Deze eis krijgt Wilders te horen in ‘minder, minder’-proces

screenshot_109

(Door: Tom Reijner)

Een belangrijke dag in het proces rond de Marokkanen-uitspraken van Geert Wilders. De officier van justitie maakte zojuist de strafeis bekend. ‘Er is sprake van aanzetten tot discriminatie en haat.’

screenshot_65

De strafeis die het Openbaar Ministerie in petto heeft voor Wilders is een onvoorwaardelijke boete van 5.000 euro. Volgens de officieren van justitie Wouter Bos en Sabina van der Kallen is wettig en overtuigend bewezen dat Wilders zich schuldig heeft gemaakt aan drie van de vier aanklachten wegens groepsbelediging en het aanzetten tot haat en discriminatie.

pvv-normale-grootteLees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, demoniseren, establishment, Geert Wilders, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Deze eis krijgt Wilders te horen in ‘minder, minder’-proces

 1. leefbarbaar zegt:

  Marokkanen zijn ineens een ras?? Rascriminelen zeker.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat het OM uitgemest wordt !!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Oh, Wilders ‘wilde scheiding tussen Nederlanders en Marokkanen?” Nou, geachte dames en heren van het OM, al veroordelen jullie hem hónderd maal om die reden, die scheiding vindt tóch wel plaats, hoor; nu meer dan ooit, zelfs! Zolang die lui blijven weigeren, te integreren in de samenleving, zolang ze weigeren het nodige respect op te brengen voor de autochtone Nederlander, maar hem integendeel blijven bedreigen, schofferen en schade toebrengen en jullie ons desondanks die toenadering blijven afdwingen, door de strót blijven duwen, als het ware, zal de haat en de afkeer alleen maar toenemen en elk volgend proces zal dat alleen maar verergeren! Dat zal het resultaat zijn voor het aan banden willen leggen van de vrijheid van meningsuiting en het je tegen je eigen volk keren en dat zullen júllie met je houding op je geweten hebben, landverraders!!!

  Like

 4. Marokkanen zijn géén ras. Staat op google; De verschillen tussen rassen. Er zijn maar 5 mensenrassen. Het zwarte of Negerras uit Afrika. Het Rode of Indiaanse ras uit Amerika. Het Gele of Mongoolse ras uit Azië. Het Blanke of Kaukasisch ras uit Europa. En de Majori uit Australië. Meer smaken waren er niet.

  Like

 5. Henk der Niederlander zegt:

  Klopt Marian: Maar de officier van Justitie heeft het anders ingepakt.
  Het komt erop neer dat doordat Wilders specifiek de Marrocanen noemde werd een ras bedoeld volgens de linkse Schriftgeleerden.
  Daarbij maakt het de OvJ niks uit of het klopt of niet, voor hem geldt een ding : Barbertje zal hangen zodat hij later misschien minister van Justitie kan worden.

  Like

 6. Ik zie nog wel aankomen dat we straks op deze aardkloot met 17 miljard verschillende en juridisch dichtgetimmerde rassen zitten opgescheept.

  Like

 7. N.E. Derlander zegt:

  De eindconclusie zal zijn, dat Wouter Bos van het OM het OM beslist geen dienst heeft bewezen met dit requisitoir. Het OM heeft immers geen enkel hard bewijs geleverd voor de door hem ingebrachte verdenkingen van: haatzaaierij, discriminatie en groepsbelediging. Het requisitoir bevat slechts allemaal gezochte argumenten, aannames en interpretaties van het OM. Bovendien heeft de heer Wilders met zijn minder, minder uitspraak geen enkel waardeoordeel uitgesproken over Marokkanen. Over welke Marokkanen gaat het in het requisitoir eigenlijk: Nederlanders, Marokkanen of mensen, die zich (zomaar ineens) Marokkaan voelen? Het requisitoir geeft hierover geen uitsluitsel. Andere personen, die wel een waarde-oordeel uitspraken over Marokkanen (zoals bijvoorbeeld Rob Oudkerk, die sprak over kut-Marokkanen, of Diederik Samsom en Hans Spekman) worden vreemd genoeg niet vervolgd. Maar leg het requisitoir eens naast hun uitspraken, dan klopt er van de strafeis geen bal meer. En wat te denken van de uitspraken van Joop van Riessen bij Pauw en Witteman (je zou Wilders moeten mollen en z’n aanhang – op dat moment 545.000 personen- het land uit moeten zetten), dat hier geen vervolging op plaats vindt is nog vreemder (in het licht van het requisitoir in de Wilderszaak van vandaag).

  De petitie “Ik sta naast Wilders” laat door het groeitempo onomstotelijk zien, dat het requisitoir en de strafeis van het OM tot grote maatschappelijke onrust gaat leiden. En terecht: er wordt hier aan een grondrecht (vrijheid van meningsuiting) getornd op onhoudbare gronden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s