VOORWAARTS KAMERADEN…

screenshot_163

(Door: “Driek”)

Vroeger, lang geleden, het was nog in de jaren dertig, toen menschen nog leefden in zonden verstrikt, gelovige gezindten een onbeperkt Godsvertrouwen hadden, jongens op hun veertiende jaar nog een korte broek droegen of een plusfour en meisjes lange vlechten, werd er beter voor bejaarden gezorgd dan tegenwoordig. En nu die oude lieden alleen maar geld kosten en niks opleveren, is het ook niet meer dan logisch om die overtollig geriatrische lieden een levensbeëindigende pil te geven. Opgeruimd staat netjes. Toch? Lezer, wat zijn we in dit land al diep gezonken.

Dit snode plan doet mij toch heel sterk denken aan het euthanasieprogramma in het Derde Rijk van Adolf Hitler. Hij wilde het Germaanse ras zuiver houden en daarom moesten alle gehandicapten en psychisch zieken gedood worden. In 1933 had Hitler al een eerste stap op weg naar dit doel gezet met zijn sterilisatie-wet. Wie schizofreen was, manisch depressief, epileptisch of verslaafd aan alcohol, was verplicht zich te laten steriliseren om te voorkomen dat zijn nageslacht deze aandoening of verslaving ook zou krijgen.

Welnu, scherpzinnige lezer van E.J. Bron, zoals het er nu met ons geliefd vaderland voorstaat, kan ik mij slechts een catastrofe of chaos voorstellen. Dat lijkt mij onvermijdelijk. Nu weet ik heel goed dat bij oude lieden de zon van hun jeugd een stuk warmer was en alles veel beter en groener, edoch, ik kan niet ontsnappen aan de gedachten dat deze tijd naar een onvermijdelijk onheil voert. Het kwaad heeft den aloude hevige strijd gewonnen. Destructieve en ontwrichtende krachten hebben toch den overhand gekregen.

En het lijkt wel alsof de menselijke geest totaal geen vooruitgang heeft geboekt in de richting van meer helderheid. Misschien is hij zelfs achteruit gegaan. Wij worden nu omringd door zwakheid en een ongebreidelde terreur. Waaruit moeten straks de rijkdommen aan goedheid en intelligentie oprijzen die ons op een dag zouden kunnen redden?

Lezer, wij stevenen af op een nieuwe ordeloze maatschappij waarin den burger ongemerkt wordt gedreven in de armen van een vreemde godsdienst. Straks weerklinken schorre stemmen in Arabische klanken die den Nederlands burger drijft naar slavernij en het knechtschap. Misschien wel aangevoerd door dien ongelooflijk verraderlijke kale etterbak Sylvana Simons. En we staan erbij en laten het stilaan over ons heengaan.

screenshot_164

Een wanstaltig misdadig wijf

Maar, let wel, lezer, het schorem in Den Haag en Brussel en dat stuk ongeluk Merkel in Duitsland –  ’t is allen dieven en diefjesmaat –  zullen straks, wanneer de intelligente Nederlanders op den partij van Geert Wilders hebben gestemd, spoorslag worden gearresteerd en voorgoed opgesloten in kille schimmel-vochtige cellen waarin schaars daglicht binnensijpelt door een matglas tralievenster.

Deze verdelgers en verraders van Europa zullen worden veroordeeld tot karig schraal voedsel en het dagelijks verplicht lezen van koran en Bijbel. Het partijprogramma van den PVV wordt ingelijst en ter decoratie in hun cel opgehangen. Neen, zij zullen hun gerechte straf niet ontgaan. Reken daar maar op.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in kwaadaardige opzet, landverraad. Bookmark de permalink .

9 reacties op VOORWAARTS KAMERADEN…

 1. Sjaak zegt:

  Ook in Italien ! 18.11,2016 Dwangsinternering van Asylbereikeraars tegen de wil van de Hotel eigenaar voor 7 Euro per persoon ! Hier zie je hoe de eigenaar 80 jaar zich daar tegen weert !

  Like

  • Hendrik zegt:

   Die vuile smerige klote overheden, zo worden hardwerkende mensen met dat vuil uit Afrika opgescheept, die parasieten die ons met hulp van de EU komen koloniseren en ons straks een achtelijke religie door de strot duwen. Wilders is nog lang niet rechts genoeg.

   Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Gegarandeert dat dit toch wel aardig uitziend hotel binnenkort nog niet meer door ratten bewoond wil worden, zzo als dat over enige maanden totaal uitgeleefd zal zijn.

   Like

 2. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Ook U geachte Driek, de zegen van de hoop gewenscht
  daar is knap veel vertrouwen wél bij nodig,
  maar zonder vérziendheid waren brillen overbodig
  en waren wij nét als die Linksen half ontmenscht 😛
  .
  Jasterke
  .

  Liked by 2 people

 3. Dank je wel Driek voor dit schitterende proza.

  Like

 4. boorzalf zegt:

  Driek, ik heb er maar 1 antwoord op. (altijd kweker geweest van witte postduiven)

  Liked by 1 persoon

 5. Leo zegt:

  Als je de aanheffoto door je ooghaartjes bekijkt dan doemt het beeld op van de grootmoeftie van Jerusalem die de met ome Adolf de parade afneemt van de SS handschar troepen in Kroatië.

  Oude tijden komen terug, c.q. de geschiedenis herhaalt zich

  Like

 6. Verplichte sterilisatie voor al het onheil dat ons land ongenood (door ons dan) binnendobbert maar ook voor de inheemsen die gevaarlijk van het padje af zijn lijkt in de huidige tijd toch wel weer bespreekbaar?

  Like

 7. Golden Girl zegt:

  je zal die mensen in je hotel krijgen, vreselijk, hij is toch de eigenaar die mag toch bepalen wie hij als gasten wil, en dan met de politie erbij, is je beste vriend was destijds de uitspraak
  ik kan me de woede van die man voorstellen, wist hij van te voren dat ze zouden komen?
  ik zie al dat er hier wordt aangebeld en de politie zegt u heeft 2 kamers over, hop dan heb je hier 6 afrikaantjes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s