Oktober: meeste asielaanvragen door Marokkanen

screenshot_55

Op de vlucht voor oorlogsgeweld in Marokko en… oh nee wacht

Marokkanen vroegen in oktober het vaakst asiel aan in Nederland, gevolgd door Algerijnen en mensen uit Eritrea. Het aantal Marokkanen en Algerijnen is sinds juli van maand op maand aan het stijgen.

post-online

Dat meldt de Immigratie- en Naturalisatiedienst maandag. In totaal vroegen in oktober 1956 mensen voor het eerst asiel aan. Daarnaast waren er 1552 aanvragen van na-reizende gezinsleden en werden 155 aanvragen opnieuw ingediend. Met in totaal 3663 was het een stijging van 16% in vergelijking met september.

Na de Marokkanen (20%), Algerijnen (14%) en Eritreeërs (10%) komen de Syriërs op de vierde plaats met 7%. Het aantal eerste asielaanvragen uit de zes westelijke Balkanlanden daalde opnieuw.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “BertG.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Marokkanen, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

50 reacties op Oktober: meeste asielaanvragen door Marokkanen

 1. Golden Girl zegt:

  de koek is op in Nederland, we hebben al genoeg uitvreters en scooter rijdertjes

  Geliked door 2 people

  • Leo zegt:

   En geforceerde schade ( verzekeringsgeld- opstrijk ) aanrijdinkjes, e.d.

   Like

   • Golden Girl zegt:

    Leo, idd, ik ken een hollandse vrouw, met een marokkaans schattig zoontje ( 32 jaar ofzo)
    hij rijd parkeergarages gratis uit achter een andere auto aan, zet aanrijdingen met vrienden in scene, licht de verzekering op enz, tenen krommend

    Like

 2. Cathja zegt:

  Ik zou graag willen weten op welke gronden Marokkanen en Algerijnen denken recht op asiel in ons land te hebben. Oorlog is er in beide landen niet, en op profiteurs zitten we hier beslist niet te wachten.
  Ik vind dat er geen énkele reden is om mensen uit deze landen asiel te verlenen. Stel je voor dat we iedereen die het in zijn hersens haalt om Nederland als vestigingsland uit te zoeken, ook daadwerkelijk in de kost moeten nemen! Te zot voor woorden! Ze komen hier echt niet om te werken, maar om te luieren en te profiteren (en Marokkanen om stennis te schoppen!).

  Opzouten, állemaal!!

  Like

 3. Hans zegt:

  Natuurlijk
  Ze horen van hun collega rifapen dat misdaad hier loont.

  win win win voor hen
  een total loss voor ons

  Like

 4. Ongelovige zegt:

  Ze zijn dan toch zo eerlijk om zich niet uit te geven als Syriërs, zoals de meeste anderen.

  Like

  • Karen zegt:

   Eerlijke Marokkanen, bestaan die 🙂
   Ik denk eerder dat ze gewoon niet slim genoeg zijn om zich te bedenken dat ze zich beter kunnen voordoen als Syrier.

   Like

 5. Henk der Niederlander zegt:

  Marokkanen worden al te lang gepamperd met hun zogenaamde asielaanvragen.

  Het word tijd dat Wilders eens gaat vragen hoe dat zit met die “asielaanvragen” want elke dorpsgek weet dat daar niks van kan kloppen.
  Overigens ben Ik nog steeds aan het inlezen dus weet ik niet of Wilders daar al vragen over heeft gesteld in de 2de slaapkamer.

  Like

 6. Het zou ook eens handig zijn als wij eens ingelicht zouden worden; over onveiligheid of dreigende oorlog daar. Hier is toch totaal geen sprake van. Waarom krijgen wij dan maar steeds MEER MEER MEER van die SCHEIT MAROKKERS hier. Er zou eigenlijk een demonstratie gehouden moeten worden met leuzen; MINDER MINDER MINDER MAROKKANEN voor de rechtbank waar Geert terecht staat.

  Like

 7. Eduard uit Breda zegt:

  Wie verbaasd zich er over Sinterklaas is in het land en deelde met gulle hand nieuwe kadootjes uit aan vooral nieuwe klanten voor de moskee
  Het liedje zegt kom maar binnen met je knecht want we zitten allemaal (even door links tegen het behang geplakt ) klaar om uit die volle overheids pot uit te delen
  Stop de islamisering van de Nederlandse cultuur nu

  Like

 8. Deze nieuwe Marokkanen kunnen misschien gelijk 500 euro aan Geert Wilders vragen ,omdat zij bang voor hem zijn!!!Natuurlijk wel via de i.n.d.en de rechter! Shalom van Leon van Duren

  Like

 9. Ik geloof er niks van. Zal wel weer een verhaal uit een van de krantjes van de MinderaSielzoekersMedia van Wilders zijn.

  Geliked door 2 people

 10. Duchesne zegt:

  De aanvraag voorasiel dient te worden gedaan in het land van de EU waar de asielzoeker binnen komt. Okee, waar zijn deze asielzwikerds het land binnen gekomen? Antwoord: ze komen uit Duitsland waar hun asiel is afgewezen en ze worden letterlijk per buslading in Nederland gedumpt.

  Vraag: waarom worden deze luihun aanvraag zelfs maar in behandeling genomen?
  Vraag: waarom word een afgewezen asielzwikerd niet direct bij afwijzing uitgewezen maar laat men toe dat ze verdwijnen in de criminalteit waar ze meestal al in zitten op het moment van asieleis?
  Vraag: wat is het nut om verdragen te sluiten als ze niet worden nageleefd?
  Vraag: wat is het doel van wetten en het principe vn gelijkheid als de wetten enkel worden toegepast op de autochtone bevolking qua strafmaat en niet op allochtonen en illigalen?

  Like

 11. koddebeier zegt:

  De Marokkaanse overheid werkt niet mee ?????
  Simpel Haagse snuitjes !!!! Zet alle betalingen aan Marokko stop !!!!
  STOP de Kinderbijslag, AOW, AWW, WAO en weet ik wat nog meer van dat soort uitkeringen !!
  Hoe simpel kan het zijn, schijt aan overeenkomsten ed.
  DENK !!!! NA !! simpele van geest !!

  Like

 12. Drs.P. zegt:

  En de smerige tering booslimratten krijgen ook nog 2000,- mee als ze “vrijwillig”weer optiefen naar hun klote land, we zijn echt de gekke Henkie van Europa. Gewoon elke dag een paar vliegtuigen om de ratten direct weer terug te brengen, zonder ook maar 1 cent en het beste is de grenzen hermetisch sluiten voor al deze tering parasieten!!!!!!

  Like

 13. Thoth zegt:

  Immigratie kost de belastingbetaler maar liefst 7200 miljoen per jaar :

  http://www.nu.nl/politiek/2250925/immigratie-kost-72-miljard-per-jaar.html

  Maar eh, je kan er wel bij hoor…

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Dat was in 2010 zo, voor het gemak kunt u daar zo maar 1 miljard per jaar bij optellen.
   Dat zou betekenen, en ik denk dat het daar niet zo ver vanaf zit, dat er nu 14 miljard in de asiel/migratie industrie omgaat. In 2015 was het zelfs 800 miljoen meer dan begroot.
   De migratie gaat ons de kop kosten het bestaat eenvoudigweg niet dat we dit lang kunnen bolwerken zonder maatregelen als pensioenen plunderen, spaargeld afpakken of bezit van een eigen huis in box 3 belasten.

   Like

  • Pieter zegt:

   Dat noemt men ontwikkelingshulp in eigen land. Dus laten we die gelden voor de derde wereld afschaffen, we betalen genoeg.

   Like

 14. Tistochwat zegt:

  Ik wil MINDER, MINDER, MINDER asielaanvragen door Marokkanen en andere mohammedanen.
  Waarom? Omdat onze eigen bevolking straks crepeert van armoede omdat ze het geld dat ze nodig heeft voor het eigen levensonderhoud en voor de zorg, gedwongen moet afstaan aan “asielzoekers”.
  DAT KUNNEN WE NIET BETALEN!!!

  En dan heb ik het nog niet eens over het hoge criminaliteitsgehalte van de Marokkanen.
  Gezellig wordt het hier…

  Maak van Geert Wilders een “Trump II”, dan krijgen we hier tenminste ook een beter bestaan.

  Like

 15. Johan zegt:

  Volgens mij is er in Amsterdam méér geweld door en tegen Marokkanen dan in Marokko zelf.
  Dus waarom komen die lui dan allemaal hier naar toe ? Marokko is op dit moment veiliger dan Nederland. Dus misschien kunnen al die Marokkanen beter in Marokko asiel gaan aanvragen.
  Oh ja, en ik word al maandenlang depressief van jullie en ik kan er ook slecht van slapen.
  Ga gewoon weg !

  Like

 16. Jean zegt:

  Stop de import van dat islamitisch gespuis want het brengt enkel geweld, veel geweld en veel ellende binnen.
  Hoe? Poepsimpel, boycot die EU bende en zorg ervoor dat die EU misdadigers OVERAL buiten geflikkerd worden en spendeer er geen eurocent “van ons geld” aan, ook geen pensioenen want ze verdienen niets maar wel veel boete voor de aangerichte schade.

  Like

 17. Elena zegt:

  Allemaal met een nep Syriërpaspoort.
  Smerige huichelaars.

  De huichelaars zouden beboet moeten worden….maar nee hoor ze worden verdorrie beloond….van ONS geld…ze krijgen paar honderd Euro en gratis ticket om naar Marokko terug te gaan.

  Like

 18. Thoth zegt:

  Na de Marokkanen (20%), Algerijnen (14%) en Eritreeërs (10%) komen de Syriërs op de vierde plaats met 7%. (..)

  En, het zijn allemaal islamieten…. Maar kom er maar in hoor. Wij gaan gewoon wat nieuwe moskeeën bouwen..

  Like

 19. Drs.P. zegt:

  De verzameling van gigantische lullenmetvingers & zeikmutsen in den Haag heeft geen enkele controle meer over dit land en laat met zich sollen. We worden zwaar verneukt door de zogenaamde “elite”!! Het wordt wel zooooooooo enorm hard tijd dat ook hier een Trump komt om al deze parasieten bullshit te stoppen!!!!!!

  Like

 20. BigLJohn zegt:

  Op de vlucht voor oorlogsgeweld in Marokko…..Maar het kan ook worden; Allochtone mensen gaan op de vlucht voor Marokkanen geweld in Nederland, maar ontdekken dat zij bijna nergens in Europa meer veilig zijn voor het Islam gespuis.

  Like

 21. Pieter zegt:

  Moet de vreemdelingendienst zo’n aanvraag serieus nemen ? Gewoon ad hoc een stempel in hun paspoort ( AFGEWEZEN) ipv een onderzoek naar de feiten.
  Indien geen paspoort met een vee-ijzer brandmerken op hun vieze reet AFGEWEZEN.

  Like

 22. N.E. Derlander zegt:

  Wat een rechtszaak, als uitvloeisel van slecht handhavingsbeleid, over de minder, minder uitspraak al niet teweeg kan brengen: meer i.p.v. minder………….

  Arme vluchtelingen, toch.

  Like

 23. Claudia M. zegt:

  De Telegraaf geeft wat meer info… O.a. dat men 2000,- euro mee krijgt als men huiswaarts keert. Goh, zou dat er iets mee te maken kunnen hebben?
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27019840/__Aantal_asielzoekers_blijft_stijgen__.html

  Stel, ik ga morgen naar Marokko en wordt er met 2000,- euro weer uitgezet; ik zeg deal!

  Like

 24. Ildiko zegt:

  minder minder minder ! NL is toch geen filantropische instituut!

  Like

 25. peter zegt:

  Trump gooit criminele buitenlanders gewoon het land uit ,en dat zouden ze hier ook moeten doen ,een wet er door duwen voor een trajectcontrole op een bepaald punt is ook zo gepiept ,dus moeilijk kan dat andere ook niet zijn ,zolang ze dat hier niet doen ,wordt het nooit wat ,en tiert de criminaliteit hevig . Als ze in de politiek soms denken dat ze dit met welzijnswerkers wel gaat lukken ,zou ik zeggen , geef je zetel op ,en neem een krantenwijk ,daar ben je beter voor geschikt .

  Like

 26. Witte raaf zegt:

  Niks te zoeken hier met hun asielaanvraag,er is er in Marokko en Algerije geen oorlog dus veilig dus geen reden voor asiel.
  Stoppen met die waanzin dus.

  Like

 27. BertG. zegt:

  Waarom het aantal Marokkaanse immigranten zo snel stijgt.
  Migranten uit die landen hebben dan ook weinig kans op asiel in Nederland. Waar ze wel recht op hebben, is een ‘oprotpremie’ die kan oplopen tot 1.950 euro, bleek in oktober al.
  http://www.elsevier.nl/opinie/achtergrond/2016/11/waarom-komen-meer-marokkaanse-migranten-naar-nederland-362616/

  Kijk, nou is meteen duidelijk waarom ze komen, ze komen gewoon even €1950,00 even ophalen.
  En met een gemiddeld maand inkomen van ongeveer €350,00 daar, is dit dus bijna een halfjaar geld voor ze.
  Ze leren het ook nooit hier.

  Like

 28. Minder, minder, minder Marokkanen Dhr. Wilders had gelijk met zijn omstreden uitspraak die in het tijdgewricht gezien moet worden als een uit de hand gelopen klein excesje mijns inziens. G. Wilders heeft gelijk en in de toekomst zal blijken dat hij tot nu toe altijd gelijk heeft gehad.

  Like

 29. Jean zegt:

  Ik heb een oplossing; voor elke die binnenkomt 2 terugsturen want we hebben al veel te veel ellende en geweldplegers binnen gelaten “tegen onze wil”.

  Like

 30. Mary zegt:

  Kunnen we straks gewoon deporteren net zoals Trump, niks oorlog, niks vluchtelingen, de voor Nederland bekende uitvreters en ellende schoppers, gewoon eruit maakt niets uit wie ze wel of niet wil hebben de grens over of de Noordzee in wegwezen!!!!!!

  Like

 31. Marijke zegt:

  Hoeveel vertrekpremie kregen ze ook alweer mee? Lucratief zaakje voor ze.

  Like

 32. Mirjam zegt:

  Gewoon asiel weigeren. Niet de asielprocedure in laten gaan, want ieder normaal denkend mens weet dat ze toch geen recht op asiel hebben.

  Like

 33. Harry zegt:

  HEE RUTTE ,

  trek nou die achterlijke lachebek eens open en roep tegen dat marokkaanse tuig dat we er onderhand wel genoeg van hebben .
  Je ziet toch , wat voor ellendelingen het zijn .
  Zodra je iets over hen zegt , zijn ze beledigd en eisen ze geld van je !
  Zelfs onschuldige politici proberen ze nu te rippen , zie Wilders .
  Je mag dus niet eens hun eigen wangedrag benoemen .
  Hoeveel langer moet dit nog zo doorgaan ?
  Laten we ons helemaal kaalplukken en beroven ?

  Wat ben je nou voor een waardeloze lapzwans , man ?
  Zit je te duimen dat je deze regeerperiode volmaakt zonder kleerscheuren ?
  En het doet je niks dat ons land compleet naar de bliksem geholpen wordt ?
  Zit je daar nou voor jezelf of voor het landsbelang ?

  Stuur de eerste vijfduizend terug en dan zal je zien dat die stroom vanzelf afneemt .
  Zo kunnen we niet doorgaan !
  Actie , NU !

  Like

 34. Wachteres zegt:

  Tja, allemaal ‘zieluge vluchtelingetjes’.

  Ze halen hier het geld en gaan dan minstens jaarlijks genieten van een vakantie in hun vaderland.

  Ik heb zelfs gehoord dat pa teruggaat naar Eritrea om daar een zaak te beginnen en moeder en kinderen blijven hier en zij kunnen geld doorsluizen.

  Europa is KNETTERGEK geworden, dankzij politiek-correct.

  Like

 35. Sabeltant zegt:

  Ze hebben vast gehoord dat elke Marokkaan 500 euro van Wilders krijgt.

  Like

 36. 4sjun zegt:

  Ondanks een grote kans op juridisering van mijn mening vind ik dat het wel wat minder mag met wat er daar vandaan deze kant op komt.

  Like

 37. leefbarbaar zegt:

  Hoog tijd om iedere scooterdief de kosten van zijn / haar asielaanvraag te laten betalen. En dan ook alles.
  M&F worden afgewezen en moeten alle kosten van verblijf en COA-maffia en andere advocaten terug betalen. Dan bedenken ze zich wel twee keer om hier de boel te komen oplichten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s