Angela Merkel gaat voor vierde termijn

screenshot_89

Angela Merkel gaat zich voor de vierde keer op rij kandidaat stellen voor het bondskanselierschap in Duitsland. Dat heeft CDU-partijgenoot Norbert Röttgen laten weten aan CNN.

,,Ze stelt zich kandidaat”, zei Röttgen in een vraaggesprek met presentator Christiane Amanpour. Hij vervolgde: ,,Ze is vastbesloten, bereid en klaar om een bijdrage te leveren om de internationale liberale orde te versterken. Maar we kunnen de kanselier of Duitsland niet zien als de laatste overlevende. Dit werkt alleen als Europa en Amerika meedoen.”

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
algemeen-dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Angela Merkel gaat voor vierde termijn

 1. Sjoe! zegt:

  Wat een domme ouwe tang, hoor.

  Like

 2. Elena zegt:

  Prima hoor…maar wel in het gekkenhuis.
  Hoogste tijd voor een frisse wind in Europa.

  Like

 3. Kan niemand dat wijf de hersenen inslaan?

  Like

 4. Dat kan ze m.i. wel vergeten. Misschien kan ze ergens klussen als schoonmaakster ofzo ?

  Like

 5. Peter zegt:

  En dat is dan democratie? Hoelang was Erich Honecker staatshoofd van de DDR? Wat gebeurde er na zijn val? Ik voorzie hetzelfde met Merkel. Of ze nog eens verkozen zal worden is mogelijk maar ik acht de kans kleiner worden, vooral met de nieuwe US-president Trump.

  Geliked door 1 persoon

 6. Merkel moet naar het RIAGG en daarna naar de gevangenis voor haar mega-aantasting der welvaart

  Like

 7. Over dit soort gebeurtenissen schreven ze vroeger nog sprookjes om de kinderen te laten griezelen. De huidige tijdsgeest doet ’t anders.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, die dikke met goud beslagen echte sprookjesboeken met de meest gruwelijke illustraties en verhalen er in.
   Nu is alles heel raar geworden en vindt niemand er meer iets aan.
   Ja, Merkel komt weer terug. En dan… ?
   Zoiets.
   Vroeger zag je de heks al 5 minuten lang de hoek omkomen vanwege haar puntneus en puntkin. Tegen de tijd dat ze er echt was, was je al huilend en krijsend achter moeders rokken gekropen.
   Nu is daar ook al geen lol meer aan want de boezem van Merkel duurt nog langer en heeft niks beangstigends doordat er allemaal negers aan hangen die zielig zijn.
   Grietje mocht vroeger aan Hans z’n vingertje voelen zogenaamd om te kijken of hij al dikker was geworden.
   Ze bleef wel lang weg en toen ze terugkwam was ze helemaal rood. Maar dat kan ook aan het plaatje gelegen hebben.
   Nu mag dat verhaal niet meer voorgelezen worden. Dus we weten ook niet hoe het verder afgelopen is.
   Zwarte Piet mag ook niet meer terugkomen maar dat is niet zo erg omdat het hele land al vol Zwarte Pieten zit. Je ziet ze overal met hun dikke rode lippen en hun kroeshaar.
   Je moet er wel aan wennen dat ze geen kadootjes hebben meegebracht maar zelf kadootjes van ons willen hebben. Heel raar allemaal.

   Volgens die oude sprookjesboeken kloppen al die verhalen niet…!

   Geliked door 1 persoon

   • Van die verhalen klopt inderdaad geen fluit. Vroeger hadden ze geen porno op de televisie of de laptop en als ze al vieze boekjes hadden werd het verhaal met bijpassende tekeningen wel zo gekuist dat zelfs toen zij hem in de mond nam waardoor de eerst onooglijke kikker veranderde in een prins met een paard van 32 cm dit als een heel gewoon sprookje werd verkocht en er niemand hoefde te biechten. Er was toch ook nog zo’n verhaal over dat meisje met die 7 dobberdwergen en wat dacht je van die breezerslet met die hagelnieuwe glazen muil die nog in d’r doos zat en waarin alle jongens ‘m na sluitingstijd van het feest even in mochten passen. Ik zet tegenwoordig een alu hoedje op als ik de kleinkinderen een sprookje naar eigen bewerking voorlees. Meestal gaan het duimpje dan uit de mond en volgt er een luid geschreeuw met spandoeken omdat ik mij niet aan de tekst hou. Zelfs de kleintjes zijn al helemaal door de media gebreinspoeld.

    Like

 8. Golden Girl zegt:

  nee svp geen Merkel meer, ik kan dat haat gezicht met de afgezakte hangwangen niet meer zien
  zelfs de CSU had toch al problemen met haar.
  berscherm dat mens tegen zich zelf en het belangrijkste tegen ons, als ze op haar gaan stemmen zijn ze knettergek, maar ze willen blijkbaar hu land naar de afgrond helpen en massaal op deze vreslijke vrouw stemmen

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Die ouwe geit heeft niet “alleen maar” een plaat voor haar kop, maar haar kop is ingegoten in gewapend beton. Waarom krijgt zo’n kreng geen slopende ziekte?
  Waarom gaan alleen goede mensen (op te jonge leeftijd) dood?

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Als haar eigen partij er niet tegen in het geweer komt, kun je het niet tegenhouden. Alleen de kiezer kan dat, voor één keer: Door strategisch stemgedrag, d.w.z. waardoor ze buitenspel gezet wordt.
  Dat kan alleen, wanneer het kiezersvolk wat zelfbewuster geworden is door b.v. de verkiezing van Trump, wat voor hen een signaal zou moeten zijn: Het ís mogelijk.

  Like

 11. elisah zegt:

  Ja ja, ze moet toch de kans krijgen om haar klus af te maken en om Duitsland de laatste doodsteek te geven, als triomfantelijke kroning op haar (duivelse)werk…

  Geliked door 1 persoon

 12. Taljaard zegt:

  Zo’n beslissing kan alleen succes hebben wanneer de partijbonzen van de CDU/CSU en hun kongsi in het Duitse bedrijfsleven haar niet voortijdig de mat onder haar voeten zullen wegtrekken.
  Merkel, een fantasieloze en visieloze bureaucraat, was tot de zomer van 2015 een getrouwe uitvoerster van het door hen gewenste globalistische en pro-EU beleid.
  Daarom kon ze ook zolang blijven zitten.
  Maar met haar miskleun van vorig jaar heeft zij in de partij en bij het Duitse bedrijfsleven veel krediet verspeeld.
  Op onvoorwaardelijke steun vanuit Washington hoeft ze niet meer te rekenen.
  Theresa May heeft vanuit Londen ook al te kennen gegeven de uitslag van het Brexit-referendum te zullen respecteren. Ze zal wel moeten, want anders laten de Tories haar kabinet vallen.
  En wanneer de Franse presidentsverkiezingen volgend jaar ten gunste van Marine le Pen en het FN gaan uitvallen wordt de basis waar Merkel op meent te kunnen staan nog wankeler.
  En dan valt het te verwachten dat bovengenoemde partijbonzen van de CDU/CSU en het met deze bonzen verbonden Duitse bedrijfsleven Merkel zullen laten vallen ten gunste van de ”Beierse” koers van de CSU, die vanouds veel conservatiever, en ook een stuk kritischer, is ten aanzien van het asielbeleid en de EU.
  De Beieren van de CSU ergeren zich al jaren aan de ”Grosse Koalition” met de vanouds door hen gehate SPD. En zij zullen er waarschijnlijk geen been in zien om, wanneer de AfD een flinke winst behaalt bij de Bundestag-verkiezingen, daar een coalitie mee te gaan vormen.
  En zo de SPD, en daarmee ook Merkel, te laten vallen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ze heeft de toezegging van Juncker dat ze haar zullen steunen.
   Want zij moet de plannen voor vernietiging van de Europese landen verder uitvoeren.
   De hoogmoed vier hoogtij in Brussel.

   Het zal diezelfde hoogmoed zijn waaraan ze allemaal ten gronde zullen gaan!!!

   Like

 13. Henk der Niederlander zegt:

  Ik weet het niet, maar Ik denk dat men bij de CDU helemaal de weg kwijt is, omdat Merkel naar mijn mening haar hele krediet bij de Duitsers verspeeld heeft.
  Zou de Duitse bevolking alsnog op het CDU gaan stemmen, of Merkel nou kandidaat is of niet gaat Dld nog verder naar de kloten en krijgen de Duitsers precies waar ze om gevraagd hebben.

  Geliked door 1 persoon

 14. Mary zegt:

  Hopen dat ze afgeserveerd wordt door de Duitse stemmer, wij krijgen de in Duitsland afgewezen uitvreters met busladingen vol hier dankzij de dictator van de EU en Rutte en Co.

  Like

 15. louis-portugal zegt:

  Röttgen werd door Merkel hard aangepakt na verlies van de verkiezingen in NRW.
  Hij zei dat eb niet Merkel.
  Misschien is het wel een proeballontje?

  Like

 16. Wachteres zegt:

  Merkel was vroeger eein brave communiste en nu voert ze braaf het EU-beleid uit.

  MerkwaaAngela Merkel verzweeg communistisch verledenrdig dat een mens als een hondje naar alle richtingen kan blaffen.

  Waarschijnlijk heeft zij als communiste geleerd om haar eigen mening opzij te zetten en ervan uit te gaan dat de mening van haar superieuren ook haar mening is.

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1631410/2013/05/12/Angela-Merkel-verzweeg-communistisch-verleden.dhtml

  Angela Merkel verzweeg communistisch verleden

  De Duitse bondskanselier Angela Merkel stond mogelijk ten tijde van de Duitse Democratische Republiek (DDR) dichter bij het communistische bewind dan zij nu wil doen geloven. Dit schrijft Bild, de grootste Duitse krant, vandaag met een artikel dat de de kop ‘Hoeveel DDR zit er in Angela Merkel?’ kreeg

  De domineesdochter Merkel doet het voorkomen alsof zij, net zoals veel christenen in Oost-Duitsland, een houding van een soort stil verzet tegen de communistische staatspartij SED heeft ingenomen. Maar volgens nieuw onderzoek nam zij leidinggevende posities in binnen de communistische jeugdbeweging FDJ en was verantwoordelijk voor onder meer propaganda. Merkel heeft dat altijd ontkend.

  Tegen hereniging
  Ook was zij na de val van de Berlijnse Muur in 1989 niet meteen voorstander van de hereniging met West-Duitsland. Zij wilde een democratisch socialisme in een zelfstandig Oost-Duitsland. Dit is des te opmerkelijker omdat zij haar vooraanstaande rol in de Duitse politiek te danken heeft aan haar mentor en voorganger Helmut Kohl, de “kanselier van de eenheid”.

  De regering in Berlijn wilde niet reageren op de nieuwe publicatie, gebaseerd op het pas verschenen boek Het eerste leven van Angela Merkel.

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Dat de Duitse regering niet wil reageren is wel duidelijk natuurlijk.
   Men zit nou eenmaal te kijken met deze ex Stasi en moet de rit uitdienen ter ere van het Duitse pluche en de beloning die uitgedeeld word om op de juiste tijd het juiste geluid te laten horen.

   Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  Och, had niets anders verwacht, want Duitsland en Europa zijn nog niet genoeg kapot. En wat de CSU betreft, wat een stel opportunisten zijn dat. Dan gaan ze eerst steigeren, over het immigratiebeleid van Merkel, en nu heffen ze deze Madam weer op het schild. Ze zijn niet te vertrouwen, deze zogenaamde conservatieven.

  Like

 18. Mirjam zegt:

  Merkel komt niet meer terug als bundeskanzler. Ze wordt niet herkozen hiervoor. Als Clinton had gewonnen en was president van Amerika geworden, dan had het misschien gekund, maar nu Trump op de ‘troon’ zit, niet. Trump wil zich uit de Nato terugtrekken, als Europa niet in de kosten deelt en heeft sowieso een duidelijke mening over Europese leiders. Dit kunnen ze niet veranderen en Merkel heeft met het ‘felicitatie’ aan Trump duidelijk laten merken óók over hem de baas te willen spelen, en dat kan de Brusselse elite nu, op het moment dat de unie uit elkaar dreigt te vallen, niet gebruiken.

  Merkel aanhouden zou alleen meer ‘reuring’ en ‘tegenwerking’ van Trump kunnen inluiden en daar wagen ze zich niet aan. Juncker kan het dan wel zeggen, maar hij kan en wil het net waarmaken om haar te steunen. In de ogenschijn oppert hij het, maar in werkelijkheid zal er ‘ondergronds’ geregeld worden dat Merkel vertrekt.

  Trump heeft meer interesse in de ‘recht voor zijn raap’ sprekers en doe-ers van regeringsleden als Le Pen, Wilders, Strache en ook Frauke Petry, die achter zijn verkiezing stond toen iedereen vóór Clinton propagandeerde en heulde. Met de ‘oude kliek’ die hem achter zijn rug en recht in het gezicht zwart maakte en probeerde te overheersen, heeft hij niets en zal hij ook geen tijd en moeite aan verspillen. En dat is fantastisch. Ze kunnen de pot op, de leugenaars. De waarheid overwint toch. Trump vertrouwt niemand en niemand vertrouwt Trump en dat maakt hem in de ogen van de ‘heulers’ heel gevaarlijk en onvoorspelbaar. Dat is hartstikke goed. Op zijn Amerikaans noemt men dat: they shit baggers now. En dat hebben ze verdiend!

  Geliked door 1 persoon

 19. fleckie zegt:

  Dat mens ,’Merkel’ gaat zolang door, totdat de ‘ allahisten-‘( i.p.van het woord ‘allochtonen’) -binnendringers haar eens een ‘bezoekje’ gaan brengen!.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s