Na Trump: politici en media lijden aan post-trumpiaanse stressstoornis (PTSS)

screenshot_7

(Door: Paul Aalbers)

‘Een achterlijke cultuur dringt zich in de steden steeds meer op de voorgrond’

We leven in een revolutionaire tijd. De aardbeving die de verkiezing van Donald J. Trump als 45e president van de Verenigde Staten teweegbracht, doet ook West-Europa in het algemeen en de Haagse kaasstolp in het bijzonder op de grondvesten schudden. Je kon het aan asgrauwe gezichten van de usual suspects op het Binnenhof – Samson, Buma en Pechtold – na de verkiezingsnacht aflezen: ze zijn doodsbang dat ook in Nederland de politieke pleuris uitbreekt en dat ze het pluche waarmee ze vergroeid zijn moeten opgeven onder druk van het boze gepeupel.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Donald Trump, establishment, gezond realisme, Graaien, Groenen, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, onwetendheid, Overheid, Pim Fortuyn, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Na Trump: politici en media lijden aan post-trumpiaanse stressstoornis (PTSS)

 1. Ron Soeverein Mens zegt:

  Ik kan niet wachten op deze poltieke aardverschuiving in Nederland. En daarna een volkstribunaal zodat ze pechthold buma samson rutte etc hun straf voor volksverraad niet ontlopen. Net zoals in IJsland waar de bankiers de gevangenis in zijn gegaan.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Wat hebben die jarenlange pluche klevers opgeleverd:

  1. Zogenaamde ‘gastarbeiders’ waarvan er grote getalen vrij snel in de WAO en WW belanden.
  2. Een grote instroom islamieten in het kader van gezinshereniging.
  3. Grote uitstroom van kinderbijslag uitkeringen naar het buitenland.
  4. Een teloorgang van allerlei industrieën: scheepsbouw, textiel, golfkarton, visserij enz. enz.
  5. Een compleet uit de hand gelopen Zorgverzekering (voor vele al onbetaalbaar) en nog steeds
  jaarlijks stijgend.
  6. Een gigantische geldstroom naar allerlei zogenaamde ontwikkelingslanden waar de burgers van
  die landen ging euro van zien.
  7. Een stroom van vele miljarden naar de Europese Unie en Griekenland.
  8. Een EU waar we in meerderheid NEE tegen zeiden, maar er door de pluche klevers toch in
  gerommeld werden.
  9. Een Giga instroom van zogenaamde vluchtelingen en hordes gelukzoekers, wederom dankzij
  de pluche klevers en de ongewilde Europese Unie, U weet wel het clubje van ongekozen
  uitvreters.
  enz. enz.

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  En dat heeft geresulteerd in de verrijzenis van een geblondeerde demagoog die met het erfgoed van dr. W.S.P.F. Fortuyn aan de haal ging, maar dan zonder diens intelligentie, academische finesse, gevoel voor humor en joie de vivre.

  Tja, het blijft lastig volmondig voor Geert Wilders te zijn. Je weet maar nooit in hoeverre je loopbaan onder druk komt. Dan toch liever er tegen aanleunen en van twee wallen proberen te vreten omdat nog niet helemaal zeker is uit welke hoek straks de wind gaat waaien. Persoonlijker heb ik het liever met een volbloed internationalist te doen die ergens voor gaat dan met het soort vlees nog vis dat liever twee condooms over elkaar gebruikt voor het geval dat.

  Geliked door 1 persoon

 4. Mary zegt:

  Ach Ach wat een getrap tegen Wilders, Aalbers zijn halfgod Fortuyn is er niet meer en ondertussen is Wilders alleen het “erfgoed” van Fortuyn aan het uitbuiten, daar naast weet Aalbers precies wie de Wilders stemmers zijn, daar gaan we weer….. cliché/dooddoener…… dat zijn woedende mensen!!, geen realisten nee nee dat is heel iets anders, dat zelfde zal hij ongetwijfeld van Trump stemmers en Trump zeggen. En dat noemt zichzelf een observator voor volk en vaderland, ik proef hier toch meer de VPRO en dergelijke.

  Like

 5. Uit recent onderzoek van Doctors of the World bleek dat slechts 13% van de huidige asielzoekers in Europa afkomstig is uit oorlogsgebieden. De rest is dus gelukzoeker, die nooit in aanmerking komt voor asielverblijf . Het wordt daarom hoog tijd wordt dat de Europese Unie de buitengrenzen van de EU gaat controleren op binnenkomende jihadisten. Dat had al veel eerder kunnen gebeuren met een NAVO-jaarbudget van 600 miljard EURO. Een verstandig land als Libanon bouwt een muur tegen moslimvluchtelingen.

  Like

 6. Henk der Niederlander zegt:

  Het maakt die lamzakken in Brussel geen ene ruk uit waar die gelukzoekers vandaan komen als het importeren van deze ellende maar voortgang vind.

  Like

 7. Daarom hoop ik toch op een ommekeer in maart. Zelf krijgt de regering het ook al door, dat ze het volk tegen zich krijgen en het explosief worden. Daar zijn ze toch wel huiverig voor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s