AfD-Brandenburg: Met onmiddellijke ingang IEDERE woensdag een “Merkel moet weg!”-demonstratie in Berlijn

 

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Mijn naam is Franz Wiese en ik ben deelstaatparlementariër van de AfD in Brandenburg. Ik nodig u uit om samen met mij en mijn medestrijders met onmiddellijke ingang iedere woensdag mee te doen aan de “Merkel moet weg!”-demonstratie. Vanaf nu maken we iedere woensdag een wandeling door het centrum van Berlijn om met een zwijgend protest te eindigen voor de bondskanselarij.

Waarom zwijgend? Welnu, alle argumenten tegen de politiek van de door Merkel aangestuurde eenheidspartijen zijn al naar voren gebracht, alle beschuldigingen tegen Merkel in verband met de door haar veroorzaakte invasie van vreemdelingen in ons land zijn uitgekomen.

Er valt niets meer te zeggen

Er bestaat alleen nog mijn en onze eis: Merkel moet weg. Zij moet vanwege de schade die zij aan ons land heeft toegebracht, voor het verraad aan ons volk, onmiddellijk aftreden.

Daarom staan wij vanaf nu iedere woensdag voor de bondskanselarij. Want vanaf nu is iedere woensdag een “Merkel moet weg!”-woensdag. Laat u ook zien met hoeveel we al zijn in Duitsland. Steunt u ons. Kom naar Berlijn. Vanaf 16 november 2016 iedere woensdag.

Totdat ons land van deze kanselier-dictator en haar eenheidspartijen verlost is. Het is ons land, we zullen het niet overlaten aan Merkel en haar binnendringers.

screenshot_177

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), burgermoed, Duitsland, gezond realisme, Patriottisme, Verzet. Bookmark de permalink .

16 reacties op AfD-Brandenburg: Met onmiddellijke ingang IEDERE woensdag een “Merkel moet weg!”-demonstratie in Berlijn

 1. Ja als er niets meer te zeggen valt houdt het op.

  Like

 2. elisah zegt:

  Beetje onhandig om een werkdag te kiezen, zo mis je een hoop demonstranten.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Overheidsbemoeienis ?
  …………
  Merkel met Obama: “Het internet is een ‘verstorende’ kracht, die beteugeld, gemanaged en gestuurd moet worden door de overheid”…………..

  ///////////
  Sprekend op een gezamenlijke persconferentie met de vertrekkende Amerikaanse president Barack Hoessein Obama op zijn afscheidstour, maakte de Duitse kanselier Angela Merkel huiveringwekkende opmerkingen over haar opvattingen over de noodzaak voor de overheid om het internet te controleren en haalde ze hard uit naar anti-islamiserings demonstranten die ze er van beschuldigde de Duitse geest voor vrijheid te gijzelen
  https://fenixx.org/2016/11/19/merkel-met-obama-het-internet-is-een-verstorende-kracht-die-beteugeld-gemanaged-en-gestuurd-moet-worden-door-de-overheid/

  Like

 4. Golden Girl zegt:

  het is me te ver, anders zou ik er naar toe gaan, waarom organiseren wij ook niet iets, Pipo de clown weg, het lachebekje van Den-Haag

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlander zegt:

  Het zou goed zijn als Merkel een stamp onder haar Stasi kont zou krijgen, maar zoals ik in een eerdere reactie al schreef, voordat het linkse gespuis verdwijnt zullen ze er voor zorgen dat de import van gelukszoekers in een hogere versnelling gezet word.
  BTW die is al in de hoogste versnelling gezet, maar nu gaan ze in de overdrive.
  Dat zal hun stempel zijn die ze op Europa gedrukt hebben.

  Like

 6. Jean zegt:

  AfD, elke woensdag, eigenlijk feitelijk elke dag, steun ik jullie in de strijd tegen het monster van Duitsland die m.i. veel gevaarlijker is dan haar oom Adolf waar ze toch zo graag bij zat, ga maar eens kijken op Google onder merkel hitler en klik nadien op afbeeldingen, de foto’s zijn schokkend.

  Geliked door 1 persoon

 7. Steven zegt:

  Dan zal er wel weer HARD ingegrepen worden om die demonstranten weg te krijgen.
  Als LINKS in grote getallen gaan demonstreren tegen RECHTS…dan is het wel weer geoorloofd en doet niemand iets!

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Elk woord dat je besteedt aan de policor partijen is teveel. Zij weten het wij weten het. Met pek en veren moeten ze het politieke speelveld uitgejaagd worden. Afrekenen bij de verkiezingen nu het nog kan, daarna rest alleen nog gewapend geweld en dat moet voorkomen worden. Drain the swamp in de ambtenarij, in de ministeries, bij de rechterlijke macht, in de NGO’s, in de media, in het onderwijs, kortom ga met de verkiezingsbuldozer door de polieke smeerlapperij van uitverkoop van onze nationale staten. En vooral “Weg met de EU”.

  Like

 9. Mary zegt:

  Hopen dat zich daar ongelooflijk veel mensen bij aansluiten, zonder woorden maar zeer duidelijk.

  Like

 10. hslot4 zegt:

  Er liggen tegen Merkel en consorten al meer dan 400 aangiftes en er gebeurt niks zero noppes niente .
  Stemmen doe je straks met heet lood simple as that .

  Like

 11. Donald Trump zal de Europeanen bewust maken van de schade die de EU, Mark Rutte en frau Merkel hebben veroorzaakt aan de natuur, de economie en de openbare orde

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s