FOTOSHOPPER Diederik Samsom

screenshot_18

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, PvdA. Bookmark de permalink .

8 reacties op FOTOSHOPPER Diederik Samsom

 1. Harry zegt:

  Wat zal er allemaal in dat rare hoofd omgaan dezer dagen ?
  Zou het radeloze paniek zijn zoals van een ondernemer die zijn bedrijf opgevreten ziet worden vanwege een dreigend faillissement ?
  Is het de hardnekkige gelijkhebberigheid van de onverbeterlijke ex-terrorist , die nog liever slachtoffers maakt aan eigen kant dan dat hij toegeeft fout te zitten ?
  Of de machtsgeile omhooggevallen student , die liever zelf over vier zetels gaat dan ie er tien aan zijn opponent gunt ?

  We zullen het wel nooit weten want een politicus als Samsom vertelt altijd veel liever kulverhalen dan een eerlijk antwoord te geven .

  Ach , Samsom , je roept toch altijd dat “we het beter uit moeten leggen” , omdat wij stommelingen het nog steeds maar niet kunnen snappen .
  Weet je wat je doet ?
  Begin eens lekker te oefenen bij jullie hoogopgeleide achterban .
  Je hebt nog vier maanden om ze het daar te laten snappen .
  Als zij het helemaal doorhebben , dan kun je je op ons concentreren .
  Het kan nog nét !
  En geef niet toe aan die rotrat Asscher , dat is HELEMAAL niks ! Die Joodse islamofiele lafbek !
  Denk erom : BLIJVEN ZITTEN !

  Eigenlijk gaat het toch prima zo ?

  Like

 2. carthago zegt:

  Partij Van De Afgang.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  (Ik zie nou pas dat ik het woord euthanasie bijna heb geëutaniseerd, 2 letters weggelaten)

  Like

 4. fleckie zegt:

  …’POLARISATIE’…..Nieuw ISR.Weekblad ,18.11.2016……commentaar, .: Esther VOET……………….
  We zijn nog niet uitgehijgd na de Amerikanse verkiezingsuitslag of we krijgen alweer onze eigen Nederlandse campagne voor de kiezen. Zo was er een ‘debat’ tussen PvdA corufeeen Asscher en Samson.teleurstellend . Het enige nuanceverschil mtussen de twee kandidaten voor jet sociaaldemocratische leiderschap is dat tussen de staatsman, want dat is Asscher, en de idealist Samson. Voor de leden van de PvdA valt er nauwelijks iets te kiezen sinds enfant terrible Jacques Monasch de handdoek in de ring wierp. ………………..De VARA lijkt meer dan ooit in de maag te zitten met de marginalisering van de partij waaraan de omroep zo lang gelieerd was. JESSE KLAVER is zoveel hipper en sexyer. Zijn GROENLINKS is de partij met de grootste …ANTI ..ISRAEL..AANHANG, aangewakkerd door ..ARJAN EL FASSED, voormalig Tweede Kamerlid en voorman van …ELECTRONID ..INTIFADA. ……………Polarisatie,wat mij betreft is dat het woord van tweeduizendzestien.We hebben het gezien in de Verenigde Staten,waar moddergooien tot kunst werd verheven.We zien het ook in Nederland. De winst van Trump zal de PVV geen windeieren leggen. De PvdA zal betalen voor de verbindende coalitiebereidheid met de VVD. Zij wordt voorbijgestreefd door het radicalere GroenLinks.Maar de beeldvorming is zo leuk ,met die ..alleraardigste ..Nederlandse..Trudeau…………….Beeldvorming.Daarin spelen de media een belangrijke rol. ..SHULA Ryxman, bestuursvoorzitter van de NPO,zei bij VARA programma DE WERELD DRAAIT DOOR lessen te willen trekken uit de verkiezing van Trump. Te lang had de publieke omroep de stem van de ontevredenen genegeerd,was haar boodschap.Ik vrees..too little, too late. Het gaat niet alleen om ontevredenen, mevrouw Ryxman, het gaat vooral om ANDERSDENKENDEN die de afgelopen jaren door omroepen als VARA ,VPRO,NOS en vlak KRO,NCRV..niet uit, categorisch zijn ..genegeerd en..weggezet. Voorbeeld..uit betrouwbare bron weet ik dat IKON medewerkers jaren geleden al een pact sloten om vooral geen positieve berichtgeving over ISRAEL meer uit te zenden.Dat het de verkiezing van een buitenlandse president moest zijn, die zorgde voormuw inkeer, baart mij zorgen………..Een paar uur na Ryxman ontboezing mocht DENK voorman KUzu gratis gratuit leeglopen bij de VARA programma PAUW. De held van de ANTI Israel onderduikers mocht nog een suitleggen waarom hij Netanyahu geen hand had gegeven. Een vergelijkbare vraag over ERDOGAN bleef uiteraard uit. Ik ben benieuwd wat wij de komende maanden vanuit..HILVERSUM..VOORGESCHOTELD krijgen…..E.Voet,hoofdredacteur.

  Like

 5. Jan zegt:

  Samsom toch aan de haal met prijs ‘politicus van het jaar’

  Diederik Samsom mag na zijn nederlaag in de lijsttrekkersverkiezing de politiek hebben verlaten, hij kan toch pronken met de trofee van de parlementaire pers voor de politicus van het jaar. Zijn medewerkers sleepten stiekem de prijs voor hem in de wacht toen die door de persvereniging, die dit jaar maar geen keuze kon maken, werd geveild.


  http://www.ad.nl/nieuws/samsom-toch-aan-de-haal-met-prijs-politicus-van-het-jaar~a19d50d7/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s