Trump: Klimaatscepticus machtigste man op aarde

screenshot_119

(Door: Jan Jacobs)

Met Donald Trump een klimaatscepticus in het Witte Huis. Of toch een klimaat-realist?

Het establishment haat Trump en dus ook zijn kiezers. Het is immers een directe bedreiging voor hun voortbestaan. Meer en verder moet niet achter de haat worden gezocht. De elite was klaar om de ganse wereldeconomie te veranderen en om het hele economische en kapitalistische systeem op de schop te nemen. Dat is geen samenzwering, maar bewuste politieke en ideologische strategie. Met Trump valt dit allemaal in elkaar als een kaartenhuis. Het klimaatverhaal was hun paard van Troje, maar het paard bleek al leeg toen de strijd nog moest beginnen. De bevolking is net op tijd wakker geworden. De machtigste man op aarde is een klimaatscepticus en zijn minister Myron Ebell zal zijn beleid uitvoeren.

Lees verder>>>
(h/t “Fubar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, klimaat, Milieu. Bookmark de permalink .

9 reacties op Trump: Klimaatscepticus machtigste man op aarde

 1. fleckie zegt:

  Wat weet.. MEN ..over/van…NATTE..RIJSTVELDEN?

  Like

 2. Anna zegt:

  Een goed artikel helemaal eens!!

  Like

 3. Taljaard zegt:

  Dit is heel goed nieuws.
  Hopelijk maakt de VS hiermee een einde aan de groene waanzin.
  Dat het klimaat verandert staat buiten kijf, maar meen destijds toch gewoon op school te hebben geleerd dat het klimaat veranderlijk en daarom dus dynamisch in plaats van statisch is.
  Heb op zich ook helemaal niets tegen windmolens, zonnepanelen en elektrische auto’s; integendeel zelfs. Maar waarom zou ik daaraan moeten mee betalen met belastinggeld?

  Wat mij daarnaast vreugde verschaft is het feit dat Merkel, met haar ”Gruene Welle” en de hele zooi van Amerikaanse en Europese groenzoeters, inclusief het clubje van Mooiboy Jesse, hiermee eindelijk eens het deksel op hun neus krijgen. Wat zullen ze brullen, janken en krijsen!

  Like

 4. Saskia Dubbeldam zegt:

  Voor een keer ben ik niet eens met een artikel op uw site. Ik heb sinds kort een huis met een warmtepomp, zonnepanelen, een thuis accu plus een gigantische regenwateropslag waarmee onder andere de toiletten worden gespoeld. En ik heb geen gasrekening, want geen aansluiting. Ik heb alleen netwerkkosten op mijn stroomrekening, omdat je nu eenmaal aangesloten moet zijn. En mijn waterrekening is belachelijk laag en ik hoef van mijn gemeente praktisch geen bijdrage meer te betalen aan afvalwaterkosten.
  De circulaire economie is wel degelijk de redding van de mensheid.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Saskia.

   Die rekening heb je al ontvangen.
   Van de aannemer die dat allemaal in en aan je huis en voor je uitgegraven en geïnstalleerd heeft…
   Heb je al uitgerekend over hoeveel decennia je misschien kiet gaat spelen… en dan mag je pas beginnen met “winst” maken..

   Wel realistisch blijven aub..

   Like

   • Saskia Dubbeldam zegt:

    7,3 jaar om precies te zijn, maar de maandlasten zijn al die tijd extreem laag dus kan ik sparen en op de zonnepanelen zit 20 jaar garantie.

    Like

 5. Saskia Dubbeldam zegt:

  Er is overigens voor mij één belangrijkse reden om niet meer afhankelijk te willen zijn van olie en dat is het feit dat ik het beu ben om moslims te blijven sponsoren die dat geld vervolgens gebruiken om de Westerse samenleving onderuit te halen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s