VIDEO: Reactie Geert Wilders op strafeis Openbaar Ministerie

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op VIDEO: Reactie Geert Wilders op strafeis Openbaar Ministerie

 1. Henk der Niederlander zegt:

  Het gaat niet om de eis van € 5000,= maar naar mijn bescheiden mening eerder om een politiek proces omdat waarschijnlijk de politiek na Maart niet meer om Wilders heen kan en dan is het voor de linkse kerk wat makkelijker om de racismekaart te trekken als door de PVV een wetsbesluit moet worden ondersteund en de PVV daar niet mee in stemt.
  Politiek is smerig maar de laatste jaren is het erger dan een riool.
  Fijn voor het getriefel in Den Haag dat ze dan proberen Wilders de mond te snoeren door met deze veroordeling op de proppen te kunnen komen.

  Like

 2. Mr D. Umass zegt:

  Smerige zwijnen, collaborateurs zijn het en je weet wat hun toekomst was na WW2.
  Gaat nu ook weer gebeuren laten ze daar maar op rekenen.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Bravo, Geert! Alle realisten staan achter je en zullen je voorbeeld volgen!
  Ze willen het hard tegen hard? Ze komen maar op!!!

  Like

 4. cefas zegt:

  Bravo, Wilders. Hij is de enige die zijn stem verheft. Als de elite zijn zin krijgt glijdt Nederland af naar DDR-politiestaat . Weg democratie, Weg vrijheid van meningsuiting, Weg onafhankelijke rechtstaat. Met deze uitspraak van de rechter staat de democratie op het spel en nog veel meer.

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   @ Cefas:

   Nederland is al zowat een politiestaat.
   Kijk maar naar de wetten die om maar iets te noemen de laatste 10 jaar doorgedrukt zijn.

   Like

 5. cefas zegt:

  Wat een geteisem! De rechtelijke macht dus. Doorgestoken kaart.

  Like

 6. Roeland zegt:

  De USA koos Donald J. Trump. Nederland heeft de mogelijkheid in maart 2017 massaal op Geert Wilders te gaan stemmen. Mijn familie stemt in maart 2017 op Geert Wilders!

  Like

 7. cefas zegt:

  Wordt straks moeilijk. 1 miljoen mensen beboeten of in het gevang bij het stellen van een politiek-niet-correcte vraag. Waar is Nederland in beland? Holland=Horrorland? Orwelliaanse ontwikkeling!

  Like

 8. Perfide Albion zegt:

  Het OM begeeft zich op het randje van het toelaatbare. Ik ga dit totaal niet accepteren want het wordt Wilders onmogelijk gemaakt om zijn beroep als politicus uit te voeren. Wilders kan mijn belangen niet goed behartigen als het OM bepaalt wat Wilders wel en niet mag vragen. Daar komt nog eens bij dat de Nederlandse overheid zelf beleid voert om minder Marokkanen naar Nederland te laten komen (de remigratie wet). Als het OM zijn zin krijgt dan mag Wilders – en daarmee wij allen- zich niet uitspreken over staand beleid.

  We zijn dan terecht gekomen in een situatie waarbij de Nederlandse Staat terreur uitoefent. Dat is volstrekt ontoelaatbaar en dit zal moeten leiden tot een totale afwijzing van het OM en een ieder die zich laat gebruiken door onze politieke tegenstanders.

  Like

 9. Bas zegt:

  Deze strafeis sanctioneert een bepaalde mate van Marokkaans imperialisme.

  Like

 10. Johan zegt:

  Goed gesproken, Geert ! Wat hier gebeurt, met zulke rechters, kan echt niet. Het is een schijnproces, dat ze opvoeren. Het is een slag in het gezicht van de vrije meningsuiting.

  Like

 11. Elena zegt:

  Dit was de beste campagne dag die Wilders kon hebben
  Hoppa..minsten 5 zetels erbij.
  Bovendien zullen er nog meer topdagen komen….allemaal voor hetzelfde bedrag.

  Het PVVteam kon behaaglijk bij de kachel blijven wat willen we nog meer?
  Diepe buiging voor Geert Wilders.
  Nederland zal in het stemhokje afrekenen met de smerige “elite” & co.

  Wat Amerika kan….kunnen wij ook!!!.

  Like

 12. Peterdm zegt:

  1,5 dag monotoon links retoriek heeft het OM (=de aanklagers) nodig om tot een boete-eis van 5000 euro te komen. De zaak minder,minder,minder gaat helemaal niet om Geert Wilders, nee het OM heeft honderdduizenden euro,s onderzoek in de zaak gestopt om een gunstige jurisprudentie =( het geheel van oude uitspraken van rechters in de wereld) te krijgen zodat hun 1,5 dag links retoriek Wet zal worden, want op de hele wereld was er nog nooit een mens veroordeeld voor een minder,minder,minder uitspraak. Ik denk dat uiteindelijk dat Geert Wilders pas door de Hoge Raad wordt vrijgesproken. Geert kan ook in hoger beroep vrijgesproken worden, dat is afwachten. Nu wij de 1,5 dag links retoriek van het OM op papier hebben staan en hun samenhangsel van verdraaide woorden en allerlei linkse aannames kennen kan Geert daar voordeel uit trekken door bij de verkiezingen van 17 maart 2017 zijn stemmers te wijzen op de verkrachting van woorden door het OM. Zo zal het woord Islam een ras worden, ook het woord Marokkaan zal ras worden, zoals het OM denkt dat zij ook een ras zijn.
  Het rapport van de OM aan de rechtbank van Amsterdam om Geert Wilders te veroordelen is gebaseerd om elke Nederlander monddood te maken. Weg met vrijheid van eigen meningsuiting zegt het OM
  Op naar 17 maart door een klinkende overwinning voor Geert Wilders en zijn PVV.

  Like

 13. Harry zegt:

  Hopelijk is er de financiéle ruimte om in hoger beroep te gaan , want dit is een debiele eis .
  Desnoods moeten we maar aan crowdfunding gaan doen want met een hoger beroep komen we in een wat beter ontwikkeld niveau rechters en hopelijk ook de aanklagers terecht .
  Op dit huidige niveau zitten de laag opgeleiden , de tokkie’s onder de befjes , zeg maar .

  5000 Euro omdat je een vraag stelt ?

  Nu zou de rechter nog iets redelijker kunnen zijn en op 500 tot 1000 euro gaan zitten bijvoorbeeld , afwachten maar .
  Denk dat Wilders het wel volledig zal willen uitvechten .

  Like

  • Nemesis zegt:

   Het vennijnige aan de zaak is, welk bedrag ze ook vorderen, al is het 500 euro, het levert Wilders wel een strafblad op.
   De gevolgen voor een strafblad aan je hebben plakken, zijn juist voor een politicus reusachtig. Reizen naar de USA of Australie zit er al niet meer in. Welke landen noch meer dergelijke beperkingen hebben weet ik niet.
   En hoe zit het met zijn zetel in de TK? Kan hij met een strafblad nog wel MP worden. etc. etc. Daar zijn de Ҥ$%$%&/( o.a. op uit.
   Eeens kijken wat vandaag de verdediging aandraagt. Zeker ook op de uitvinding van het OM, dat een kudde Marokkanen dus, omdat het er velen zijn, ook een ras is.
   Nou, dan zijn wij hier ook een ras. Het Bronras. Laten we er het beste van hopen. In ieder geval door gaan tot de hoge raad. Dan doen we maar crowdfunding, iedere euro helpt.

   Like

 14. Charles Martel zegt:

  Geert, jij bent onze Trump!

  Like

 15. Ze krijgen Geert toch niet weg, want we blijven hem steunen hoe dan ook. En gaan massaal op de PVV stemmen.

  Like

 16. erik crombez bogaereweg 66 2240 Zandhoven belgië zegt:

  Diep respect – hetzelfde is gebeurd in België . Alleen , wij zijn een pak laffer en onderdaniger dan Nederlanders . Ik hoop echt op een massieve overwinning voor Wilders .

  Like

  • Mirjam zegt:

   Best Erik, ik zou, als ik u was, mijn loginnaam veranderen in een synoniem. U heeft alle gegevens openlijk in uw naam verwoord. Dit kan u problemen opleveren. Ik wil me niet met uw keuzes bemoeien, maar ik dacht dat een waarschuwing op zijn plaats was. Big brother is watching you…

   Like

 17. Gewoon volgend jaar de regering wegstemmen zoals in de USA, campagne voeren en mensen overtuigen tegen de politiek correcte elite te stemmen, met voorbeelden om hun leugens aan de kaak stellen. The people are going to take their country back.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s