PvdA benoempt Antiwildershoogleraar aan UvA

screenshot_99

(Door: “Zentgraaff”)

Je mag kiezen, mensheid: of een universiteit is een oase van rust en bezinning waar je op zoek mag naar het hogere en het schone, de geheimen van de cosmos en het hoe en waarom van het Zijn, of het is een rode kaderschool voor drammerige kudtactivisten die de hele dag vanuit de ivoren toren sosjologies staan te brullen waarom normale mensen met een baan en een caravan niet deugen. Dat laatste is het dus geworden, in Amsterdam en sinds deze week is het weer een beetje erger geworden. Sarah Leah de Lange (foto), een “Political scientist by profession, progressive by heart” mag nu de Joop den Uyl-leerstoel bekleden. Het zitje is betaald door de PvdA, uiteraard van uw belastingcenten, via de schijnconstructie van de Wiardi Beckman Stichting.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
geenstijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Amsterdam, cultuurrelativisme, demoniseren, establishment, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op PvdA benoempt Antiwildershoogleraar aan UvA

 1. wauso zegt:

  Ik ben kind aan huis bij de Wiarda Beckman Stichting. Eerder met mijn W.C.-eend Onderzoeksteam hulp geboden bij de inval van de Baardman. De totale Linkse Mongolen, ze begrepen er niks van. Hier het relaas: https://examplewordpresscom33104.wordpress.com/2015/11/21/wausos-kulturkammer/
  En GeenStijl er dan ook maar van op de hoogte gebracht, dat de kennis dankzij mijn team nu opgevijzeld IS bij het Politbureau van de PvdA !

  Like

 2. Thomasson zegt:

  De PvdA leeft nog steeds in de 20ste eeuw, in een periode dat voor hen was The Sky is the Limit. Ze konden naar hartenlust in de gezamenlijke belastingpot graaien en alle mogelijke vunzigheid uithalen in de naam van het Volk en de Politiek-Correcte samenleving. Velen van hen zijn behoorlijk rijk geworden door smerige constructies op onze kosten. Bijvoorbeeld: voorzitters zijn van alle mogelijke stichtingen en zichzelf exorbitant salarissen toekennen. Maar dat is zo goed als voorbij. Wij zullen maar hopen dat de verkiezingen van 15 maart 2017 zullen de genadeklap toedienen aan een partij die te lang de boel heeft besodemietert.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat heeft ze geleerd van de Koran?

  Geliked door 1 persoon

 4. Dit lijkt wel een transgender? Gekozen door de PvdA rioolratten dan is het meestal niets bijzonders.

  Like

 5. Republikein zegt:

  No comment.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s