Paul Weston: De oorlogszuchtige genocide van de linksen tegen Duitsland

screenshot_142

(Door: Paul Weston – Vertaling: E.J. Bron)

Angela Merkel is een islamitische “Blitzkrieg” tegen het “Vaterland” gestart. Haar stormtroepen met volle baarden vallen het land binnen, vervuld van haat tegen Joden en tegen al diegenen die niet geloven dat hun religie de grootste is en dat zij alleen recht hebben op superieure hegemonie. Weldra zullen ze aangekomen zijn in de buitenwijken van Berlijn, verkrachtend en moordend, terwijl zij hun genadeloze opmars op de Rijksdag richten, in de bedoeling om datgene te bevorderen wat ooit “Lebensraum” genoemd werd, maar wat nu het kalifaat wordt genoemd.

pi-news

De sluwe linkse radicale hardliners en hun domme nuttige bondgenoten, de liberale “goedmenschen”, bespotten zulke vermoedens als “hysterisch”. Radicaal links weet natuurlijk in werkelijkheid dat dit waar is, maar wil niet dat wij weten dat dit waar is. En de sukkels geworden “goedmenschen” hebben waarheid en realiteit lang geleden al ten gunste van argeloze lichtgelovigheid en fantasie verworpen.

In 2015 heeft Duitsland meer dan een miljoen migranten geïmporteerd. Voor het jaar 2016 wordt van hetzelfde aantal uitgegaan. De Duitse regering gaat er van uit dat tot het jaar 2020 ongeveer 3-4 miljoen migranten Duitsland binnengekomen zullen zijn. En hier een schrikbarend feit: 75% zijn jonge mannen in de leeftijd van 20 tot 35 jaar, die hun vrouwen uit hun herkomstlanden zullen laten overkomen. Enkelen (en wie weet hoeveel?) zullen vier vrouwen laten overkomen, met wie ze tot 20 kinderen zouden kunnen hebben. En dat alles – wonen, medische zorg, opleiding – wordt door de autochtone Duitsers betaald, die eigenlijk hun land in het bankroet leiden om hun eigen vernietiging te kunnen bewerkstelligen. Ik wil de lezer adviseren om enkele minuten te besteden aan onderstaande video:

 

Omstreeks het jaar 2020 zullen er in het eigen land minder jonge Duitse mannen dan jonge islamitische mannen zijn. als dit zo doorgaat, zullen ze nog een generatie later een hele kleine minderheid worden. Veel Duitse politici denken dat dit een prima zaak is.

 

Daarom zal Duitsland de poorten voor de islamitische vluchtgolf open blijven houden, hoewel Duitse politici en demografen het feit toegeven dat de jonge autochtone Duitsers in de zeer nabije toekomst een minderheid zullen zijn, en ondanks het feit dat islamitische migranten al ettelijke terroristische aanslagen in Duitsland hebben gepleegd.

Wie laat Duitsland eigenlijk het land binnen? Ingenieurs of toekomstig uitkeringstrekkers?

De Duitse Bundeagentur für Arbeit meldt dat 81% van de migranten van 2015 volledig ongeschoold was, slechts 8% bezat enige rudimentaire voorkennis van een academische kwalificatie, en bijna een half miljoen zouden uitkeringstrekkers worden.

Het persbureau Reuters bericht dat de Duitse regering in 2020 94 miljard euro voor migranten zal uitgeven.

Maar Duitsland is een socialistisch land, dat enorme geldbedragen aan islamitische migrantenfamilies betaalt. En hoe meer kinderen ze hebben, des te meer geld krijgen ze. Op de internetsite “Gates of Vienna” is een verbazingwekkende video met Engelse ondertiteling te vinden, die deze betalingen aan een islamitisch gezin met vijf kinderen onderzoekt. Dit gezin ontvangt in de vorm van verschillende uitkeringen € 7000,- in de maand. Dat komt overeen met een brutoloon van € 11.000,- voor een gezin, wat duidelijk buiten de mogelijkheden van een normaal autochtoon Duits gezin ligt.

 

Het lijkt onvermijdelijk dat Duitsland´s economie binnenkort volledig zal instorten. En hoe zit het met de sociale en maatschappelijke gevolgen?

De lijst van de islamitische misdaden tegen de autochtone Duitsers, en de politieke capitulatie voor de islam is bijna eindeloos, maar het “Gatestone Institute” levert een goed overzicht van de gebeurtenissen. De Duitse binnenlandse veiligheidsdienst meldt: in de eerste zes maanden van het jaar 2016 hebben migranten 142.500 delicten gepleegd. De eis naar kindhuwelijken wordt als legaal mogelijk gekwalificeerd.

Leden van de partij “Alternative für Deutschland” (AFD) – de enige geloofwaardige politieke partij in Duitsland die zich uitspreekt tegen de islamitische horrorshow en tegen het verraad door politiek links – werden al blootgesteld aan 800 aanvallen, inclusief lichamelijke aanvallen en brandbommen. De AfD vermoedt dat de criminele daders door de staat gefinancierd worden, wat uiteindelijk een verwijzing is naar Angela Merkel.

Duitse schoolkinderen worden ertoe gebracht om islamitische gebeden op te zeggen. Duitse ouders werden tot een boete van € 300,- veroordeeld, omdat zij weigerden hun zoon in het kader van aardrijkskundeonderwijs toe te staan een moskee te bezoeken. Vier islamitische terreuraanslagen binnen een week in juli 2016: Würzburg, München, Reutlingen, Ansbach.

Er zijn al honderden “Duitse” Jihadisten naar Duitsland teruggekeerd, nadat ze hebben gevochten in Syrië en Irak. Hier zullen nog honderden bij komen. Een kleine groep islamitische migranten maakt bezwaar tegen de extreme leer in de Duitse moskeeën; Duitsland zou ideologisch veel extremer zijn dan de islamitische landen waaruit ze gevlucht zijn. Als je dit allemaal bekijkt, dan ontstaat de indruk dat Duitsland als volk en cultuur binnen tien, maximaal 20 jaar volledig verwoest zal zijn.

In heel Duitsland, een land met een van de meest strenge wapenwetten in Europa, is de vraag naar niet dodelijke wapens met 600% toegenomen: pepperspray, gaspistolen, alarmpistolen, stroomstootwapens en afweermiddelen tegen wilde dieren. Duitsers proberen ook massaal een wapenvergunning te krijgen.

Ondertussen proberen de Duitse autoriteiten de omvang van hun verraad voor het Duitse volk te verbergen. Er bestaan beperkingen met betrekking tot de informatie die journalisten in hun berichten mogen gebruiken. De ethiek-code van de Duitse Persraad geldt ook voor de Duitse politie, die de informatie die zij aan de media doorgeeft vaak onderwerpt aan censuur. De politie mag geen informatie over de huidskleur, de religie, de nationaliteit of het nationale of etnische lidmaatschap van een verdachte aan de media of het publiek doorgeven. Diezelfde Duitse autoriteiten dringen er echter tegelijkertijd op aan om zoveel mogelijk “rechtse” racistische delicten in het politiebericht te laten opduiken, wat er op neerkomt dat niet weinigen door bedrieglijke verandering daarin terechtkomen.

Je hoeft geen genie te zijn om te merken dat Duitsland al lang voor 2025 verwoest zal zijn – als er niets verandert. En je hoeft geen genie te zijn om te merken dat deze verwoesting wat betreft ras en cultuur, die in de VN-definitie als genocide wordt gedefinieerd, door links wordt uitgevoerd.

De historie van Duitsland biedt de mogelijkheden voor aanvallen van linksen, die dit voordeel gebruiken door al diegenen als nazi´s zwart te maken die graag willen dat Duitsland als volk en cultuur overleeft.

Maar als er genoeg Duitsers wakker worden en de demografische catastrofe begrijpen, dat plaatsvindt in samenhang met de van haat vervulde agressie van hun eigen verradersklasse, in samenhang met een snel toenemende islamitische meerderheid van jongeren, dan zouden ze hier toch tegen moeten opstaan? Als ze inzien dat het om verzet gaat om het pure overleven.

De tragische ironie is dat linkse Duitse politici bereid zijn hun naaste medemensen op te offeren vanwege de schuld van de grootvaders. Bij de zonden van de Duitsers van de Tweede Wereldoorlog gaat het niet zozeer om de conventionele oorlogvoering – ook al is het expansionistische Duitsland de oorlog begonnen –, maar om de moorddadige vervolging van de Joden.

Maar als de Duitsers door moslims zijn vervangen, wie zou er dan in Duitsland nog een Jood willen zijn? Hebben deze idiote linksen ooit nagedacht over dit punt?

Eind september 2017 zullen er verkiezingen plaatsvinden. De enige partij die in staat zou zijn om Duitsland´s verwoesting tegen te houden, is de AfD. Maar ongeacht haar toenemende populariteit zal ze niet winnen. Dat betekent dat ze tot 2022 zal moeten wachten om serieus in aanmerking te kunnen komen voor regeringsmacht. Maar op een bepaalde manier lijkt mij het jaar 2022 te laat te zijn om Duitsland met democratische middelen te redden.

Duitsland maakt een linkse revolutie door, met de intentie de mensen en de cultuur van Duitsland te vernietigen. Wanneer de autochtone Duitsers in 2025, om maar te zwijgen van 2050, nog willen bestaan, dan is het tijd voor een contrarevolutie. Ik bedoel natuurlijk geen echte, levendige, gewelddadige contrarevolutie, wat in de eerste plaats alleen maar diegenen zou alarmeren die Europese arrestatiebevelen uitvaardigen. Maar ik bedoel het plannen en ontwikkelen van structuren, de opbouw van een basis, die in de nabije toekomst een contrarevolutie mogelijk zou kunnen maken, mocht deze onvermijdelijk noodzakelijk zijn. Deze contrarevolutie zou niet gericht zijn tegen de islam, maar tegen verraders van links. Omdat links actief, triomfantelijk en bewust genocide tegen de autochtone Duitsers begaat, zouden we nu verzet moeten organiseren of morgen om het leven komen of de vlucht nemen. Deze twee krasse keuzemogelijkheden zijn de enige beschikbare opties voor de autochtone Duitsers. Over enkele jaren zal het te laat zijn om verzet te bieden.

Bron:
www.pi-news.net
Vertaling: Renate

Bron oorspronkelijk artikel:
www.libertygb.org.uk
Auteur: Paul Weston

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Paul Weston: De oorlogszuchtige genocide van de linksen tegen Duitsland

 1. Er is niet veel van de Germanen overgebleven. Wie pikt dit nou allemaal?

  Like

 2. Ongelovige zegt:

  ‘Links’ en Merkel voeren geen genocide tegen D, het is de grote meerderheid der duitsers die multikul willen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Die bewering gaat wel wat èrg ver: Heeft U bewijzen om die te staven?
   Mijns inziens is het net als hier: Niet zozeer een kwestie van WILLEN, maar er over ZWIJGEN omdat men zich niet opgewassen voelt tegen de schreeuwers -en die zitten nu eenmaal bij Links.

   Like

   • Henk der Niederlander zegt:

    @ Theresa

    Ik kan de reactie van ongelovige wel begrijpen.
    Het is geen vraag naar bewijzen die recht doet aan ongelovige maar het gegeven dat net als hier de Duitse MSM de bevolking zo manipuleert dat de Duitser denkt dat het de normaalste zaak is dat men de “vluchtelingen” behoort te onderhouden.
    Hetzelfde werkt hier in ieder geval even goed in Nederland.

    Like

  • elisah zegt:

   Veel van die Duitsers hebben een romantische en kinderlijk ideale voorstelling van de multiculturele samenleving.
   De samenleving die de meeste immigranten in gedachten hebben, staat hier ver vanaf en heeft totaal niets te maken met het utopische beeld dat die Duitsers zich voorstellen.
   Ze komen om te overheersen en kotsen op de Duitsers en hun samenleving, voor hun is het gewoon uitbreiding van hun grondgebied.

   Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Ik denk niet dat de gemiddelde Duitser zitten te wachten op meer miltikul maar het hen woord voorgeschoteld door de MSM en peilingen zodanig gemanipuleerd worden dat het geloofwaardig voorgesteld word dat men meer van die flauwe kul zou willen.
   Lees de grote reactie van Mirjam maar eens over de uitnodigingen die de verschillende blogs kregen van Nieuwsuur.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  My dear Mr. Weston, elke keer, dat ik, hetzij een artikel, hetzij een toespraak van uw hand onder ogen krijg, bekruipt mij het gevoel, dat iedere hoogopgeleide, die vanuit het één of andere “principe” de inhoud hiervan blijft negeren, zich niet langer “intellectueel” zou mogen noemen.
  Het is werkelijk onbegrijpelijk, dat de Britten, met hun doorgaans toch reële inslag, dit niet inzien. Daarvoor valt maar één verklaring te bedenken: Eeuwenlange, sluipende indoctrinatie op dit punt.
  Maar hoe dan ook bent U één van de zeer weinigen, die daaraan ontkomen is, hetgeen tevens een vloek genoemd kan worden, omdat het U voor de praktisch onmogelijke taak stelt, het als enige op te nemen tegen die hele massa verblinde beklagenswaardigen!
  Ook al zal het nooit gebeuren, de enige, die in feite premier van GB zou moeten worden, en zodoende het land van de ondergang redden, bent en blijft U!
  Bless you, Mr. Weston!

  Like

 4. Republikein zegt:

  Het kost de Duitsers in 2020 slechts 400 miljard euro, en dat wordt daarna alleen maar hoger.
  Dat is de som van de uitkomst per jaar.

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Ik heb nog eens de video Muslim Brotherhood infiltrates Europe daar op de website geplaatst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s