Mocro´s pikken massaal van Groningers

screenshot_65

(Door: S. Reedijk)

Marokkaanse groepen ‘asielzoekers’ zorgen momenteel voor veel overlast in Groningen. Vaak banjeren ze de hele dag nutteloos door de stad en lijken zij maar over één hobby te beschikken: u proberen te zakkenrollen.

powned

De Mocro’s verblijven volgens Dagblad van het Noorden, totdat ze het land weer uitgegooid worden, in asielzoekerscentra. Tegen beter weten proberen ze toch aan een verblijfsvergunning te komen, ondanks dat Marokko als een veilig land is aangemerkt.

Het bizarre is dat ze volgens de Nederlandse wet wel eerst in de asielprocedure terechtkomen en dus kunnen doen en laten waar ze zin in hebben.

Bron:
www.powned.tv
(h/t “BertG.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", asielwaanzin, Criminaliteit, Groningen, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Moslims, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Mocro´s pikken massaal van Groningers

 1. Mirjam zegt:

  Ze zouden asielprocedures voor veilige landen moeten afschaffen. Gewoon niet binnenlaten.

  Geliked door 1 persoon

  • Sjaak zegt:

   Niet binnenlaten ? Ze komen als konijnen ook onder het gaas doorgekropen !
   Heel eenvoudig ! Aan de lange arm verhongeren laten, totdat ze vrijwillig weer
   terug gaan ! Zucht ! Droom !

   Like

  • elisah zegt:

   Dat snap je toch niet, waarom starten ze überhaubt een asielprocedure voor dat soort volk?

   Like

  • Peter Rissing zegt:

   Kan niet Mirjam, want dat zou logisch zijn.

   Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    De logica komt nog wel, wacht maar. Links gaat flink op hun neus kijken en dat duurt niet meer lang.

    Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Dat zou inderdaad de beste oplossing zijn @ Mirjam, maar de Politiek vind dat ze daar eerst een jaar of zo over moeten vergaderen (lees op de lange baan schuiven) want je moet je tijd op het pluche dus wel vullen en als er snel beslissingen worden genomen zal blijken dat er veel te veel plucheplakkers zijn in Den Haag.
   Daarom vond Ik indertijd de opmerking van Wilders ook zo goed toen hij zei dat er veel te veel mensen in de 2de kamer zaten die feitelijk niks toevoegen.
   Helaas weet Ik niet meer ter ere van wat hij die opmerking deed.

   Like

 2. Karen zegt:

  En natuurlijk ook allemaal recht op een gratis advocaat zeker? Krankzinnig gewoon. En dhr. Wilders zou niet mogen vragen of we minder marokkanen willen? Nou eigenlijk wil ik er niet minder ik wil er gewoon geen eentje, Nederland marokkanen vrij dat is wat ik wil!

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Ja, en niet te vergeten, want hoewel marokko bepaald niet het land van de wereld intelligentia is, weten ze wel allemaal dat ze na hun “vakantie” in Nederland, een betaald ticket naar hun apenland krijgen èn maar liefst een kleine € 2.000 in de pocket.
   Nederland, het land met waanzinnigen in de regering!

   Like

  • Mirjam zegt:

   Ik denk dat héel Groningen zich al schaart achter die uitspraak van Geert en als het nog even duurt en de Marokkanen overspoelen ons land, de rest van Nederland ook.

   Like

 3. kruisridder zegt:

  Ze plegen in Groningen misdrijven bij het leven. Overvallen, inbraken, verkrachtingen, geweldsmisdrijven dat het een lieve lust is. Ik maak geregeld gebruik van het OV. Niemand van hen die inchekt. De chauffeur laat hen allemaal doordraven omdat hij ook wel graag s´avonds nog bij vrouw en kindertjes thuis wil zijn. Nee, dan hebben wij als échte Nederlanders toch een stuk meer fatsoen en discipline in ons lijf.

  Geliked door 2 people

 4. Cathja zegt:

  Als Marokkanen geen recht hebben op asiel, dan moeten ze doodgewoon niet in die asielprocedure terechtkomen. Hoe simpel kan het zijn? Door idiote wetten en regels in ons land m.b.t. ‘vluchtelingen’ worden we financieel volledig uitgekleed. Het is niet de overheid die de rekening betaalt, maar wij.
  Maar zoals altijd, naar ons wordt niet geluisterd. Onze protesten worden genegeerd, en de overheid loopt met oordoppen in en oogkleppen op.
  Behalve als Wilders graag minder Marokkanen wil. Dan zijn de veroordelingen niet van de lucht!

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Internationale wetten gebieden dat ook voor asielzoekers uit veilige landen asielprocedures moeten worden gehandhaafd. Brussel beveelt maar weer eens, en Nederland volgt maar weer…

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Wie vroeg al weer of we meer of minder Marokkanen wilden hebben? Uit vertrouwde bron vernam ik dat ze in de grachtengordel liever meer Marokkanen hadden gehad. Zullen de Groningers daar ook zo over denken? Ik neem het de Marokkanen niet kwalijk zij hebben immers een ethnisch monopolie op misdaad en geweld en zijn daarom niet aansprakelijk. Althans dat vertelde iemand uit de politiek correcte hoek. Wie ik het wel kwalijk neem en die ik aansprakelijk stel zijn de boven ons gestelden van progressief links en groene snit die dit Marokkaans drama jaar in jaar uit laten door rotten in onze samenleving. Het duurt me te lang voor het Maart 2017 is. In mijn onderbuik heb ik tot overmaat van ramp ook nog het gevoel dat rond de kerst Europa overzaait wordt met islamitische aanslagen. Ik hoop dat mijn onderbuik zich vergist.

  Geliked door 2 people

  • Ekster zegt:

   Ik ben ook heel bang voor een of ander mohammedaans offensief. Rond de Kerst zou heel goed kunnen, want dat geeft het gewenste maximale schokeffect. Ik las ergens dat inlichtingendiensten hier ook voor vrezen. Is het niet opvallend dat de mohammedanen vorig jaar qua aanslagen helemaal los gingen en dat het nu al weer een tijdje relatief rustig is? Ze zijn iets massaals van plan en willen Europa het liefst in een keer kapot maken. Dat zal ze niet lukken, maar ze kunnen wel voor ongehoorde chaos en ellende zorgen. Daar zijn ze heel goed toe in staat, sterker nog, dat is waar ze voor leven.

   Like

 6. Bernardus zegt:

  En weer legt dit het totale failliet van ons land bloot. Door het slappe bureaucratische linkse beleid kunnen we niet eens ons eigen land beschermen tegen deze klaplopers. Deze zogenoemde ‘vluchtelingen’ krijgen ook nog een vertrekbonus van 2000 euro. Tijd om bij aankomst in ons land deze personen linea recta terug te sturen naar land van herkomst en er verder geen aandacht meer aan te schenken.

  Geliked door 1 persoon

 7. ReaGluurder zegt:

  Ze vertrekken weer met 1500 op zak van ONZE belastingcentjes, uitgedeeld door DE KLOJO’S van het Binnenhof!! (en Jan Lul kan weer een nieuwe phone / pasjes etc. regelen)

  Geliked door 1 persoon

 8. Waarom zou Marokko voor Marokkanen onveilig zijn? En waarom dan hier asiel aanvragen?

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan Wittebrood zegt:

  Ben het volledig met Mirjam eens. Voor veilige landen geen mogelijke asielprocedure bij decreet, hebben we alleen maar Denk tegen. Goed wetsoorstel, ook geen tijdelijk verblijf..

  Geliked door 1 persoon

 10. Johan zegt:

  Waarom wordt dat irritante volk niet meteen de grens over gekieperd ? Iedereen weet dat hier een spelletje monopoly gespeeld wordt met 1950 euro pleur-op-premie voor die kutmarokkanen.
  Bingo !
  Dat is toch ronduit belachelijk ?

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja, dit is inderdaad belachelijk, maar ook ronduit schandalig! Overal worden onze burgers op gekort, en dat moeten wij ons maar laten welgevallen.
   Die Marokkanen weten donders goed dat ze geen recht op asiel hebben, al proberen ze het wel door te zeggen dat ze uit Syrië komen, maar zodra vast staat dat ze uit een veilig land komen en ze toch echt moeten vertrekken, geeft onze overheid ze nog een cadeautje mee in de vorm van een cheque van bijna 2000 euro! Dat is voor Marokkaanse begrippen ruim een half jaarsalaris!

   Dijkhoff belooft niet dat hij deze waanzin gaat stoppen. Dan moeten wij, de kiezers, deze onbenul maar stoppen. Het moet over en uit zijn met deze geldverspilling!

   Like

 11. Ron zegt:

  Een voordeel dat het in het hoge noorden gebeurt. De gemiddelde inwoner in Groningen en omgeving schijnt nogal fan van de Partij van de Allochtonen te zijn die voor een groot deel verantwoordelijk is voor het binnenlaten van dit rapalje.
  Dan leren die pvda fans meteen eens goed wat voor een partij ze steunen en welk gevolg dat heeft.

  Like

 12. wauso zegt:

  Groningen, Friesland en de Randstad IS de juiste plek voor Marokkanen ! Hier leeft het Linkse Krapuul dat voor deze mensen heeft gekozen. Overlast IS de enige remedie om er vanaf te komen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad.
   Ik weet nog heel goed dat er talloze idioten waren in de jaren 70/80 die toen al hun huis openstelden voor asielzoekers.
   Dat verschijnsel deed zich toen voor het eerst voor.
   .
   Uitsluitend in de noordelijke provincies.
   Vooral in Friesland!

   Like

 13. Elena zegt:

  En…..opeens wist ik het….ik word een kutMarokkaan.
  Minder, minder, minder !!!!

  Like

 14. bokito zegt:

  volgens mij is het een pvda bolwerk, dus zitten ze daar op de juiste plek, geniet ervan .

  Like

 15. Flem zegt:

  Nederland is het vervolg op Duitsland en Zweden, alles komt deze kant op… de grenzen staan wijd open….

  Like

 16. Ongelovige zegt:

  Waarom asiel aanvragen als je gewoon als gezinsvormer kan komen, desnoods met valse papieren? Omwille van het gratis asielleven nt, en de oprotpremie.

  Like

 17. Iets komen brengen doen ze niet en als ze iets niet kunnen krijgen dan jatten ze het wel.

  Like

 18. ReaGluurder zegt:

  Dé krant van het noorden ‘Dagblad van het Norden’ besteed veel aandacht aan deze ellende. Maar reageuren is er niet (meer) bij! De politie van Groningen is ook al errug zwijgzaam. De bm van Groningen. Den Oudsten, is minder bang en spreekt vrijuit. Het gaat om “asielzoekers” oa. uit Georgie, nrd. Afrika, maar ook NL’ers (ws ‘je weet wel’).en het gaat al snel om tientallen!! Er zou ook sprake van aanranding zijn!! Meer meer meer …. Geert!!

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  Het stomme “goedmenselijke” klootjesvolk in dit land is masochistisch; dat kán niet anders.
  Ze zouden hun moeder nog op straat zetten om een stel jonge mohammedaanse dekhengsten in haar huis onder te brengen.

  “JI bent welkohom, jij bent welkom in mijn land”

  GROTE KOTS!

  Like

 20. Thomasson zegt:

  Zouden deze Moccro’s geen leuke karweitje zijn voor onze stoere knapen De Soldaten van Odin? Wat hebben ze nodig? Een beetje lef en een goede honkbal knuppel. Na paar sessies van gebroken tanden en botten die total loss zitten, verdwijnen ze uit het stadsgezicht.

  Geliked door 1 persoon

 21. paulzwueste zegt:

  Het moet nog heel veel erger worden…

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @paulzwueste: 19.37. uur, op 15/11. Juist gezien Paul. En debet aan deze hele gang van zaken, zijn op de eerste plaats: PvdA,VVD,CDA en D66. Deze kongsi heeft vanaf 1972, stelselmatig ons land naar de verdommenis geholpen. En tevens alle partijen, die de Motie Halsema hebben ondersteund. Helaas geloven velen in onze bevolking, alle rode/linkse leugens die door de LEUGENPERS, en de rode omroepen- en dat zijn de meeste- worden rondgestrooid. En onze bevolking slaapt rustig verder…

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s