Burgemeester Groningen: ‘Stuur stelende asielzoekers versneld het land uit’

screenshot_70

De stelende “asielzoekers” die Groningen onveilig maken, moeten versneld het land worden uitgezet. Dat zegt burgemeester Peter den Oudsten (foto) tegen RTV Noord.

Groningen wordt sinds enkele weken geteisterd door ‘georganiseerde groepen asielzoekers’ die zich onder meer schuldig maken aan zakkenrollerij. De meeste van hen komen uit veilige landen. Den Oudsten bevestigt aan het Dagblad van het Noorden dat het met name om Marokkaanse asielzoekers gaat.

Omdat Marokko een veilig land is, maken zij geen kans op een verblijfsvergunning, maar hun procedure moeten ze wel afwachten in het asielzoekerscentrum.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
rtl-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Groningen, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Marokkanen, Multiculti, Nederland, Noord-Afrikanen, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

45 reacties op Burgemeester Groningen: ‘Stuur stelende asielzoekers versneld het land uit’

 1. Goed zo, meteen eruit trappen naar het land van herkomst.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Eerst met je brave regentenkop uit alle macht meewerken aan het binnenhalen van allerhande vreemd tuig, en nu ineens, stoere jongens ferme knapen-rolletje, proberen te spelen…
   Niemand die er meer intrapt Trap die kerel maar van z’n bordes…

   Like

 2. Drs.P. zegt:

  Laat ze in de eerste plaats niet binnen dit criminele geboorteoverschot van rifapen.
  Geen enkele eerbied voor anderen, hondsbutale smerige ratten die alleen maar komen voor een afkooppremie en ondertussen ff jatten en roven. Ennnnnn dan lees je verhalen van politiek correcte sufkut Groningers die nog steeds niet achter Wilders zijn uitspraken staan van minder, veel minder crimi rifapen!!! Wat moet er toch gebeuren in dit politiek correcte fuckland voordat demensen op straat eindelijk eens wakker worden uit hun multi-culti droom???

  Like

 3. Bas zegt:

  Eindelijk iemand die een verstandig besluit neemt.

  Like

 4. volksrechter zegt:

  Afwachten, afwachten niks Marokko is een veilig land ze hadden ze gelijk van de eerste dag moeten terug sturen die apen !

  Like

 5. Dicksy zegt:

  Die kan en mag zeggen wat hij wil daar gaat geen haan over kraaien omdat hij geen gevaar vormt voor de zittende elite. De PVV is natuurlijk andere koek.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Dat roept die PvdA-er zeker i.v.m. de aanstaande verkiezingen?
  Zijn linkse kliek heeft die mohammedaanse zwijnen zélf massaal geïmporteerd.

  Hij lijkt trouwens op de meest ranzige rooie die er is, Marcel van Dam in zijn jonge jaren.

  Peter den Oudsten:

  Like

 7. Fred zegt:

  Liggen er al voorgedrukte aangifteformulieren tegen deze man op het politiebureau?
  Want dt kan natuurlijk niet.
  Een hele bevolkingsgroep zo wegzetten.
  *sarcasmemodus uit*

  Like

 8. Mary zegt:

  Gut nu Trump aan de macht is en het tij snel gaat keren gaan we ineens burgemeesters (PvdAers nota bene) horen die zo pro Islamisering waren dat het leek of de autochtone bevolking niet bestond en Groningen met zijn puur socialistische stemmers (PvdA, SP en CDA) heeft dit door hun stem gedrag zo geweldig bevorderd dat ik me afvraag of de Groningse bevolking dit nu wel wil, die zielige “asielzoekers”, verwarde mensen van het vredelievende “geloof” Islam er uit zetten, vast niet, laat ze er maar flink last van hebben dat is de enige manier waarop ze leren.

  Like

 9. domestianus zegt:

  Ferme taal van iemand uit de PvdA.
  Misschien moest hij zich eens binnen zijn partij sterk maken voor dit soort ideeën.

  Niet dat hij ongelijk heeft.
  Voor mij moet een elk die hier is binnengekomen en een of meer misdaden pleegt met de kerende post worden terug gezonden.

  Like

 10. Burgemeester Groningen: ‘Stuur stelende asielzoekers versneld het land uit’ Tja Den Oudsten dat had je eerder op je misselijkmakende burgemeesters repertoire mee kunnen nemen, nu het water aan de lippen komt te staan en de Groningers zich genaaid voelen kom je als enige burgemeester in actie tegen deze volksvervanging. lekker vlot ben je Den Oudsten maar wel een grote uitzondering tussen al die burgemeesters die de Nederlandse islam kritische burger liever kwijt dan rijk is.

  Like

 11. Jean zegt:

  Niet binnenlaten is de beste medicijn tegen dat vergif wat enkel ellende binnenbrengt. Versnelt terugzenden naar grote zandbak en vooral de grenzen sluiten voor die islamitische rotzooi van waar ze ook mogen afzakken.

  Like

 12. Klaas Dijkhoff schrapt vertrekbonus afgewezen Marokkaanse asielzoekers
  ‘Ik ben het misbruik van de asielprocedure zat’

  Staatssecretaris asielzaken Klaas Dijkhoff (VVD) schrapt de vertrekpremie voor afgewezen asielzoekers uit Marokko en Algerije. Dat meldt de Telegraaf dinsdag. Vorige maand werd bekend dat het kabinet bij vrijwillig vertrek maximaal 1950 euro per persoon betaalt. Ook hun vliegticket komt op het bordje van de Nederlandse belastingbetaler.

  Maandag sloegen politie, gemeente en ondernemers in Groningen alarm over een golf van zakkenrollende asielzoekers uit deze landen. “Ik ben het misbruik van de asielprocedure zat”, zegt Dijkhoff nu. Maandag werd bekend dat een derde van de nieuwe asielzoekers vorige maand uit de twee Noord-Afrikaanse landen kwam.

  Bron
  TPO

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Stoere taal van die klootzak… Maar hij vertelt er natuurlijk niet bij wanneer die vertrekpremie daadwerkelijk niet meer zal worden uitgekeerd.
   Dat blijft gewoon maar het staat zo goed om zoiets te zeggen en hij rekent er op dat het domme volk overal intrapt….
   Hahahahaha! Das wahr einmahl!!

   Geliked door 1 persoon

   • Ja beste Paul deze lieden zijn bijna allemaal met het misselijkmakende parlementaire sausje overgoten, je kunt bijna vanzelfsprekend aannemen dat dit gewoon verkiezingsretoriek is, die bij een bepaalde soort van het electoraat aanspreekt als daadkrachtig optreden tegen deze ongewenste instroom van asielparasieten en mee vreters van het op instorten staande sociale systeem.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Hallo Adriaan.
    Dat zie je ook heel duidelijk aan zijn lichaamstaal.
    Mensen die dagelijks liegen vormen ahw. een tweede huid om zich heen.
    Neem Rutte. Als hij een onverwachte beweging maakt knapt hij helemaal uit z’n pak.
    Vandaar dat hij alleen nog maar de van te voren bedachte gebaren mag maken.

    Neem Dijkhoff.
    Zie je hoe hij zijn colbertje dichtknoopt? De uitdrukking op zijn pokerface.
    De schurk.
    Heeft indertijd helemaal niks laten weten aan die mevrouw die het slachtoffer werd van zijn bodyguard.
    Het smoel van iemand die volkomen onbewogen anderen ziet creperen.
    In ’n Zuid-Amerikaans apenrepubliekje kan hij zo ’n job krijgen.
    En dat is bij ons Staatssecretaris.

    Groeten, Paul.

    Geliked door 1 persoon

 13. ReaGluurder zegt:

  Dit gaat al 40 jaar hoor!! Maar net als bij een overlijden oid. het duurt “even” voordat het ingedaald is! Die hele “verrijking”BS heeft ons zeker al zo’n 500 miljard gekost!!

  Like

 14. Mirjam zegt:

  Ze moeten de asielprocedures voor asielzoekers uit veilige landen stoppen. Gewoon niet binnenlaten, ze maken toch geen kans. Dat bespaart geld, tijd en criminaliteit. Het wordt tijd dat ze zich niet meer richten naar de internationale wetten als die de rechtsgang van de landen op zich belemmeren. Dit hadden ze al jaren geleden kunnen aanpakken, maar ze richten zich teveel op wat Brussel wil en niet wat in hun eigen landen nodig is. De EU is niet aanwezig als dit ‘volk’ zijn slag slaat in onze landen. We moeten uit de EU.

  Like

 15. Theresa Geissler zegt:

  Tja, hoor je het (eindelijk) eens van een ander.
  Kon ook niet eeuwig uitblijven……

  Like

 16. Steven zegt:

  Dat zijn alleen maar woorden..die actie wordt weer door de landelijke politiek tegen gehouden.

  Like

 17. Duchesne zegt:

  De telegraaf heeft hun artikel al gecencureerd, alle commentaar of de mogelijkheid tot commentaar is verdwenen van de site.
  Hier mijn commentaar:
  Asielzoekers horen asiel aan te vragen bij het eerste land in de EU waar ze binnen komen. Deze komen uit Duitsland, zijn afgewezen in Duitsland, worden zonder strafvervolging voor reeds gepleegde misdrijven het land uit gezet als ze vrijwillig weggaan, en worden dan met busladingen gedropt in Nederland, betaald door de Duitse overheid, dus terug de grens over, de Duitsers “schaffen das”. Waar is de regering, laat iemand ze wakker maken. Roep de Duitse ambassadeur op het matje ofzo, doe iets!

  Censuur is een misdaad tegen democratie en vrijhedi van meningsuiting, en zielig.

  Like

 18. Is van de PvdA, er komen verkiezingen aan en elk stemmetje is er 1. Trap.er.niet.in.

  Like

 19. Wachteres zegt:

  De vraag is, gaat het ook gebeuren, dat eruit schoppen?

  Nee, dat gaat niet gebeuren, want dat mag niet van de EU..

  Zij zijn een deel van de instroom die wij moeten accepteren.

  Het is al duidelijk dat het zogenaamd heel veel moeite kost om deze mensen weer weg te krijgen.

  Zou er geen wetgeving kunnen komen om mensen die niet in een oorlogssituatie zitten zo weer weg te sturen?

  Natuurlijk wel, als ik aan de grens met Canada, Australië of Amerika sta, en ik zeg dat ik een vluchteling uit Nederland ben, dan kom ik er ook niet zomaar in. Ik word dan waarschijnlijk op het volgende vliegtuig gezet, dat mij terugbrengt naar Nederland.

  Waarom zouden deze mensen eerst door een procedure moeten? Trouwens, iemand die zich misdraagt zou er so wie so meteen moeten worden uitgeschopt, waar men ook vandaan komt.

  De grote boosdoener is de EU, daarover is geen twijfel mogelijk..

  Like

 20. carthago zegt:

  Mooie woorden van deze burgervader, maar die horen we al jaren, totdat Geert er een bonusquote tegen aan gooit over minder, minder, minder,en dan slaan de burgervadertjes collectief ineens op tilt en in de” Geert moet dood “modus. Het zou deze stoere burgemeester sieren als hij eens publiekelijk uit schreeuwt dat Geert gewoon gelijk heeft.

  Like

 21. Golden Girl zegt:

  Klaas Dijkhoff zei net op tv dat Noord Afrikanen geen geld meer krijgen als ze terug naar hun land gaan om misbruik te voorkomen ! Te voor komen??? Er liggen tienduizenden in hun land op het strand te rollen van het lachen dat ze een zak met geld hebben mee gekregen van die gestoorde Hollanders.

  Like

 22. leefbarbaar zegt:

  Wat een smerige racist, deze PvdA-burgemeester. Is dat nou bruggen bouwen?? Minder Marokkanslozen willen, hoe durft hij, waar liggen de voorgedrukte aangifteformulieren klaar?

  Dat meneer Klaas Dijkhoff de vertrekpremie wil stoppen is nu weer een mooi voorbeeldje van linxe leugens; als de PVV iets wil afschaffen, wat idioten en NSB-ers hebben bedacht, dan kan dat niet. Dan is dat onmogelijk.
  Maar als de VVD iets wil stoppen, waar ze zelf schuldig aan zijn, dan is het een goed idee en uitvoerbaar.
  Wacht maar tot het kabinet Agema I, dan zullen we zien wat er allemaal mogelijk is.

  Geliked door 2 people

 23. Franco zegt:

  Heb het nieuws vanavond gevolgd op NPO1 TV. Eerst werd er gezegd dat Groningen wordt overspoeld door Marokkaans dief/steeltuig, daarna werd er gezegd dat het moeilijk was hun identiteit te traceren aangezien ze altijd hun paspoort ‘opeten/vernietigen/niet bij zich hebben’. Dus: hoe kan Groningen (de PvdA burgervader in deze) nu weten dat we te maken hebben met Marokkanen?? Het zouden dus Noord-Afrikanen kunnen zijn uit Marokko, Tunesie, Algerije, Egypte of Libie maar ook eventueel uit alle andere landen uit het Midden Oosten. Hoe durft die burgervader nou die arme onschuldige ‘oorlogsvluchtelingen’ uit Marokko de schuld te geven van deze criminaliteit!!! Op deze wijze gaat de PvdA toch weer zeteltjes verliezen…..

  Like

 24. N.E. Derlander zegt:

  Wat zegt Peter den Oudsten (PvdA) nou: minder, minder….Marokkanen????????????

  Like

 25. Nancy zegt:

  Marokko neemt geen onderdanen terug van Europa maar wel van Spanje(hebben daar een verdrag over) .Dus al die criminele Marokkanen aan de Spaanse politie uitleveren en zij doen de rest

  Like

 26. Johan zegt:

  Heel Groningen is het spuugzat en wil MINDER, MINDER, MINDER Marokkanen en Algerijnen op dit moment. Liefst geen een meer.
  Het toont op pijnlijke wijze aan, dat het proces tegen Geert Wilders, die daar wat van durfde te zeggen, één grote farce is.
  Dit proces dient dan ook onmiddellijk stopgezet te worden.

  Like

 27. Jan zegt:

  Klaas Dijkhoff schrapt vertrekbonus afgewezen Marokkaanse asielzoekers
  ‘Ik ben het misbruik van de asielprocedure zat’

  Staatssecretaris asielzaken Klaas Dijkhoff (VVD) schrapt de vertrekpremie voor afgewezen asielzoekers uit Marokko en Algerije. Dat meldt de Telegraaf dinsdag. Vorige maand werd bekend dat het kabinet bij vrijwillig vertrek maximaal 1950 euro per persoon betaalt. Ook hun vliegticket komt op het bordje van de Nederlandse belastingbetaler.
  ….
  http://politiek.tpo.nl/2016/11/15/klaas-dijkhoff-schrapt-vertrekbonus-afgewezen-marokkaanse-asielzoekers/

  Like

 28. Wachteres zegt:

  De EU en onze ‘elite’ interesseert het niet dat het volk het slachtoffer wordt van de terreur van de ‘vluchtelingen’. Gisteravond kreeg ik een e-mail van een bekende van ons. Haar vriend woont in een flat in een stadje in het noorden van het land.

  Boven hem is een ‘Syrier’ komen wonen. Volgens zeggen één, maar er verblijven minstens tien. Gevolg: Dag en nacht gillen, krijsen, met spullen gooien, naar elkaar schreeuwen, vanaf het balkon schreeuwen naar anderen en het lawaai gaat steeds maar door. Zij kon het zelfs door de telefoon horen.

  De man van de woningbouwvereniging had er al – in uniform en met ID – aangebeld, maar er werd eenvoudig niet open gedaan. De man zei dat die problemen er door de hele stad waren, het regende klachten, naar de politie en naar de woningbouwvereniging.

  Mijn vermoeden is dat het geen Syriers zijn, maar primitivo’s uit een Afrikaans land, de nieuwe instroom zogezegd.

  Het zou mooi zijn als de voorstanders van de instroom en de ‘elite’`voorop een aantal van deze mensen in huis namen in plaats dat ze het volk ermee belasten.

  Maar dat gebeurt natuurlijk niet. Zij houden ‘het fijne gevoel’ en voor de gevolgen draaien anderen op.

  Regering en leden van de Tweede Kamer, wees eens flink en sta in de praktijk voor wat jullie prediken. Neem allemaal een aantal vluchtelingen in huis en laat niet anderen voor jullie droom opdraaien. LAFAARDS!

  ‘t Is maar goed dat Geert Wilders en de PVV er zijn.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 16 november 2016 om 09:15

   [quote] Mijn vermoeden is dat het geen Syriers zijn, maar primitivo’s uit een Afrikaans land, de nieuwe instroom zogezegd. [/quote]

   En de leden van de “elite” weten zeker dat ze niet per ongeluk een groep wilde mensapen in die flat hebben gezet? Die kunnen nl. ook als bezetenen tekeer gaan.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s