Merkel verdedigt extra uitgaven voor “vluchtelingen” als goed geïnvesteerd geld

screenshot_162

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De spiraal draait steeds verder naar beneden, alleen Angela Merkel schijnt zich dit niet te realiseren en leeft vermoedelijk in een paralleluniversum, of zelfs in een fantasiewereld als je haar nieuwe uitspraken beluistert. De kosten van de “vluchtelingen”politiek lopen compleet uit de hand, logisch denken volstaat om in te zien dat de belastingbetaler op den duur niet een miljoen (officieel) “asielzoekers” en economische vluchtelingen plus gezinshereniging kan financieren. Angela Merkel echter beschouwt de extra uitgaven voor “vluchtelingen” als goed geïnvesteerd geld, terwijl menigeen dit verspilling van belastinggeld zou noemen.

politikstube

In haar wekelijkse videoboodschap verdedigt Merkel, waarbij het woord “Duits” niet één keer over haar lippen komt, de geplande extra uitgaven om de “vluchtelingen”crisis de baas te worden. De extra middelen voor de integratie van nieuwkomers zouden “goed geïnvesteerd geld” zijn. “Het gaat om taalcursussen, het gaat om de vraag van de integratie op de arbeidsmarkt.” De uitgaven voor “vluchtelingen” zouden niet ten koste gaan van overige burgers, benadrukte de bondskanselier. “We verhogen ook de uitgaven op andere terreinen – voor diegenen die altijd al in Duitsland wonen. En daarom hoeft niemand er op achteruit te gaan.”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Merkel verdedigt extra uitgaven voor “vluchtelingen” als goed geïnvesteerd geld

 1. joga zegt:

  Zijn de gekkenhuizen in Duitsland al overvol of zo?

  Like

 2. Cathja zegt:

  Met deze uitspraken verloochent ze (opnieuw) het Duitse volk! Ik zou het onbegrijpelijk vinden als zij voor de vierde keer Bondskanselier zou worden. Liefde voor het Duitse volk heeft ze niet. Alle aandacht en ontzettend veel geld wil ze investeren in kanslozen, die de westerse mens hartgrondig haten! Je moet het maar durven te zeggen dat geld aan deze vreemdelingen goed besteed geld is!

  Like

 3. Bas zegt:

  Enorme vooruitziende blik heeft dat mens. Wat een inzicht, geweldig.. Brrrr.

  Like

 4. Steven zegt:

  Dat WIJF is compleet GESCHIFT!

  Like

 5. Dat wijf is gewoon een boze kobold.

  Like

 6. hslot4 zegt:

  Angela Merkel realiseert zich wel meer dingen niet .
  Angela Merkel’s Belly Dance in Bikini

  Liked by 1 persoon

  • hslot4 zegt:

   Ja en zijn kanaal is uiteraard verwijderd door youtube hoe kan het ook anders .
   Backup kanaal ……………
   Welcome to the Backup Channel for Say No To Islam Channel
   Say No To Radical Islam – Backup Channel

   Like

 7. Hendrik zegt:

  Goed geinvesteerd in een moeras van middeleeuwse ellende en domheid!

  Like

 8. Mary zegt:

  Deze door haar uitgenodigde uitvreters hebben al aangegeven daar niet te komen om te werken maar als “gast” van Merkel, Merkel blijft de Duitsers een rad voor ogen draaien en haar plan en die van de EU/Obama, VN etc. doorzetten, ben benieuwd hoe lang die Duitsers dit nog laten gebeuren.

  Like

 9. Sabeltant zegt:

  Dat mens heeft het “goed wies kapot”. Een asielzoeker kost gemiddeld 2400 euro in de maand aan zorg, onderwijs, huur, tolken, etc. reken eens met 1,15 miljoen asieleisers die in 2015 binnenliepen. 2800 x 12 x 1150000 = 33,12 MILJARD euro. Dat zijn dus de kosten van het eerste jaar. Het jaar erop komen voor elke asieleiser 4 familieleden rekent u zelf maar uit wat dat de Duitser gaat kosten.
  Die asieleisers kosten MILJARDEN en leveren NOOIT meer iets op, behalve stijgende criminaliteitscijfers.
  Mevrouw Merkel denkt zeker dat de gemiddelde Duitser een absoluter Vollidiot is.
  Ook daar komen verkiezingen en een ding is zeker, Merkel komt niet meer terug.

  Like

 10. Een tijd geleden las ik ergens dat mensen met een donkere huid heel veel zonlicht nodig hebben om bepaalde vitamines aan te maken. Bij weinig zonlicht zoals in onze buurten gaan de vitaminemakers dood. Gebrek aan deze vitamines veroorzaakt enge en zeer dodelijke ziektes. Nu wil het geval dat het zonlicht in Europa niet sterk genoeg voor ze is en dus worden de hier naartoe gelokte dobberprinsen allemaal doodziek en sterven binnen enkele jaren aan beri-beri, rachitis en nog zo wat van die oorzaken. Dan komen er zomaar spontaan wat vragen bij mij op: weet de overheid hiervan en zo ja, is dit dan een soort genocide die te vergelijken is met die waarbij je hele volkeren een radio-actief gebied in lokt om ze te verdelgen of heb ik fake-nieuws gelezen dat binnenkort verboden wordt? Worden die mensen misschien hun gezonde landen uitgelokt zodat de corpocratie daar de handen vrij krijgt om olie, gas of ivoor van die mensen te roven? En hoe laat begint Neurenberg deze eeuw?

  Like

 11. Henk der Niederlander zegt:

  Je kunt het linksom of rechtsom draaien maar als je kijkt naar hetgeen op dit moment speelt is er een duidelijke lijn waar te nemen dat de import van gelukszoekers in een hogere versnelling word gezet, na de zege van Trump.
  Het lijkt erop dat de linksen voordat ze hun definitieve congé krijgen er alles aan doen om ons zo veel mogelijk van die zogenaamde vluchtelingen op ons dak willen sturen.

  Like

 12. Golden Girl zegt:

  ongelovige schrijft dat 55 % van de Duitsers haar wel ziet zitten, dat geloof je toch niet, iemand die je vaderland naar de kloten helpt, ik hoop zo dat we van die ex DDR mevrouw verlost worden

  Like

 13. gevaarlijke gek, die Merkel ; afvoeren naar RIAGG en naar de nor

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s