Kerstmarkten in Duitsland soms nog strenger beveiligd dan vorig jaar

screenshot_160

De beveiliging op kerstmarkten in Duitsland zal in sommige steden nog strenger zijn dan vorig jaar. Vanwege de aanhoudende terreurdreiging wordt in verschillende plaatsen extra politie ingezet. De organisatoren van de kerstmarkten verwachten niet dat bezoekers uit angst voor geweld zullen wegblijven. Voor zover bekend is er geen acute dreiging.

nos

Volgens de burgemeester van Frankfurt is de veiligheidssituatie iets rustiger dan vorig jaar, toen op 13 november de aanslagen in Parijs hadden plaatsgevonden. “Toch hebben we alle aspecten van wat ons te doen staat heel goed doorgenomen met de politie”, zegt burgemeester Feldmann.

Ook op de kerstmarkt bij de Dom van Keulen zal er meer toezicht zijn. Aanleiding zijn de massale aanrandingen met Oud en Nieuw. In München moeten bezoekers rekening houden met tassencontroles. Dat geldt ook in Berlijn, waar het meebrengen van rugzakken niet overal is toegestaan.

Bron:
http://nos.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Kerstmis, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Kerstmarkten in Duitsland soms nog strenger beveiligd dan vorig jaar

 1. G. de Jong zegt:

  Fijn hè, die multiculturele samenleving. Vele mensen zitten in spanning, de politie en inlichtendiensten doen hun uiterste best maar de aanslagplegers kunnen hun moment uitkiezen. Wat er nu gebeurd is alleen maar proberen te voorkomen dat er een aanslag wordt gepleegd maar er wordt niet gewerkt aan een oplossing. Het eerst noodzakelijke is natuurlijk dat de buitengrenzen potdicht gaan en de binnengrenzen gecontroleerd worden zoals het vóór Schengen gebeurde, dat was steekproefsgewijs waarmee veel ellende is te voorkomen.

  Like

 2. elisah zegt:

  Rustiger dan vorig jaar? Is dat de stilte voor de storm misschien?

  Like

 3. De lol gaat er op zo’n manier wel af. Maar weer afwachten, want de moslims houden niet van Kerstmis.

  Like

 4. Jackholland zegt:

  Nederland is ziek geworden door het islamvirus. Ipv ervoor te zorgen dat er geen 1 drager (moslim)van het islamvirus meer over de grens binnenkomt in Nederland ,gaat de regering nog extra moslims in voeren waardoor de ziekteverschijnselen alleen maar toenemen. Bij angst voor vogelgriep worden hele stallen met kippen (potentiële dragers) eerst geïsoleerd en daarna geruimd. Om nu de hier aanwezige moslims te gaan verdelgen is natuurlijk geen optie. Maar zorg er gvd voor dat er geen 1 meer dit land binnenkomt. Ik gun iedere moslim zijn geluk maar niet ten koste van de nl cultuur ze hebben het hier toch niet naar hun zin ,ze hebben het eigenlijk nergens naar hun zin.omdat ze verlangen naar het leven na de dood laat ze dus mr in een moslimland elkaar nr het leven staan dan hebben wij er geen last van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s