ‘Erdogan Terrorista’.
  Volgens de politie werd de man opgepakt wegens belediging en gebeurde dit op last van burgemeester Van der Laan.
  https://www.powned.tv/artikel/man-toont-anti-erdogan-bord-wordt-opgepakt

  Like

 27. Mirjam zegt:

  Waar Denken ze het recht vandaan te halen om zoiets voor te stellen. Zij willen Nederland veranderen in een tweede Turkije. Ze moeten gewoon zelf vertrekken. Ze horen niet in ONS land.

  Like

 28. P. Romeijn zegt:

  Kortom, Denk wil een multiculturele meningsdictatuur waarbij elke vorm van gezond verstand als racisme strafbaar wordt gesteld. Het Nederlandse volk met zijn geschiedenis, taal en tradities (cultuur) maken Nederland wat het is en hoort te zijn. Achmed met een Nederlands paspoort is precies wat het is: Achmed met een Nederlands paspoort. Het maakt hem nog geen Nederlander, want Achmed behoort bijvoorbeeld tot het Turkse volk met de Turkse geschiedenis, taal, cultuur etc. Een paspoort is een formeel stukje papier dat bepaalde rechten verleent, maar het bepaalt niet je identiteit. Ons volk laat zich afschaffen op deze manier.

  Like

 29. kruisridder zegt:

  Onder de nazi-bezetting in Groningen moesten bepaalde straatnamen ook veranderd worden. Zo moest de Wilhelminakade worden veranderd in Plantsoenkade. Zo is de islam nu eenmaal niks anders dan een totalitaire islamitische nazistische ideologie.

  Like

 30. ReaGluurder zegt:

  Bovenstaande foto zegt alles!! Beetje samenzweerderig NL’ers proberen te jennen, pesten etc. Een dikke F-VINGER richting de Belastingbetaler (al decennia!!) Meer meer meer……. Geert!!

  Like

 31. Johan zegt:

  Bij de eerstvolgende verkiezingen zal dat hele ‘denk’ niet alleen geschrapt, maar volledig weggevaagd worden. Wat een mallotenpartij is het toch !

  Like

 32. DENK toont aan niet te kunnen denken , geheel conform de Koran

  Like

 33. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  Opsluiten deze Idioten

  Like

 34. Aegolius cs zegt:

  Willen we weer terugkeren naar de oude tijden en namen afschaffen van hen benoemde, die op de stranden van Afrika , op het einde van de slavernijtransport, het laatst “aangeboden” van onwelkome intern Afrika dat kostenlos werd aangeboden?
  Als namen moeten worden verwijderd dan ook eerlijk uitruilen van hen die dat wensen en terug naar Afrika alwaar hen een warm welkomst zal worden voorbereid door Boko-haram en ander vredelievende islam groepjes.
  Hier zeiken met een welgevulde buik, genietend over ons sociale geborgenheid, over het wanstaltige verleden…… Gewoon dekoloniseren van het in gedachten patroon levend.
  Voortplanten is een biologisch verschijnsel, edoch overstijgt Sint en zwarte piet het cultuurelement t.o.v. het biologische.

  Ik denk, dat Denk anders zal denken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s