‘Wilders niet beschermd door vrije meningsuiting’

screenshot_97

(Door: Tobias den Hartog en Jules van der Leeuw)

PVV-leider Geert Wilders kan voor zijn ‘minder, minder, minder’ Marokkanen-uitspraken geen beroep doen op de vrijheid van meningsuiting. Dat stelt het Openbaar Ministerie (OM) in het requisitoir tegen de PVV-leider. Het OM acht Wilders dan ook strafbaar vanwege groepsbelediging en het aanzetten tot haat.

In jurisprudentie ontbreekt volgens het OM de ruime vrijheid van meningsuiting voor politici ,,bij het belasteren van minderheidsgroepen of het aanwakkeren van intolerantie tussen bevolkingsgroepen”.

pvv-normale-grootteLees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
algemeen-dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

53 reacties op ‘Wilders niet beschermd door vrije meningsuiting’

 1. Tistochwat zegt:

  [quote] ,,De pijn bij veel Marokkanen zit bij het over één kam scheren van de groep.” Vooral de mededeling ‘Dan gaan we dat regelen’ is volgens Bos als bedreigend ervaren. [/quote]

  OMG! Het moet toch niet veel gekker worden; de Marokkanen hebben “pijn” en voelen zich “bedreigd”.
  Laat me toch niet lachen!
  Ik vrees dat Wilders veroordeeld zal worden om ons “een voorbeeld te stellen”.

  [sarcasme] Dat zal die smerige blanke autochtonen wel afleren om die zielige, weerloze Marokkanen zó te behandelen. [sarcasme]

  Like

  • Misschien moeten die D66 rechters, zonder ook maar enig inzicht in de huidige maatschappij en nog steeds levend onder een hele grote steen, een paar weken in Groningen gaan wonen. Misschien begrijpen ze dan wat er achter de VRAAG van dhr. Wilders schuilt.

   Like

  • volksrechter zegt:

   Ze willen juist als in Belziek het apenland bij uitstek, De PVV en Wilders in een cordon sanitair zetten zoals het Vlaams Belang, dat denk ik ervan. Zodat geen enkele partij nog zal willen samenwerken met de PVV.
   Dat noemen ze dan democratie, maar dat onze vrouwen voor hoeren en ons volk door criminele maroeffen worden bestolen, overvallen en verkracht dat is het probleem niet hoor !!!!!!!!!!!!!!

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Als het OM zó begint, dan zie ik al aankomen, dat het precies zó zal gaan als bij het proces van Raffie: Elk pleidooi van de verdediging, hoe goed het ook in elkaar steekt, zal zonder meer van tafel worden geveegd!
  Ze willen maar één ding en dat is, dat iedereen zijn kop houdt over welke minderheid dan ook, zodat ze ongestoord de samenleving kunnen afbreken! MAAR ALS DAT DE TENDENS WORDT, WORDT HET TIJD VOOR EEN VOLKSOPSTAND! DAN MAAR BURGEROORLOG!!!

  Like

  • volksrechter zegt:

   Eender koud maken van het OM alsmede linkse politiekers die daar achter zitten, ineens van al dat onkruid vanaf …..!

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Als je nu ook nog even de juiste datum , tijd en plaats aangeeft heb je alle informatie verschaft .

   Lieve help wat ben jij een gevaar voor jezelf en voor anderen .

   Like

   • BertG. zegt:

    Je wordt vervelend Joop. En ik weet precies waar het over gaat.
    Zoek een hobby of zo of kruip terug in je keukenkastje i.p.v. altijd wat te zeiken te hebben over Theresa.

    Geliked door 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    Misschien ben ik, vervelend maar jij word niet wijzer , blijf maar lekker op een forum of blog schreeuwen dat je een burgeroorlog wilt.

    Weet je wat, ik neem afscheid van dit blog , het gemiddelde intelligentie niveau is veel te hoog voor mij allemaal een fijne en gelukkige burgeroorlog toegewenst.

    Hebben jullie al visite kaartjes laten drukken?

    Man wat een stelletje idioten bij elkaar zeg .

    Heer Bron dit was mijn laatste commentaar, mijn dank voor uw tomeloze inzet , maar ik kap ermee.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat spijt me te moeten horen, heer klepzeiker! Denkt u er nog eens over na, zou ik u graag als suggestie mee willen geven!

    Webmaster

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Kom jij dan maar met een betere suggestie, Jopie. (Of ga anders buiten spelen, óók een oplossing.)

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    @JK: Man, overdrijf niet zo: Het gebeurt zo vaak, hier, dat iemand in z’n emotie uitschreeuwt, dat we het er op aan moeten laten komen of iets in die richting! Ik heb, voor zover ik me kan herinneren, nog niet meegemaakt, dat jij daar persoonlijk op in sprong, alleen nu weer bij mij, omdat jij me de laatste tijd, God weet waarom, voortdurend moet hebben!
    Eerder konden we het een tijdlang samen goed hebben, op onze manier, maar sinds ik een keer openlijk tegen jou durfde ingaan, is het grondig mis en zóek je dingen om me te pakken!
    Van mij hoef je helemaal niet weg; alleen een beetje normalere houding tegenover mij zou ik op prijs stellen, ja!
    BertG. begint hier op eigen initiatief over, omdat het hem ópvalt, kun je nagaan!
    Leg je er nou bij neer: Ik bèn je leerling niet: Ik ben ik! En dat is mijn recht, zoals het ieders recht is.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 16 november 2016 om 22:10

    Ik heb ook liever een knallende burgeroorlog dan nog 20 jaar op dit smeulende en etterende kankergezwel, in deze zieke “samenleving”, te moeten zitten.
    De beuk erin; dán maar meteen dood!
    Die voortwoekerende stress en ergernis is ook dodelijk.

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    @tinekevan schagen, 13.58u.: Natuurlijk begrijp ik dat en op zichzelf is je bescheidenheid lofwaardig -al sta ik persoonlijk niet zo strikt achter de stelling, dat iemand, die iets waarneemt,dat niet door de beugel kan, persé daarover zijn mond zou moeten houden, omdàt hij hier nog niet zo lang is.
    Zoals JK echter de laatste tijd tegen mij doet -en dan heb ik het dus echt niet over dít gevalletje; dat is peanuts vergeleken met wat hij eerder allemaal heeft uitgebraakt- overschrijdt echter bepaalde grenzen, die iedereen hier in de gelegenheid is geweest, te lezen. -En dat zeg ik nu echt niet, omdat ik het toevallig ben, tegen wie het gericht was: Bij een ander, dat kun je geloven, had ik op hetzelfde standpunt gestaan. Karen, die hier ook nog niet lang meeloopt, kwam er kort geleden tussen,toen hij op dezelfde manier tegen een ander begon, en daarin had ze 100% gelijk! Geen zinnig mens, die dát ongepast zou vinden.
    Ik hoop, dat jij anderzijds ook een beetje kunt begrijpen, hoe het kán overkomen als iemand, die anders -uit fatsoen, daaraan twijfel ik niet- zo zorgvuldig zijn mond houdt, nú opeens naar voren brengt, hoe jammer ze het vindt dat hij weggaat. Hoe dat overkomt bij zijn ‘míkpunt,’ bedoel ik dus.
    Ik leg dit alleen maar even duidelijk uit, zodat zich geen verder misverstand vormt: Alles weten is alles begrijpen.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Als het inderdaad zo gaat als jij vreest Theresa, dan zal dat feit diep in de analen van elke rechtse groepering en diep in de harten van elke rechts denkende burger in dit land gegriefd worden.
   Het gevolg hiervan zal een daadwerkelijke verdieping van de tweespalt in de samenleving zijn.
   Dit kan op korte of langere termijn leiden tot buitensporige protesten en gewelddaden.

   Laten we hopen dat de rechter de wijsheid zal vinden om de burger, door middel van vrijspraak voor Wilders, de zekerheid te geven dat het in een democratie voor een ieder mogelijk moet zijn, zijn mening te kunnen uiten.

   Like

   • BertG. zegt:

    Wanneer wij daadwerkelijk onafhankelijke rechters zouden hebben, dan zou het zo moeten werken.
    Maar ik vrees het ergste, vrouwe Justitia heeft haar blinddoek afgedaan en omgebonden als hoofddoek.
    De laatste zin is een opmerking van Fubar.

    Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    @ joopklepzeiker,
    Das jammer Joop,
    Ikke kon je vaak, wijze comments zeer waarderen!
    Jammer dat het deze kant op moet gaan.
    groet,
    Tineke

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @tinekevanschagen: Hoewel je intussen hebt kunnen lezen, dat Joop ook van mij niet weg hoeft, Tineke, wou ik nu tóch even in het midden brengen,dat het een pijnlijke ervaring is, te merken, hoe bijna iedereen hier, en nu dus ook jij, kennelijk, er al maandenlang stráál aan voorbij gaat, dat wijze Joop ten opzichte van mij volkomen doorgedraaid is en geen gelegenheid voorbij laat gaan om mij compleet af te branden en in de zeik te zetten, God weet, waarom, maar dat is, wat hij doet en gezien het volstrekte stilzwijgen hier -behalve van BertG.- lijkt iedereen dat volkomen normaal te vinden, hoewel jullie het allemaal hebben kunnen lézen. Ik heb me daar niet over beklaagd,hoewel, dat zeg ik je bij deze, minstens één aanval van zijn kant -ik zal niet zeggen, welke- zó ongenadig is aangekomen, dat ik er nu nog last van heb. Het spijt me, eerlijk gezegd, te moeten constateren, dat helemaal niemand daar ook maar één woord over gerept heeft, maar dat er in plaats daarvan wèl hier en daar geluiden van spijt opklinken, nu hij aangeeft, te vertrekken. Van mij hoeft dat niet, zoals gezegd en ik maak ook niemand verder een verwijt, maar ik doe hierbij wel een beroep op ons allen, om er ook enigszins aandacht aan te besteden, als iemand, hoe intelligent, gevat en geestig hij ook is, volgens sommigen, een ander bij herhaling tot de grond toe afbrandt en daarmee blogregel 4 metterdaad overschrijdt.
    Ik zeg niet, dat dat alleen de taak van webmaster Bron is: We zouden daar allemaal iets meer aandacht aan kunnen geven. -Zoals BertG. hier bijvoorbeeld.
    Ik heb al die tijd gezwegen, maar nú moet het me toch even van het hart. Sorry.

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Theresa, Als ik merk dat mensen het niet eens zijn met elkaar lijkt het mij niet verstandig
    als iedereen zich met elkaar gaat bemoeien!
    Daar wordt de verwarring alleen maar groter van…….
    Joop en jij zitten hier al een aantal jaren heb ik begrepen, en ik nog maar heel kort
    dus zou het niet gepast zijn als ik me ineens met iedereen zou gaan bemoeien.
    Hoop dat je dit ook begrijpt……
    Tineke

    Like

   • BertG. zegt:

    Van mij hoeft er ook niemand weg.
    Ik ben ook wel eens vervelend tegen andere, maar maak er dan ook weer een einde aan door dit te stoppen.
    Desnoods met een welgemeend excuus, en dan hou ik er ook echt mee op.

    Like

   • elisah zegt:

    Nou Theresa, daar heb ik wél al eens een opmerking over gemaakt, bij het onderwerp over villa kakelbont waar asielzoekers met kleine kinderen zouden gaan werken.
    Joop kan ook zeer leuk en grappig uit de hoek komen, maar soms slaat hij door en wordt het iets te heftig en beledigend. Hij schrijft vaak zinnige dingen en geeft goede tips, jammer dat hij weg gaat. Volgens mij is hij veel aardiger dan hoe hij soms over komt.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 17 november 2016 om 08:27

    [quote] Het spijt me, eerlijk gezegd, te moeten constateren, dat helemaal niemand daar ook maar één woord over gerept heeft [/quote]

    Ik begrijp wat je bedoelt. Ik vond het ook niet bepaald leuk dat enkele mensen hier kennelijk bevooroordeeld over míj waren. Iemand schreef zelfs dat hij me zou of kon slopen, ware het niet dat blogregel 4 hem daarvan weerhield (misschien was dat humoristisch bedoeld). Ik was me van geen kwaad bewust. Misschien kwam het door mijn plaatjes en het misverstand inzake Jehovah’s getuigen?

    Ik heb toen serieus overwogen om te stoppen met reageren op de site van de heer Bron.

    Maar goed, ik ga ervan uit dat alles weer vredig is, want dat is ook de bedoeling.
    Als mensen elkaar hier nu óók al gaan afbranden, waarmee zijn we dan bezig?
    De echte vijand ligt in een deuk, dus jongens: oordeel niet te snel over elkaar want misschien zit je wel fout met je oordeel.

    JoopK. is inderdaad regelmatig flauw bezig geweest tegen je, maar er is toch niets wat niet kan worden uitgepraat? Tenzij men te maken heeft met iemand die een betonplaat voor zijn kop heeft.

    Theresa, je weet dat ik hier altijd heb geschreven dat ik een hoge pet van je op heb en dat ik bewondering heb voor je schrijftalent en je intelligentie, maar ik wilde me niet bemoeien met jouw conflict met JK. Ik ben al een paar keer op mijn bek gegaan omdat ik partij trok voor iemand die op een nare manier op een forum werd bejegend en daar heb ik zelf heel veel ellende door ondervonden. Dus ik wil me daar uit zelfbescherming liever buiten houden; ik heb al meer aan mijn hoofd dan ik kan dragen.

    Laat het hier alsjeblieft gezellig en nuttig blijven!

    Like

   • BertG. zegt:

    Tistochwat zegt: 17 november 2016 om 15:21
    Wie is dat dan geweest die dat gezegd heb, namen en rugnummers.
    Zo dadelijk gaan ze mij nog ergens van verdenken, je weet het maar nooit soms.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat, 15.21u.: Ik had het nu dan ook helemaal niet tegen jou, immers. Wat ik geprobeerd heb, aan Tineke uit te leggen, is, dat het pijnlijk kan overkomen voor degene, die constant aangevallen wordt, als men in verband met die aanvallen consequent zwijgt en tegelijkertijd, als de aanvaller zijn vertrek aankondigt, opeens niet meer zwijgt, maar zijn spijt betuigt over dat vertrek. Wat JK mij de afgelopen tijd allemaal heeft toegevoegd was echt wel wat meer dan alleen maar ‘flauw’ en zelf heb ik eerlijk gezegd mijn twijfels of altijd maar zwijgen dan dé aangewezen manier is om het hier ‘gezellig en nuttig’ te houden, temeer daar dat soort types niet uit zichzelf stopt. Maar daar zullen we verder niet over redetwisten.Ik verzeker je slechts, dat ík me plechtig heb voorgenomen, om níet te zwijgen, als ik in de toekomst een dergelijke houding jegens een ander signaleer. Net als BertG. en Karen. Maar dat moet eenieder verder voor zichzelf bepalen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 17 november 2016 om 19:49

    Met mijn opmerking: “Laat het hier alsjeblieft gezellig en nuttig blijven!” richtte ik me tot de “aanvaller” en niet tot het “mikpunt”. Dat kwam niet duidelijk over, realiseer ik mij na jouw reactie.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    De tweespalt is er al heel lang in Nederland.

    Like

  • volksrechter zegt:

   En als het zover komt zullen rechters, politici en collaborateurs met heel hun gezin uitgeroeid worden !!!!

   Like

 3. wauso zegt:

  A Picture Says more than one thousand words !

  Geliked door 3 people

  • tinekevanschagen zegt:

   wauso, ik geniet van al jou brieven aan de tweede kamer!
   Wat kun jij de dingen prachtig onder woorden brengen,en ieder keer raak tot in de kern!
   Ik hou der van….mooi man….!!

   Like

 4. Golden Girl zegt:

  hij zegt wat wij in de winkels en op straat zeggen, moeten ze Rutte en Aboutaleb ook voor de rechtbank laten komen voor hun uitspraken als je het hier niet bevalt rot je maar op, of mag dat wel?

  Like

 5. Fred zegt:

  Hadden wij iets anders verwacht dan van een politiek proces?
  Ik niet.

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Rechters, salonsocialisten en geïndoctrineerde linksmensen. Wat u ook doet om Geert Wilders monddood te maken, ga vooral door. Het werkt alleen maar in het voordeel van de redder des Vaderlands. Miljoenen Patriottische Nederlanders steunen hem in voor- en tegenspoed. En die groep groeit met de dag. En voor als u het nog niet wist: “Eendracht maakt macht.” En dat betekent, dat WIJ het volk, onder leiding van Geert Wilders het uiteindelijk voor het zeggen gaan krijgen. Wij zijn niet gevaarlijk, integendeel zelfs. Het enige wat wij willen is dat we weer een Nederland krijgen zoals het was.

  Like

 7. N.E. Derlander zegt:

  Dit selectieve en zeer subjectieve beoordelen van deze zaak (minder, minder van de heer Wilders) door het OM, kan er op termijn alleen maar toe leiden dat het OM van deze absurde wijze van beoordelen, alleen al door de precedentwerking, enorm veel spijt gaat krijgen……..

  Ik stem PVV

  Like

 8. Henk der Niederlander zegt:

  Even ter verduidelijking.
  De claims tegen Wilders worden eenvoudiger gemaakt.

  Alleen ff tussen de regels door lezen.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27042889/__Massaclaims_voortaan_simpeler__.html

  Like

 9. Jean zegt:

  Zouden de marokkanen zich al eens de vraag gesteld hebben WAARON wij minder marokkanen willen? Waarom wij ze niet accepteren? Waarom we ze niet tolereren? Ze moeten gewoon naar de criminalieitscijfers kijken en naar hun gewelddadige vriendjes.
  Dat zal wel veel te lastig zijn want ze kunnen niet rekenen en niet lezen, ze luisteren liever naar de woorden van een vulgaire pedofiel of naar het gezeik van een onbestaande creatuur, van DOMHEID & ACHTERLIJKHEID ggesproken.
  RESPECT moet men verdienen, dat is niet gratis.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Hoewel ik – als bescheiden mening- de uitspraak minder, minder, niet echt verstandig vond, sta ik in ieder geval achter Dhr. Wilders, omdat het een politiek proces is. Want zou men hem veroordelen, en zou de wet, waarin staat dat iedereen voor de wet gelijk is in Nederland, opgeld doen, dan zou het OM NU nog moeten overgaan tot het vervolgen van de PvdA er, Riessen, die een oproep heeft gedaan, om Wilders te vermoorden, en zijn kiezers te deporteren. En waarom gebeurt dat niet……juist, omdat de politiek Wilders monddood wenst te maken. Over ” Rechtstaat”, gesproken, mag ik een teiltje…

  Like

  • BertG. zegt:

   Nogmaals, hij heeft nooit minder minder gezegd, maar enkel een vraag gesteld.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zo is het! ik kan er nog steeds met mijn hersens niet bij dat iemand vervolgd kan worden voor het stellen van een vraag!

    Like

   • BertG. zegt:

    Met de vraag, willen jullie minder of meer Amerikanen, Duitsers, Belgen, vul iets in naar keuze.
    Dan was er niks aan de hand geweest met deze vraag.

    Like

  • Cathja zegt:

   @ Tom op 16/11 om 18:48

   Ik ben het zeer met u eens! Ook ik vond de uitspraak van Wilders destijds ‘op het randje’ en was bang dat dit wel eens uitvergroot zou kunnen worden, door de Marokkaanse bevolking en door linksen. Dat neemt niet weg dat ook ik achter de heer Wilders blijf staan!
   U noemt de PvdA-er Riessen die veroordeeld zou moeten worden, maar wat dacht u van de uitspraak van Spekman? “We moeten Marokkanen vernederen”….! Is dat niet strafbaar dan? Spekman, was hij destijds ook al Kamerlid?
   Maar de uitspraken van Riessen spanden wel de kroon, want niet alleen riep hij op tot het uitschakelen van de heer Wilders, maar alle mensen die op Wilders hebben gestemd zouden het land moeten verlaten. Néderlanders, nota bene!! Die op democratische wijze gestemd hebben. Is dat dan niet een zeer grote groep mensen wegzetten? De heer Wilders heeft met zijn ‘minder Marokkanen-uitspraak’ het woord ‘deportatie’ niet in de mond genomen.
   De uitspraak van Riessen gaat in de doofpot, net als de kwestie Demmink. Er spelen teveel belangen een grote rol, en er zijn ‘grote namen’ bij betrokken.

   Smeriger dan smerig!!

   Like

   • BertG. zegt:

    Zover is het dus al in Nederland gekomen, dat wanneer je een vraag stel over iets waar zeer veel mensen dagelijks last van hebben en hinder van ondervinden, en dan als antwoord geeft, dan gaan we dat regelen, wat overigens wel een keer tijd zou worden.
    Dan is dat dus op het randje.
    Zo gaat het wel lekker opschieten met zulke PVV stemmers, dan gaat er nooit wat gebeuren, want dan is alles op het randje als er een keer wat moet gaan gebeuren.
    Hou vooral rekening met alle de tere zieltjes en ga niet over dat randje heen.

    Geliked door 1 persoon

 11. Dat weten zij wel, des te meer dagen zij uit. Het wordt goed door hun gespeeld en al jatten ze waar je bij staat weten zij het toch te draaien dat zij het slachtoffer zijn en wij de racist. Gewoon PVV blijven stemmen, dat kunnen ze ons niet verbieden. Eens zal het recht toch zegevieren.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  De hoogste tijd dat het OM en de zogenaamde rechtelijke macht gezuiverd wordt van het linkse onrein !

  Like

 13. Steven zegt:

  Het kan ook een complot zijn om Wilders van zijn stoel af te wippen. Die marokkanen uitspraak wordt alleen maar gebruikt als argument.
  Ze zien de bui al hangen in aantal zetels, en daar wil men vast een stokje voor steken door hem een proces aan zijn broek te smeren en elk argument die wordt aangedragen van tafel te vegen om hem zo veroordeelt te krijgen.

  Like

  • elisah zegt:

   Misschien heeft het wel een averechts effect en volgen er meer stemmen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Steven.
   Als ze de bui al zien hangen en dus voor een politiek-correct-proces hebben gekozen om de kiezer te weerhouden op Wilders te stemmen, is dit wel een HEEL ERG DOMME ACTIE!
   Gisterenavond werd ook bij ‘Pauw” anoniem aan tafel bevestigt dat dit proces,
   alléén al door het Wilders aan te doen, zal zorgen voor méér kiezers voor Wilders.

   Als de uitspraak daarnaast ook nog een “schuldig” zal zijn, loopt Wilders helemaal binnen…
   Er wordt dus al ernstig rekening gehouden met het feit dat de PVV volgend jaar als grootste partij uit de bus gaat komen.

   De situatie in NL is niet anders als in de VS.
   Hoe meer de gevestigde orde Wilders beklad en afkraakt, hoe méér het volk op de PVV gaat stemmen.

   Zo dus, wees er van overtuigd dat links zo dom is door de arrogantie die zij na decennialang de macht te in handen te hebben, heeft ontwikkeld.
   En èlke heerser, hoe machtig ook, zal door arrogantie ten val komen…!

   Ze weten het en willen het niet zien…

   Like

   • Mirjam zegt:

    Nee, hij loopt niet binnen, Paul. Qua stemmen misschien wel, maar persoonlijk niet, want dan heeft hij een strafblad en dat valt niet in goede aarde als regeringsleider.

    Like

 14. Co zegt:

  Het is een regel in de grondwet, of kennen de heren rechters die soms ook al niet, droevig de rechterlijke “macht” in Nederland.

  Like

 15. Joannes den Hollander zegt:

  Joopklepzeiker zegt: @ Weet je wat, ik neem afscheid van dit blog.@
  Dat zou ik heel erg vinden Joop. Wij zijn allemaal gelijkgestemden die een gezamenlijk doel voor ogen hebben. Wij willen weer een Nederland zoals het ooit was en dient te zijn. Dat staat primair. Kleine irritaties onderling dienen van ondergeschikt belang te zijn. Nederland moet gered worden van de ondergang. Daarvoor hebben we elkaar heel hard nodig. Je bent te belangrijk om weg te blijven. Jij bent er een van ons. Laten we samen de strijd aangaan. Want samen zijn we sterk.

  Pugna pro Patria. Jij toch ook.

  Geliked door 1 persoon

 16. Aegolius cs zegt:

  OM eist geldboete van 5.000 euro tegen Wilders om ‘minder Marokkanen’

  Het Openbaar Ministerie heeft donderdag een onvoorwaardelijke geldboete van 5.000 euro geëist tegen Geert Wilders om zijn uitspraken over ‘minder Marokkanen’. Het OM vindt drie van de vier aanklachten tegen Wilders bewezen.

  Ras
  In eerdere zaken is volgens het OM bewezen dat Marokkanen binnen de kaders van de wet een ras genoemd kunnen worden vanwege hun gemeenschappelijke nationale afstamming.

  Daarnaast is de ruime betekenis van ras vastgelegd in meerdere verdragen. Het OM ziet de uitspraken van Wilders dan ook als discriminatie wegens ras, in tegenstelling tot de conclusies van experts, die stelden dat Wilders met Marokkanen een nationaliteit heeft bedoeld en geen ras.

  http://www.nu.nl/geert-wilders/4351912/eist-geldboete-van-5000-euro-wilders-minder-marokkanen-.html?redirect=1

  Menselijk ras

  De indeling van de mensheid in verschillende menselijk rassen is in de antropologie de groepering van mensen in verschillende categorieën op basis van uiterlijke en genetische kenmerken. In het verleden werd de term ook in de biologie gebruikt. Biologisch gezien bestaan er naar hedendaagse inzichten binnen de soort Homo sapiens echter geen rassen[1][2][3] en algemeen gelden dergelijke indelingen in de wetenschap als verouderd.

  Aldus wikipedia https://nl.wikipedia.org/wiki/Menselijk_ras

  Dat gelezen hebbende loopt justitie ietwat achter t.o.v. de medische wetenschap. Nu nog het oordeel van de rechters afwachten of ze tot de aapjes behoren van “horen, zien en zwijgen” behoren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s