“Iedereen die niet in Trump = Hitler-reflex schiet wordt onder de deugdouche gezet”

screenshot_10

(Door: Jurriaan Maessen)

‘Koor der correcten oefent stembanden als nooit tevoren om gehoor van het eigen gelijk te overtuigen’

Even iets anders hoor, maar wist je dat Trump eigenlijk gewoon Adolf Hitler is? Nou? En wist je dat er zóveel parallellen te trekken zijn tussen Trump en de opkomst van Hitler dat er maar één conclusie mogelijk is: Trump=Hitler. Letterlijk.

Het zit zo, aldus de policor-brigades van dienst: Trump heeft zolang in de xenofobische onderbuik van vooral blank kiezersvolk geroerd dat hij er zomaar met de verkiezingswinst vandoor is gegaan. Net als Hitler. Kijk maar naar dat onmiskenbaar xenofobe, gegarandeerd racistische, stuitend vrouwonvriendelijke monster Donald Trump. Die is ook heel gemeen tegen minderheden en zo en staat ongetwijfeld te popelen om de gaskraan open te draaien zodra hij is beëdigd. Want zo rolt hij.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Iedereen die niet in Trump = Hitler-reflex schiet wordt onder de deugdouche gezet”

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Peterdm zegt:

  Vergeet nooit de uitspraak van Winston Churchill

  The fascists of the future wil be the anti-fascists

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Pence vergaat hetzelfde, wordt voor rotte vis uitgemaakt door toneelspelers tijdens toneelvoorstelling (wat traditie is voor het socialistische ras)

  Like

 4. Jan zegt:

  Bediende in Starbucks belt politie omdat klant zich Trump noemt. Hilarisch

  Like

 5. Jan zegt:

  Het door en door verrotte socialistische ras nogmaals

  Acht jaar dat gore stuk uitschot in het Witte Huis en zie wat de mentaliteit is

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Franse kutwijven tegen Trump in Frankrijk, jawel, aan de andere kant van de oceaan. Het wachten is op psychiatrische gevallen in Nederland.

  Like

  • BertG. zegt:

   Die psychiatrische gevallen in Nederland waren er al, bloemetjes leggen bij de Amerikaanse ambassade.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Het geeft mij altijd zo’n ontzettend goed gevoel als je deze idioten, deze psychisch gestoorde linkse rukkers zich ziet rondwentelen in hun hysterie!

   Ik realiseer mij dan iedere keer opnieuw weer dat deze volkomen verblinden, deze in de decennia lange terreur van links opgegroeide geestelijke Neanderthalers die hun kennis uitsluitend uit hun I-Phone halen, onder het uitten van de zin “wacht, ik zoek het even op…! “, zelf nooit iets, werkelijk zèlf, aan den lijve hebben meegemaakt.
   En dat uitgerekend deze puberale geestelijke Mongolen denken dat hun actie van enige invloed zal zijn op het inhuldigen van Trump als President van de verenigde Staten, laat staan op zijn gedrag in de toekomst…!

   Like

 7. Jan zegt:

  Het Witte Huis gaat er op vooruit

  Geliked door 2 people

 8. Geronimo zegt:

  Typisch voor al wat progressief is. Vanavond op de klassieke zender Klara (B) in het programma Schone Kunsten, sprak de presentator n.a.v. een bepaald muziekstuk over Hitler, en voegde eraan toe:: ‘je weet wel, die TRUMP avant la lettre, even vuil en vies.’ En dat op een openbare zender. Wat een hatelijke onbeschofterik.

  Like

 9. Nederland is er niet op vooruit gegaan, het is een onbeschoft land geworden.

  Like

 10. fleckie zegt:

  Bart P.Schut: …..’STUPID SHIT.’……………….Nieuw ISR.Weekblad,18.11.2016………….. ………………
  “Now I Am become death,THE destroyer,of Worlds” . Het waren de woorden uit de hindoeïstische Baghavad Gita die Robert OPPENHEIMER te binnen schoten na de eerste nicleaire explosie onder zijn leiding in 1944. Het lijkt de stemming die in de VS en West-Europa heerst nu Donald John Trump, aan de spreekwoordelijke knoppen (ze bestaan niet echt) van het Amerikaanse nucleaire arsenaal zit. ‘ Het einde van de wereld zoals wij haar kennen.’, is de heersende opvatting. Ik ben minder pessimistisch ,laat mij u uitleggen waarom. ……….Ja, het seksisme van Donald Trump en zijn al dan niet uit opportunisme ontsproten racisme ( is het minder erg of juist erger als hij het niet echt meent?) zijn walgelijk en zijn eerste mkabinetsbenoemingen niet bepaald opbeurend. Steve BANNON,goeroe van de extreem conservatieve en vaak antisemitische ALT-RIGHT beweging,is niet iemand die je inspraak wilt heven geven in de politieke besluitvorming van het land met de grootste economie en het sterkste leger op aarde. En de homo-en vrouwenhatende EVANGELICALS met wie de PRESIDENT-ELECT zich omringt,doen het ergste vermoeden.Maar wat kan ons dat schelen?……….Heel eerlijk? Ik vind het zeer jammer als vrouwen in Kansas geen abortus kunnen plegen,homo’s in Oregon niet mogen trouwen en STONERS in Colorado geen stickie mogen roken., maarbwakker lig ik er niet van. Als de Amerikanen kiezen voor een president die hun hooggerechtshof volpropt met opperrechters die geestelijk nog in de 19e eeuw leven,moeten ze dat in de eerste plaats lekker zelf weten. Gezond eigenbelang maakt maar EEN beleidvan de VS-president echt belangrijk voor ons :zijn buitenlandse. ……….In dat opzicht is het maar helemaal de vraag of we met Trump slechter af zijn dan met Hillary. De democratische kandidaat leek in veel opzichten meer op George W.Bush- ‘ Bush 43′- dan op Barack Obama.Haar steun aan de oorlog in Irak en haar rol in de al even desastreuze interventie in LIBIE spreken boekdelen. Erger nog:Clinton herhaalde de afgelopen malen met regelmaat haar standpunt dat de verwijdering van Basharal al-Assad als president van Syrie het belangrijkste punt op haar buitenlandse agenda zou zijn. ………..Nu is Assad een schurk en een oorlogsmisdadiger,maar hem verwijderen betekent met inmiddels aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid een conflict-en nog waarschijnlijker : een oorlog-met de Russen.Poetin zal niet accepteren dat het Westen zijn bondgenoot aanvalt,zeker niet nu hij het in het warme water van de Syrische kust een marinebasis gaat ontwikkelen-een lang gekoesterde droom van Russische leiders. Bovendien leidt het verwijderen van Assad ongetwijfeld tot de vestiging van een Al-Qaida-emiraat of een IS-kalifaat in Damascus. THANKS! BUT NO THANKS………………………………
  ……….JERUSALEM……….Was Clinton tot de 45e president van de VS gekozen, zou zij ( net als Trump nu) als de minst populaire uit de Amerikaanse geschiedenis beginnen. En als vrouw zouden seksistische Republikeinse parlementariers en wereldleiders haar zonder pardon als zwak hebben beschouwd.Twee redenen voor Clinton om zich in een nieuw noodlottig militair avontuur in het Midden-Oosten te hebben gestort. Een Russische vergelding jegens de zachte onderbuik van de NAVO ,bijvoorbeeld de BALTISCHE staten,had dan voor de hand gelegen,met alle rampzalige gevolgen van dien.De verwachting is dat de megalomane Trump het veel beter met Vladimir Poetin zal kunnen vinden en dat zijn isolationisme hem ervan zal weeerhouden al te veel wapens met de wapens te kletteren .Deze week kondigde hij al an een einde aan van wapenleveranties aan anti-Assad-rebellen (lees JIHADISTEN)…………..Af te wachten valt of hij zijn belofte zal waarmaken de ..Amerikaanse..ambassade in ISRAEL naar JERUSALEM te verhuizen( en hoe blij de Joodse gemeenschap STATESIDE-van wie nog geen kwart op THE Donald heeft gestemd-daarmee zal zijn). Doet hij dat wel,zou dat misschien wel even grote gevolgen voor het Midden-Oosten kunnen hebben als Hillary’s aangekondigde bombardementen op Assads Syrie.Het zou hoe dan ook een einde van de in principe zo gezonde Obama-doctrine in de Amerikaanse buitenlandse politiek zijn:…..’DON ‘t. DO.STUPID..SHIT’.*<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 11. Jan zegt:

  Nog zo’n imbeciel linksmens: CEO Who Threatened to Assassinate Trump with Sniper Rifle Is in Hiding


  http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/wow-ceo-threatened-assassinate-trump-sniper-rifle-complains-death-threats-video/

  Like

 12. hslot4 zegt:

  @Jan kan me niet aan de gedachte onttrekken dat het betaald werk is van die linkse kutten propaganda .
  Hetzelfde zag je ook met femin en pussy riot bleken allemaal betaald voor propaganda reltrappen.
  Wist het eigenlijk meteen al van meet af aan een zootje dome kutten die de wereld over gaan media aandacht vragen en geen baan hebben niks (follow the money ) kom je snel genoeg bij de bron.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s