Media hebben niets geleerd

screenshot_116

(Door: Wim van Schaik)

Medialand beleefde een totale afgang na de verkiezing van Trump tot 45e president van de VS. Maar heeft het iets geleerd? Nee! Niets, helemaal niets heeft het geleerd van zijn geblunder. Het beseft niet dat zijn politiek correct geneuzel niet meer landt. Nog steeds gedraagt het zich als verlengstuk van de multiculti staatspedagogie.

Dat Trump Steve Bannon, topman van de nieuwssite Breitbart, benoemde tot zijn belangrijkste strategisch medewerker en adviseur vervulde de linkse mens met afgrijzen en nauwelijks verholen woede. Nancy Pelosi, leider van de Democraten in het Huis van Afgevaardigden, had het over “Een alarmerend signaal dat de gekozen president Trump toegewijd blijft aan het haat zaaien en de verdeeldheid die zijn campagne kenmerkten”. Het doet vast nog steeds pijn dat Bannon op zijn site Obama beschuldigde van “het importeren van meer haatvolle moslims”.

Bannon wordt gezien als een van de leiders van de ‘alternatief rechts-conservatieve beweging’. Zo’n beweging mag in het wereldbeeld van links niet bestaan. Nu gaan de Democraten niet over de benoemingen die Trump doet. Maar dat moet nog tot hen doordringen. Ze verkeren voorlopig nog in de fase van ontkenning.

Dat geldt ook voor ‘onze’ media. Die hebben zich al weer door de anti-Trump spreekbuizen CNN en The New York Times op sleeptouw laten nemen. Vergeten en vergeven dat die hen eerder op het verkeerde been zetten. Als ze Trump maar zwart kunnen maken, citeren ze gretig hun Amerikaanse meesters, want ondanks alles heeft links toch het morele gelijk aan zijn kant, nietwaar?

En daarom is hier het bang maken en ‘voorspellen’ al weer begonnen: “Velen in Washington houden hun hart vast nu Bannon vrij toegang krijgt tot de Oval Office. Problemen zijn te voorzien, omdat daarmee de bekwame chef-staf Reince Priebus geen vat op hem heeft”. O, o wat is men beducht voor nieuwkomers die de business as usual verstoren.

Maar het valt wel op. Toen Obama in zijn campagne Mazen Abashi aanwees als zijn ‘Muslim outreach coördinator’ was dat geen enkele  reden tot zorg. Dat Abashi veel affiniteit had met de Moslimbroederschap maakte de media niets uit. Maar nu, die Steve Bannon, dat is pas om van te schrikken!

En toen Obama (“De mooiste klank die ik ken, is de islamitische gebedsoproep.”) Rashad Hussain benoemde als speciale afgevaardigde bij de Organisatie van de Islamitische Conferentie (OIC), bleven de media ook muisstil. Toch is die OIC een club die al jarenlang probeert kritiek op de islam wereldwijd strafbaar te stellen… En Hussain had eerder openlijk het islamitische terrorisme verdedigd… En er waren  opnames waarop hij pleitte voor wereldwijde invoering van de sharia…

De media jammerden ook niet over morele integriteit toen Mohamed Elibiary benoemd werd tot lid van de adviesraad van het ministerie van Homeland Security, al hadden ze daar alle reden toe. Elibiary was een overtuigd volgeling van de radicale moslimtheoloog Sayyid Qutb… In 2004 had hij de leider van de Iraanse revolutie, Ayatollah Khomeini, alle lof toegezwaaid… Gerechtelijke vervolging van financiële supporters van de Palestijnse terreurbeweging Hamas stuitte bij hem op felle kritiek…

En waarom legden de media Huma Abedin, de naaste vertrouweling van Hillary Clinton, niet onder een vergrootglas? Abedin´s ouders zijn lid van de Moslimbroederschap… Abedin zelf werkte voor een door haar familie opgerichte Saoedische organisatie, die de VS met behulp van moslimimmigranten wil omvormen tot een islamitische shariastaat… En Huma was lid van het bestuur van de Moslim Studentenvereniging van de Broederschap…

Namen de media Obama de maat vanwege zijn leugenachtige dhimmi-gedrag in Cairo? Bekritiseerden zij de regering-Obama vanwege “Don’t Invoke Islam. Don’t Harp on Muslim Identity, Avoid the Term Caliphate, Never Use the Term Jihadist or Mujahideen”? Enz. enz. enz.

Het antwoord is iedere keer weer: Nee! En we weten waarom. Het is zoals Wim van Rooy formuleerde in  ‘Waarover men niet spreekt’ (p. 307): “In wezen creëren die zelfhaters [de media]  in hun grote onnozelheid nieuwe intoleranties die iedereen moet volgen, want wie hun opinies niet goedkeurt, wacht een schervengericht”. En daarom zal er nog veel links gejammer en gutmenschliche  verontwaardiging over de ‘boze blanke mens’ die het allemaal niet zo goed ziet uitgestort worden.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", Censuur, Desinformatie, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Media hebben niets geleerd

 1. volksrechter zegt:

  Ze hebben genoeg geleerd en weten ook hoe de vork in elkaar steekt, maar door de subsidiering van de staat moet men wel naar de mond spreken, anders gaan ze failliet !!

  Geliked door 1 persoon

 2. Fubar zegt:

  Ze probeerden hem ook nog voor anti-semiet uit te maken maar die vlieger gaat niet op:

  En:

  Als Trumps nieuwe “chief strategist” Stephen Bannon een antisemiet is dan ben ik Adolf Eichmann
  https://martienpennings.wordpress.com/2016/11/15/als-trumps-nieuwe-chief-strategist-stephen-bannon-een-antisemiet-is-dan-ben-ik-adolf-eichmann/

  Like

 3. Harry zegt:

  Voor zover ik kan zien is het voornamelijk CNN dat nog steeds probeert Trump te kielhalen en iedere medewerker die ie kiest , af te kraken of te demoniseren .

  Wat is er toch in die lui gevaren , is links zijn een virus ?
  Schakelt dat het gezond verstand uit ?

  Her en der hoor je toch wel enige signalen van bezinning .
  Hopelijk kunnen Le Pen en Wilders daar binnenkort nog even een megaschep bovenop doen .

  Like

 4. Jan zegt:

  TRUMP EFFECT: Ford belt Donald Trump – Zegt dat bedrijf niet naar Mexico verhuist maar in Kentucky blijft

  Bill Ford, the Chairman of Ford Moters, called Donald Trump tonight and said he will be keeing the Lincoln plant in Kentucky- Not Mexico.

  Trump tweeted the news tonight–

  Just got a call from my friend Bill Ford, Chairman of Ford, who advised me that he will be keeping the Lincoln plant in Kentucky – no Mexico

  — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 18, 2016

  Twee maanden terug:

  Trump: Ford moving division to Mexico is a disgrace

  Like

 5. Jan zegt:

  In socialistisch paradijs Canada waar het al snel bergafwaarts gaat door Kim Jung Trudeau*:

  A Zappos competitor is ditching Ivanka Trump’s shoe line

  Shoes.com, a Canadian online shoe store, is ditching Ivanka Trump’s shoe line following calls for a boycott of the Trump family’s businesses.
  …..
  On Saturday, Shoes.com – one of the brands that was on the list – announced on Twitter that it was removing Ivanka Trump shoes from its inventory.

  @SoulSbia @paradexes @shannoncoulter We understand and your voices have been heard. We have removed the products from our website.

  — shoes.com (@shoesdotcom) November 12, 2016

  Since the announcement, many people have expressed support for the retailer’s decision via social media.
  …….
  https://www.businessinsider.nl/shoescom-ditches-ivanka-trump-shoe-line-2016-11/?international=true&r=US

  * http://www.therebel.media/more_bad_economic_news_for_trudeau_and_his_stimulus_spending_liberals

  Like

 6. Jan zegt:

  Inderdaad, niets geleerd: CNN laat moordaanslag op Reagan zien terwijl over Trump wordt gesproken

  Like

 7. Jan zegt:

  De huilbaby’s

  Like

 8. Jan zegt:

  Media valt opnieuw Trump aan:
  Trump overtreedt de grondwet want weigert salaris van $400.000, accepteert symbolisch bedrag van $1 per jaar

  Like

 9. Jan zegt:

  Barack Hussein Obama’s half-brother Malik Obama, a Trump voter, calls for boycott of CNN, MSNBC, & New York Times

  CNN has ZERO CREDIBILITY!

  — Malik Obama (@ObamaMalik) November 16, 2016

  Abrakadabra! Make MSNBC go away!

  — Malik Obama (@ObamaMalik) November 16, 2016
  ….
  http://www.barenakedislam.com/2016/11/16/barack-hussein-obamas-half-brother-malik-obama-a-trump-voter-calls-for-boycott-of-cnn-msnbc-new-york-times/

  Like

 10. Jan zegt:

  Sommige linkse homoseksuelen worden wakker, zien het licht, dankzij Milo Yiannopoulos

  Like

 11. Jan zegt:

  Voorbeeld van een hardleerse en leugenachtig linksmens die tijdens interview wordt gegrild

  Tucker Carlson GRILLS Jonathan Allen On Jeff Sessions Being Racist

  Like

 12. Jan zegt:

  De socialistische media beginnen hun hetze weer in alle hevigheid, nu over vermeende fraude door de Rep. Achter de schermen is de Clintonmaffia bezig een staatsgreep te plegen en de media doen ijverig mee met de zelfbenoemde computerexperts die het maar raar vinden dat Trump de meeste stemmen/kiesmannen kreeg. Trump begint het gedonder de keel uit te hangen en komt nu in het geweer tegen de aantijgen die de media weigeren te onderbouwen met feitenmateriaal:

  Serious voter fraud in Virginia, New Hampshire and California – so why isn’t the media reporting on this? Serious bias – big problem!

  — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 28, 2016

  Trump Goes After Corrupt Media on Voter Fraud Bias – Serious Issues in Virginia, New Hampshire, California
  http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/trump-goes-corrupt-media-voter-fraud-bias-serious-issues-virginia-new-hampshire-california/

  Like

 13. Jan zegt:

  Na de aanslag door een Somalische terrorist in Ohio fantaseert de media er weer op los en beschuldigen blanken, zelfs Trump is schuldig

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s