Bonusquote: Wat prof. Paul Cliteur zegt over het Wilders-proces

screenshot_8

Professor Paul Cliteur

(Door: Bert Brussen)

‘Het leidt tot erosie van het vertrouwen in een onafhankelijke rechterlijke macht’

“Het was acht maanden voor de moord op Theo van Gogh. Bij de politieke elite ging het alleen maar over de toon van het debat, het fatsoen.

Ik zie niet waar dit eindigt. Het leidt tot erosie van het vertrouwen in een onafhankelijke rechterlijke macht. De gevolgen worden onderschat.’

De rechterlijke macht zou veel pluriformer moeten zijn, ze zouden bij het koffiezetapparaat ook eens een collega tegen moeten komen die zegt: ik stem op de SP of PVV.

Men denkt dat aangifte doen een manifestatie is van tolerantie. Het is het tegenovergestelde. Tolerantie betekent dat je kunt leven met meningen die je verwerpelijk acht en die je niet door dwang onderdrukt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, demoniseren, Geert Wilders, gezond realisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Bonusquote: Wat prof. Paul Cliteur zegt over het Wilders-proces

 1. Tistochwat zegt:

  [quote] ‘De wet beschermt bepaalde groepen – ras, godsdienst, handicap, seksuele voorkeur en geslacht. Geen nationaliteiten. [/quote]

  Dus er mag ook niet meer gezegd worden: “WEG MET DE ISLAM”?
  Niet dat ik vind dat de islam een “godsdienst” is…

  Like

  • Steven zegt:

   Nee dat mag NIET.
   Maar de Allahtoon mag wél zeggen….kk homo…kut blanke…hey HOERRRR…kk MONGOOL…enz…

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Om die vraag tenslotte te kunnen beantwoorden, moet je je, denk ik, op de eerste plaats afvragen: Mag je bv. wèl zeggen: Weg met de katholieken (de “Papen” , voor mijn part) de Evangelisten of de Joden?
   Volgens mij mogen de eerste twee, zeker tegenwoordig, wèl, vanwege de scheiding van Kerk en Staat; de Joden mag dan niet, vanwege de emotionele, historische beladenheid (hoewel we het inmiddels in pro IS-demonstraties genoeg demonstranten hebben horen doen, evenals trouwens voetbal-hooligans, als het bv. de één of andere club tegen Ajax betreft. Dus erg de hand er aan gehouden wordt er níet.) En de Islam……Tja, die heeft op het ogenblik haar eigen historische beladenheid: Dat zijn de zieligerds, de gediscrimineerden,, die “ontzien” en “begrepen” moeten worden, die, kortom, ook wel beschouwd worden als de “Nieuwe Joden.” (Waanzin, maar ja…..) Dus, omdat we volgens de bestuurlijke elite de licht hebben om ze te begrijpen…..
   Nee,laat ik het liever zó samenvatten: Van de islám mag je dat in ieder geval níet zeggen, dus zitten we, wat dat betreft, intussen al in the twilight zone. Best mogelijk, als het zo doorgaat, dat het binnen afzienbare tijd inderdaad helemáál niet meer mag: De bestuurlijke elite neemt alles over, wat de islam als ‘kwetsend’ ervaart.

   Like

 2. Mary zegt:

  Precies, helemaal mee eens, de kernwaarden van een onafhankelijke en onpartijdige rechterlijke macht worden hier met handen en voeten getreden, niemand kan dit meer serieus nemen.

  Like

 3. Jean zegt:

  Wachteres, het licht begint gelukkig overal door te dringen, als mürkel zou herkozen worden dan krijgt mijn respect voor de Duitse burgers een ferme dreun, nu moeten we gas geven en ervoor zorgen dat alle Europeanen bewust worden voor de chaos die de EU misdaadorgansatie veroorzaken, die import van die parasieten is en zal sowieso fataal eindigen voor….de Europese burgers en dat moeten we voorkomen.
  Huichelaars die de waarheid geweld aandoen, dus politiekers, moeten uitgeschakeld worden vóór ze schade kunnen veroorzaken dus nu.

  Like

 4. Dimitri zegt:

  Wilders heeft gelijk, het is een politiek proces. Sinds wanneer is het probleem bij naam noemen ook al racistisch?

  Liked by 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Welke onafhankelijke rechterlijke macht ???????????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s