Aan Frans Timmermans

screenshot_105

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Timmermans,

Ik begrijp dat de visumvrijstelling voor die 80 miljoen Turken er doorheen gejast moet worden bij de leiders van de EU-landen? Anders is niet te verklaren dat u in een interview met het Vlaamse blad Knack beweerde dat er steeds meer bewijs is dat de Gülen-beweging achter de mislukte staatsgreep in Turkije zit.

Want als dat zo is, dan is het natuurlijk volkomen terecht dat de ‘democraat’ Erdoğan in een paar maanden tijd verwerd tot een simpele dictator. En dat er duizenden advocaten, rechters, ambtenaren, politieagenten, docenten en zelfs enkele parlementsleden moesten sneuvelen.

Lees verder>>>
(h/t L. v.d. S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Rotzakken, Socialisten, Turken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Aan Frans Timmermans

 1. carthago zegt:

  Het kan echt niet anders dan dat der franz een gekloonde nakomeling van der adolf is. De kristalnacht van der geitenneuker,de andere kloon van der adolf, was dus uiteindelijk gewoon een idee van der franz,dat blijkt wel.Samen sterk, samen onder de zerk. Ik ben voor preventief ruimen.

  Like

  • Jean zegt:

   Carthago, dergelijke vuiligheid moet opgestookt worden en nadien naar het containerpark afgevoerd worden zodat die vuiligheid voor eeuwig en altijd nergens nog vermeld wordt, uiteraard zonder pensioenrechten voor de nabestaanden van dergelijke vuiligheid.

   Like

   • carthago zegt:

    Helemaal mee eens.Ik heb frenske nazgul ook alvast opgegeven voor een enkele reis jupiter (overdag +200 graden)bij nasa, omdat ze een retour niet verkopen.

    Like

 2. Bekijk mijn kunstwerk over Erdogan en de PKK die vals wordt beschuldigd door Erdogan van terrorisme; https://plus.google.com/105792476709984401449/posts/UBjLSoQs1pj

  Like

 3. sjuad kirosati zegt:

  Kleinigheidje vergeten.

  WAPENHANDEL.

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 5. Annette zegt:

  Jan, wat heb je weer zo gelijk!!! Ik zit momenteel op Bali met mijn man (voordeel als je gepensioneerd bent en het gelukkig, met zuinig leven, nog kan) maar ik kan het toch niet laten iedere dag even het nieuws te zien. Hoe kan dat ook anders. Ik ben al een paar jaar flink bezig me te verdiepen in het echte nieuws. De gewone televisie en kranten laat ik voor wat het is: een hoop leugens en halve waarheden. Ik ben erg blij dat mijn man en ik straks in het voorjaar weer voor Geen Peil aan de slag gaan. Dit verschrikkelijke zootje misgassers (weet niet eens precies hoe je het schrijft) moet gestopt worden en wel heel snel. Die Timmermans gaat gvd ons land en trouwens heel Europa naar de hel helpen. Het idee dat we straks 80 miljoen Turkse moslims op ons dak krijgen…. ik ga geloof ik nog liever DOOD. Als ik geen kinderen en kleinkinderen zou hebben zou ik er niet zo fanatiek mee bezig zijn, maar ik heb ze wel. Als ik nu aan het begin van mijn leven zou staan en ik had een partner dan begon ik niet eens meer aan kinderen. Wat voor toekomst gaan deze kinderen en kleinkinderen tegemoet? Ik gruwel nu al van het idee. Natuurlijk hebben mensen dit in de dertiger jaren ook meegemaakt, maar gek genoeg lijkt het alsof het toen nog enigszins te overzien was. Er waren meerdere vijanden, Duitsland, Italie en Japan, maar dat was op de een of andere manier te overzien. Nu lijkt Europa op een lichaam waarin de kanker zich verspreidt, zo stel ik het mij althans voor. En het lijkt erop dat wij de strijd aan het verliezen zijn. Ik moet wel zeggen dat zowel mijn man en ik strijdbaar zijn en zullen vechten tot het laatst. Dit moest ik even kwijt.

  Like

  • Jean zegt:

   Annette, ik deel uw mening, ook ik heb kinderen en kleinkinderen en ik wil dat ze nooit of te nimmer met islamitisch gespuis omgaan, gelukkig volgen ze mijn standpunten a.g. die vuiligheid en hebben ze ook een zeer lage dunk van die politieke lafaards die leven van verraad en profitariaat en dat moeten wij heel snel gaan stoppen willen we nog enige toekomst.
   Europa moet islamvrij geveegd worden, die smeerlapperij hoort niet thuis in onze cultuur en onze beschaving.

   Like

  • Golden Girl zegt:

   mevrouw Annette, ik griezel al een poosje wat er in de wereld aan de hand is
   vroeger viel de vijand binnen, nu zijn ze er al, u zult vechten tot het laatst, als je sommige foto s hier ziet van die haatbaarden, het zal toch maar het laatste zijn dat je ziet
   die Timmermans is knettergek, en pas 1 of andere Duitser die wilde meer vluchtelingen erbij, maakte hem niet uit of ze crimineel zijn

   Like

 6. Jean zegt:

  Wie is er nu geïntresseert in dat gezeik van die eikel(s)?
  Alle prietpraat komende van die misdaadinstelling die leeft van verraad en profitariaat is bullshit.
  Dergelijk gepuis hoort thuis in een isoleercel tot de laatste dag dat ze nog mogen ademen, gezien de luchtvervuiling komende van die misdaadinstelling kunnen we dat hopelijk snel in uren uitdrukken.

  Like

 7. Pete zegt:

  Goed gezien… de enige motivatie van die zak stront om Turkie, turkie weer in een beter daglicht te zetten. Hoeveel smeergeld zoudie ontvangen hebben..

  En natuurlijk zwaar beledigd dat zijn gebrabbel niet als bewijs wordt gezien.. Straks ook nog traantjes over zoveel onbegrip..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s