Onderzoek: Slechts 13% van de “migranten” vlucht voor oorlog

screenshot_134

(Vertaling: E.J. Bron)

Slechts 13% van de “migranten” in Europa zegt  voor een oorlog gevlucht zijn, de meesten geven toe economische migranten te zijn. Dat bleek uit een onderzoek van “Doctors of the World” (MDM).

europenews

De NGO kwam erachter dat de meerderheid van de bijna 10.000 “migranten” met wie ze gesproken had, toegaven om economische redenen naar Europa gekomen te zijn.

Het onderzoek werd uitgevoerd onder “migranten” in 30 steden, dat is bijna de helft van diegenen die illegaal in Europa verblijven.

Het onderzoek, dat dinsdag in Brussel aan het publiek werd gepresenteerd, komt tot de conclusie dat:

53,1% van de “migranten” die geënquêteerd werden, zeiden dat ze om economische redenen geëmigreerd zouden zijn,

20,5% om politieke redenen

en slechts 13,7% zei gevlucht te zijn om aan de oorlog te ontsnappen.

Bron:
http://de.europenews.dk
Vertaling: Renate

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Auteur: Virginia Hale

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Europa, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Onderzoek: Slechts 13% van de “migranten” vlucht voor oorlog

 1. ReaGluurder zegt:

  Moet je bij die Wereldvreemde Zachte Billendoekjes op Het Binnenhof mee aankomen!!

  Like

 2. A.J. de Koning zegt:

  Niets nieuws onder de zon, ik denk dat de meeste “Bronners” hier allang van overtuigd waren, En ik denk dat ook de vluchtelingenorganisaties en de regeringen dit ook wel wisten, ze proberen ons gewoon voor de gek te houden om hun zin door te drijven. Ik hoop dat veel mensen deze site lezen of gaan lezen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Mirjam zegt:

  Dat zeggen zoveel mensen al zoveel jaren… en, wat is dan nu de actie? Wat gaan ze eraan doen? Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel te laat deze conclusie, maar beter laat dan nooit. Dus nu actie, eruit ermee en niemand meer erin..

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Und dennoch gibt es keine obergrenze. Also sprach Frau Merkel.

  Geliked door 2 people

  • Marlies zegt:

   There are the terrible ones who carry around within themselves the beast of prey and have no choice but lust or self-laceration.
   They have not even become human beings yet.

   Like

  • Republikein zegt:

   Deze muziek werd ook ten gehore gebracht bij de introductie van een piramidespel van jaren her, k denk in de jaren 80 en later.
   Hersenspoeling dus en een wereldwijd schandaal.

   Like

 5. louis-portugal zegt:

  Timmerfrans zei ooit dat het ongeveer 60 % economische vluchtelingen waren
  Ik was ervan overtuigd dat hij hier meer dan gelijk had maar dat het zoveel waren had ik ook niet gedacht.

  Like

 6. Mary zegt:

  Algemeen bekend, er is al een tijd geleden een grootscheeps onderzoek geweest vanuit Berlijn naar de aanhang van de extremistische Islam in de verschillende Europese landen, schrikbarend de cijfers in Nederland, Duitsland etc., nooit iemand in de politiek over gehoord totaal doodgezwegen op een artikel van A. Elian na en zo zal ook de uitkomst van dit onderzoek totaal genegeerd worden.

  Like

  • exmarineman zegt:

   ALLES wat links niet uitkomt of niet past in hun linkse plaatje wordt doodgezwegen of men liegt er tegenaan als een gekkie. Het is voor mij in ieder geval al jaren bekend dat 80% gewoon economische vluchtelingen zijn. Maar de politiek en vergeet ook niet AL die andere belanghebbenden (asielindustrie, compleet met advocaten en andere gutmenschen die er inkomen van hebben) hebben altijd maar gerekt, gerekt en de ene procedure na de andere opgezet. Onder het mom van “de aanhouder wint” en dan is men inmiddels zo lang in Nederland dat men zielig is, dat er kinderen zijn geboren en die zitten op school en die kun je toch niet uitzetten……zielig, zielig en nog eens zielig. Wat te denken over al de AMA’s oftewel alleenstaande minderjarige asielzoekers. Hoe komen die hier, waar betalen ze hun vliegticket van en zoals die Angoloos die eerst door familie naar Portugal is gestuurd en door een vriendin naar Nederland is gebracht en hier dan asiel heeft aangevraagd…… En toch kwam er dus dat kinderpardon, en nog een, en nog een……. En waarom???? Omdat we bestuurders hebben die slappe knieën hebben en geen ruggegraat…..en zich laten opjutten door de linksche gutmenschen en de zieligheidsindustrie en die niet het lef hebben om met de vinger naar de schuldigen te wijzen: ouders en juist ook die zieligheidsindustrie……En het gaat nog steeds gewoon door zo. Het bespelen van de publieke opinie en de MSM die er lekker in meegaan, zoals dat dode jongetje op het strand leggen en de vader is inmiddels in Canada en heeft een volledig nieuw gebit gekregen…..maar heeft wel zijn vrouw en kinderen verzopen.

   Geliked door 1 persoon

 7. Steven zegt:

  En zolang het WESTEN met oogkleppen op blijft lopen…gaat straks de halve wereld op de vlucht voor economische perspectieven…

  Like

 8. Onze regering is net de paus. Alles wat hier binnenkomt, wordt verwelkomt, geknuffeld en krijgt waar een vluchteling recht op heeft, daar wordt met een maat gemeten. Bij de burger met twee maten, die mogen tussen wal en schip vallen.

  Like

 9. Golden Girl zegt:

  dit is al lang bekend, ik heb diverse keren gezien op tv dat ze gewoon zeiden dat ze voor geld kwamen, wij belasting betalers betalen zelf voor de ondergang van Europa
  en lieve mensen waarom gaan sommigen opeens in het Engels reageren, als het kan astublieft in het Nederlands, dank u

  Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s