VIDEO Italië: Hotelier wordt onteigend en krijgt gedwongen Afrikaanse migranten ingekwartierd

 

(Vertaling: E.J. Bron)

In Italië is de regering er op grond van de migrantendruk toe overgegaan privé-eigendom de confisqueren om “vluchtelingen” in te kwartieren.

In de video is te zien hoe de 80-jarige hoteleigenaar Luigi Foli, die in Ficarolo in de provincie Rovigo het Hotel Lory exploiteert, zich wanhopig tegen de politie verzet, die beslag legt op zijn eigendom om dit ter beschikking te stellen aan “vluchtelingen”.

Wanneer zal het in Duitsland zo ver zijn? Plannen betreffende “leegstaande gebouwen” bestaan er immers al. Maar dat is vast en zeker slechts de eerste stap . . .

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, EUSSR, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op VIDEO Italië: Hotelier wordt onteigend en krijgt gedwongen Afrikaanse migranten ingekwartierd

  1. de opzettelijke afbraak van Europa door de EU is in volle gang

    Like

  2. Steven zegt:

    Man van 80..Tjonge jonge…die asielwaanzin loopt gewoon de SPUIGATEN uit. Door al die KLAPLOPERS die ze hier maar gewoon ongecontroleerd binnen laten, pakken ze gewoon de eigen burgers hun eigendommen maar af.
    Eigenlijk zou je gewoon met een AK-47 achter de deur moeten staan en gewoon de politie naar buiten moeten knallen. Héél Europa is gewoonweg DEBIEL geworden en alleen nog maar bezig om al die TERING INGENIEURS uit Africa te verheerlijken!!

    Geliked door 1 persoon

  3. Dit is echt van de zotte, iemand ze eigendom afnemen, voor een stelletje parasieten die willen volks verhuizen. Zal dat langzamerhand ook hier naar toe komen?

    Geliked door 1 persoon

    • Golden Girl zegt:

      dit is al gebeurd in Nederland, Polen moesten een Polen hotel uit voor deze droef toeters
      het zelfde vlakbij waar ik woon was ook een hotel waar Polen in zaten en nu zitten er Syriers, maar de Polen waren dacht ik al weg, die zijn er geloof ik niet uit gezet, er liepen ampet hoofddoek dames hier in de regio en ik zie er opeens steeds meer lopen

      Like

  4. Joannes den Hollander zegt:

    Een groot schandaal. Mogelijk steken “deze” ongewenste barbaren alles in fik. Ik zou de brand- en inboedelverzekering maar fors verhogen nu het nog kan.

    Like

    • Karen zegt:

      Ik zou niet wachten tot deze zwarten en mohammedanen mijn hotel in de fik zouden steken of zouden slopen. Voordat zij hun intrek in mijn pand zouden nemen had ik het zelf al in de brand gestoken.

      Like

  5. koddebeier zegt:

    Zo ga snel op weg naar een burgeroorlog !!

    Geliked door 1 persoon

  6. ReaGluurder zegt:

    Tuurlijk, zo’n weerloze man durven ze wel aan te pakken!! Walgelijk, deze man heeft ws zijn hele leven gesabbeld en wordt op zijn oude dag nog even te grazen genomen door een corrupte bende EuroCriminelen!! ‘k Hoop dat er Italianen zijn die voor de hoteleigenaar opkomen!!

    Geliked door 1 persoon

  7. Theresa Geissler zegt:

    Met Lega Nord en/of de Vijfsterrenbeweging aan de macht zou dít in ieder geval nooit gebeurd zijn!

    Geliked door 1 persoon

  8. ReaGluurder zegt:

    Gelukkig zijn er lieden die voor de hoteleigenaar opkomen!! Maakt iig heel wat tongen los! BRAVO!!

    Like

  9. Golden Girl zegt:

    dit staat dacht ik al vandaag hier op de site, ongelooflijk, pikken ze gewoon het hotel in, doet het u niet ergens aan denken? ze hebben zo te zien ook hun jassen in de zelfde winkel gekocht, of natuurlijk weer gekregen, want betalen doen alleen de domme blanken, triest voor die eigenaar, stuur ze naar Canada, die wil graag veel vluchtelingen, wat een rot werelddeel wordt dit toch

    Like

  10. Golden Girl zegt:

    staat ook bij voorwaards kameraden, ik vind het niet normaal

    Like

  11. hslot4 zegt:

    Goed verzekeren en in de brand steken in de brandt uit de brand

    Like

  12. Cathja zegt:

    Wat búitengewoon smerig is dit!! Iemands bezit afnemen en ter beschikking stellen van bezetters, profiteurs, leugenaars, verkrachters, en alles wat nog meer onder de noemer ‘criminelen’ valt.
    Ik hoop zó dat al die rotlui die dit op hun geweten hebben, op een dag zó ongelofelijk op hun smoel gaan, en op zó’n gewelddadige manier aangepakt zullen worden, dat ze diepe spijt krijgen van hun misselijkmakende daden tegen de Italiaanse bevolking!

    Hufters zijn het!!

    Like

  13. Peter zegt:

    Echt keihard wat hier gebeurt, hopelijk zullen de verantwoordelijke hiervoor op een dag gestraft worden.

    Like

  14. Mary zegt:

    Trump heeft dit in een van zijn speeches al voorspelt dat dit zou gaan gebeuren in Europa, en ook als de plannen van het Islamiseren van de VS door was gegaan middels Obama/Clinton. Maar gelukkig hebben ze Trump die flikkert ze eruit, dit is dus wel degelijk wat EU regeringen doen,wat vreselijk voor die mensen in Italie, de volgende verkiezingen zullen wel iets anders uitpakken daar denk ik zo.

    Like

  15. Verschrikkelijk.Valt wel op dat ze bijna allemaal dezelfde geruitte jasjes aan hebben !Uit de bajes gehaald of zo ??????

    Like

  16. elisah zegt:

    Dat moet niet te lang doorgaan, anders gaan er daar ook foute dingen de àndere kant op gebeuren. Mensen willen dit niet en kunnen niet op deze schandelijke manier gedwongen worden, het zijn niet eens vluchtelingen. De bevolking wordt ijskoud met de voeten getreden, de Italianen zullen dit niet veel langer pikken.
    Waar kan die arme man terecht als over een paar maanden zijn hotel helemaal is vervuild en uitgewoond? Straks steekt hij het pand nog uit kwaadheid in de fik.

    Like

  17. Ongelovige zegt:

    Ik neem aan dat de belastingbetaler het volpension betaalt aan het gebruikelijke tarief?

    Like

  18. ongesgoolde zegt:

    Not long ago, he inquired about providing asylum accommodation services from the local government, but chose not to pursue the matter further when he found out that he would only be paid 7 euros per “refugee” per night.

    Haha,serves him right.

    Like

  19. delamontagne zegt:

    Interessante video. De jongelieden ploffen direct in de banken/stoelen neer.
    Uiteraard na die vermoeide reizen ( lange marsen door de wildernissen en moerassen..)) en dan als laatste ook nog in zo,n “primitieve” Italiaanse taxi vervoerd te worden.
    Dan heb je geen tijd om de eigenaar te begroeten.
    Het ontbrak er nog aan dat zij niet op de tafel gingen “trommelen” om dranken geserveerd te krijgen.
    Maar die oude eigenaar en iedereen trouwens, moeten zich er wel van vergewissen dat de Italiaanse Marine deze “armzalige”,’ z.g.n. Vluchtelingen wel op gaat halen pal onder de Libische kust.
    Waarom geen vliegtuigen afgehuurd en ze direct overbrengen.
    Dat is voor hen toch ook veel confortabeler………….

    Like

    • Harry zegt:

      Dlm , denk dat het op deze manier nog nét te verkopen is is in de ogen van het linkse gebroed .
      Ze ophalen met een vliegtuig uit Afrika is misschien nét over de top voor dat geteisem .

      Nu kunnen ze altijd nog zeggen dat het ze die lui “gered” hebben .

      Wat ook zo bespottelijk is op de TV , is dat er vaak gesproken wordt over “grote golven” en “woeste baren” , terwijl het dan op de bijgaande filmpjes hartstikke rustig is op het water .
      Terwijl je het ZELF ziet proberen ze je nog onzin op je mouw te spelden . Alsof je blind bent !

      Like

      • delamontagne zegt:

        Zo had ik ,t nog niet bekeken/gehoord. Dat van de TV met de “grote golven, woeste baren”.
        Maar nu zie ik die foto,s voor me van die volgeladen boten.
        Inderdaad, rustige zee. Geen golfslag, niks.
        Weten die T.V-lui niets beters te verzinnen ?
        Maar klinkt goed bij Jan Publiek en wekt medelijden op.
        Op “rede”, voor de kust, geen stroming, voor anker gingen we weleens in zee zwemmen.
        Gangway uit en hup de zee in.
        Niet in tropische gebieden.
        Maar die lui kunnen waarschijnlijk niet zwemmen, enige water hebben gezien is in de oase.
        ////////////
        Nog bedankt vorige maal over uitleg +- 25 – 30 % van NL-ers neemt alles aan wat ze voorgeschoteld krijgen van media/pollitic/T.V.
        Droevig……….EN onbegrijpelijk, de leugens liggen er soms dik bovenop.

        Like

  20. J.H. Staal zegt:

    Een machteloos gevoel van woede bekruipt je. Hoelang gaat dit nog door ? De bevolking heeft hier geen enkele stem meer in. Misschien veranderd de situatie na het referendum in december.

    Like

  21. Jean zegt:

    Dat er een 3de wereldoorlog aan de voordeur staat met geen mens meer aan twijfelen en de verantwoordelijken voor die 3de wereldoorlog liggen momenteel decadent te parasiteren in dat EU gedrocht in Brussel en kost ons tot overmaat van ramp miljarden euro’s.
    EU opdoeken en grenzen sluiten is de enige redding van en voor Europa.

    Like

    • Joannes den Hollander zegt:

      Jean, een 3e wereldoorlog verwacht ik niet. China, Rusland en de V.S. hebben hier geen belang bij.
      Wat ik wel verwacht is dat over circa 2 jaar de hele E.U. opgeheven word. Dankzij de E.U. hebben we te maken gekregen met falende overheden die zich door hen de wetten laten voorschrijven. Het zal dan ook gedaan zijn met de politieke correctheid waar op dit moment vrijwel niemand vanaf durft te wijken.
      Volksopstanden en burgeroorlogen zullen niet lang op zich laten wachten. De voortekenen ervan zijn in geheel Europa al een aantal jaren ruimschoots aanwezig. De piek gaat helaas nog komen. Bomaanslagen en sabotage van de infrastructuur zullen net als in Syrië en Libanon gaan plaatsvinden.
      Europa zal echter met hulp van Rusland volledig gedeïslamiseerd worden. Daar hebben de Russen zeker belang bij.
      Trump zal ze ook massaal de Vs uitflikkeren. En China moet die gasten ook al niet.

      Like

  22. Ron Soeverein Mens zegt:

    Een grote knokploeg samenstellen en deze gasten eruit slaan. In 1 of 2 busjes dumpen en ruim 200 km verderop langs de kant eruit trappen. Bij vragen weet niemand iets en de gasten zijn zelf vertrokken want het hotel beviel niet.

    Like

  23. ongesgoolde zegt:

    Hij vond het dus best totdat ie erachterkwam dat het maar zeven zilverlingen opbracht.
    Nu nog steeds zo verschrikkelijk?

    Like

  24. Bas zegt:

    Schandalige actie door de politie namens de Italiaanse overheid. Ze voeren het verdrag van Schengen wel bijzonder drastisch uit. Regeringsboeven dat zijn het . In feite vind dit ook plaats in ons eigen land, weliswaar op een andere wijze, maar ook onder dwang.

    Like

  25. Peerke zegt:

    Europa verdwijnt als het zo door gaat en word euroazië !!!!

    Like

  26. Pingback: Italië gaat huizen burgers vorderen voor migranten; weigeraars naar gevangenis | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s