FOTOSHOPPER “Turkse democratie”

screenshot_13

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in islamofascisme, Turkije. Bookmark de permalink .

8 reacties op FOTOSHOPPER “Turkse democratie”

 1. Henk der Niederlander zegt:

  Foto is van ongeveer 1935 of zo maar goed geshopt omdat het huidige Turkije steeds meer gaat lijken op het Duitsland van tussen 1932 en 1945
  BTW de moslim Erdogan heeft dus verklaard dat hij moe begint te worden van Europa en nu zijn heil gaat zoeken naar het oosten China of zo.
  Hij zal er geen weet van hebben dat hij de Europese burger daar een zeer groot plezier mee doet.

  Like

  • Ongelovige zegt:

   Maar China is een economische wereldmacht geworden, en Rusland is aan ’t groeien. Voeg daarbij de prille vriendschap Rusland- VS, + het VK dat nieuwe afzetmarkten zoekt, en sommige Oostbloklanden die ook wel een toenadering tot Rusland zien zitten, en je hebt een machtig blok.

   Like

   • Rik Vande Woestyne zegt:

    Ja, maar Chinezen zijn over ’t algemeen slimme mensen, niet zoals onze politiekers, en slimme mensen hebben Turken liever verloren dan gevonden !

    Like

 2. Het lijkt wel of een band om hun arm hebben met een hakenkruis.

  Like

 3. Henk der Niederlander zegt:

  Dat klopt inderdaad @ ongelovige maar Ik denk niet dat die landen veel zin hebben omn zich te laten chanteren zoals Europa dat wel toe laat

  Like

 4. Turkije is wederom in het nieuws en wederom zijn het berichten waar je niet echt vrolijk van wordt.

  De Turkse AKP partij heeft een wetsvoorstel ingediend, waarbij pedofiele kinderverkrachters die nu nog in de gevangenis zitten straks weer gewoon over straat lopen.

  Het maakt niet uit welke mooie draaien ze aan dit verhaal willen geven, feit is dat er straks waarschijnlijk in Turkije duizenden kinderverkrachters zullen worden vrijgelaten.

  De pedofielen in de partij van dictator Erdogan, de AKP, hebben een mooie oplossing bedacht om alle veroordeelde en opgesloten kinderverkrachters legaal weer vrij te krijgen. Ze hebben een nieuw wetsvoorstel ingediend waarin wordt bepaald dat wanneer zij bereid zijn te trouwen met hun slachtoffer, hun vonnis zal worden veranderd in een voorwaardelijk vonnis.

  De NOS heeft informatie over ongeveer 3.000 mannen die op deze manier vrij zouden komen, bij RTL spreekt men van meer dan 4.000.

  Dit zijn allemaal mannen die een kind hebben verkracht, waarbij dan wordt gezegd dat als het kind toestemde het geen verkrachting is omdat ze volgens een islamitische ceremonie met dat kind zijn getrouwd.

  In Turkije is een (burgerlijk) huwelijk met iemand tot 18 jaar verboden. Alleen met toestemming van de rechter kan iemand tussen 16 en 18 jaar trouwen.

  Maar:

  Een meisje van zes jaar kan trouwen met een volwassen man en het mag volgens de islam. Het staat in het hoofdstuk Talak van de Koran, aldus de Turkse islamgeleerde Nureddin Yildiz. “Een werkende vrouw is een hoer en is schadelijk voor haar islamitische geloof”, zei hij eerder.

  En wanneer een man van 60 dan trouwt met een jong meisje van 9 of 10 en hij verkracht haar en zij spartelt niet al te veel tegen, is het met toestemming van het kind gebeurd en is er geen sprake van verkrachting. Dit soort mannen zit nu nog in de gevangenis, maar ze mogen er straks uit als ze beloven ook voor de burgerwet met dat kind te trouwen. Hoe het dan moet met kinderen die nu nog beneden de wettelijke leeftijd zijn voor een burgerhuwelijk is niet helemaal duidelijk, maar daar zullen ze ongetwijfeld een creatieve oplossing voor bedenken.

  Het wetsvoorstel zal uiteraard worden goedgekeurd omdat alle oppositie al volledig monddood is gemaakt. Degene die nog niet gearresteerd zijn van de oppositie weigeren te stemmen, dus dat wordt een makkie voor de partij van de Kinderverkrachters (AKP). Lees verder >>>> http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11311:binnenkort-duizenden-turkse-kinderverkrachters-op-vrije-voeten&catid=10:buitenland&Itemid=23

  Like

 5. Mirjam zegt:

  De moskeeën in Nederland zijn veilig, zegt de staat. Dit feiten spreken dit echter grondig tegen:

  http://www.msn.com/nl-nl/video/nieuws/haatzaaiers-steeds-gevaarlijker/vi-AAkzK4W?ocid=ASUDHP

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s