FOTOSHOPPER “DENK”

f6cxcco

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op FOTOSHOPPER “DENK”

 1. Zo gek krijgt DENK ons echt niet.

  Like

 2. Remco Jaasma zegt:

  Het vrijmetselaarsplan om heel Afrika en de Arabische volkeren te moeten opnemen zal Europa terug naar het stenentijdperk brengen als wij als bevolking nu niet gaan ingrijpen. De 500 miljoen Europeanen kunnen niet voor 3,2 miljard laag geschoolde danwel geïndoctrineerde barbaren als slaven gaan dienen, alsof de menselijkheid alleen aan een kant, namelijk alleen de kant van de mensenrechten eisende migranten, die nooit een bijdrage hebben geleverd aan de opbouw van Europa, staat. Wat nog velen nog steeds niet beseffen is, dat een samenleving, die redelijk gelijk is verdeeld in mannen en vrouwen, deze verdeling op gruwelijke wijze door het trekpoppenparlement inclusief de zogenaamde oppositie, die mede schuldig is aan volksverraad, opzettelijk wordt verstoord door massale import van zogenaamde vluchtelingen. Dit zal de ondergang van de westerse beschaving door ondermijning van de Nederlandse kernnormen en -waarden betekenen, Europa, wat de vrijmetselaars betreft vooropzettelijk, in een massale burgeroorlog van nog ongekende omvang storten en, als sluitstuk, de genocide op de eigen bevolking betekenen. Geheel geensceneerd door de Bilderbergse misdaadgroep achter het politieke toneel, waarop de door deze bende gijzelde politici braaf diens instructies uitvoeren. Onder leiding van een ongekozen en opgedrongen EU, de criminele Hongaar Gyorgy Schwartz alias George Soros en de satanssekte Vaticaan, waarbij de koninklijk wanende familie veel over de vloer komt. Een mooi voorbeeld is het gedogen van de haatpartij DENK, die zich in de pels van de Nederlandse schijndemocratie aan het vestigen is, waarbij niets goed is aan Nederland en zijn van oorsprong gastvrije bevolking. Het is nu aan de bevolking om de voortschrijdende fascistische ontwikkelingen te stoppen of ons te onderwerpen aan de volksverraders uit rechtspraak, politiek en pers, samen de Oranje Boven-kliek, die uitslutiend coöperatieve en destructief opportunistisch eigen belangen dienen. Gaan wij voor DER UNTERGANG of bevrijden we ons uit de gijzeling van de politiek door uit naam van het Bilderbergse bendelid Willem Von Amsberg? U mag het zeggen, als wij het aantal kuddekwijlers via EPN tot de kritische minderheid weten te beperken? Helpt u mee, uit lijfsbehoud? Is onze eigen toekomst ons lief? Straf dan alleen zo met succes de volksverleiders van de oude gevestigde orde af door onmiddellijk niet langer meer onze medewerking te verlenen. Mocht door fraude toch de bestaande misdaadorganisatie de scepter te willen blijven zwaaien, stop dan met belasting betalen aan deze Oranje Boven-dictatuur.

  Geliked door 3 people

 3. Tistochwat zegt:

  Knappe fotobewerking!

  Wat een schattig aapje, zeg! Zou het ook goed getraind zijn?
  Aapjes die als huis- of circusdier gehouden worden, kunnen desalniettemin gemeen bijten hoor; het blíjven tenslotte redeloze wilde dieren die je het best in hun natuurlijke habitat kunt laten zitten.
  Het blijft altijd oppassen geblazen voor hun aangeboren agressiviteit.

  Like

 4. Harry zegt:

  Kan dat apie ook zingen of probeert ie alleen maar zakken te rollen ?

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Circus??? Plaats dat zooitje maar mooi in wat struikgewas langs de kant van de weg. Stelletje struikrovers zijn het, die ieder moment kunnen toeslaan!!

  Like

 6. anna zegt:

  al geef je een aap een gouden ring ….

  Like

 7. elisah zegt:

  Laatst heb ik een stukje gezien van de uitzending van de halve maan, de aanwezigen gingen allemaal voor denk stemmen, op één jonge vrouw na.
  Deze, Turkse of Marokkaanse, vrouw was zeer helder en redeneerde terecht dat er overal sprake is van discriminatie, als voorbeeld gaf ze aan dat haar vriend zwart was en dat werd in haar gemeenschap veelal niet geaccepteerd.
  De meeste van die figuren hebben een aangeboren of aangeleerde aversie tegen alles wat niet islamitisch is en zien de Nederlanders automatisch als hun vijand.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s