Omgaan met de Trump-shock – advies en ondersteuning

screenshot_52

(Door: Joakim Andersen – Vertaling: “rommel”)

In het kielzog van de Amerikaanse presidentsverkiezingen verkeren veel mensen in een staat van shock. Er is sprake van “angst” en de situatie wordt beschreven als “onbehaaglijk”, beroemdheden zoals Miley Cyrus en Samuel L. Jackson hebben eerder verklaard dat zij de Verenigde Staten zullen verlaten bij een overwinning van Trump. De overwinning van Trump, door ongevoelige zielen benoemd als de Trumpslide en de Trumpening, is voor veel mensen een trauma, deze mensen voelen zich vreselijk naargeestig over dit gebeuren. Gevoelens van onwerkelijkheid zijn geactiveerd, “hoe kon dit gebeuren?”, vragen veel mensen zich wanhopig af op Facebook. De schade die is verricht kan zonder probleem vergeleken worden met de oorlog in Syrië. Om de slachtoffers te helpen hebben we een lijst samengesteld met advies en ondersteuning.

Lees verder>>>
fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Donald Trump, gezond realisme, Linkse Kerk, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

43 reacties op Omgaan met de Trump-shock – advies en ondersteuning

 1. Cathja zegt:

  Toch wel ‘erg’ hoor, dat de schade die overwinning van Trump veroorzaakt heeft vergelijkbaar is met de oorlog in Syrië….!
  Wat een zwakke en zieke geesten die dat zo ervaren. Het beste is dat ze zich laten opnemen in een inrichting, want met zulke zwakbegaafde burgers kun je toch niks beginnen.
  Een groot aantal van hen wil emigreren naar Canada, en een deel naar Nieuw-Zeeland (nu nog, na de aardbeving daar?).
  Ik zou zeggen: gáán! Alle illegalen moeten er uit, en laten al die jankerds dan ook maar verdwijnen.
  Wat moet je ermee?

  Liked by 2 people

  • Nemesis zegt:

   Ze weten duidelijk niet hoe moeilijk het is om als emigrant Canada binnen te komen. Ik denk dat de meesten helemaal niet aan de voorwaarden voldoen, al is je bankrekening wel goed gevuld. Dat interesseert minder. En de anderen die het wel willen proberen ??? Ik denk dat ze poging daartoe maar stoppen. Heel veel moeite, heel veel paperwork, heel veel vereisten, een flink aantal (zeer begrijpelijke) examens die je in de loop van de tijd moet afleggen. Ben je daar doorheen en zoek je dan een vaste baan, zal er eerst gekeken worden of er geen Canadezen op de lijst staan die deze baan nodig heeft en ook kan invullen. Dank u meneer of mevrouw, u ben niet of niet langer welkom in Canada.
   De emigratie regels zijn nog niet zo heel lang geleden danig aangescherpt.
   Als je wilt weten hoe het gaat, zoek dan maar eens op google naar de regels om te emigreren naar Canada.
   Mexico lijkt me voor die lui een betere optie. De beste optie is natuurlijk lekker stil zujn en gewoon blijven zitten waar je zit 😀

   Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Het advies van de Klep :
  Goe kouwe zodat ut regematug in ut bloed komp .

  Like

 3. Misschien kunnen die gasten een anti-shock pilletje krijgen bij de dokter…..En als dat ook niet helpt een drion-pilletje van voormalig D66 minister Els Borst….!

  Like

 4. BertG. zegt:

  Dit is ook weer zo’n verhaal waarvan je jezelf afvraagt of het nou satire is of niet.
  Nauwelijks voor te stellen dat er zulke mensen bestaan.
  Lijken wel kleuters die gepest zijn en of hun speelgoedje is afgepakt en het dan maar op het janken zetten.
  Is het merendeel van de mensen nou werkelijk zo zwakzinnig.

  Liked by 1 persoon

  • joopklepzeiker zegt:

   Yep, een vervelende conclusie on te trekken maar het is niet anders .

   Like

  • Wilma Grunn. zegt:

   Nou BertG, Het is echt zo…..een paar dagen terug zag ik een Amerikaanse pagina voorbij komen ( een van de velen) op Facebook met ongeveer 100 reacties. Voornamelijk van mensen die erg blij zijn met de uitslag omdat ze hun land graag weer voor uit zien gaan. Ik heb eigenlijk geen enkele reactie gelezen met racistische uitlatingen maar toch zijn er dan personen met een uitspraak ‘Ik vind het heel erg om hier zoveel racisme en haat te lezen’………Of afgelopen week bij het RTL nieuws, Amerikanen die “doodsbang” zijn voor de toekomst. Naar mijn mening zijn deze mensen elke realiteit verloren.

   Like

 5. louis-portugal zegt:

  Wat een trieste bedoening met die geschokeerden.
  En dan te zien dat er toch redelijk wat mensen tussen zitten waarvan ik ooit gedacht had dat ze een redelijk verstand hadden,
  Inclus. de domme en smerige vertoning van Juncker.
  Ik zag een paar dagen geleden een programma van rijdende rechter waar 2 voormalige vriendinnen van pakweg 50 en 65 jaar ruzie kregen.
  De ongeveer 50 tiger zat ´s nachts nog met een mitraileurspelletje op de computer te spelen.
  Het hele optreden zat op een niveau waarvan ik dacht dat het in Nederland niet meer voorkwam.
  Wat was ik verwonderd.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ja, heel triest en buitengewoon geschift. Dat is overal zo, er kan er maar eentje winnen en als je het er niet mee eens bent, zul er mee moeten leven, simpel.
   Maar nog triester vind ik het gejammer en gescheld hier in Nederland. Mensen die ik al jaren ken, maar van wie ik weet dat ze links zijn. Of ik dat verwacht heb? Mmm, weet ik eigenlijk niet zo zeker. Nou jaat ze maar lekker verder gillen en petities, ja in Nederland, opstarten om Clinton toch aan de macht te krijgen. Sneue vertoning, waar ik me heel stil buiten houd. Maar het geeft al een voorproefje hoe hier de verkiezingen kunnen gaan verlopen en stel je dan voor Geert zou winnen. Dan is Nederland echt veel en veel te klein.

   Like

 6. Frans Brassens zegt:

  Prachtig stuk. Waarheden en goede adviezen, gebracht met onderkoelde humor en met hier en daar een vleugje cynisme….

  Like

 7. Voor 440 miljard dollar hebben Clinton en Obama de Amerikaanse welvaart aangetast middels de kosten van massamoord in Syrie, Libie en Irak

  Like

 8. Zijn die mensen gehersenspoeld?????????? Niet te geloven, wat hebben ze die bang gemaakt.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Laat dat zelfde zooitje die ook in Nederland zitten er een voorbeeld aan nemen en ook vertrekken !
  Zoals de Zeurpieten die een kinderfeest verzieken, de asielparasieten, de landverraders, de subsidie vreters, de linksen, de gutmenschen, etc, etc………. Wat zal het lekker rustig worden……

  Liked by 1 persoon

 10. carthago zegt:

  De omhooggevallen kalifaat jankers kunnen zich maar beter terugtrekken in de Sahel of op de noordpool, daar worden de deplorabels absoluut niet warmer of kouder van,integendeel, comfortabeler.

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Subliem, dit stuk! Woord voor woord de realiteit!
  Al die ‘angst’ en ‘geshockeerdheid’ wordt hier in één klap ontleed tot wat het werkelijk is: Kortzichtigheid, zelfingenomenheid -staat verrassend dicht bij zelfhaat, vergis U niet- en bovenal: snobisme, dat deze groep ertoe brengt, alles, wat realistisch is, te minachten en er geen moment serieus naar te willen luisteren. En omdat ze dat voortdurend verzuimd hebben, stuiteren ze nú alle kanten op en weten niet, waar ze het zoeken moeten!
  Ach,wat een héérlijke dagen zijn dit: Wat is leedvermaak af en toe toch lèkker!
  Onchristelijke gedachte, ja, maar ik heb dan ook nóóit beweerd, dat ik er één wás.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   @Theresa,
   Helemaal mee eens, een geweldig stuk en ik ga het naar veel mensen sturen die zich boven het “gewone” volk verheven voelen!!! Tuurlijk is leedvermaak ff een heerlijk gevoel en heeft niets met christen zijn te maken`hoor !!!

   Like

 12. edwin vissers zegt:

  Albert Einstein

  We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.

  Like

 13. edwin vissers zegt:

  bilderbergers langs geweest nieuw zeeland help AARBEVING !

  Like

 14. elisah zegt:

  Gisteren stond het jeugdjournaal aan en, dat moet ik zeggen, ze gingen echt netjes om met de verkiezingstoestanden en de winst van Trump.
  Vóór de verkiezingen hadden ze twee Amerikaanse kinderen geïnterviewd, eentje was voor Hillay en de ander voor Trump.
  Nu wilden ze weer de beide meisjes aan het woord laten, maar alleen de Trump supporter kwam in beeld en vertelde hoe blij ze was met de winst…….het meisje dat voor Hillary was wilde geen interview meer geven en was veel te verdrietig om met iemand te spreken.

  Like

 15. Ildiko zegt:

  massa hysterie a la Noord Korea

  Like

 16. Frank zegt:

  USA of democraten tegen democratie ?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   USA- hystérici. En daar heb je er een heleboel van, aan beide kanten, gelooft U me.
   Nu is het toevallig bij de Democraten zichtbaar, omdat díe verloren hebben. Maar ik denk niet, dat het bij de Republikeinen niet hetzelfde zou zijn geweest……
   Maar uiteraard lopen er hier óók genoeg rond, zeker bij Links.

   Like

 17. A.J. de Koning zegt:

  Oh, wat zielig, het is een stel idioten die niet meer normaal kunnen denken. Toen ik jong was werd de voormalige generaal Eisenhouwer tot president gekozen en werd er ach en wee geklaagd en men was bang want nu zou binnenkort de oorlog uitbreken. Omdat ik toen nog een kind was werd ik toch ook wel bang. En wat gebeurde er, niets. Heel veel later werd Ronald Reagan gekozen tot president en riep men dat met die filmster Amerika verloren was. En wat gebeurde er, nu wordt hij beschouwd als de beste president die Amerika ooit gehad heeft. En zo zal het wellicht ook met Trump kunnen gaan.

  Like

 18. Ildiko zegt:

  daarom is de linkse indoctrinatie DODELIJK.!

  Like

 19. Ildiko zegt:

  De linkse indoctrinatie is DODELIJK !

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  [quote] In het kielzog van de Amerikaanse presidentsverkiezingen verkeren veel mensen in een staat van shock. Er is sprake van “angst” en de situatie wordt beschreven als “onbehaaglijk” [/quote]

  Wat een stel ongelooflijk stomme jankerds! De werkelijk oorzaak van het gevaar zíén ze gewoon niet en dat is ook geen wonder als je alles gelooft wat de media je op de mouw spelden.
  Die jankende dwingelands hebben nog nooit ook maar één seconde stilgestaan bij de angst, het onbehagen en de stress die realisten al vele jaren moeten verduren onder het juk van de ‘socialistische’ graai-en leugenbende!
  Voor mijn part verzuipen de ‘geshockeerden’ met z’n allen in hun eigen krokodillentranen!
  Eigenlijk wel fijn voor hen toch, zo’n eensgezind ‘shock-groepje’? Dan hoor je er weer helemaal bij.

  Like

 21. Pieter zegt:

  Zo’n foto is ook tekenend. Dochter moet moeder troosten. Kindermishandeling, betrek je kind niet in foute keuzes die jij als volwassene maakt en hou je kind buiten je eigen emoties.

  Like

 22. Jan zegt:

  Een selectie van het gearresteerd uitschot:

  Like

 23. Jan zegt:

  Door de ‘klimaatverdragen’ gaat zeker een streep want Trump noemde het een gigantische leugen. Komt er bij dat hier de molentjes in elkaar zakken omdat er geen geld meer is:

  Afbraak windmolens dreigt, klimaatdoelen in gevaar
  Honderden windmolens dreigen komende jaren te worden ontmanteld, omdat de subsidieperiode verloopt, blijkt uit een nieuw nog niet gepubliceerd rapport van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De Nederlandse klimaatdoelen voor 2023 komen daardoor serieus in gevaar, claimen milieuorganisaties.

  http://www.ad.nl/nieuws/afbraak-windmolens-dreigt-klimaatdoelen-in-gevaar~a970057d/

  Like

 24. Jan zegt:

  Aanstellerites ook in Nederland

  Trump ontroert Drents parlement: PVV juicht, PvdA huilt

  Harry Bronts begon zijn betoog (over de begroting) met een korte bewandeling van een zijpad. Hij zei dat-ie een heerlijke ochtend beleefde. Trump als president, een afstraffing van de oude politiek en de Gutmenschen.
  ….

  Roelie Goettsch, fractievoorzitter van de PvdA, stapte naar de interruptiemicrofoon om in te breken op het verhaal van Bronts (dat op dat moment nog niet over de begroting ging). Ze had vanochtend gehuild, zei ze. En ze was bang. Ja, vanwege de overwinning van Donald Trump in de Amerikaanse presidentsverkiezing.

  http://www.dvhn.nl/drenthe/Trump-ontroert-Drents-parlement-PVV-juicht-PvdA-huilt-21766959.html

  Like

 25. Jan zegt:

  Linksdraaiende hersenen


  (en dat beweert iemand met een palestijnensjaal)

  Like

 26. Jan zegt:

  Terreurorganisatie CAIR (Hamas-Amerika) smeekt Trump om generaal Michael Flynn niet te benoemen want die noemde islam een kankergezwel
  (advies is niet opgevolgd)  …..
  http://www.barenakedislam.com/2016/11/17/designated-terrorist-group-cair-is-begging-president-elect-trump-not-to-appoint-the-general-who-called-islam-a-cancer-as-his-national-security-advisor/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s