Als “vluchteling” in Duitsland heeft men reden tot lachen

screenshot_26

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Ik zou ook zo lachen als de “vluchteling” op de foto hierboven als ik zonder scholing, zonder opleiding en zonder geld een land binnenkom, mij daar voorstel en zeg: “Hier ben ik, zorgen jullie nu maar naar behoren voor mij.” Als de mensen mij daar dan een woning bezorgen en bekostigen, eten bekostigen, al het noodzakelijke om te leven bekostigen, voor een opleiding zorgen, mijn ziektekostenverzekering betalen, het rijbewijs voor mij financieren, als mijn kinderen meteen naar de kinderopvang mogen, als er een baan voor mij geregeld wordt, een taalcursus voor mij wordt betaald, verdere cursussen voor mij worden betaald en ik voor niets, maar dan ook helemaal niets hoef te zorgen, behalve te zeggen dat ik een “vluchteling” ben, dan zou ik ook de hele dag zo lachen.

Geen enkele sollicitatiebrief zou ik hoeven schrijven, noch voor een woning hoeven zorgen, noch voor mijn eten hoeven zorgen, noch voor een baan hoeven zorgen. Ik zou niets, totaal niets hoeven doen, behalve zeggen dat ik een “vluchteling” ben. De mensen in het land zouden zich voor mij en voor mijn overleven in dit land zowat het vuur uit de sloffen lopen voor hulp. Mij zou alles achterna gedragen worden, zonder dat ik voor wat dan ook zou hoeven zorgen.

Terwijl men als Duitser reeds op school prestaties moet leveren, om zich vervolgens voor dat alles het vuur uit de sloffen te lopen zodat men überhaupt een kans heeft, in Duitsland boven Jan te komen, en dat slechts door absolute eigen inzet, geldt dat niet voor de zogenaamde “vluchtelingen”, die in werkelijkheid geen vluchtelingen zijn. In Duitsland draven andere mensen voor hen. Waarom doet men dat niet voor de prostituees in het land, zodat ze niet langer voor walgelijke mannen met hun benen wijd moeten? Waarom zorgt men in Duitsland niet zo roerend voor hèn? Waarom wordt er voor de dakloze Duitsers niet zo roerend gezorgd? Waarom zadelt men Duitse moeders op met een dubbele belasting? Waarom hebben Duitse gezinnen steeds meer zorgen om hun kinderen groot te brengen? Waarom heeft in Duitsland niemand interesse in een vastgelopen Dúits kind? Waarom moeten gepensioneerden in het afval wroeten? Waarom vergaat het in Duitsland de “vluchtelingen” beter dan het iedere Duitser in Duitsland ooit vergaan is?

Om in Duitsland voet aan de grond te krijgen, hoeven “vluchtelingen” zich nergens, maar dan ook echt helemaal nergens om te bekommeren. Wanneer de oorspronkelijke bevolking ze alles bezorgd heeft, mogen ze ook nog voor altijd in Duitsland blijven en is iedereen blij dat ze nu in Duitsland zo goed zijn geïntegreerd. Dat ze daarvoor geen enkele hand hebben uitgestoken, interesseert niemand. Inzet, om in Duitsland te kunnen overleven, wordt slechts verlangd van de Duitsers, wier voorouders hier sinds 1940 al waren. Tenzij een “vluchteling” of migrant vrijwillig, omdat het hem anders te saai wordt, een reeds van ambtswege aangeboden goede baan als bijvoorbeeld buschauffeur, taxi-chauffeur, pakketdienst-rijder etc. aan, omdat daarbij dan ook nog het rijbewijs inbegrepen is.

Zo gemakkelijk is het verder voor geen mens op deze wereld om zonder eigen inzet in Duitsland te leven als God in Frankrijk. Zonder welke eigen prestatie dan ook een opleidingsplek, een woning, eten, kleding, arbeidsplaats, rijbewijs, ziektekostenverzekering, onderwijsplekken, kinderopvangplaatsen en aanbiedingen voor de vrijetijdsbesteding. Op die manier zou iedereen op deze wereld zo kunnen lachen als de vluchteling op de foto hierboven, ook de Duitsers.

Bron:
https://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Als “vluchteling” in Duitsland heeft men reden tot lachen

 1. Henk der Niederlander zegt:

  Oei dit is wel een heel politiek incorrect artikel.
  Hoe lang zal het duren voor Petra Raab voor de inquisitie moet verschijnen?????

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Is het nou lachen of uitlachen wat ze doen ????
  O,O, waar je allemaal niet mee wegkomt bij die gekke westerlingen, ze geloven alles die idioten !

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Geheel naar waarheid opgemaakt (helaas!)

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Al die negatieve verhalen over vluchtelingen…. er zitten echt hele goede vluchtelingen tussen.
  Zoals Ahmed B uit Syrië die na slechts twee maanden in Duitsland als vluchteling te zijn opgenomen al een een eigen zaak had…

  Die zaak komt 28 november voor….

  Geliked door 1 persoon

 5. Uit recent onderzoek van Doctors of the World bleek dat slechts 13% van de huidige asielzoekers in Europa afkomstig is uit oorlogsgebieden. De rest is dus gelukzoeker, die nooit in aanmerking komt voor asielverblijf. Het wordt daarom hoog tijd wordt dat de Europese Unie de buitengrenzen van de EU gaat controleren op binnenkomende jihadisten. Dat had al veel eerder kunnen gebeuren met een NAVO-jaarbudget van 600 miljard EURO. Een verstandig land als Libanon bouwt een muur tegen moslimvluchtelingen.

  Like

 6. ieznogoedh zegt:

  Tsja, ik lees net op de nieuwssite van MSN lees ik net dat 56 % van alle Duitsers de opname van vluchtelingen goed vindt.
  Dus ze zijn blij dat ze voor die “vluchtelingen” mogen werken (en betalen).

  Like

 7. Erg hè, dat die arme vluchtelingen zich nu plaatsvervangend zitten te schamen en ze zich kapot generen. Daarom nodigen ze bij ons in de omgeving de buren al als een soort Wiedergutmachung uit om samen in hun land van herkomst vakantie te vieren. Op hún kosten nog wel..

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Wie het laatst lacht, lacht het beste !
  We spreken ons nog !
  Beter is voor jullie, nu al het kartonnetje waarmee
  jullie gekomen zijn, weer te pakken !

  Geliked door 1 persoon

 9. joop zegt:

  De meest hilarische Sylvana Simons DENK video: http://youtu.be/D4Ent9qxo-4

  Like

 10. Drs.P. zegt:

  Eigenlijk kun je het die domme sufkudt neuqnegerts niet eens kwalijk nemen.
  Ook hier is de grootste pishoer van de hele wereld verantwoordelijk voor alle shit, tesamen met alle smerige nsb-likkers/slijmjurken van haar gore landverradersclub CDU en haal die “C” er maar af dat slaat helemaal nergens op. Trouwens, het scheelt maar 1 letter van de NL tegenhanger met dezelfde insteek en ook die teringclub zal het nooit leren.

  Like

 11. Daniel zegt:

  Merkel muss weg, AFD, AFD kampioen van Duitsland in 2017!! De AFD is slimmer en nieuwer dan Trump en Merkel bij elkaar. Nee, vluchtelingen in Duitsland hebben het niet zo makkelijk. Dit artikel is idioot.

  Like

 12. Hans zegt:

  Een primaat in een geviliseerd land blijft een primaat.

  Like

 13. tinekevanschagen zegt:

  Hier is het toch niet anders?

  Like

 14. Henk der Niederlander zegt:

  Kijk naar dit soort primaten moeten we ons richten volgens Merkel.
  Misschien iets voor de PVDD.

  Krankzinnig: aap trekt hoofddoek van moslima af, haar stam vermoordt de aap en eigenaren

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/11/krankzinnig-aap-trekt-hoofddoek-van-moslima-af-haar-stam-vermoordt-de-aap-en-eigenaren/

  Like

 15. Jean zegt:

  Dat ons nog veel heel veel ellende te wachten staat met die importbarbaren is een vaststaand feit en de verantwoordelijken, de politiekers en in hoofdzaak de EU misdadigers zullen de rekening ontvangen, zeker weten.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   …..de politiekers en in hoofdzaak de EU misdadigers zullen de rekening ontvangen, zeker weten……Echt zeker weten ? Zij doen namelijk precies hetzelfde als het bedrijfsleven, niet meer en minder dan de kosten doorberekenen aan de klant. Dat wil zeggen dat wij het zijn, in de onderhavige kwestie, die de rekening gepresenteerd krijgen in de vorm van enorme belastingaanslagen en een hele hoop ellende erbij kado krijgen !

   Like

   • Henk der Niederlander zegt:

    Inderdaad BiglJohn
    Hoe je het ook wend of keert de rekening komt altijd bij de burger terecht.
    Dat is het mooie van de politiek, hoe duur je iets ook maakt je hoeft zelf nooit niks te betalen.
    Het gevolg daarvan is dat sinds het linkse zooitje aan de macht is gekomen hebben ze het geld met treinladingen vol de grens over geflikkerd.
    Hetzelfde geldt nu met de illegalen die ze niet kwijt willen, ook daar word weer de rekening bij de burgers neer gelegd.
    Niemand in de politiek die kan bedenken dat er een aantal gevangenissen leeg staan waar dat illegale tuig in kan opgesloten worden totdat een vliegtuig vol geladen kan worden om ze terug naar afzender te sturen.
    Kost per illegaal een paar Euro’s maar dat is goedkoper dan ze hier houden en het probleem is de wereld uit.

    Like

 16. hendrikush zegt:

  Misschien kunnen ze wel in de Duitse mijnen aan het werk.
  Daar vallen ze niet zo op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s