De slachtoffers van Würzburg: geen selfies, geen bezoek, geen medeleven

screenshot_155

(Door: Ralf Schuler – Vertaling: E.J. Bron)

Bijna onopgemerkt door het publiek zijn deze week de laatste slachtoffers van de aanslag van Würzburg weer naar huis naar Hongkong vertrokken. Een kleine groep Chinezen, onopvallend, op het vliegveld van München. De universiteitskliniek deed een korte persmededeling uitgaan:

Gelukkig konden onlangs de laatste slachtoffers de klinieken en herstelklinieken verlaten en beginnen aan hun thuisreis. Voor enkele personen volgen thuis nog meer therapeutische maatregelen, de zware verwondingen hebben hun sporen nagelaten. De geestelijke verwondingen zullen nawerken, hun gevolgen zijn niet volledig af te zien, maar zijn zeer zeker zwaarwegend. We brengen ons volste medeleven over aan de slachtoffers.

Helaas heeft geen enkele Duitse politicus in de vier maanden sinds de aanslag op 18 juli 2016 de tijd gevonden om de familie te bezoeken en het medeleven uit te drukken van dat land, waarin de familie achterbaks door een terrorist tijdens een treinreis werd overvallen. Er was geen sprake van selfies en er was geen spijtbetuiging dat men hen niet zou hebben kunnen beschermen. Alleen de voorzitster van het Beierse parlement, Barbara Stamm (CSU), kwam een half uurtje langs en sprak daarna van een bedrukkende sfeer. De moeder en de zus van het slachtoffer Edmund Au Yeung zouden nauwelijks gepraat en in een soort shocktoestand verkeerd hebben.

De compleet onschuldige toeristen hebben vier maanden in het ziekenhuis gelegen. “Ik heb nog een lange weg te gaan”, zei de verloofde van de dochter van de familie, die tot de slachtoffers behoorde, tegen de “Main-Post”. “Een lange weg terug naar mijn normale leven.” De 31-jarige had meer dan een maand in coma gelegen. Zijn verloofde, de dochter van de desbetreffende familie, bedankte iedereen van wie de familie ondersteuning gekregen zou hebben.

Een 17-jarige “vluchteling” had de slachtoffers midden juli met een bijl en een mes aangevallen en verklaard een aanhanger te zijn van de terreurmilitie ISIS. Hij werd doodgeschoten door politieagenten, toen hij hen op de vlucht aanviel.

Laten we ons schamen.

Bron:
www.achgut.com
Auteur: Ralf Schuler

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op De slachtoffers van Würzburg: geen selfies, geen bezoek, geen medeleven

 1. Steven zegt:

  Er zullen straks nog wel meer van dit soort gekken opduiken..sterker nog..die kut asielzoekers die zich nu stil houden gaan straks ook dit soort dingen doen.
  De autochtonen worden wandelende slachtoffers…verkrachtingen..aanrandingen….geweld..en moord.
  Je bent nu al bijna niet meer veilig op straat waar veel van die kut allochtonen zitten!!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Schade !!!

  Like

 3. hslot4 zegt:

  Mensen vergeet niet te stemmen rond de 40/45 votes komt het stuk bovenaan in de lijst van most popular content dus als we allemaal consequent bij elk artikel een duim omhoog geven krijgt het meer exposure

  Like

 4. Hier wordt je toch echt beroerd van, Wat is dit voor een achterlijke regering in Duitsland. Die moeten zich doodschamen. Ze zijn allen maar bezig met de parasieten te knuffelen. Bah !!!!

  Like

 5. williaan zegt:

  Politici wenden zich gaarne af van dergelijke zaken, want dan worden zij pijnlijk met de harde werkelijkheid geconfronteerd.

  Like

 6. Steven zegt:

  ..Als het asielzoekers waren geweest die in het ziekenhuis lagen..dan was het hele duitse parlement naar het ziekenhuis gekomen om te vertellen hoe erg ze het wel niet vinden..

  Like

 7. hans zegt:

  VIEZE KANKER MOSLIMS! zo en wie is nou de RACIST!?

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Zolang het kan:
  Openbaar geplaatst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s