EU als militaire macht? ‘Brussel’ moet geen soldaatje spelen

screenshot_72

(Door: Eric Vrijsen)

EU-buitenlandchef Federica Mogherini wil dat de EU naast een economische, ook een militaire macht wordt. Laat EU-landen militaire samenwerking liever zelf regelen, schrijft Eric Vrijsen.

Mogherini kondigt min of meer een nieuwe wereldorde aan. Europa moet, behalve een economische, ook een militaire macht worden. Ze wil alle strijdkrachten van de EU-lidstaten op een hoop gooien, want ‘anders worden we gemangeld tussen Rusland, China en de Verenigde Staten.’

Typische redenering van iemand die de hele dag naar een wereldkaart staart en geen oog heeft voor de alledaagse werkelijkheid in de kazernes.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, Rotzakken, socialisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op EU als militaire macht? ‘Brussel’ moet geen soldaatje spelen

  1. Sjaak zegt:

    Wanneer Putin een scheet laat, is het EU legertje verleden tijd !
    Het zijn in werkelijkheid de laatste stuiptrkkingen voordat de EU zich oplost !
    FUCK THE EU !

    Like

  2. volksrechter zegt:

    Italiaanse bitch, familie van Mussolini kruip terug achter uw fornuis !

    Geliked door 1 persoon

    • paulzwueste zegt:

      Wat ’n bijzonder onaantrekkelijke vrouw. Kan nooit Italiaans zijn.

      Like

      • volksrechter zegt:

        Federica Mogherini (Rome, 16 juni 1973) is een Italiaanse politica en lid van de Europese Commissie. Ze was van 22 februari 2014 tot 30 oktober 2014 minister van Buitenlandse Zaken van Italië en was na Emma Bonino en Susanna Agnelli de derde vrouwelijke minister van Buitenlandse Zaken van Italië. Sinds 1 november 2014 bekleedt ze de functie van hoge vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid van de Europese Unie.

        Like

      • Mirjam zegt:

        Een ongekozen lid van de Europese Unie, geplaats op een belangrijke hoge positie. Wederom ondemocratisch beleid en dat blijkt maar weer door de stupide beslissingen die deze ‘mevrouw’ rondstrooit. Een Europees leger is géén goed idee, want dan kan de ongekozen, ondemocratische Brusselse uni hun plannen en hun visies botvieren in Europa tegen de landen met elkaar en de rest van de wereld, met als pionnen/slachtoffers de burgers van de Europese landen.

        Like

  3. Benesha zegt:

    Als Mogherini geen Nato-NWO trekpop was, zat ze nu niet op die plaats. Dus, snel vergeten maar die trut.

    Like

  4. leefbarbaar zegt:

    Een Europees leger?
    Dat wordt een nieuwe wolkenkrabber in Brussel.
    Met 1000 generaalmanagers, die 5 x Balkenende pikken.
    Verhoogde afdrachten voor de landen, waarvan Nederland natuurlijk het meest betaalt omdat wij corrupter zijn en politici beloond willen worden.
    Dan een paffer kopen met een corrupte legerleiding. Dat gaat fout.
    De JSF inzetten? Het vliegtuig van de gebroeders Wight vloog verder. In 1902.
    Dan moet er een vijand bedacht worden om de kosten te verklaren.
    Nee, zolang Europeanen niks te zeggen hebben in Brussel, is het beter om die opvreters daar zelf maar te laten vechten. Mochten er een paar sneuvelen, ze zullen niet gemist worden.

    Geliked door 2 people

  5. Jules Vismale zegt:

    De EU-domme gans Federica Mogherini moet gewoon haar stomme smoelwerk dichthouden over deze zogenaamde militaire macht! In Brussel zijn op 15 november 2016 zeker 1000 woedende Belgische militairen gaan demonstreren omdat de Defensie aldaar de pensioenleeftijden onder de militairen willen gaan verhogen! De sfeer was er zo grimmig dat de soldaten de politie met citroenen gingen bekogelen om duidelijk te maken hoe ZUUR ze deze studie plannen daar vinden! En het ware beter dat alle leden van het ministerei van Defensie in Brussel, plus, die heks van een Mogherini, kilo’s citroenen gaan consumeren opdat hun mond, maag, ogen en gezicht wel 100x zo zuur worden dan het citroencap dat zich in deze citrusvruchten bevindt! Naar de duistere onderwereld toe met deze hele verziekte wereldorde!

    Geliked door 1 persoon

    • volksrechter zegt:

      Ze zouden beter een coup plegen in plaats van vreedzaam te protesteren…..

      Like

      • Henk der Niederlander zegt:

        Dat zou inderdaad het beste zijn Hr Volksrechter, Maar ook het militaire apparaat is geheel verziekt door al die onzin die uit Brussel komt.
        Ik ben bang dat we voorlopig uit die hoek ook niet veel te verwachten hebben.

        Like

  6. Zeker met die zuipschuit aan het roer.

    Like

Plaats een reactie