Kuzu: moord op Van Gogh was geen terroristische aanslag

screenshot_73

(Door: Emile Kossen)

DENK-voorman Tunahan Kuzu (foto) maakt zich zorgen dat Nederland zich teveel concentreert op islamitisch terrorisme. Volgens hem is er in Nederland nog nooit een terroristische aanslag gepleegd door moslims, en telt de moord op Theo van Gogh niet mee.

Kuzu zat maandagavond aan tafel bij tv-programma Pauw om zijn verkiezingsprogramma uit te leggen. Daarin wordt met geen woord gerept over Jihadisten en radicale moslims. ‘Onze zorg is dat we het rechts-extremisme uit het oog verliezen’, zei Kuzu, verwijzend naar het meest recente dreigingsbeeld van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTV) waarin vooral wordt ingegaan op het gevaar van jihadisme.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, Theo van Gogh, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Kuzu: moord op Van Gogh was geen terroristische aanslag

 1. Thoth zegt:

  Kan die gast het Nederlanderschap niet ontnomen worden? Dan kan hij zich met de fascist Erdogan gaan bemoeien. Lekker ophemelen, te samen met ‘religie’ koran, mo en de sharia.

  Geliked door 1 persoon

 2. elisah zegt:

  Die pipo terroriseert heel Nederland, hij zal altijd afliegen, saboteren, bedriegen en ondermijnen….

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  Liegen heeft binnen de islam een geheel eigen regel. Het is niet alleen toegestaan maar zelfs een heilige plicht om tegen ongelovigen te liegen.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Oh, juist: De moord op van Gogh was geen terroristische aanslag, want Kuzu zegt het!
  Wat wéét-ie het toch allemaal goed, hè; je moet er niet raar van opkijken, als later blijkt, dat-ie ook nog op de hoogte geweest is van de opzet om van Nederland een ‘uitwijkhaven’ te maken, reden, waarom het tot op heden inderdaad zo verdàcht rustig blijft, hier!
  Maar dát laat-ie natuurlijk niet uitlekken: In plaats daarvan begint-ie over het gevaar van “extreem-rechts” Lees: Diegenen, die hem dóór hebben, zoals Wilders en de PVV!
  Konkel jij maar lekker verder, glibberige vuilak: Op een dag eindig je nog eens zoals van Gogh! En deze keer zou het welverdiend zijn, hondsvod!

  Geliked door 2 people

 5. Sjaak zegt:

  Lijsttrekker DENK ?
  De Moslim Lusttrekker DENK ik, treft eerder toe !
  Laat de verkiezingen snel komen, daarmee we de onraad het land uit trappen !

  Like

 6. koddebeier zegt:

  DENK teveel !!

  Like

 7. tinekevanschagen zegt:

  Wat een landverrader is dit toch ook,
  De moord op Theo van Gogh was geen terroristische aanslag maar wel op die
  fucking kut moskee!Als die racisme politie van hem door gaat ben ik denk wel als eerste aan de beurt.Nou kom maar op dweil!
  Wat is ons Nederland naar de kloten!!

  Geliked door 2 people

 8. Drs.P. zegt:

  Smerige nsb-ers die dit soort booslimratten een podium geven dienen ook geruimd te worden.
  Wanneer krijgt Pauw nu eens een enge ziekte want dat past precies bij een heel eng mannetje.

  Geliked door 1 persoon

 9. Harry zegt:

  Kuzu is een rat , een islamitische rioolrat !

  De moord op Van Gogh was geen terroristische daad .

  De moord op de Armeniers was ook niet zo erg , sommigen spreken van SLECHTS 200.000 doden , anderen van bijna 2 miljoen !
  Ach het moet eerst uitgebreid onderzocht worden – ruim 100 jaar na dato – of het wel echt gebeurd is en of het wel echt zo erg was .
  Dus of we daar maar even op willen wachten …………………

  EN DAT ZIT IN ONZE TWEEDE KAMER GODVERDOMME !!!

  Geliked door 2 people

 10. Anna zegt:

  Ze zijn al druk bezig om de geschiedenis te veranderen…./. Herschrijven……….. . Ze zullen hiermee doorgaan in ons tolerante landje totdat ze de meerderheid krijgen… dan is het hek van de dam…. dan behoort Nederland tot het kalifaat…..

  Dit zijn achterbakse lui…. zij maken gebruik van onze democratie om ons land in een nog sneller tempo te islamiseren….

  Like

 11. Hendrik zegt:

  Als verlengstuk van Erdogan, in het licht van de islamisatie van Europa, kan je deze man en zijn klub gelijk als nutteloos voor Nederland kategoriseren

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Mooi. Laat Dengk verder heel duidelijk maken, wie ze zijn en waar ze voor staan.
  Op een dag nemen ze hier de boel over, of zwaaien we ze uit.
  Die dag komt steeds dichterbij.

  Like

 13. Heer M zegt:

  Pauw en de VARA, en de hele NPO bende, willen dat wij Nederlanders op DENK gaan stemmen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Mirjam zegt:

  De hele club van Denk heeft psychopathische trekjes en tikken gewoon niet zoals het moet. Hun Denkwijze is niet die van normale mensen met een gezond verstand, maar ze bestaan en leven parallel in hun eigen wereld naast die van de onze.

  Alles is slecht, vooral dat wat de Nederlanders doen, want wat ze doen, wordt HUN (Denk) aangedaan. Het zijn een stelletje idioten met idiote regels.
  DENK wil bijvoorbeeld dat pedoseksuelen chemisch gecastreerd worden, omdat kindermisbruik keihard moet worden aangepakt. Deze wens van hun staat haaks op het door de moslims, waar zij ook deel van uitmaken en zelfs fanatiek aanhangers van zijn, gehanteerde gedrag tegenover kinderen. Hun eigen ‘profeet’ trouwde met en predikte dat kind huwelijken met volwassen mannen toegestaan waren en sinds die tijd, nu 1300 jaar geleden, is er nog niets aan die regels veranderd en zijn zulke huwelijken nog steeds normaal. Kinderen worden verkracht door moslims en inteelt is aan de orde van de dag. En dan maakt Kuzu zich sterk voor het chemisch castreren van pedosexuelen?
  Niet dat ik daar op tegen ben, maar….zou hij dan niet eerst zijn eigen volk daarop aanspreken en erkennen dat zijn medegelovigen behoren tot de grootste groep die gecastreerd dienen te worden?
  Ik Denk het toch wel. Hand in eigen boezem steken, dat zou hij moeten doen.
  Eigen fouten erkennen, maar dat gaat niet bij deze ‘gekken’. Zichzelf aanmelden bij een gekkenhuis, samen met de rest van Denk. Als hij zijn tijd daar uitgezeten heeft, dan kunnen ze het beste terug naar HUIS gaan en daarmee bedoel ik Turkije/Marokko of waar ze dan ook vandaan komen. Misschien wel Mars, het zou met niets verwonderen.

  Deze mensen moeten niet in de regering komen. Ze moet vertrekken.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Aanvulling: Ik vind bovendien dat sowieso nooit iemand in onze regering dient te komen met twee nationaliteiten. Dit is een invitatie tot verraad en omkoperij. Zulke mensen zul je nooit kunnen vertrouwen. Bovendien kun je Denk nooit vertrouwen, nooit!

   Geliked door 1 persoon

 15. Het is net het paard van Troje wat ze hebben binnengehaald. Hoe kunnen ze dit nou toelaten dat die Kuzu een partij kan oprichten en dan maar achterlijk heden kan verkondigen, over Theo van Gogh.

  Like

 16. De waarheid omdraaien daar zijn Kuzu en veel moslims goed in.

  Geliked door 2 people

 17. DENK kan en wil niet denken, conform de Koran

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s