AfD positief over kandidatuur Merkel

screenshot_30

BERLIJN – De rechtse eurosceptische Duitse partij Alternative für Deutschland is blij dat Angela Merkel van de CDU opnieuw een gooi doet naar het bondskanselierschap. AfD-leidster Frauke Petry denkt dat haar partij daarvan zal profiteren.

de-telegraaf

„Daarmee stelt de politica zich herkiesbaar die de miljarden kostende en gevaarlijke immigratiechaos heeft veroorzaakt en onder wier leiding de omschakeling naar groene energie strandde”, aldus Petry maandag tegen persbureau DPA. Als burger voelt ze naar eigen zeggen onbehagen over de kandidatuur maar als politica gaat ze ervan uit dat het goed is voor haar eigen partij.

In het ideale geval schuift de sociaaldemocratische SPD Martin Schulz naar voren die „als geen andere Duitser staat voor het falen van de EU.” Merkel en de voorzitter van het Europese Parlement zijn als „droomduo van de grote coalitie” de belichaming van de neergang van Duitsland, vat Petry de situatie samen.

De SPD kondigde maandag aan niet voor eind januari met een kandidaat voor het bondskanselierschap te komen. Komend jaar kiest Duitsland een nieuwe Bondsdag.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, Merkel. Bookmark de permalink .

14 reacties op AfD positief over kandidatuur Merkel

 1. guusvelraeds zegt:

  Ik heb Angela Merkel gezien bij Anne Will. De complete verdwaasdheid van Mevrouw Merkel kwam in dit intervieuw (wat natuurlijk geen echt intervieuw was) naar voren. In de hele duur van de uitzending heeft ze niet een zinvol antwoord gegeven. Steeds weer vervalt ze in holle frasen en multiculturele clichés zoals tolerantie, nog te verwerkelijken integratie inspaningen en meer Europa waarbij ze natuurlijk bedoeld meer EU. Deze vrouw is van een andere planeet. Zij met haar kliek heeft Duitsland naar de rand van collaps gebracht. Niet alleen de “vluchtelingen crisis” die kunstmatig opgeroepen werd, ook de klimaathype met de absoluut onnodige zelfs overbodige “energie wende” heeft Duitsland financieël bijna geheel leeg doen bloeden. Duitsland heeft nu de hoogste kosten voor energie van heel Europa. Het is dat Duitsland nog steeds een sterke economie heeft maar hoe lang nog. Ook werd Duitsland financieel stevig uitgemergeld door de reddingsacties van de Euro en het drama Griekenland. Als in 2017 het Duitse volk bij de stembus niet tot inkeer komt zal het Duitsland zoals we gekend hebben tot een einde komen.

  Geliked door 1 persoon

  • ongesgoolde zegt:

   Deze vrouw is van een andere planeet.

   Die zin triggerde me en moest aan de film They Live denken.Wat het financiële plaatje betreft Europa loopt al +- 75 jaar als een hondje achter Amerika aan, in praktisch elk opzicht. Obummer laat een “erfenis” van min 20 triljoen na en heb zo’n vermoeden dat na verkiezingen volgend jaar hier in Europa ook zo’n aap uit de mouw komt.

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   U vergat nog de extreem hoge kosten van vluchtelingenopvang en alles wat daarmee samenhangt. De Krankenkassen die hun geldpot volledig hebben zien leegplunderen (hetgeen door werkende Duitsers weer moet worden opgebracht) en niet te vergeten de ongelooflijk gestegen criminaliteit (die veelal uit het nieuws wordt gehoudenn, want stel je voor).
   Het is ook onbegrijpelijk dat het mogelijk was dat een Stasi-communiste Bundeskanzler werd. Nou ja, inmiddels is ze dus ook gewoon Reichskanzler, zoveel is wel duidelijk.
   Overigens, die Anne Wil is een politiek correcte muts, net als zo ongeveer alle presentatoren van talkshows in Alemania.
   We kunnen alleen maar hopen dat de AfD flink gaat winnen, maar zeker is dat echt niet. Duitsers volgen graag hun Führer omdat ze dan niet hoeven na te denken. Een kritische Duitser is een zeldzaamheid en als ze al kritisch zijn dan meestal alleen maar in de kroeg.
   Maar wat wil je, in een land waar een werkgever het bestaat om zijn personeel een boete op te leggen als ze iets doen wat niet bevalt/volgens de bedrijfsregels is.

   Like

  • Mirjam zegt:

   Nein, Frau Merkel, es geht nicht um das Ansehen Deutschlands in Bezug auf der ganzen Welt. Es geht um die Bürger Deutschlands, die Sie vertreten, und die Sie gewählt haben.
   Denken Sie an die Menschen, die Sie in den Wahlen versprochen haben für sie da zu sein.

   Deze vrouw heeft een onnoemelijke grote plank voor haar hoofd en is bijna waanzinnig te noemen in haar gedachtegoed. Zij onderschat de burgers van Duitsland en heeft het alleen over het ‘praten’ onderling. Praatjes vullen geen gaatjes, mevrouw Merkel, dat zult u wel bemerken als de verkiezingen er zijn. Haar onderschattingsvermogen is abominabel en zal haar de kop kosten. De vrouw heeft alleen begrip voor haar eigen standpunt. Dom.

   Like

  • dutchdl zegt:

   Dank voor uw post guusvelraeds!! Ik ga dit delen met mijn volgers van Dutch Defense League.

   Like

 2. Wachteres zegt:

  De redenering van de EU is: Wij zijn met iets goeds bezig [het creëren van een multiculturele samenleving] en dan maakt het eigenlijk niet uit wat het volk daarvan vindt.

  Over de gevolgen wordt ook niet nagedacht, want ‘het doel heiligt de middelen’.

  Waanzinnig, als mensen zover zijn gekomen dat ze een ideaalbeeld er doordrammen en geen rekening meer houden met de mening van anderen.

  Zoiets is alleen maar mogelijk als men gehersenspoeld is.

  Elk redelijk denken is aan de kant gezet.

  Like

 3. ongesgoolde zegt:

  Haha, Frauke Petry deelt even een paar verbale oorvijgen uit aan Merkel.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Ik heb het ook gezien en de discussie erna.
  Ik vind eigenlijk dat ze erg arrogant is.
  Zij denk dat ze de redding van de wereld is, zeker na de keuse van Trump moet ze als tegenhanger gaan functioneren tegen Trump voor de redding van de wereld.
  Ik verheug me nu al op de tegenwerking, cq ellende, die ze gaat tegenkomen.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  http://www.ninefornews.nl/eu-is-een-fascistische-communistische-dictatuur/

  “EU is een fascistische, communistische dictatuur” Met video

  De Britse voormalig BBC-presentator David Icke is groot voorstander van een Brexit, een Brits vertrek uit de Europese Unie. Icke, die een populaire complotwebsite runt, heeft gezegd dat de EU een ‘fascistische, communistische dictatuur’ is en dat EU-leiders ‘duistere figuren zijn die je leven bepalen’.

  Hij zei: “De keuze is als volgt. Of je kiest voor ongekozen duistere bureaucraten die zich boven nationale wetten en parlementen plaatsen, of voor wetten die in Groot-Brittannië zijn gemaakt.”

  Icke vindt dat mensen wakker moeten worden. Hij zei dat de EU ‘één grote fascistische, bureaucratische, gecentraliseerde superstaat is’.

  OUT! – David Icke Talks Brexit

  De smerige EU plannen worden in heel duidelijk, rustig Engels uitgelegd.

  Zo is het en niet anders! Echt de moeite waard!

  Like

 6. joga zegt:

  Konden wij maar een andere regering kiezen, zoals in de USA met de Republikeinen onder aanvoering van Trump , een GEKOZEN man met een zakelijke en realistische aanpak. Nee wij zijn veroordeeld tot de EU met niet gekozen gekken en oplichters aan de leiding met een oud-communistisch aanpak, opdat we allemaal even arm zullen worden, zoals in de vroegere Sovjet Unie. Met uitzondering natuurlijk van niet gekozen (oplichters) elite.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Bericht uit Germanistan: Koerd neemt vrouw op sleeptouw.

  Kurde schleift mit Auto Ex-Freundin durch Stadt

  Eine unfassbare Tat hat sich am Sonntagabend in der deutschen Stadt Hameln ereignet. Eine 28-jährige Frau wurde von ihrem 38-jährigen Ex-Freund – beide sind kurdischer Abstammung – an die Anhängerkupplung eines Autos gebunden und mit dem Pkw durch die Stadt gezerrt. Das Opfer wurde schwer verletzt, der Täter stellte sich wenig später der Polizei. Er gab seine Tat zu, zum Motiv machte er aber noch keine Angaben.”Es ist unvorstellbar, mit welcher Brutalität und Menschenverachtung diese Tat ausgeführt wurde”, sagte Hamelns Stadtsprecher Thomas Wahmes am Montag. “Hier sind alle erschüttert.” Der Hintergrund des Verbrechens vom Sonntagabend liegt noch im Dunkeln. “Wir gehen aber von einer Beziehungstat aus”, sagte Polizeisprecher Jens Petersen. Laut dem bisherigen Ermittlungsstand der Polizei hat der aus dem nahen Bad Münder stammende 38-Jährige der Frau im Hamelner Stadtzentrum ein etwa fingerdickes Seil um den Hals gebunden und den Strick dann an das Auto geknotet. Der Mann sei losgefahren und habe die Frau über Asphalt- und Kopfsteinpflasterstraßen hinter dem Fahrzeug hergeschleift,…

  http://fredalanmedforth.blogspot.nl/2016/11/kurde-schleift-mit-auto-ex-freundin.html

  Andere kranten: Omtrent het motief van de dader tast men volledig in het duister.

  Like

 8. Jan zegt:

  Het wordt steeds erger met de Duitse junta: Berlin: Staatssekretär mit linksradikalem Hintergrund und Stasi-Vergangenheit

  Für den Bereich Wohnen ist Andrej Holm, Soziologe, zuständig. Ausgerechnet ein Mann, der noch 2014 Hausbesetzungen als Mittel gegen die sogenannte „Gentrifizierung“ rechtfertigte.

  Im Jahr 2006 hatte das Bundeskriminalamt gegen Holm Ermittlungen aufgenommen und ihn 2007 für einen Monat lang in Untersuchungshaft genommen: ihm wurde die Mitgliedschaft in der kriminellen Vereinigung „militante gruppe“ vorgeworfen, die für den linksextremistisch motivierten Brandanschlag auf 42 Bundeswehrfahrzeuge in Dresden im Jahr 2009 verantwortlich zeichnete. 2010 wurden die Ermittlungen gegen Holm jedoch eingestellt.

  http://de.news-front.info/2016/12/10/berlin-staatssekretar-mit-linksradikalem-hintergrund-und-stasi-vergangenheit/

  Een voorstander van sharia werd al beëdigd:

  Scharia-Verteidigerin (SPD) wird Staatssekretärin: Islamisierung Berlins in trockenen Tüchern

  Bereits am vergangenen Dienstag hat Michael Müller (SPD), der heute erneut vom Abgeordnetenhaus zum Regierungschef von Berlin gewählt wurde, seine aus Palästina stammende Genossin Sawsan Chebli als intellektuelles Schwergewicht und neue starke Frau an seiner politischen Seite vorgestellt.

  …in einem Interview:
  Das Kopftuch sei religiöse Pflicht, um die man nicht herumkomme, und die Scharia [die zum Beispiel Kinderehen und Todesstrafe für Homosexuelle möglich macht. Anm.DB] mit dem Grundgesetz vereinbar.

  https://philosophia-perennis.com/2016/12/08/sawsan-chebli-staatssekretaerin/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s