Belgische jihadkenner Montasser AlDe’emeh veroordeeld tot zes maanden voorwaardelijk

screenshot_110

Wegens uitschrijven valse verklaring jihadverdachte

De Belgische jihadkenner Montasser AlDe’emeh (foto) is donderdag veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van zes maanden en een boete van 600 euro. De rechtbank in Mechelen verklaarde hem schuldig aan het uitschrijven van een valse verklaring voor een jihadverdachte. Justitie had een jaar cel geëist.

post-online

AlDe’emeh was als promovendus verbonden aan de Radboud Universiteit in Nijmegen toen hij in januari werd opgepakt in zijn woning in de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek. De autoriteiten hadden twijfels bij het attest waarin stond dat jihadverdachte Jawad O. een deradicaliseringscursus had gevolgd bij een vereniging die AlDe’emeh voorzit. Volgens de rechtbank is daar dus inderdaad mee gesjoemeld.

De rechters legden een advocaat en een imam (de broer van O.) dezelfde straf op, melden Belgische media. Een vierde verdachte werd vrijgesproken.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “BertG.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", België, Brussel, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Taqiyya, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Belgische jihadkenner Montasser AlDe’emeh veroordeeld tot zes maanden voorwaardelijk

 1. Henk der Niederlander zegt:

  Ach een jaar of 12 geleden hadden we een paar Turkse politieagenten (resercheurs) in Tilburg van Turkse afkomst.
  Die zaten op zaterdagmiddag op een terrasje hun Turkse vrienden (herionedealers) in te lichten over acties die de politie ging houden tegen hen.

  Like

  • Thom zegt:

   @Henk der Niederlander uit Tilburg. Er is een beroemde Tilburger die niet Niederlander heette maar Hollander. Ik weet niet hoe oud U bent en of U altijd in Tilburg gewoond heeft. Ik heb die beroemde Tilburger rond 1960 dikwijls gezien toen ik in Tilburg op school zat. Het was “Zot Joke”.

   http://wiki.regionaalarchieftilburg.nl/Zot_Joke

   Hij liep in een bruine leren lange jas wat in zichzelf te mompelen en liep heel de dag door heel de stad en heette Joseph Hollander.

   Like

 2. Stef zegt:

  Niet zo van toepassing op bovenstaande maar ik wil het toch even melden.
  Vanavond bij het 6 uur journaal feest op de moslimschool in de Haagse schilderswijk met Maxima geflankeerd door de gewraakte vr.rechter van het proces Wilders !
  Heeft niemand anders dat gezien ? als je het over vooringenomenheid hebt.
  lijkt me wel vermeldenswaard.

  Like

 3. rony stokart zegt:

  In Belgie krijg je voor een als kind verloren gegane vlieger een effektieve boete van meer dan 100 euro… “valsheid in de geschrifte” om een kandidaat bommenlegger uit de gevangenis te houden wordt beloond met “voorwaardelijke” straffen. Dus géén.

  Like

 4. carthago zegt:

  Een echte jihad kenner ben je pas echt als je er een onderdeel van bent,dus die waarheid is wel uitgekomen. En tja, 600 euris boete is natuurlijk een leuke premie voor het leren afslachten. En er lopen slechts een paar miljoen van deze geitenneukers rond inderdaad der bananenrepubliek , so what, nietwaar nazi rutte?

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Als je schuldig wordt verklaard moet je tevens de kosten van het proces betalen.
  Die kosten zijn wel ’n beetje hoger dan die schamele 600 Euro…!

  Geen allochtoon of er zit wel een hele grote vlek aan…!!!

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Deze waarheid zal misschien weer omgeturnd worden tot racisme. Over een paar jaar zullen we over het gegeven ‘racisme’ spreken als van een ziekte die de wereld overspoelde.
  Verzonnen door de dan toenmalige regeringen, om het opstandige volk te onderwerpen aan hun verkeerde moraal. Deze jaren zullen als zwarte jaren de geschiedenis ingaan.

  Like

 7. Steven zegt:

  Meteen de doodstraf door SABEL!!

  Like

 8. Fijn he, nodig ze maar uit om bij de politie te komen. Kunnen ze lekker de boel in de gaten houden.

  Like

 9. Jan zegt:

  De Vijfde Colonne

  Like

 10. hendrikush zegt:

  Ben ik nou de enige die vind dat de valsheid in zijn gezicht gebeiteld zit?

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Als dit zo door gaat dan is over een jaar of wat alles in het Arabisch, het Nederlandse geschiedenisboek verbrand samen met de bijbel en hele bibliotheken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s