Heersende elite zet kiezer weg als boze en domme burger

screenshot_54

(Door: Afshin Ellian)

Afshin Ellian wil de ongerustheid over Donald Trump een beetje wegnemen. De wereld gaat echt niet ten onder nu hij is gekozen tot de nieuwe president. Wat wel zorgen baart, is de toestand van de elite.

De politieke aardverschuiving in Amerika is onafwendbaar. In de heersende media probeerde men de gebeurtenissen te duiden. Het is wel erg grappig om te zien hoe bepaalde figuren de wil van ‘de boze burger’ willen verklaren.

Het zijn dezelfde mensen die sinds de revolte van Pim Fortuyn met het verketteren en vernederen van andersdenkenden bezig zijn. De Nederlandse publieke omroep en alle andere staatsmedia in Europa zijn wanhopig geworden. Ze zijn in paniek. Jeroen Pauw had zelfs D66-leider Alexander Pechtold uitgenodigd om met de ‘boze burger’ te praten. Wat een klucht!

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Heersende elite zet kiezer weg als boze en domme burger

 1. Remco Jaasma zegt:

  De verslaggevers van de mainstreammedia, immers van de Oranje Boven-propagandapers, zijn niet minder schuldig. Mijn tweet: “Is de demonstratie op 12-3-17 nieuws voor de Propaganda Pieters van @RTLNieuws o.l.v. immers Propaganda @pieterkleinrtl en @eelcobvr nieuws?”

  Like

 2. Onvrede groeit alleen maar, door dat wij al een lange tijd geleden zijn weggezet als niet kunnen denkende burger. Hier kan je zelfs een oproer mee ontketen.

  Geliked door 1 persoon

 3. De Koran-verslaving wordt steeds erger; met dank aan Clinton, Obama en de publieke omroep

  Like

 4. Anna zegt:

  Zo leuk gisteravond; de minsters van BUZA bij elkaar…… wat een bange wezels…..zijn dat nu ministers….. praten over ” het gevaar Trump” nee we zijn niet bang zegt Koenders maar bezorgd… ik heb geleerd te luisteren naar wat ze niet zeggen, maar gisteravond was het zo ‘ n kleuterschool niveau, dat ik hard moest lachen…..

  Hee……. waarover vergaderen dan?????? Wisten jullie niet wat er speelt onder de europesche bevolking….
  Is die kaasstolp echt zo dik en en ondoorzichtig dat het jullie nog nooit is opgevallen dat vele EU burgers de EU niet meer willen???? Zijn jullie echt zo dom???? Denken jullie het proces en de kracht van de mobilisatie van de burgers tegen te kunnen houden?????

  Ja, jullie hebben een sterke troef in handen….. de EU wordt niet gekozen maar benoemd….
  Dat is toch wel verdraaid handig van jullie geweest om dat zo te doen… want dan houd Juncker zijn baantje… ( waarschijnlijk nog een poosje) Want veel landen willen stoppen met die Brusselse poppenkast……. BUZA ministers ; wij zien uit naar Trump hoor, dat jullie nog veel mogen piepen…. en nog een poosje en dan kunnen jullie ook een ander baantje zoeken…. ( Juncker bij een distilleerderij??? ) Trump houd niet van schoothondjes, je moet zelf je broek ophouden en dat is moeilijk he….. tot voor kort nam ” oom Tom” sorry Obama .de beslissingen voor jullie, dat blijkt nu opeens jullie schrikken ervan,,, waren jullie echt zo afhankelijk van die socialist….. jullie zijn nu bang , …. nu jullie automatisme wegvalt, nu jullie zelf moeten gaan denken…….oei wat een probleem wat een grote zorgen…… snel vergaderen, en Trump proberen kort te houden…..dat zal niet lukken want wat deze man heeft gepresteerd stond de hele wereld versteld van…… maar jullie…… kunne blaffen wat je willen Trump gaat door…… wat een verfoeilijke mentaleteit hanteren jullie toch.
  Soms schaam ik me om Europeaan te zijn…..

  Like

 5. koddebeier zegt:

  We spreken ze nog wel een keer…………op het schavot !!!

  Like

 6. Pieter zegt:

  Boos, dom , onderbuik, populisten, extreem-rechts, racisten. Alles kan de elite gebruiken, maar ook het gebruik van die termen wordt door het stomme volk niet vergeten !

  Like

 7. Wat óók erg grappig is dat men de de algemeen heersende psychologische toestand van de linkmensch eens en voor altijd uit de doeken moet doen. De hoogopgeleiden denkt dat het gewone volk een stel suffertjes zijn waarmee de bestuurlijke elite fysiek en verbaal de vloer mee kan aanvegen. Tja of er ooit een nieuwe Robespierre opstaat valt zeer te betwijfelen mijns inziens, het klootjes volk is tegenwoordig zo geïndoctrineerd dat ze alles pikken wat de elite aan beleidsmaatregelen doorvoert, zeker het asiel en immigratiebeleid wat de EU-commissie bedacht heeft en daarmee de nationale lidstaten gewoon voor het blok zetten,en dat bijna zonder enige vorm van protest gewoon doorgevoerd wordt.

  Frankrijk onthoofdde 40.000 mensen na invoering mensenrechten

  Volgens de Dictionnaire de l’Academie française van 1776 was terreur: ‘een emotie van grote schrik, angst of ontsteltenis’. Dat is sindsdien ingrijpend veranderd. In het nieuws van vandaag heeft ‘terrorisme’ een belangrijke plaats gekregen, en nu is het een ‘zonder wettige grond plegen van ernstig geweld, of ernstige dreiging daarmee, met een politiek of religieus doel’ (Wikipedia). Dat is te wijten aan de Franse Revolutie.

  ‘Frankrijk is waarschijnlijk het enige land ter wereld waar een revolutie met terreur deel uitmaakt van de nationale identiteit’. Het citaat is van de Pools-Franse historicus Krzysztof Pomian, één van de deelnemers aan het het debat dat woedt sinds de dood van Robespierre in 1794. De vraag is of diens Terreur een goede of een slechte zaak was. Lees verder >>>> http://historiek.net/frankrijk-onthoofdde-40-000-mensen-invoering-mensenrechten/37669/

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Laat de “elite” zich maar eens gaan verdiepen WAAROM de burger “boos” is.
  Jarenlang is het leven van ons, “domme en boze burger” verpest door de schadelijke strapatsen van de linkse ploerten en nu het er uitzien dat ze hun luizenbaantje eventueel zouden kunnen verliezen of minder geld naar zich toe zouden kunnen harken, klagen ze steen en been; al dan niet met bezorgde krokodillentraantjes.
  En hun “aanhangsels” geloven hen nog ook; dat is het meest kwalijke.

  WEG MET DE “ELITE”. “Socialisten” hebben altijd alleen maar doffe ellende, armoede en angst veroorzaakt.

  Like

 9. Een golf van afkeer en geweld, die we het best “Trumpfobie”kunnen noemen waart over de halve wereld maar in het bijzonder in de V.S.

  Like

 10. De afgelopen jaren hebben we een permanent mantra gehoord van “Assad moet verdwijnen”.

  Als domme papegaaien lieten onze “volksvertegenwoordigers” in het Haagse Binnenhof braaf dezelfde geluiden horen.

  We weten uiteraard nog niet hoe dingen zullen gaan verlopen in Amerika wanneer men daar de nieuwe president Donald Trump gaat installeren, maar diegene die nu al krom ligt van het lachen is de Syrische president Assad.

  Een plaatje kan meer zeggen dan duizend woorden, dus bij deze:

  We willen onze minister president Rutte vragen om goed het bovenstaande lijstje te bekijken, want ook hij zal aan het rijtje worden toegevoegd.

  Het rijtje domme blatende papegaaien, zoals bijna onze complete “volksvertegenwoordiging”.

  Nu de Russische krijgsmacht zich in het Syrische conflict met luchtaanvallen aan de zijde van de Syrische president Bashar al-Assad heeft gevoegd, blijft het standpunt van het kabinet over de toekomst van Assad ongewijzigd: “Assad moet weg.”

  Dat zei minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders donderdag tijdens een debat in de Tweede Kamer.

  Volgens Koenders is het “moreel verwerpelijk” om Assad in het zadel te houden. Hij herinnerde de Kamer aan de manier waarop Assad de vreedzame opstand met harde hand heeft neergeslagen. Bovenden blijft Assad granaatbommen gooien op zijn eigen bevolking.

  Het wordt hoog tijd dat er een einde wordt gemaakt aan die walgelijke vertoning in Den Haag.

  Bron
  niburu

  Geliked door 2 people

 11. Jan zegt:

  De Democraten in Amerika gaan zelfmoord plegen. Hoofd van deze criminele organisatie wordt niemand minder dan Keith Ellison, Hamas-aanhanger

  Minnesota Congressman Keith Ellison, infamous for his pro-Hamas rallies (here) and his pilgrimage to the Hajj in Saudi Arabia, paid for by the Muslim Brotherhood (here), is the front runner to become the new DNC chair.
  ….
  Senators Charles Schumer, Elizabeth Warren and Bernie Sanders have all stated their support for Ellison to be the new chair of the Democratic National Committee
  ….
  http://pamelageller.com/2016/11/muslim-brotherhood-linked-congressman-keith-ellison-touted-new-dnc-chair.html/

  Dat is zo ongeveer wat hier gebeurt, waar alle slinkse partijen moslims opnemen en leidinggevende baantjes geven die zij direct misbruiken om de Nederlandse staat onderuit te halen.

  Like

 12. Jan zegt:

  CNN jammert weer: de beurzen stijgen veel te snel: The market set records after Donald Trump’s victory.

  CNN: Trump is making the stock market rise too muchhttps://t.co/M8pKkBlJc0

  — Jack Posobiec (@JackPosobiec) November 14, 2016

  Donald Trump warned us that this would happen:
  “You will be tired of winning. We will win win win.”

  Like

 13. Mary zegt:

  Wat de elite en media heeft gedaan is demoniseren van de realistische mens er is namelijk geen enkele andere manier dan weghonen of onderdrukken om te voorkomen dat je moet gaan onderbouwen waar ze tot nu toe allemaal mee bezig zijn geweest, de EU, VN, de Nederlandse politiek, OM, rechters etc. ze kunnen het namelijk niet uitleggen dan zouden ze het volk moeten vertellen waar ze werkelijk mee bezig zijn en dan kunnen ze net zo goed direct zelfmoord plegen.

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Redelijk artikel maar meneer Ellian is natuurlijk zelf deel van de elite.
  Soms schrijft hij dus smerige stukjes over de PVV. Hij wordt betaald door de VVD, dus zijn inzichten zijn soms flink fout gekleurd.

  Voor mij zijn trouwens de domste kiezers juist de idioten die op de elite blijven stemmen.
  Nederland was een geweldig land, maar dankzij de NSB-ers van nu, dezelfde elite dus, blijft er weinig over voor hun kinderen. En dus ook niet voor mijn kinderen. Misdadig en dom uit hebzucht.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Wij wisten het echt niet!
   Maar gelukkig was daar onze Ashan weer die zuiver en helder het licht van zijn onmetelijke geest liet schijnen over ons domme getob, en feilloos de werkelijkheid analyseerde.
   En wij maar roepen, oh zó zat het. Goh. Dat wisten wij helemaal niet.
   Nooit aan gedacht. Hoe is het toch mogelijk dat hij…
   Hij doet het toch maar.
   Helemaal uit Perzië naar hier gekomen om ons te vertellen hoe het zit.

   Elsevier. Uw wekelijks baken in woelige tijden.
   Wat Joop is voor de PVDA, is Elsevier voor de VVD.

   Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  Aandelen van Pepsico aanzienlijk minder waard nadat CEO Indri Nooyi feitelijk suggereerde dat Amerika onder Trump een hel zou worden

  Pepsico Stocks Crash After Far Left CEO Indri Nooyi Smears Donald Trump  PepsiCo’s CEO said the election of Donald Trump as president was terrifying her employees.

  “I had to answer a lot of questions from my daughters, from our employees. They were all in mourning,” PepsiCo CEO Indra Nooyi told Andrew Ross Sorkin at The New York Times’ DealBook conference on Thursday.

  “Our employees were all crying,” she said. “And the question that they’re asking, especially those who are not white, ‘Are we safe?’ Women are asking, ‘Are we safe?’ LGBT people are asking, ‘Are we safe?’ I never thought I would have to answer those questions.”

  After congratulating Trump for his success, Nooyi, who supported Democrat Hillary Clinton in the presidential race, said everyone in the US needed assurance of their safety.

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/update-pepsico-stocks-crash-far-left-ceo-indri-nooyi-smears-donald-trump/

  Like

 16. Jan zegt:

  Pechtold: “Merkel heeft lef getoond tegenover Trump”

  Geen grotere imbeciel dan Pechtold die niet merkt hoe onbeschoft zijn favoriete buurvrouw is

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Misschien moeten de Amerikanen wederom Europa bevrijden, maar dan van de culturele en politieke elite ??????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s