VIDEO: Identitaire Beweging bezet hoofdkantoor van Bündnis 90/Die Grünen in Berlijn

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Vanmiddag tegen 15.00 uur hebben activisten van de Identitaire Beweging Duitsland een balkon van het hoofdkantoor van de partij “Die Grünen” in Berlijn bezet. Met een spandoek met daarop de leuze “Jullie zijn onze vrouwen al lang vergeten” wezen de activisten op de tegenstrijdigheid van de groene multiculti´s, dat hun zogenaamde inzet voor vrouwenrechten niet valt te verenigen met de gevolgen van multiculti en de massa-immigratie en stellen ze hun hypocrisie aan de kaak.

pi-news

Op de Facebook-pagina van de Identitaire Beweging staat het volgende over de actie:

Wij zijn Oudejaarsnacht in Keulen nog niet vergeten! De dagelijkse seksuele overvallen worden door ons niet als normale toestand geaccepteerd. De Groenen, en met hen het hele milieu van multiculti´s, hebben hun betrokkenheid voor vrouwenrechten opgeofferd aan het multiculturele samenlevingsexperiment. Nu is het tijd hen duidelijk te maken dat zij huichelaars zijn en ongeschikt om de stem van de vrouwen in dit land te vertegenwoordigen.

Het moet duidelijk zijn dat de massa-immigratie uit voornamelijk islamitische cultuurkringen ook een compleet ander begrip van vrouwenrechten met zich meebrengt. Wij eisen eindelijk een open en angstvrij debat over de gevolgen van massa-immigratie en multiculti en over de toekomstige waarborging van de veiligheid in ons land. Zolang de staat niet in staat is zijn grenzen en de bevolking te beschermen, zullen wij actie blijven voeren tegen zijn ideologische dragers.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, burgermoed, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: Identitaire Beweging bezet hoofdkantoor van Bündnis 90/Die Grünen in Berlijn

 1. Thom zegt:

  Buiten de orde van dit artikel, maar uitermate grappig.
  Rutte gaat op de foto met een ISIS aanhanger, homohater en radicake moslim Shabir Burhani alias Maiwand=al-Afghani.
  De VVD l;eiding zegt later, dat Rutte de terreurverheerlijker niet kende.
  Hierop antwoord Burhani: “Hoe kan ik homo’s haten als ik met Rutte lachend op de foto ga?”

  Hahahaha, die zit”, Rutte heeft zichzelf enorm voor lul gezet.

  Like

 2. carthago zegt:

  Super, super!!

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Prima, goede aktie, eindelijk…

  Like

 4. Bas zegt:

  Daar doen ze goed aan .

  Like

 5. Het gaat langzaam, maar wel de goede kant uit. Ik hoop op meer van deze verrassingen.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Langzaam komt beweging in de zaak. Als het eenmaal gaat rollen volgt een sneeuwbal effect, hoop ik. Ik hoor op de achtergrond veel passanten instemmend juichen. Jammer dat ik door het geluid niet alles kan verstaan wat op het balkon in de luidspreker gezegd wordt. De schade die de rood/groene beweging op gebied van massa immigratie en op gebied van klimaathysterie en waan de samenleving heeft aangedaan grenst aan het onmeetbare.

  Like

 7. hans zegt:

  Eindelijk word de link gelegd dat links alles omdraait, dus alles wat ze zeggen zijn ze zelf! verder beschermen ze juist wat ze bestrijden, HERHALEN HERHALEN!

  Like

 8. Pete zegt:

  “Wij zijn Oudejaarsnacht in Keulen nog niet vergeten! De dagelijkse seksuele overvallen worden door ons niet als normale toestand geaccepteerd. De Groenen, en met hen het hele milieu van multiculti´s, hebben hun betrokkenheid voor vrouwenrechten opgeofferd aan het multiculturele samenlevingsexperiment. Nu is het tijd hen duidelijk te maken dat zij huichelaars zijn en ongeschikt om de stem van de vrouwen in dit land te vertegenwoordigen.

  Het moet duidelijk zijn dat de massa-immigratie uit voornamelijk islamitische cultuurkringen ook een compleet ander begrip van vrouwenrechten met zich meebrengt. Wij eisen eindelijk een open en angstvrij debat over de gevolgen van massa-immigratie en multiculti en over de toekomstige waarborging van de veiligheid in ons land. Zolang de staat niet in staat is zijn grenzen en de bevolking te beschermen, zullen wij actie blijven voeren tegen zijn ideologische dragers.”

  Nog maar een keer herhalen…. De Revolutie begint in Berlijn…….!!!!!!!!!

  Like

 9. Pingback: München: Identitaire Beweging verfraait de Frauenkirche | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s