Nog een draai om de oren voor het linkse Amerikaanse establishment: Rusland-begrijper wordt Trump´s veiligheidsadviseur

screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

De gedoodverfde Amerikaanse president Donald Trump  zorgt twee maanden voor zijn officiële benoeming steeds opnieuw voor verrassingen. Nu besloot hij dat de voormalige luitenant-generaal en chef van de geheime dienst DIA, Michael Flynn (foto), zijn veiligheidsadviseur moet worden.

duits-zuerst

De hoge militair brengt een jarenlange ervaring in zijn nieuwe functie mee (o.a. uit Afghanistan en Irak), wordt echter in Washington in politieke kringen onmiddellijk tot conservatieve hardliner en Rusland-begrijper verklaard.

De 57-jarige heeft nog een appeltje te schillen met de Amerikaanse linksen rondom Obama en Clinton, nadat hij in 2014 met pensioen werd gestuurd, omdat hij ongemakkelijke waarheden over de strijd tegen de islamitische extremisten had uitgesproken. Obama en zijn toenmalige minister van Buitenlandse Zaken, Hillary Clinton, zouden een ontmoeting met hem hebben afgewezen, waarbij hij over de bedreiging zou hebben willen praten, laat Flynn nu weten.

Vooral Flynn´s relatie tot Rusland zorgt bij de Rusland-haters in het linkse Amerikaanse establishment voor zorgen. Net zoals Trump zet ook de toekomstige veiligheidsadviseur zich voor een ontspanning betreffende de relatie met Moskou in. In december 2015 reisde hij ter gelegenheid van de tiende verjaardag van de staatszender “Russia Today” (RT) naar Moskou en zat tijdens het jubileumgala naast Poetin aan tafel. Zijn critici herinneren zich ook dat hij Poetin ooit een “totalitaire dictator” had genoemd, maar de chef van het Kremlin ook geprezen had als “slim en uitgekookt”. Flynn trad zelfs meerdere malen bij “Russia Today” op als commentator.

In december 2015 bekritiseerde hij in het Russische tijdschrift “Wlast” de Amerikaanse positie in het Syrië-conflict: “We gaan in de richting van een grote oorlog”, schreef hij destijds. In het interview bekritiseerde hij echter ook de Russische operatie, maar gaf de wens te kennen daarover te willen praten met Poetin. Dat is voor het tot nu toe toonaangevende linkse establishment, dat in de afgelopen maanden demonstratief iedere samenwerking met Moskou in het Syrië-conflict staakte, echter al erg genoeg.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

18 reacties op Nog een draai om de oren voor het linkse Amerikaanse establishment: Rusland-begrijper wordt Trump´s veiligheidsadviseur

 1. Peterdm zegt:

  Islam=kanker
  Michael Flynn……………….en meer,meer,meer, mensen weten dat! Meer,meer,meer mensen zoals Micheael Flynn
  Eindelijk Eindelijk gaan steeds grotere leiders inzien wat de Islam ideologisch inhoud.

  Like

 2. U.G. Kempenaer zegt:

  Sowieso al winst de ontspanning tussen kernmachten Amerika en Rusland. Met Obama en Clinton werd er een misdadig en agressief buitenlands beleid gevoerd met honderdduizenden slachtoffers tot gevolg. Nu moet Europa nog komaf maken met dronkelap en relnicht Juncker en de kwaadaardige socialist Schultz, die alleen maar haat en onverdraagzaamheid verspreiden aangestuurd door de abjecte George Soros.

  Like

 3. D. G. Neree zegt:

  Het ziet ernaar uit dat Trump van plan is de zaken stevig aan te pakken.
  Dat hij in 2014 Putin bekritiseerde moest hij wel onder Obama en de neo-cons, aangezien in die kringen al toegewerkt werd met een conflict met Putin. Onder Trump zal hij nog net zo wantrouwig zijn mbt Rusland, maar als Trump werkelijk de banden weer wat vriendschappelijker maakt, dan heeft deze veiligheidsman ook minder te vrezen van Rusland dan in een pré-oorlogssituatie.

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Amerika gaat het licht zien over de islam, nu Europa nog!

  Like

 5. Anna zegt:

  Deze man is w.s. Ook een doemscenario voor de NAVO….
  Obama en Clinton kunnen met deze man hun ” wonden ” gaan likken…( hem met ontslag sturen en nu een top functie en zij beiden ambteloos burger)
  Hier geldt ook ; ” wie het laatst lacht, lacht het best”…

  Like

 6. Jan zegt:

  Dit gaat ook pijn doen bij socialisten: Queen Elizabeth Plans Invitation for Trump Family Official Visit Next Summer

  According to The Sunday Times Queen Elizabeth is planning to invite President Donald Trump for an official state visit during the summer of 2017. Great Britain has long been the strongest ally to the U.S. provoking causing consternation from the left-wing elements amid both nations.

  President Obama strained the relationship by criticizing the United Kingdom’s colonial heritage, removing a Winston Churchill bust from the oval office, and giving the Queen the gift of an iPod containing all of his own speeches.

  …..
  http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/queen-elizabeth-plans-invitation-trump-family-official-visit-next-summer/

  Geliked door 1 persoon

 7. O, wat een goede keus van Trump.

  Like

 8. koos zegt:

  Mensen vergeten wel eens dat Rusland gewoon een Europees land is. Trump verenigt de beschaafde wereld tegen de barbarij.

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  11 november 2016 elders geschreven.
  Wie komen er in Team Trump?

  Trump’s favorite general
  Michael Flynn is more than a valued adviser to the presumptive GOP nominee. He’s also a potential VP candidate.

  http://www.politico.com/story/2016/07/donald-trump-general-michael-flynn-vp-225253

  Flynn vergelijkt Gulen met Osama bin Laden
  Gülen is een zelfverkozen balling nadat hij in onmin raakte met Erdogan. Nu zijn ze elkaars aartsvijanden – Gülen wordt namelijk gezien als de aanstichter van de mislukte putsch in Turkije in juli. Ankara zag woensdag zijn kans schoon, en om vroeg meteen na Trumps zege om zijn uitlevering. President Barack Obama heeft nooit in dat verzoek willen voldoen.

  Flynn omschrijft Gülen als een ‘radicale islamist en ‘zegt’ dat diens organisatie – die in grote delen van de wereld actief is – alle kenmerken vertoont van een ‘slapend’ terreurnetwerk. De voormalige generaal vergelijkt de predikers zelfs met Osama bin Laden.

  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/11/erdogan-heeft-mogelijk-veel-reden-tot-juichen-met-trump-399882/

  Tjonge, wat droom ik nu weer? Gülen als staatsgevaarlijk en ongewenst persoon met vrijgeleide uitgezet naar het land van Merkel?!

  Trump zet de juist beloofde verkiezingstoon neer over de islam;
  Helpt Merkel met haar vriendschappelijk Turkse collega Erdogan contact naar een hoger plan;
  Dat binnen de EU de politieke toetreding van Turkije op zijn minst bemoeilijkt wordt nog afgezien hoe de NATO zonder of met Turkije verder zal gaan.

  Ha, ha: Merkel op naar haar derde termijn 🙂

  Like

 10. wouteenhoorn zegt:

  Vergeten???

  Like

 11. Pete zegt:

  Net als na de 2e wereldoorlog gaan 3 grootmachten de wereld leiden.
  Amerika, Rusland en Engeland.

  Misschien nog aangevuld met het Frankrijk van LePen en andere realistische landen in Oost-Europa.

  Communistisch Rusland maakte zich na de 2e WO onmogelijk, zoals socialisten nooit met anderen kunnen samenwerken. Alleen het eigen gelijk telt. En socialistische experimenten lopen altijd uit op massamoorden.

  Nu een ander verhaal met een sterk Rusland onder de leiding van Poetin. Bijna een “reïncarnatie” van Patton ! Een onverzoenlijk leider die het beste voor heeft met zijn Russen….

  En ook een godshekel heeft aan 1.5 miljard islamitische zombies en andere verwante idioten, die alleen maar ellende en stank kunnen veroorzaken.

  Er gloort weer hoop voor verandering en vooruitgang…

  Like

 12. Jan zegt:

  Mike Pompeo, kandidaat CIA-chef onder Trump: De nucleaire overeenkomt met Iran gaat volledig op de schop

  U.S. President-elect Donald Trump’s nominee for CIA chief, Congressman Mike Pompeo on Thursday promised to work to cancel the Iran nuclear deal.

  A known critic of outgoing U.S. President Barack Obama’s foreign policy, and of former Secretary of State Hillary Clinton, Pompeo tweeted on Thursday: “I look forward to rolling back this disastrous deal with the world’s largest state sponsor of terrorism.”

  Pompeo joins General Mike Flynn, national security adviser nominee, on Trump’s list of appointees.

  http://www.israelhayom.com/site/newsletter_article.php?id=38149

  Pompeo in actie tegen Killary

  Like

 13. Jan zegt:

  Ook raak:

  Bijeenkomst van journalisten in Trumptoren verliep anders dan verwacht. Verwacht werd dat bekend zou worden wie toegang zou krijgen tot de president, de realiteit was dat zij te horen kregen hoe onbeschoft en leugenachtig zij zich hadden gedragen tijdens de verkiezingen.

  …Donald Trump scolded media big shots during an off-the-record Trump Tower sitdown on Monday, sources told The Post.
  “It was like a f–ing firing squad,” one source said of the encounter.
  “Trump started with [CNN chief] Jeff Zucker and said ‘I hate your network, everyone at CNN is a liar and you should be ashamed,’ ” the source said.
  “The meeting was a total disaster. The TV execs and anchors went in there thinking they would be discussing the access they would get to the Trump administration, but instead they got a Trump-style dressing down,” the source added.

  Trump spokeswoman Kellyanne Conway told reporters the gathering went well.
  “Excellent meetings with the top executives of the major networks,” she said during a gaggle in the lobby of Trump Tower. “Pretty unprecedented meeting we put together in two days.”

  http://nypost.com/2016/11/17/trump-may-not-be-able-to-work-in-the-oval-office-for-over-a-year/

  Like

 14. Jan zegt:

  Het legaat, lees: de puinhoop, van Odrama gaat in de vuilnisbak:

  A Message from President-Elect Donald J. Trump

  On trade, I am going to issue our notification of intent to withdraw from the Trans-Pacific Partnership, a potential disaster for our country. Instead, we will negotiate fair, bilateral trade deals that bring jobs and industry back onto American shores.

  On energy, I will cancel job-killing restrictions on the production of American energy – including shale energy and clean coal – creating many millions of high-paying jobs. That’s what we want, that’s what we’ve been waiting for.
  ….
  http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/donald-trump-releases-video-update-on-transition-teams-progress/

  Like

 15. Jan zegt:

  Linkse schreeuwer weet niet dat Paul Joseph Watson (https://www.youtube.com/user/PrisonPlanetLive) Britse nationaliteit heeft, noemt hem een illegale immigrant

  video/1

  Linksvolk weet nooit iets over een bepaalde situatie, schreeuwt en krijst als moslims

  Like

 16. Jan zegt:

  De muur komt er:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s