STATEMENT

screenshot_68

(Door: Guus Velraeds)

De PvdA dacht dat ze grote groepen allochtonen aan zich kon binden door het uitdelen van cadeautjes en het afdwingen van eenzijdige tolerantie. Stemrecht geven aan islamieten die, zodra ze aan de macht zijn, elke vorm van democratie met de koran in de hand zullen afschaffen of op zijn minst de sharia voor zichzelf zullen opeisen. Hoe dom kun je zijn. “Ja, maar mijn buurman of mijn collega op het werk is een gematigde islamiet.” Daar kom je achter als ze met 4 miljoen zijn. Ik verzeker je nu al, dat zal een ruw ontwaken zijn als het eenmaal zover is. Dat gematigde is een voorlopig verflaagje dat met het stijgen van hun populatie snel zal verweren onder de islamitische hoogtezon van indoctrinatie en drift tot heersen.

Denk gaat binnen de Nederlandse normen hoog scoren. Mark my words. Dat worden op zijn minst 3 tot 4 zetels. Denk zal voorlopig een teek op onze huid zijn die pas zal afvallen als we zelf met de schoonmaak beginnen. Wanneer begrijpt de policor elite dat de islamitische allochtonen zooi die ze binnen gelaten heeft (bovendien ook nog ongevraagd) helemaal niet wil integreren, maar wil domineren als opdracht van hun god en zoals hun geloof dat logischerwijs opdraagt. De moslim dominantie over de wereld staat gebeiteld in de koran voor de eeuwigheid. Begrijpen jullie stoethaspels dan helemaal niets van het Israël Palestijnen conflict?! Was de islam niet, dan was dit probleem er ook niet. Omwille van onze kleinkinderen zullen we de confrontatie moeten aangaan met de elite en met de islam.

Door:
Guus Velraeds
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op STATEMENT

 1. Ongelovige zegt:

  Ik zou me niet teveel zorgen maken over ‘onze kinderen’, want die zijn nog meer linksliberaal als de volwassenen.

  Liked by 2 people

 2. Helemaal goed Guus, je slaat kort en krachtig de spijker op zijn kop.
  Shalom,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Liked by 2 people

 3. Stef zegt:

  De helft van m,n kleinkinderen zie ik niet meer omdat de helft van mijn kinderen geïndoctrineerd zijn door moeder. Helaas. Maar ik zal doorgaan om de harde waarheid te verkondigen tegen vriend en vijand en weet dat ze later stiekem zullen zeggen. Pa had het toch bij het rechte eind.
  Maar daarvoor offer je erg veel op.

  Liked by 1 persoon

 4. joga zegt:

  Geïndoctrineerd door hun linkse ouders , met hogere opleidingen en de Volkskrant en NRC(Next) lezend. De arbeiders, waarvoor deze linkse kranten en de VARA waren bedoeld stemmen inmiddels PVV en lezen (hoe lang nog) de telegraaf of helemaal niets meer. Nederland wordt steeds dommer en gaan de Amerikaanse democraten(Obama en Clinton) achterna. Moslims “lezen” alleen maar de koran, die voor hun wordt “vertaald” door de Imam met zijn eigen fascistische uitleg.

  Liked by 3 people

 5. Henk.V zegt:

  Het tij zal pas keren wanneer er een soort ”Trump aardverschuiving” in ons land optreedt, Guus, maar eerlijk gezegd zie ik dat niet gauw gebeuren, hoewel ik daar natuurlijk wel op hoop. Vergeet niet dat de verlinksing van onze bevolking al decennia heeft geduurd, dank zij de vervloekte Frankfurter Schule methode.
  Die .kreeg pas echt greep op het Amerikaanse denken door toedoen van de moslim president Obama. Deze man stond eerst als christen te boek, maar zijn ware islamitische kleuren werden steeds meer zichtbaar in binnen- en buitenland.

  Ik weet niet of Wilders kan bewerkstelligen wat Trump kon, omdat hij zijn energie en aandacht mijns inziens teveel verdeelt tussen Nederland en allerlei landen buiten Nederland, waar hem de kans word geboden om zijn opvattingen te verkondigen.
  Van de zege van Trump gaat natuurlijk veel inspiratie uit en misschien wordt mijn gematigd pessimisme gelogenstraft in maart 2017.
  De partij van Geert Wilders moet natuurlijk veruit de grootste worden in ons land, groot genoeg om de verziekte koers van de elites definitief om te keren.

  Lukt zijn missie niet, dan zal het volk door middel van hoogst onaangename ervaringen met de niet-westerse ”verrijkers” van ons land op een harde manier moeten ontwaken en gaan beseffen dat de elites ons al te lang in de vernieling hebben gejaagd en dat er nu dringend actief handelen wordt gevraagd.

  Liked by 3 people

  • Henk der Niederlander zegt:

   Het klopt inderdaad wel dat Geert veel aandacht besteed aan het buitenland, maar het lijkt me dat hij daarmee goed bezig is, omdat de deilamisering niet in NL alleen gewonnen kan worden maar moet gebeuren in heel Europa.
   Zou bijv. alleen NL de Islam minimaliseren dan krijg je automatisch hetzelfde gezeik van over de grenzen.
   Daarom vind Ik het eigenlijk wel goed dat Wilders contact zoekt met Le Pen de Winter en meerdere gelijkdenkenden.

   Liked by 1 persoon

   • Henk.V zegt:

    Dat Geert samenwerkt met koersbepalende buitenlandse politici die zijn opvattingen delen, men ik natuurlijk met je eens, Henk.ALLICHT 🙂

    Liked by 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   NA DE OVERWINNING VAN TRUMP,…………… wordt het een moslim die de Democratische Partij gaat leiden . ?

   Na de misluking van Hillary en de overwinning van Trump, is de Democratiache Partij zich aan-,t-herstellen. en zijn op zoek naar een nieuwe leider.
   Keith Ellison, de eerste moslim die in het Congress werd verkozen in 2006, heeft afgelopen maandag aangekondigd zich kandidaat te stellen voor het Presidentschap van de Amerikaanse Democratische Partij in “ontreddering” en haar in een meer voor-uit-strevende richting te trekken..
   Keith Ellison zal de eerste moslim Premier zijn en de 3e zwarte om de partij te leiden, aldus de Huffington Post.
   Hij komt uit eenKatholieke familie in Detroit en heeft zich op 19 jarige leeftijd tot de islam bekeerd.
   Hij nam toen de moslim-naam van Mohamed aan.
   Tijdens zijn rechtenstudie heeft hij de beweging “Nation of Islam”verdedigd.
   Dit is een beweging die volgens zijn critici wordt omschreven als super-racistisch en antisemitisch.
   Maar hij zegt nu dat zijn deelname aan die beweging niet langer dan 18 maanden heeft geduurd en hij niets van doen heeft met de anti-semitische uitingen.
   Na zijn verkiezing voor het Congress legde hij de eed af op de koran, dit tot ergernis van velen en ook zijn aanvallen op George W. Bush werden niet gewaardeerd.

   http://www.lesechos.fr/monde/etats-unis/0211495195680-etats-unis-un-elu-musulman-proche-de-sanders-a-la-conquete-du-parti-democrate-2042842.php#xtor=RSS-37

   Like

 6. jackholland zegt:

  Moslims zijn hele rare wezens. Ze verlaten hun moslimland in het midden oosten omdat het er vanwege islamcultuur en islamregels een enorme puinhoop is op nagenoeg alle gebied. (armoede,corruptie,ongeschooldheid,ongeletterdheid,slechte arbeidsomstandigheden,geen vrijheid van meningsuiting,slechte infrastructuur ,slechte sociale voorzieningen slechte medische voorzieningen. enz enz)
  In het westen aangekomen is de meeste ellende hierboven beschreven voor ze opgelost.
  Ieder weldenkend mens zou dan toch bij zichzelf denken gelukkig heb ik mijn moslimland verlaten en heb ik het nu goed op vele gebieden. geen armoede, scholing sociale voorzieningen goede medische voorzieningen vrijheid van meningsuiting enz enz.kortom het walhalla.

  Wat gaat de moslim vervolgens doen ?
  Op een partij stemmen die van het westerse land op termijn een soort islamland wil maken met islamcultuur regels wetten enz..
  Waardoor het westerse land zal verworden tot een moslimland met de daarbij behorende puinzooi op alle gebied.
  En nee het ligt niet aan de geografische ligging, het ligt niet aan de mensen .(bewijs israel geografische ligging, bewijs israelisch volk heeft zelfde voorvaderen als moslims in die regio )
  Het is puur de achterlijke islam die de vooruitgang van de moslim in de weg zit.
  Hoe kan je nu een moslim serieus nemen ook al heeft hij gestudeerd wanneer hij er heilig in gelooft en met droge ogen beweert dat mohammed op een gevleugeld paard naar jeruzalem was gevlogen., en deze zelfde persoon ook beweert dat islam vrede is terwijl hij de OPDRACHT heeft iedere niet moslim die hij tegen komt te verzoeken te bekeren tot islam, weigert de niet moslim dan mag je hem gedogen als een soort derderangsburger die op een vernederende manier een extra belasting aan moslims moet betalen. Weigert de niet moslim dit ook dan dien je hem zijn kop af te hakken. Vraag maar eens aan willekeurig welke moslim of hij het eens is met deze OPDRACHT van mohammed . Ik heb het zelf al vele malen op het woord gegooid maar de eerste moslim gestudeerd of niet die zegt nee inderdaad deze opdracht van mohammed is asociaal discriminerend en abject moet ik nog tegen komen.
  Ze staan er allemaal al dan niet stilzwijgend achter, gematigde moslim of niet .
  En wilders roept minder marokkanen en staat direct voor het gerecht.
  Laat iedere moslim die nederland binnen komt onder getuige en in het openbaar zwerend op de koran verklaren dat hij het niet eens is met de opdracht van mohammed die ik hierboven genoemd heb .
  Wanneer hij deze verklaring weigert dan weet u in ieder geval hoe de moslim werkelijk denkt.
  Probeer het maar eens in een discussie.

  Liked by 3 people

  • Theresa Geissler zegt:

   In zoverre een ‘discussie’ met dat slag mensen al mogelijk is, want ze ontwijken al je directe vragen! Dat zult U ook wel weten.

   Like

  • Mirjam zegt:

   De koran zeg zelf dat gelovigen mogen liegen tegen ongelovigen. Als een ‘gebedsboek’ dit al zegt, dan helpt zweren op de koran ook niet om dat te voorkomen. Sterker nog, de koran is een boek van leugens en duivelse opdrachten, dus de moslims zitten er niet mee op deze ‘zwoer’ op de koran te doen. Ze dienen zelfs Allah en hun Mohammed ermee.

   Like

 7. Tistochwat zegt:

  De kinderen en kleinkinderen in dit zo langzamerhand vervloekte land vinden het helemaal niet erg om tussen mohammedanen te wonen. Ze weten toch niet beter of het hoort zo?
  De moskee wordt al verplicht bezocht tijdens leerzame schooluitstapjes en de linkse hersenspoeling c.q. -verweking begint al op steeds jongere leeftijd.
  Zelf nadenken zal ook geheel van het toneel verdwijnen.
  De jeugd is al zó bedorven, dat ze niet eens zal opkijken van een grote terroristische aanslag in dit land.
  En, zoals ik al eerder schreef, de mohammedaan kijkt wel uit om hier een grote BOEMMM te plegen.
  Hier is tenslotte zijn uitvalsbasis van waaruit hij de rest van Europa kan verwoesten en islamiseren. Hier wordt hij verwend tot en met; zelfs de stront wordt achter zijn reet opgeruimd.
  Dat ga je als wereld-veroverende ‘allah’-aanbiddende parasiet toch niet voor jezelf bederven?
  Ik vrees dat met het uitsterven van de oudere generatie, de islamisering alleen nog maar meer gefaciliteerd en met open armen verwelkomd zal worden.

  Tenzij er een écht wonder gebeurt, zie ik geen oplossing meer voor het probleem met die vastberaden, gore mohammedanen, die ons leven vergallen met hun achterlijke smeerlapperij.

  Liked by 2 people

  • Mirjam zegt:

   Worden kerken ook verplicht bezocht door moslim kinderen tijdens leerzame schooluitstapjes? Ik denk het niet, want het hele moslim geloof is eenzijdig en tolereert geen ander geloof. Waarom zouden wij Nederlander dit, op straffe van een boete door ONZE regering, wél moeten doen?

   We moeten meer tolerant zijn ten opzicht van moslims of anders gelovigen, zijn ZIJ tolerant tegenover ons? Ik Denk het niet, sterker nog, ik WEET wel zeker dat dat niet zo is.
   We kunnen de regering aanklagen wegens deze boete, zij hebben ons niet op te leggen welke religie wij hebben te tolereren en welke niet. Oog om oog, tand om tand.
   Er is nog zoiets als vrijheid van meningsuiting en vrijheid van religie.

   Liked by 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Mirjam 16 november 2016 om 10:20

    We hebben hier “vrijheid van godsdienst” ALS we maar mohammedaan worden.
    En we hebben “vrijheid van meningsuiting” ALS we het maar eens zijn met de mening van de linkse ploerten en met hun rampzalige plannen.

    Het meten met twee maten is nog nooit zo duidelijk zichtbaar geweest en nog nooit zo ontkend.

    Like

 8. koddebeier zegt:

  Er bekruip mij een gevoel van onbehagen en een zweem van machteloosheid, dan denk ik wil ik in zo’n land blijven wonen ???
  Het overgrote deel van de politici hebben door je jaren heen Nederland steeds verder verziekt !!

  Liked by 1 persoon

 9. ieznogoedh zegt:

  Denk: de nadruk wordt niet langer gelegd op integreren, maar op acceptatie van geïntegreerden.

  Dan moet je natuurlijk wel bedenken, Denk, dat voordat het tot acceptatie van geïntegreerden kan komen, er toch altijd nog eerst sprake van integratie moet zijn, anders zijn we zo uitgeaccepteerd.

  Denk, het goed en logisch nadenken is ze kennelijk niet gegeven.

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Wij moeten héél duidelijk zien en doorhebben dat DENK de bestaande tegenstellingen tussen blank en zwart cultiveert, de immigrant in een slachtofferrol hier aan toevoegt en dit verhaal vervolgens presenteert als partijprogram.
   Het leuke is dat het punten programma van DENK achterstevoren gelezen datgene is wat wij al jaren lang van immigranten verwachten.
   Wij kunnen hier om lachen maar wijzer is het, het proces te zien wat hierdoor door DENK in gang is gezet.

   Niet ZIJ maar WIJ zullen ons moeten aanpassen aan immigranten.
   Daar komt het verhaal in zwart-wit op neer.
   Klaar en helder. Blanken pas je aan ons aan. Doe wat wij willen!
   Niets meer of minder. Hoe durf je aanpassing van ons te verwachten?
   Wij die hier geboren zijn…?

   Nou is het argument “Wij zijn hier geboren! ” 3e Generatie weet u wel… voor de immigrant doorslaggevend bewijs voor zijn stellingname gediscrimineerd te worden door de blanke.
   Méér is niet nodig. Dit argument: “Ik ben hier geboren, punt uit, dus…” was dan ook het enige argument wat DENK naar voren kon brengen in het pleidooi dat onweerlegbaar aantoonde dat zij gediscrimineerd werden door de blanken… en dat dit proces moest stoppen!!!

   Zij, die hier geboren zijn moeten zich niet aanpassen… Nee wij, die hier al vanaf de oertijd rondkruipen moeten ons aanpassen. Zij… die hier zonder enige uitnodiging naar toe zijn gekomen, terwijl Nederland geen immigratieland is, moeten zich niet aanpassen… nee wij, die nietsvermoedend zijn overvallen door miljoenen vreemdelingen, moeten ons aanpassen.
   Deze wonderbaarlijke logening van noodzakelijkheid, redelijkheid, goed fatsoen en alles wat verder maar met verstand te maken heeft, moet je éérst doorhebben om daarna pas het groteske van dit partijprogram in volle omgang te kunnen vaststellen.

   Ook Pauw en de andere blanken hadden geen weerwoord.
   Gevangen als zij zaten in hun blank-schuldcomplex, knikten zij gedurende de vloed van Kuzu’s drogredenen braaf in het “ja-ritme”… zo vaak met hun hoofden, dat ik bang was dat die hoofden plots van de rompen gescheiden zouden worden…

   Kuzu was tijdens het voorlezen en uitleggen van zijn partijprogram, “fris van de kapper en overdadig voorzien van gel dat zijn stekelige haardos liet glanzen in het licht van de studiolampen, op zijn best.
   Hij leek ’n ziener die zich onbaatzuchtig opwierp voor het heil van de gehele mensheid.
   Toen hij ophield met voorlezen viel er een stilte.
   Tot hij opkeek en ik zijn in een duivelse grijns vertrokken gezicht zag.
   Toen wist ik het weer. De vijand is binnen de muren. Luidt de alarmklok, te wapen!!!

   Liked by 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    paulzwueste 15 november 2016 om 21:16

    [quote] Blanken pas je aan ons aan. Doe wat wij willen! [/quote]

    Het is te dol voor woorden en dat wordt dan ook nog eens van ONS verwacht, nee… GEËIST door de linkse knuffelkliek.

    Liked by 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Ja, dat is zo, Paul en dat deed hij ook en Pauw trilde en beefde om die duivelse grijns. Maar Kuzu en Denk zullen niet winnen, zij krijgen hun ‘beurt’ van neergang wel. En dat duurt niet meer lang. Nederland pikt dit niet.

    Liked by 1 persoon

   • elisah zegt:

    De negativiteit en kwaadaardigheid druipt er vanaf, ze zullen daarom alleen de kwaadaardige mensen aantrekken. De uitstraling van die club is heel erg fout, hautain, vol minachting en afgunst.
    Hopelijk zijn er genoeg positieve mensen, die wél van goede wil zijn en die bereid zijn om, op de eerste plaats, Nederlander te zijn en iets moois van hun leven te maken.
    Denk is voor de losers en de agressievelingen, die anderen de schuld geven van hun falen en hun stompzinnigheid.

    Liked by 1 persoon

 10. ieznogoedh zegt:

  Overigens, nog een onhebbelijkheid die mislims en gutmenschen met elkaar gemeen hebben.
  Zodra hun aantal boven een bepaald percentage van de bevolking komt, begint het gezeik.
  Positief puntje is dan dat als de mislims het voor het zeggen hebben, hun geestverwanten, de gutmenschen, als eerste aan de beurt zijn. Want wat je van mislims ook kunt zeggen (en dat is veel) in ieder geval niet dat ze veel op hebben met weekdieren en verraders.

  Liked by 1 persoon

 11. volksrechter zegt:

  De gematigden zullen hun extreme broeders volgen eens het zover is, zo niet genieten ze zelf van een onthoofding Syrië heeft daar al genoeg bewijs van geleverd !!!!!

  Liked by 1 persoon

 12. Willy zegt:

  Moslims zijn Jodenhaters …en alles wat niet moslim is. Dus: weg met deze ideologie!

  Liked by 1 persoon

 13. Will zegt:

  Moslims zijn Joden en Christen-haters. Dus: “weg er mee”.

  Like

 14. Anna zegt:

  Goed artikel helemaal waar en zelfs ook hier uitvluchten verzinnen om dit niet onder ogen te hoeven zien

  Like

 15. Republikein zegt:

  Hersenafwijking aangetoond.
  [Ook wetenschappelijk]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s