Waarom Wilders niet op de Nederlandse tv verschijnt

screenshot_156

(Door: Joost Niemöller)

Ik twitterde afgelopen maandag dit:

Gaat er nu echt geen lichtje branden? @NPO rolt rode loper uit voor kleinste partij DENK en negeert grootste partij @geertwilderspvv

Jeroen Pauw voelde zich kennelijk aangesproken en reageerde met dit:

Licht is al tijdje bij je uit Joost. Wilders wil nergens bij NPO en ook niet bij RTL, en de meeste PVV Kamerleden mógen niet van hun baas..

Een veelzeggende reactie. Ten eerste omdat Jeroen Pauw kennelijk inzage heeft in wat er gebeurt op de redacties van alle programma’s van de NPO en RTL. Hij bevestigt daarmee dat het een grote kliek is, een stelsel van ondergrondse communicerende vaten, en dat er zelfs van ook maar de suggestie van journalistieke zelfstandigheid of van gezonde competitie geen sprake is. De hele zooi zit bij mekaar op schoot. Elkaar zelf bevestigend op te likken.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Desinformatie, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, NPO, political correctness, praatjesmakers, propaganda, PVV, Rotzakken, RTL-Nieuws, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Waarom Wilders niet op de Nederlandse tv verschijnt

 1. Het is een grote smerige, stinkende en vunzige familie kliek, die hele RTL + NPO.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Die middelvinger hebben we al jaren geleden opgestoken tegen de Jeroen Pauwtjes van de Nederlandse tv en vele met mij kijken al jaren niet meer naar dat onnozele volk, ga me niet een avondje zitten ergeren aan dat socialistische inhoudsloze volk, dat Wilders dan ook nergens meer wil verschijnen is logisch je kunt ze van geen kant serieus nemen, ik zou me ook beslist niet tot dat volk verlagen.

  Like

 3. wauso zegt:

  Mijn verhaal over de Leugenaars van de NPO en de ‘Framing’ waar ze zich van bedienen. Ik heb hiervoor nog een bedankje gekregen van PVVer Graus: https://examplewordpresscom33104.wordpress.com/2015/11/21/die-lugenpresse/
  Deze mail IS dus ook daadwerkelijk verzonden naar de NPO !

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Precies Joost Niemöller, zo is het. En wat bovenstaand filmpje betreft van Peter Plasman en zijn nieuwe partij. Deze partij is alleen opgericht zodat, als de nieuwe verkiezingen komen, de burgers naast de PVV nog een kans hebben om de ‘gulden middenweg’ te kiezen.

  De stemmen die de ‘niet stemmers’ dan verliezen aan de grootste partij, en dat zou de PVV kunnen zijn (in ieder geval NIET de linkse partijen) worden hiermee dan ook niet aan de PVV ‘verloren’, maar worden in een partij gestoken die alleen voor de schijn is opgericht, juist om dit te voorkomen. Het is een bewuste strategie, om erger, welke deze linkse socialisten, die ook weer niet helemaal links zijn, om zelf links te kiezen, ten alle tijde willen voorkomen.
  Daarom hebben ze een aantal partij punten in het leven geroepen die deze ‘niet kiezers’ over hun streep moeten trekken. Zelf zullen ze hun recht om te stemmen in de kamer niet gebruiken.Tactiek van de bovenste plank, om net als het OM Geert Wilders een hak te zetten en zijn eventuele meerderheid in stemmen voor de PVV tijdens de verkiezingen, te voorkomen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Peterdm zegt:

  Geert heeft groot gelijk om niet in een vijandige NPO programma te verschijnen waar de vraagstelling altijd een negatief inhoud heeft, dat is de tactiek die o.a. Pauw&Nieuwkerk goed onder hun duim hebben. Maar er gaat wel iets gebeuren, bestuursvoorzitter NPO Shula Rijkman, zich doodgeschrokken dat niet haar Hillary maar Donald Trump de nieuwe president wordt, wil dat de NPO programma’s tijd ruimen voor mensen die op de PVV gaan stemmen. Geert is werelberoemd met zijn standpunt dat de islam een ideologie is die afgeschermd wordt door een religie. Mensen met oogkleppen en dat is iedereen die zich links noemt vertellen dat de islam een religie is en mag voorbestaan. Rechts zoals Geert en steeds meer mensen op de wereld zeggen dat de islam een ideologie is die verboden moet worden. Michael Flynn de nieuwe veiligheid adviseur van Trump zegt dat de islam kanker is, en u weet dat kanker een voortdurende celdeling is die alleen te stoppen is door het volledig eruit te snijden. Hoe gek moet het nog worden naar 15 maart 2015.
  Maar als u PVV gaat stemmen, blijf weg bij de NPO net zoals Geert.

  Geliked door 1 persoon

 6. leefbarbaar zegt:

  Even een dingetje uit de praktijk:
  er is voor mensen van de PVV geen: GEEN spreekverbod.
  het is wel zo dat iedereen, die kandidaat is voor een kieslijst, getraind wordt om goed om te kunnen gaan met een vijandige pers. En dat betekent in praktijk, dat je meestal niet genoemd wordt in de pers. Omdat het hun pers is.
  Is dat erg?
  Ja soms wel, want de PVV doet veel goede dingen, maar zou nog veel beter aan de slag kunnen, indien de andere partijen, niet alles zouden saboteren. Dat kan ook, omdat aan de andere partijen nimmer vragen worden gesteld.
  Zo verdwijnt ieder voorstel of motie van de PVV in de prullenbak, maar wordt een motie van de NSB met grote meerderheid aangenomen en heeft de persvoorlichter al een artikel over het succes rondgestuurd, dat de media dan klakkeloos overnemen. Vaak al voor er gestemd wordt ligt het persbericht klaar.
  Als er bekend zou zijn bij een groot publiek,wat er allemaal door de NSB werd weggestemd aan goede voorstellen, regels en initiatieven van de PVV, dan zou vandaag nog de pleuris uitbreken.

  En lol: mijn ervaring is ook dat wereldwijd meneer Wilders bekend is. Goed bekend is. Maar dat hij 24 / 7 bewaking nodig heeft, dat weet men dan weer niet.

  Geliked door 1 persoon

 7. Heer M zegt:

  Trump won ook de verkiezingen mede omdat de Amerikaanse tv veel van hem had uitgezonden.Of Wilders nog een goede reclamecampagne heeft voor maart, betwijfel ik.

  Like

 8. Harry zegt:

  Wederom blijkt dat Wilders steeds precies de juiste beslissingen neemt .
  Ze zullen balen bij DWDD en Pauw , dat ze hem nooit kunnen krijgen , moeten ze het met Peter R en die homo met die piepstem doen Marc Marie of zo , alsmede Claudia de Breij , ” als tafelheer “. Gelukkig is die vreselijke negatieveling Jan Mulder aardig uit beeld .

  Jammer dat veel te weinig mensen notie nemen van wat Wilders op andere bronnen meldt .
  Maar het leger wakkeren groeit !

  Ondanks alles gaat het tergend langzaam .
  Zelfs collega’s die altijd VVD stemden , zijn nog steeds niet genezen van Rutte .
  Als ik dan begin over de leugens van dat portret , dan kijken ze me meewarig aan en vragen dan of een ander ” nooit eens een leugentje zal vertellen ” .
  Als ik dan vraag op welke leugens ze Wilders hebben betrapt , gaan ze stom zitten grijnzen .
  Ze pikken dat gewoon .
  Kennelijk zit dat sjoemelen toch in het bloed bij sommige groepen .

  Geliked door 1 persoon

 9. leefbarbaar zegt:

  En laten we vooral niet vergeten dat meneer Fortuyn vermoord werd in het Mediapark. In het hol van de leeuw dus.

  Nog iets; het wordt PVV-ers afgeraden om thuis een interview te geven.
  Waarom? Omdat het mediatuig graag laat zien waar men woont, in welk huis. Zodat de SP haar FA-Truppen naar je toe stuurt om je te straffen.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Dit bericht openbaar doorgestuurd met het volgende comment:

  Natuurlijk zijn er bij ons debatten en praat “shows”, maar daarna wordt je op straat “afgeschoten” !!! Al twee moedige mannen zijn ons voorgegaan Weet u nog?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s