Fatale ontkenning van politici: de vijand die niet mag worden genoemd

anp-20825706

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

(Door: Juliaan van Acker)

‘Islam heeft normen en waarden waarover niet te onderhandelen valt’

In Frankrijk worden de aanslagen van een jaar geleden herdacht en in Nederland wordt het het ’minder Marokkanen’-proces tegen Wilders gevoerd. Dat is allemaal mooi, maar zullen we in Europa daarmee beter kunnen opschieten met de moslims en zij met ons?

Direct na de aanslagen in Parijs, was er vooral de wil het gewone leven voort te zetten. Het boek Paris est une fête van Ernest Hemingway, dat vijftig jaar geleden verscheen, werd opnieuw een bestseller. De Fransen willen het goede leven en de kwaliteit van hun leven behouden. Een jaar na de aanslagen zit men terug in de gewone, dagelijkse sleur. De terrassen zitten vol en er wordt weer gedanst in de Bataclan.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, democratie, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, lafheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Fatale ontkenning van politici: de vijand die niet mag worden genoemd

 1. Sabeltant zegt:

  De islam is onverenigbaar met het westen, nu niet en nooit niet, de islam veracht het westen en dat zien we de afgelopen 30 jaar terug aan een totale minachting voor de westerse cultuur.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik vraag het mij af, wie haat wie. Zo het niet zo zijn dat de moslims, vooral de Marokkanen ons het meest haten? Over racisten gesproken.

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Iets nieuws in westerse geschiedenis? Ik weet niet onder welke steen deze meneer zojuist vandaan is gekropen, maar hier is niets nieuws aan. Spanje ooit al eens verovert door de islam heeft ze, voor die tijd, toch redelijk snel weer het land uit weten te krijgen.

  Dit is nu iets wat al decennia lang wordt geroepen en een ieder die dit roept is racist, xenofoob, nazi en meer van dat fraais. Islam is een doodscultus, hoe hard ze ook mogen roepen dat er wereldvrede zal zijn, zodra islam werelddominantie bereikt, ik geloof daar niet in. De laatste moslims zullen elkaar nog afmaken omdat de één niet volgens de letter van ander z’n Allah of Mohammed leeft.

  Het is een grafgeloof wat grafvolk met zich meebrengt, zij zijn immers de verhevene. Wij zijn maar honden, varkens en apen die zich dienen te conformeren en laten verslaven door de islam en dat is al een poosje aan de gang! Iets wat westerse mensen nu dus spuugzat worden.

  Geliked door 2 people

 4. Theresa Geissler zegt:

  Een uitstekend relaas van deze Heer van Acker en de hele kern van de problematiek ligt in de slot-constatering besloten: Wij kunnen met deze uitdaging van de islam niet omgaan.
  Nee, dat kunnen ‘we’ inderdaad niet. Dat wil dus zeggen: De linkse elite kan dat niet.
  Tijd om de bestrijding van deze problematiek eens over te dragen aan diegenen, die dat wèl kunnen? Aan de realisten,bijvoorbeeld?
  Geef díe nou eens even de ruimte en de klus is zó geklaard….Zónder Burgeroorlog! Maar dan allereerst geen politieke processen- en andere aanvallen op de vrijheid van meningsuiting meer!

  Geliked door 2 people

 5. Pingback: hoezo nou vrienden…? | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 6. delamontagne zegt:

  Een islamitische Provocatie in Nice, France:
  “Zij gaven hun baby de naam van de moordenaar van Toulouse – Mohamed Merah”.

  //////
  De burgemeester van Nice heeft juridische stappen ondernomen om de naam bij de burgerlijke stand van een pasgeborene begin november, ongedaan te maken…
  Ze hebben hun kind laten registreren onder de naam «Mohamed, Nizar Merah», refererend naar de naam van de jihadistische moordenaar die de kinderen op een Joodse school vermoordde in 2012.
  In Frankrijk kunnen ambtenaren niet besluiten om een voornaam te verbieden.
  Maar de gemeente NICE vindt dat deze keuze van de ouders voor deze naam niet in het belang is van het jongetje en het terrorisme wordt vergoelijkt.

  Terwijl onze stad hard getroffen is door de moordaanslag afgelopen zomer en velen nog in rouw zijn en treuren, is het toch onbestaanbaar om iets dergelijks toe-te-laten……………..
  Daarom hebben wij de Procureur gewaarschuwd om maatregelen te treffen om deze geboorte-akte ongedaan te maken omdat deze in strijd is met de waarden van onze Republiek.
  Dit heeft de burgemeester van Nice in een communique tot uitdrukking gebracht.

  Geliked door 1 persoon

 7. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  Onrust om gestoorde asielzoeker met hiv

  Delfzijl – Onder asielzoekers in Delfzijl is grote onrust uitgebroken over een psychisch gestoorde huisgenoot die mogelijk besmet is met hiv. Hij gebruikte de afgelopen maanden onder meer scheermesjes en tandenborstels van de vijftien andere bewoners van zijn wooneenheid in het oude asielzoekerscentrum in de Groningse havenstad.

  Bewoners die zich zorgen maken, kunnen zich vrijdagmiddag laten testen via LGBT Asylum Support. Deze hulporganisatie maakt zich zorgen over de in haar ogen gebrekkige zorg voor de getraumatiseerde man.

  Medebewoners zeggen al vijf maanden lang te waarschuwen over de geestelijke toestand van de homoseksuele Syriër. Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) deed hier helemaal niets mee, is hun verwijt. In een gesprek geeft een medewerker van de overheidsorganisatie toe dat er dingen fout zijn gegaan, blijkt uit opnames die deze krant heeft beluisterd.

  Woensdag escaleerde de situatie. Huisgenoot Mohammed zegt dat de man dreigde zichzelf van het leven te beroven. “Hij was heel vaak high en dronken, en zat diep in de put. ‘Ik heb toch geen toekomst meer’, zei hij toen wij op hem inpraatten opdat hij zou ontnuchteren.”

  Een gesprek over de situatie tussen het COA en de bewoners liep zo uit de hand, dat Mohammed door de politie werd afgevoerd. ,,De stoppen sloegen door, ik werd agressief. Op het bureau moest ik afkoelen. Daarna mocht ik naar huis.”
  Overgeplaatst

  De bewoner om wie de ruzie ging, werd intussen overgeplaatst. Niet naar een ggz-instelling, maar naar de nieuwe azc-locatie in Delfzijl, aldus de bewoners. Het COA zegt dat de meldingen van de bewoners bekend zijn, en dat deze ook zijn doorgegeven aan gespecialiseerde hulpverleners. “Het is aan hen om actie te ondernemen”, aldus een woordvoerder. Het is mogelijk dat de man dit heeft geweigerd.

  LGBT Asylum Support is een hulporganisatie die opkomt voor de belangen van homoseksuele asielzoekers. Sandro Kortekaas van de organisatie heeft na een bezoek aan de huisgenoten van de met hiv besmette vluchteling alarm geslagen. “De kans op een besmetting is klein, maar er zijn wel risicovolle situaties geweest. Zo gebruikte hun huisgenoot die kapper is voor medebewoners en ook mensen uit Delfzijl, dezelfde scheermessen voor verschillende mensen.”

  Ook had de jongen seks met andere azc-bewoners. “In het geval dat mij bekend is, gebeurde dat veilig. Maar de twee hebben wel met hetzelfde mes elkaars lichaamshaar geschoren. Daarbij kan je een sneetje maken waar bloed uit komt.”

  Het COA kreeg signalen dat de man vertelde dat hij hiv-positief was. “Deze signalen hebben wij doorgegeven aan de medische dienst op het azc. Maar het is een teken aan de wand dat wij daarna geen terugkoppeling hebben gehad, bijvoorbeeld dat wij voorzorgsmaatregelen moesten nemen.” Ook het COA de kans dat de bewoners via een scheermes besmet kunnen zijn, acht het COA uiterst klein.

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Veruit de meeste politici zijn een achterbaks volkje.

  Like

 9. Mary zegt:

  Daar waar de Islamieten de autochtone bevolking openlijk in de westerse wereld (met spandoeken maar ook mondeling enz.) bedreigen keurt ook de Nederlandse politiek dit duidelijk goed door al jaren deze “gasten” niet aan te pakken, het te ontkennen, te verbloemen etc. Nu een autochtoon die hier iets van durft te zeggen en het hele apparaat van politiek, OM, rechters staat klaar om hem of haar te veroordelen(zie Wilders) of de burger wordt uitgemaakt voor racist, nazi, xenofoob. Maar er komt een moment dat de autochtone bevolking zijn kans grijpt en zoals in de VS gehakt maakt van die politiek en alles wat daar aan vast zit als een kaartenhuis in elkaar stort en die tijd komt, het kan niet vroeg genoeg zijn!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s