Trump hard over illegalen? Obama deed hetzelfde

screenshot_56

(Door: Emile Kossen)

Er is veel te doen over de plannen van Donald Trump om miljoenen criminele illegale immigranten uit te zetten en de zuidelijke grens met een muur af te sluiten. In feite deed Barack Obama acht jaar lang hetzelfde.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Donald Trump, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Linkse Kerk, Obama, propaganda, Rotzakken, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

9 reacties op Trump hard over illegalen? Obama deed hetzelfde

 1. Sabeltant zegt:

  Illegaal is illegaal, daar kun je moeilijk over doen maar illegaal betekend niet legaal en dus ongewenst. Laat de mensen die er zo mee begaan zijn een papier tekenen dat ze de rest van hun leven verantwoordelijk zijn voor elke illegaal die ze in huis nemen en de barmhartigheid neemt per direct af.
  Moreel superieuren zijn ook enkel dan begaan met de illegaal als ze de kosten kunnen afwimpelen op anderen.
  Amerika gaat haar grenzen sluiten voor de ellende in de wereld, dat zou elke gezonde natie moeten doen.

  Like

 2. Mary zegt:

  Daar staat dan wel weer tegenover dat Obama afgelopen jaar alleen al 1.1 miljoen Islamieten importeerde en ze direct een greencard verschafte, deze cijfers zijn zo lang mogelijk stil gehouden, met name het feit dat het om Islamieten ging!!!
  Obama’s stelling was “iedereen heeft wel een Islamitisch familielid” (staat op film), waar dat op sloeg, wie is iedereen in Amerika???. In ieder geval niet diegene die immigratie wilde stoppen, en dat bleken er heel veel te zijn. Het was voor Amerika een ongekend aantal, het max was ooit rond de 400.000 geweest. Dus nee weer een aardig stukje van de Elsevier maar het klopt niet.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Mary.

   Ik wil even het een en ander rechtzetten en aanvullen wat het linkse zondagskrantje Elsevier hier weer met linkse opzet aan het verdraaien is.
   Dat Obama in zijn verkiezingstijd scandeerde dat illegalen het land uit moesten is natuurlijk waar.
   Maar… Heeft Obama zijn beloftes gehouden…?
   Dáár gáát het om! Nee, natuurlijk!!!

   Elsevier doet hiermee net of ze objectief zijn…
   Ze weten dondersgoed dat Obama ’n verkapte moslim is. Die (opnieuw:) nooit zijn beloftes heeft gehouden en bovendien geen enkele criminele of ilegale immigrant er uit gooide!!!
   Bovendien ontpopte hij zich tijdens de afgelopen jaren tot een levensgevaarlijke dictator die geen enkele vorm van kritiek of tegenspraak duldde.
   Maar dat schrijven ze allemaal niet…

   En die zoals je zèlf schrijft BOVENDIEN nog eens anderhalf miljoen levensgevaarlijke moslims importeerde!!!

   Like

 3. volksrechter zegt:

  En het zou me niet verwonderen dat Obama ook pussy’s pakte…….Elsevier een krant van het linkse etablissement…

  Like

 4. Bas zegt:

  Veronderstel, je hebt lang in de wachtrij gestaan voor een volkstuin. Met jarenlange noeste arbeid (hard werken) en investeren heb je een eindelijk een prachtige bloemen- en groentetuin weten te creëren.. Komen er zomaar onbekende mensen binnendringen om je tuin leeg te plukken. Boos en verontwaardigt om deze diefstal bouwt het gekozen volkstuinbestuur vervolgens een hek , springen ze er vervolgens weer overheen. Op een gegeven moment zoekt men naar een radicale oplossing. Dat doet iedere particulier ook na een inbraak, dat doen winkeliers na een overval, dat doet de politie als men de wet stelselmatig overtreedt, dat doen de meeste overheden ook als ze worden bestolen… Behalve bepaalde politici binnen de EU, die zien graag dat iedereen wordt bestolen, zelfs ook de hard werkende gewone man in de VS (blank of bruin maakt niet uit)
  Een muur is kennelijk de enigste oplossing! Je moet et maar durven.

  Like

 5. Laat Trump het anders goed doen en wat er niet hoort eruit trappen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s