Vervolgreactie van dezelfde bezorgde lezer op Nieuwsuur

screenshot_149

Vervolgreactie op dit artikel: Als u werkelijk betrokken bent bij deze nieuwssite en als u werkelijk goede journalistiek wilt beoefenen, daag ik u uit om binnenkort objectief verslag te doen van de volgende onderwerpen:

1. De relatie tussen het nazi-verleden van de PVDA en de FNV tot de opstelling van linkse partijen ten opzichte van Israël en het Jodendom en de islam en de Palestijnen.Wellicht kunt u daar ook in opnemen wie nou wie beschuldigt van racisme en aanzet tot haat?

2. Een objectieve uitzending over de achterban van Clinton, de financiers van de Clinton Foundation en de vertrouwelingen van deze mevrouw en de politieke keuzes en risico’s die deze mevrouw had genomen. Zou u daarbij ook haar uitspraken willen toevoegen betreffende haar bereidheid om atoomwapens in te zetten? De filmpjes van deze uitspraken kunt u vinden via “The Rebel Media”.

3. Een objectieve uitzending over de integriteit van de rechters en het O.M. en de politiek inzake het Wilders-proces. Zou u dan zo vriendelijk willen zijn om alle beeldmateriaal van mevrouw Elianne van Rens te onderzoeken zodat u haar vooringenomenheid in uw programma kunt opnemen?

4. Een uitzending wijden aan mevrouw Merkel en haar immigratiebeleid. U zou eens verslag kunnen doen van haar DDR-verleden en wat haar uitspraken hebben veroorzaakt. Vergeet u vooral niet te belichten hoe Merkel haar land tot op het bot heeft verdeeld, hoe de demografie in de leeftijdsklasse van 20-30 totaal is ontwricht, hoe de argwaan tegen Duitsland in vooral Oost- Europa nieuw leven werd ingeblazen en hoeveel westerse levens door haar uitspraak zijn verwoest door aanslagen in Parijs en Nice en door verkrachtingen, aanrandingen en andere misdaden.

5. Als kers op de taart; wijd eens een eerlijke uitzending aan de islam. Wat heeft deze “religie” in 1400 jaar bereikt? Durf eens te vertellen dat de wereld van de Atlantische tot aan de Pacifische Oceaan in brand staat. Dat overal waar moslims zijn oorlog is. Dat moslims een totalitaire ideologie aanhangen gelijk aan het nazisme. Dat moslims alle christenen, Joden en anders denkenden in hun eigen landen hebben uitgeroeid. Dat ze deze oorlog verder willen voeren in het Westen.

Dat 1400 jaar uithuwelijken alleen maar heeft geleid tot inteelt en een bevolking die te achterlijk is om te bevatten dat ze niet meer kan meekomen met de rest van de wereld. Hoe zou u anders verklaren dat de kleine staat Israël (ik zal u er even aan herinneren dat deze staat de enige democratische rechtstaat in het Midden-Oosten is) 100 x (!)! zoveel patentaanvragen doet als de hele islamitische wereld samen. Tip: maak ook eens opnames in Zweden, zodat de mensen hier weten wat hen te wachten staat als links Nederland nog een paar jaar aan de macht is en nog meer islamitische barbaren toelaat.

Misschien kunt u er ook nog even uitlichten wat het linkse beleid sinds eind jaren-60 heeft bereikt? Hoe zag de samenleving er toen uit? Hoe was het gesteld met de veiligheid, hoe was het om zonder moslims te leven? Moesten toen de huisdeuren ook op slot? Kon je toen ook niet veilig naar een kroeg of discotheek gaan? Was je toen je leven ook niet zeker in een arbeiderswijk? Had men toen ook geen respect voor de politie of het ambulancepersoneel? Zou u in dit programma dan ook kunnen verduidelijken wat deze culturele verrijking sinds de toestroom van allochtonen precies heeft ingehouden? Hoe zien we dit en waar zijn wij er beter van geworden?

Heel veel succes met uw uitzendingen!

Door:
Een bezorgde lezer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Linkse media, mainstream-media, Nederland, Persvrijheid, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Vervolgreactie van dezelfde bezorgde lezer op Nieuwsuur

 1. Geert zegt:

  Haha, van deze punten krijgen zij spontaan een rolberoerte. Stelletje smerige ratten.
  PS: sorry Rat

  Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  Top-vragen! Ik kijk nog maar zeer zelden TV, maar als deze onderwerpen aan bod zouden komen, dan zal ik kijken.

  Geliked door 1 persoon

 3. hslot4 zegt:

  Als nou iedereen consequent de artikelen een ster rating geeft krijgen deze artikelen meer bekendheid aangezien de hoogste scores rond de 45 stemmen ligt en dan worden uitgelicht.
  Op naar de 50 votes per artikel zou mooi zijn .

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Deze uitzendingen zullen dus nooit plaats vinden. Want……….
  1. Ze hebben een dubbele agenda.
  2. Ze zijn links.
  3. Laf.
  4. Ze hebben geen kwaliteit in huis.
  5. Het zijn landverraders.
  6. Ze heulen met de vijand.
  7. Het zijn Nep journalisten .

  Like

 5. Anna zegt:

  Wilt u ook nog eens een uitzending eraan wijden hoe kinderen op school tekeer gaan tegen hun leraren. En hoe zelfs in groep 1 al gezegd wordt door deze ” lands verrijkende schoffies” van 4 jaar…. je moet niet naar de juf luisteren….. en hoe deze verbale kanker doorvreet in de hele school periode en verdere samenleving….

  Geliked door 1 persoon

 6. Mary zegt:

  Kijk al jaren geen tv meer en dat heeft direct te maken met de manipulatie van de linkse bende en dat zal binnen het bestaande bestel nooit veranderen.

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Ik zou het gezicht willen zien van de heer Brock van Nieuwsuur als hij dit onder ogen krijgt. Zijn broek zal er van afzakken.
  Ik ben het er mee eens dat deze prima analyse zo breed mogelijk bekendheid zou moeten krijgen.
  BRAVO !!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 8. Steven zegt:

  ….Maar we willen het wel hebben over discriminatie door AUTOCHTONEN en de onverdraagzaamheid tegen ALLOCHTONEN.
  Verder goed beschreven hoor..maar voor onze uitzending kunnen we hier NIKS mee…want het is te eenzijdig..hahha

  Like

 9. Als ze er aan begint heeft ze daar een behoorlijke kluif aan. Een pracht stuk dat staat als een huis vol van realiteit.

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Prachtige brieven. Je zult hier geen reactie op krijgen. De toon en zo, ondanks dat in de brieven niets gezegd is dat onfatsoenlijk is. Het “onafhankelijke” RTL journaille zal deze ingestuurde brieven lezen. Reken maar. Zij weten dat inhoudelijk niets aan te merken is op deze brieven en ze weten dat ze zich verkocht hebben een bepaalde politieke lijn in stealth modus te vertegenwoordigen te verdedigen en actief uit te dragen. Het hele policor journalisten pak is een groot inteelt roedel waar je als fatsoenlijk vinder van waarheid en evenwichtige verslaggeving niet tussen komt. Zit je achteraf per vergissing in het ons kent ons cirquit en je uit op enig moment dat bepaalde knip en scheerbeurten van nieuws onderwerpen te gortig worden of je schrijft een artikel dat dwars tegen de bij hun gangbare linkse aannames ingaat zal je loopbaan ras in een doodlopende steeg eindigen. Outsiders zoals Arnold Karskens, Joost Niemöller en niet vergeten de veel te vroeg overleden Italliaanse Oriana Fallaci en onze Pamela Hemelrijk die helaas ook te vroeg overleden is waren de diamenten op de vuilbelt van de journalistiek. Belangrijke stap in de goede richting zal in elk geval zijn als er geen overheidsgeld (belasting) meer naar organisaties gaat zoals NPO en complete wildgroei van NGO’s die allemaal stuk voor stuk linkse politiek bedrijven met het geld van de belastingbetaler. Alvorens dat bereikt wordt zal eerst een politieke aardverschuiving moeten plaats vinden (drain the swamp) en dat is ook de achterliggende rede dat veel niet politiek correcte politici gedemoniseerd worden en met politieke rechtzaken naar de rand van het maatschappelijk speelveld gemanoevreerd worden.

  http://www.meervrijheid.nl/index.php?pagina=1391

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/04/kijktip-arnold-karskens-veegt-snoeihard-de-vloer-aan-met-nederlandse-parlementaire-journalistiek/

  http://revu.nl/nu-in-revu/zwarten-hebben-lager-iq-verkrachten-vaker/

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Oriana_Fallaci

  Hier zul je de RTL journalisten nooit over horen spreken en steeds gebruiken ze doortrapt de aanduiding Europa terwijl ze EU bedoelen.

  De Nazi wortels van de Europese Unie.

  http://www.vrijspreker.nl/wp/2010/04/de-nazi-wortels-van-de-de-europese-unie/

  Like

 11. Karen zegt:

  Bezorgde lezer ik heb er oprecht bewondering voor hoe u onze angsten en vragen kunt verwoorden, geweldig!

  Like

 12. Harry2 zegt:

  Er is nog een klein maar wel heel voornaam ding:
  http://boinnk.nl/126961/bezorgde-ouders-bij-pauw-het-is-krankzinnig-dat-vaccineren-de-norm-is-in-nederland/
  Probeert dit aan zoveel mogelijk familie en vrienden en andere forums door te geven met deze link naar boinnk er bij.
  misschien dat ze wakker worden.
  En leest mijn commentaar op
  https://ejbron.wordpress.com/2016/08/05/diep-gezonken-nederland/

  U zult, beste lezer, toch eenmaal de moed moeten opbrengen om diep in uw verstand eens eerlijk tegen u zelf te wezen en eens heel goed na te denken wat er binnenkort gaat gebeuren, het gaat hier wel om uw eeuwige toekomst straks!
  Nogmaals: Er wordt overal gezegd en gewaarschuwd dat er na dit leven NOG een leven komt, dat God Zelf IEDER mens eenmaal zal roepen en zal oordelen, letterlijk en in levenden lijve, en als u daar staat met Jezus Christus als Uw Voorspraak zult u, ook letterlijk, een eeuwige toekomst hebben op een nieuwe aarde waar geen enkel kwaad meer is. Als u daar staat ZONDER Jezus Christus, gaat u de gevolgen van uw keuze zelf ondervinden. God heeft het goede met u voor, maar het is aan u zelf om daar ja of nee op te zeggen.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @Harry2

   Eerlijk gezegd zit ik niet echt te wachten op evangelisatie op mijn blog!

   Webmaster

   Like

   • BertG. zegt:

    Ze kunnen het niet laten, hij was zich vast aan het voor bereiden op de zondag.
    Maar had net te weinig geduld om zich in te houden tot hij in de kerk was.
    Maar je hebt nou eenmaal extreem veel fanatieke gelovigen hier op je site.
    Die allemaal toch steeds weer een poging wagen, steun is altijd aanwezig hier voor zo iets.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh good gracious! Harry en Harry2: grotere tegnpolen blijken ondenkbaar! (LOL!)

   Like

 13. harry2 zegt:

  Heer Bron: Ik zal hier niet meer posten. Groeten, Harry2.

  Like

 14. ZieDaar zegt:

  In de jaren ’50, ’60, ’70 en 80 kwamen de moslims massaal naar Nederland om een bestaan op te bouwen, want ze hadden in hun eigen landen niks. Ze werden met open armen ontvangen, want onze maatschappij was booming en kon wel wat harde werkers gebruiken. Van racisme was geen sprake. Nu heden ten dage ben je ineens een racist als je zegt wat te hebben tegen buitenlanders. Waarbij het zeggen wat te hebben tegen buitenlanders niks anders omschrijft als die buitenlanders die zich misdragen, uitvreten en de boel lopen te verklooien. Want Nederlanders hebben niks tegen mensen die hard werken en zich voegen naar de voor dat land heersende moraal. Het werd al merkbaar dat er wat mis ging met de opgroeiende jeugd van deze eerste migranten. Het overgrote deel was wars van onze heersende maatschappelijke vormen. Een aantal van hen wisten zich wel op te werken op een voor ons acceptabele manier en deze mensen worden ook niet “gediscrimineerd”, maar de grote bekkies en andere rif raf onder dat volk vond dat ze werden gediscrimineerd!!!
  Uiteraard neem je als werkgever, terwijl je om de toekomst denkt van je bedrijf, dat onaangepaste tuig niet aan in je werkkring en geloof me, je haalt ze er zo tussen uit. Ik heb jaren lang in verschillende fabrieken met heel veel verschillende buitenlanders gewerkt en dat is nou het opvallende, met die werkenden had je nooit problemen, die wouden wel. nu is de derde generatie van dat volk bezig met de hun bekende slachtofferrol uitspraken. Ze worden niet geaccepteerd. Ze worden buiten gesloten, ze worden gediscrimineerd!!! Ze krijgen alles op een presenteerblaadje aangeboden en ze verkloten het. Ze verkloten het met hun grote bekken en hun walgelijke daden. En ondertussen maar roepen dat Nederlanders discrimineren!!!
  Maar als ik terug kijk naar de jaren ’50, ’60, ’70 en 80 dan zie ik dat de echte volkse Nederlanders steeds verder in een hoek worden gedreven en straks gaan ze echt discrimineren.
  Dan zullen ze weten wat het is om gediscrimineerd te worden.

  Like

  • laura van der storm zegt:

   In de jaren 50,60 en 70 waren het volgens mij voornamelijk Spanjaarden en Italianen die hier naartoe kwamen en erg hard werkten en niets te maken hadden met de islam. Velen zijn ook weer teruggekeerd of ze bleven hier, omdat ze een meisje/vrouw aan de haak hadden geslagen.

   Like

   • ZieDaar zegt:

    Daar heb je wel gelijk in Laura, maar mijn vader werkte al in de jaren 60 met Turkse gastarbeiders. Ikzelf heb vanaf het begin van de jaren 70 met veel moslims gewerkt.
    Ook waren er toen veel Joegoeslaven.
    Mijn punt is dat er nauwelijks werd gediscrimineerd.

    Like

 15. Fantastisch artikel “bezorgde lezer” bedankt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s