Engelse politie werft met opgeheven ISIS-wijsvinger voor “Maand tegen de islamofobie”

screenshot_150

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Hoe zal de politie van Hamburg zich gedragen als vandaag, 19 november 2016, de AfD om 14.30 uur een aangemelde demonstratie over de veiligheidssituatie organiseert? Hoe luidt de aanwijzing van bovenaf? Zoals gebruikelijk zullen de Antifa-fascisten in hun bolwerk tot tegendemonstraties oproepen. “AfD treiteren”, twitteren ze, en ongeveer een jaar geleden heeft de politie hen hieraan met ongeveer 600 agenten in actie niet gehinderd. Niet alleen landelijk wordt het fundamentele recht volgens artikel 8 in de grondwet [recht van vergadering] steeds minder door de politie gegarandeerd. In heel Europa gedraagt de politie zich in toenemende mate EU-conform politiek correct. In Engeland staat PC schijnbaar eerder voor Politically Correct dan voor Police Constable.

De politie in Bedfordshire in Engeland ondersteunt jaarlijks in november een maandelijkse campagne van de organisatie “Muslim engagement and Development” (Mend) tegen de zogenaamde Islamofobie, de “Islamophobia Awareness Month”. Dit jaar wierf de politie met het vingerlogo van ISIS: „We are joining the Campaign to raise awareness of Islamophobia and encourage victims to report such abuse“ (“Wij nemen deel aan de campagne om het bewustzijn voor islamofobie te vergroten en de slachtoffers ertoe aan te moedigen zulk misbruik te melden”) schreef ze er bij.

screenshot_151

Het logo voor de politiereclame werd door de als extremistisch gekwalificeerde islamitische organisatie “Mend” gemaakt. Pas nadat veel vriendelijke burgers de politie erop gewezen hadden dat hun logo het gebaar van de ISIS-Jihadisten zou laten zien, heeft de politie van Bedfordshire haar Twitter-bijdrage over “Islamophobia Awareness month” verwijderd, aldus de Britse krant “Daily Mail”.

Tommy Robinson, die vorige week in Israël was en daar een interessant gesprek met de Aramese priester Gabriel Naddaf (bekijk hier de video) twitterde aan de politie van Bedfordshire: “History will judge you as Collaborators against your own people” (“De geschiedenis zal jullie veroordelen als collaborateurs tegen jullie eigen mensen”).

Rest de vraag: Aan welke kant zal de politie van Hamburg zich vandaag waarschijnlijk scharen – aan de kant van vreedzame demonstranten of aan de kant van de “Nooit meer Duitsland”-fractie van de gevestigde partijen?

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, Europa, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Engelse politie werft met opgeheven ISIS-wijsvinger voor “Maand tegen de islamofobie”

 1. BertG. zegt:

  Zullen ze al die agenten nou echt niet weten wat dat betekend en wat ze daarmee oproepen.
  Als of een je kleuter de rechterarm laat opsteken en ‘m heil hitler laat roepen, weet zo’n kleuter veel wat hij dan zegt.
  Daar lijkt het erg op.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Als die politie dit alleen maar ziet als een order, die ze klakkeloos opvolgen, dan zijn ze nóg erger dan kleuters, ga daar maar vanuit!
   En trouwens, Rutte op die foto daaronder is helemáál walgelijk! Wal-ge-lijk! De gore landverrader!

   Like

 2. BertG. zegt:

  Kijk rutte nou staan gezellig te doen met een veroordeelde ISIS aanhanger.
  Eigenlijk hetzelfde wat al die agentjes daar staan te doen.

  Like

 3. elisah zegt:

  Bij de meeste agenten is het motto gewoon, je bijt niet in de hand die je voedt…..
  Wat ze privé denken, zal geheim gehouden worden, ik kan me totaal niet voorstellen dat de politieagenten van tegenwoordig gelukkig zijn met de ontwikkelingen.
  Daarom hebben ze moslims nodig, daar weet men zeker van dat ze orders van bovenaf tegen de Nederlandse of Engelse burgers, met veel plezier zullen uitvoeren.

  Like

 4. Om misselijk van te worden. Volksverlakker Rutte.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  En dan wat Rutte betreft:
  hoogverraad – WikiWoordenboek
  https://nl.wiktionary.org/wiki/hoogverraad
  Zelfstandig naamwoord. hoogverraad o. (politiek) verraad van het eigen land in tijd van oorlog. De doodstraf is gewoonlijk de straf die op hoogverraad staat.
  ISIS heeft de hele wereld de oorlog verklaard. Rutte heeft ook gezegd dat we in oorlog zijn met ISIS. Het oorlogsrecht is dus van toepassing. Nu moet alleen nog beslist worden op welke manier de terechtstelling moet plaats vinden. Dat kunnen we met een gerust hart overlaten aan het nog in te stellen TRIBUNAAL. Het is niet zeker of het zover zal komen want niemand kan vooraf voorspellen wat er op BIJLTJESDAG gebeurt.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s