Oekraïners mogen binnenkort visumvrij naar EU reizen

screenshot_120

De 45 miljoen Oekraïners kunnen over enige tijd zonder visum naar de Europese Unie reizen. De ambassadeurs van de 28 lidstaten gaven hier vandaag in Brussel groen licht voor.

De maatregel gaat echter pas in als een soort noodremmechanisme van kracht is geworden. Daarmee hebben landen de mogelijkheid om de vrijstelling bij bijvoorbeeld misbruik of een te grote instroom in te trekken.

Lees verder>>>
(h/t “Henk der Niederländer”)
algemeen-dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Criminaliteit, EUSSR, Krankzinnigheid, Oekraïne, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Oekraïners mogen binnenkort visumvrij naar EU reizen

 1. Geert zegt:

  Dus Nederland heeft al geratificeerd dan, alle ambassadeurs van de 28 lidstaten? hebben hun goedkeuring gegeven. Het lijkt mij dat dit niet kan zolang er niet is geratificeerd.

  Like

 2. Lee zegt:

  Dit nieuwsartikel kan niet kloppen zoals Geert al aangeeft, Nederland heeft het verdrag niet goedgekeurd. Of heeft prutte zijn handtekening in de darkroom gezet?

  Like

 3. Karen zegt:

  Diep triest! Een te hoge instroom, wazig en rekbaar begrip. Ik heb het idee dat Brussel aan heel andere getallen denkt dan wij bij een te hoge instroom.

  Like

 4. Bas zegt:

  Het wordt hier ook steeds drukker, maar ook echt gezelliger, nee !

  Like

 5. Je voelt je in je eigen land verraden. Brussel doet waar hij zin in heeft en de troep en de last daarvan krijgen wij op onze schouders. Ze blijven Rusland maar prikkelen.

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Rutte zou tegen stemmen, zei hij, want hij ‘respecteerde’ de mening van het Nederlandse volk. Hij wilde alleen uitzoeken of er bepaalde aanpassingen mogelijk waren om het door te laten gaan. Dit kon niet, dus hij zou tegen stemmen. Dus dan zou het niet meer dan logisch zijn dat Nederland niet zou ‘delen’ in de voordelen, maar ook niet in de nadelen, waar visumvrij reizen er één van is. Als hij toch getekend heeft, dan is dit gewoon weer typisch Rutte. Zijn neus zal inmiddels de grond al hebben bereikt qua lengte.

  Like

 7. fleckie zegt:

  Als men de ..R.K…Oekraïners eerst, en daarna de TURKEN…allaaanhangers , ‘loslaat’ over West-Europa, ( gebeurt dat soms met opzet?!is dus een vuile rotstreek?) kan men waarschijnlijk een (zware )’rebellie?of……. WAARVOOR werd de voorzitter van ‘ het TRIBUNAAL voor de VREDE ‘ ook weer, verzet tegen TACTISCHE etc. KERNWAPENS?om rebellerende steden etc., het verzet te ‘beteugelen’?.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Zouden ze door de achterdeur erin komen, loopt heel
  de Ukraine leeg en dan is het hek van de dam !

  Like

 9. Steven zegt:

  Tja..ik zou alle Turken ook gewoon een paspoort geven…want die gaan daar vast ook GOED mee om en gebruiken dat ook alleen maar om familie te bezoeken.
  Je moet natuurlijk wël positief blijven denken..want met negativiteit zijn we nog nooit een stap verder gekomen…
  Neeeee…dat moeten we gewoon maar doen hoor…dat gaat vast allemaal goed komen!!

  Like

 10. Drs.P. zegt:

  West Europa moet en zal helemaal ganzzzzz kaput gemachtttttttt worden door meer meer meer meer meer en meer oost Europese misdaad bendes en de gore ratten in den Haag en Brussel zagen dat het “goed” was. Er is een bijltjes dag nodig om de interne “elite” misdaad bendes te straffen!! Men is al druk bezig om het Matrix-net langzaam samen te trekken over de burgers, nu weer door langzaam maar zeker cash geld af te schaffen. We hebben nog maar weinig tijd!!!

  Like

  • Golden Girl zegt:

   laat iedereen maar binnen, geld en plek genoeg in Nederland, ik ben het spuugzat, nu wil madame Bussemaker geld geven aan Marokko en Egypte en Algerije om muziek enz te kunnen maken, Over dat cash geld wat Drs P schrijft, ze willen alles onder controle hebben, dat ze ons uitgaven patroon kunnen volgen en zwart geld boven tafel komt.
   lekker handig als je een kennis of familie met verjaardag cash geld wilt geven, moet je dan een pin apparaatje aanschaffen ?

   Like

 11. Henk der Niederlander zegt:

  Dat worden ook allemaal kansrijken uiteraard welke hier naartoe komen.
  Hoerenkotten vol met Oekraiens vrouwvolk en de rest mag hier een maandje of 4 op vakantie komen volgens de overheid.
  Het zal hetzelfde gaan worden als met die andere kansrijken die uit Afrika komen en hier de economie weer op poten moesten zetten.
  Kijk en huiver.

  Werk of opleiding 650 statushouders Amsterdam.
  650 statushouders krijgen werk en opleiding.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27056836/__Werk_of_cursus_650_asielzoekers__.html

  Nmm hadden die de opleiding al grotendeels want het waren allemaal Doktoren en ingenieurs die hier naartoe kwamen, of zie Ik dat verkeerd.
  Daarbij hebben we 10.000den asielzoekers gekregen waarvan het overgrote deel toch wel de statushouder van Nederlander krijgen is het niet linksom dan wel rechtsom.
  Dus het komt hierop neer dat ze een opleiding krijgen en alles zullen doen om daarna in het uitkering circuit te blijven.
  Misschien 2% die werkelijk iets gaan bijdragen aan de economie.

  Like

 12. Johan zegt:

  Wat moeten wij met dat nazistische schorem uit de Oekraïne ? Grenzen nu dicht en uit de EU stappen.
  Nederland moet zelf kunnen bepalen wie er binnen komt en wie niet.

  Like

 13. BertG. zegt:

  Maar als er misbruik van wordt gemaakt, dan mogen ze het intrekken.
  Nou dan weten we wel hoe het hier afloop. We lezen niks anders dan over zogenaamde nieuwkomers die de boel voor jaren en jaren flessen.
  Tot aan huurtoeslag voor huizen in Polen en kinderbijslag naar de halve wereld sturen.
  2000 euro ophalen terwijl je weet dat je kansloos bent tot het niemand meer illegaal verklaren.
  Een totaal zinloze toevoeging dus.
  Deze regering bestaat hoofdzakelijk uit achterlijke Henkies die je alles wijs kan maken.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Pechdrol, van Baalen en die Belgische randdebiel schijnen voor te zijn!!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Een soort van noodrem…. Hahahahahaha!
    Allemaal gore leugens. Als er stront aan de knikker komt is niemand thuis en laten de politici ons in de steek want de EU….
    Die EU chanteert in de eerste plaats alle politici met geld en baantjes en de volkeren met het dreigement boetes op te leggen.
    Straks met het EU-leger…(zouden ze willen!) dan is helemaal de zaak van God los!…

    Like

 14. Bas zegt:

  Visumvrij reizen. Kennelijk een cadeautje voor Sinterklaas. Ze hadden tegelijkertijd moeten besluiten om 100,– euro entree te heffen.

  Like

 15. Perfide Albion zegt:

  Dus de vertegenwoordiger van Nederland heeft hiermee ingestemd? Ondanks de uitslag van het referendum? Dit moet een ambtsmisdrijf zijn… Of er sprake van een nep-regering en een nep-parlement.

  Het wordt tijd om deze regering te behandelen voor wat zij is. Een bende landverraders.

  Like

 16. wouteenhoorn zegt:

  Dat worden dus heel veel zwartwerkers en wij maar dokken of werkloos worden. Fijn land toch.

  Like

 17. Jan Chik zegt:

  Ondanks dat het voor mijn UA familie nu makkelijker en goedkoper zal worden om bij mij op familiebezoek te komen, ben ik er toch zwaar op tegen.
  Waarom? Nou ik ben niet bang voor de toeloop van de gewone in de dorpen wonende Oekraïners, want die hebben gewoon daarvoor het geld niet, dit weet ik 100% zeker.
  Wie er wel zullen komen? Logisch toch, als eersten komen de criminelen en daar lopen er toch nog wel een aantal rond in de grote steden zoals Kiev, die op hun beurt weer nauwe betrekkingen hebben met politici, of zelfs in het parlement en de regering zitten. Zie ook de AZOV, Bandera en PraviiSektor fascisten in de regering. Vlak ook de misdadige oligarchen niet uit, want ook die hebben hun tentakels in de criminaliteit, want hoe waren ze anders in die paar jaren multi miljonair – miljardair geworden in een land waar het gemiddelde salaris € 100,– per maand is en het pensioen 46,–.
  Het enige pluspunt is dat de Oekraïners christenen zijn en geen moslims, het nadeel is dat Brussel hierna kan zeggen dat ze ook de Turken visumvrije toegang zullen geven, en die hebben op hun beurt weer zoveel winkeltjes, uitzendbureautjes, zorgbureautjes etc. in het zwarte cirquit, dat de hier arriverende Turken nooit meer terug zullen gaan en we binnen enkele maanden dan het dubbele aantal Turken hier zullen hebben.
  We zijn belazerd en verkocht door die ruggentuffer Rutte.

  Like

  • Andre zegt:

   Visumvrij voor oekrainers heeft niets te maken met de criminaliteit verhoging, want criminele kunnen echt makkelijk een visum krijgen of vervalste passport gebruiken of gewoon door grens te slikken. De EU grenzen zijn ook niet goed bewaakt. Maar visumvrij regime maakt het eind voor de duizenden oplichters die maken geld bij verkopen vervalste papieren voor gewone oekrainers om een visum te krijgen naar de EU. Er is ook veel corruptie met zo genoemde visum centers van de EU ambassades in Oekraïne. En het is nu ook zo dat de eerlijke mensen kunnen of geen visum op tijd het krijgen maar wie betaald onder de tafel “via-via” krijgt wel op tijd een visum en voor de langere periode. En denk maar over dat veel aziatische of zuid-amerikaanse landen hebben ook visumvrij regime met de EU maar niemand hier heeft problemen met de mensen uit Malaysia of Zuid Korea, Uruguay of Venezuela. Ik weet bijna zeker dat weinig burgers van de EU weten dat mensen uit Nicaragua en Macau ook geen visum nodig om naar Europa te komen 🙂 Dus… don’t play the game mr. Putin wants you to, coz he is for sure not on your side.

   Like

   • Jan Chik zegt:

    @Andre
    Zal wel Andrej zijn, want je NL taalgebruik geeft aan dat je een UA’er bent.
    Dat inwoners uit veel Zuid Amerikaanse landen visumvrij de EU binnen kunnen is bekend, zo ook veel inwoners van voormalige koloniën van de EU landen. Heeft hier niets mee te maken. Het gaat er om dat wij NEE hebben gezegd dus niet geratificeerd hebben, dus er kan nooit door alle ambassadeurs toestemming zijn verleend. Is dit wel zo, dan is onze regering net zo corrupt als de fascistische West Oekraïense regering in Kiev. Trouwens , wij hebben altijd netjes gewoon zonder steekpenningen de visa voor onze familie probleemloos gekregen. Als je als NL’er een normaal inkomen of zelfs een AOW of andere uitkering op het minimum hebt krijg je gewoon toestemming om garant te staan. En via een reisbureau is het helemaal snel geregeld.
    En wat Putin met dit hele verhaaltje van je van doen heeft, ontgaat mij ten zeerste, ik dacht nog steeds dat de door een Obama staatsgreep aan de macht gekomen corrupte Chocoprince/Mr.Roshen miljardair Porosjenko de president van Oekraïne was.

    Like

 18. Sjoe! zegt:

  Welkom alle Oekraïnse Gipsy bedelaars, unemployable werkloze rotzakken met messen, inbrekers, zakkenrollers, verkrachters, autodieven, drug-pushers, prostituees, pooiers. En, zeker, welkom de maffia!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s