Handboek jihad nu ook in Tweede Kamer

screenshot_147

(Door: Willem Seepma)

De beweging DENK heeft maandag 14 november als laatste partij haar partijprogramma gepresenteerd waarin racismebestrijding het belangrijkste speerpunt is. Zegt men.

Dat klinkt best aardig, maar ik wil het partijprogramma eens door een islamitisch allochtone bril bezien. Om te kijken of er vanuit die mohammedaanse hoek dingen uitspringen die van specifiek belang zijn. Denkend aan Nederland ziet de politiek leider (voorwoord partijprogramma heeft de ik-vorm) Tunahan Kuzu een: 1. inclusieve 2. lerende 3. gezonde 4. sociale 5. veilige 6. ondernemende 7. leefbare 8. rechtvaardige 9. democratische 10. duurzame samenleving, en hij pretendeert dit te zien en te willen zijn voor ALLE Nederlanders… ook in de overzeese gebieden. Om het voor u wat overzichtelijk te houden heb ik dezelfde volgorde als de hoofdstukken uit het partijprogramma aangehouden.

Lees verder>>>
nieuwe-site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, sharia, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Handboek jihad nu ook in Tweede Kamer

 1. Steven zegt:

  Het is géén racismebestrijding…het is gewoon het doel mensen de mond te snoeren en zo de PISLAM verder op te laten rukken in Nederigland.

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 2 people

 3. De heropvoeding van Nederland door DENK, nou ik denk het dus NIET.

  Like

 4. Bram zegt:

  Hoogste tijd om dat Zooitje ongeregeld het land uit te bonjouren. Laten we hen het leven dan maar ZUUR maken in Nederland, wij dulden geen parasitieten, zetelrovers en TT

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Respect en bewondering voor Seepma. Veel mensen zullen het teveel tekst vinden maar dit is hèt geneesmiddel voor mensen die politiek ziek (correct) zijn.
  Delen, delen en nog eens delen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. Pingback: Een Zalig Kerstfeest… | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s