Dit zijn de echte valse nieuwssites van Nederland

screenshot_19

(Door: “Xander”)

Vrijheid om andere mening dan politiek-correcte elite te hebben wordt steeds minder getolereerd

Afgelopen vrijdag besteedden we opnieuw aandacht aan de aanval die de gevestigde orde in de politiek en reguliere media heeft geopend op het alternatieve en onafhankelijke nieuws. Na de verkiezing van Donald Trump in de VS begint het establishment ook hier nattigheid te voelen. President Obama noemde ‘valse nieuwssites’ een gevaar voor de democratie, en gisteren plaatste de NOS een artikel getiteld ‘Nep-nieuws op internet ook in Nederland potentieel gevaarlijk’. Daarin wordt gelinkt naar een site met een lijst ‘nep-nieuws sites’, waar ook Xandernieuws op is terug te vinden. Wat ons betreft: hartelijk dank voor het compliment dat ook wij als een gevaar worden beschouwd voor de reguliere media, op enkele uitzonderingen na de échte valse nieuwssites van ons land, omdat ze nog vrijwel uitsluitend politiek-correcte propaganda verspreiden.

We konden het met het politieke proces tegen PVV leider Geert Wilders al zien aankomen: ook in Nederland is de gevestigde orde steeds minder bereid om een andere mening dan de eigen politiek-correcte standpunten aan te horen en te tolereren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, establishment, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Dit zijn de echte valse nieuwssites van Nederland

 1. Jan zegt:

  Alle gevaarlijke sites volgens de linkse leugenpers aan de rechterzijde vermeld: http://www.thegatewaypundit.com/

  Liked by 2 people

 2. Daarom mag het volk niet NEE zeggen als de MP JA zegt bij een referendum.

  Like

 3. We moeten ons in Europa gaan vrij vechten, net zolang tot het weer een beetje fris en leefbaar wordt in Europa !

  Like

 4. exmarineman zegt:

  En voor Nederland en Europa tellen de volgende ook wel degelijk mee: NOS/NPO, VARA, NCRV, EO, KRO, AVRO, VPRO, RTL enz. en vooral ook niet te vergeten CNN, ABSCBN en dan nog Amnesty (International) gevestigd in Qatar, VN en de VN mensenrechtencommissie, in Straatsburg/Luxemburg: mensenrechtencommissie en die speciale commissie met als afgevaardide voor Nederand een Somalische activistische vrouw ……..

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Er mag ook niet vergeten worden dat vooral de grote persagentschappen het wereldnieuws bepalen omdat bijna alle kranten de onzin van deze machthebbers binnen de nieuwsgaring gewoon overtypen en zonder ook maar iets te controleren drukken.

   Like

 5. Ingrid zegt:

  Ook ejbron wordt door de NOS gekwalificeerd als een valse nieuwssite:
  Zie http://nos.nl/artikel/2143953-nep-nieuws-op-internet-ook-in-nederland-potentieel-gevaarlijk.html en klik de link Hoax-Wijzer.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, dat beweerde de hoax-wijzer al, ver vóórdat de NOS hiermee kwam!
   Ze beweerden o.a. ook, dat de hele site vol stond met hakenkruizen kun je nagaan….
   Kwestie van even de juiste context negeren. Werkt altijd. Denken ze.

   Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Dat artikel van de Goebeliaanse NOS laat precies zien dat elk nieuws dat door de linksmedia uitgegeven word maar niet ondersteund door andersdenkenden als leugenaar weggezet word, terwijl ondertussen dus overduidelijk is geworden dat zowat driekwart van Nederland totaal geen geloof meer hecht aan het nieuws wat ons uit de Haagse krabbekoker word voorgeschoteld.

   Like

 6. Dan zegt:

  Gewoon deze bagger niet meer lezen, incl. het ultralinkse Tv.tje. Scheelt weer een hartinfarct. Vergaar goede sites, blogs en praktiseer Frans, Duits en Engels. De blanke, fascistoïde, witte, racistische Nederlander kan dit immers als beste 🙂 Wereldwijd!

  Like

 7. Alex Delarge zegt:

  Er is meer aan de hand. Ik merk dat deze site, en ook enkele andere kritische, minder goed of helemaal niet werken als ik met een proxy server inlog uit Duitsland. Stel ik deze in op Hong Kong of Roemenie werkt hij zelfs heel snel.Toeval?

  Like

  • Ron zegt:

   Dat is heel goed mogelijk.
   Ik vermoed dat in Duitsland de naam ejbron.wordpress.com uit enkele DNS servers verwijderd is.
   Waar we rekening mee moeten houden is dat dit straks op grote schaal gebeurt in Europa. Dan hebben we allemaal een VPN nodig naar het andere eind van de wereld om het IP-adres van alternatieve sites te achterhalen.
   Een aanrader is mogelijk door zelf alvast een beetje voor DNS te spelen door van alle alternatieve sites die in de beruchte lijst genoemd wordt de IP-adressen op te zoeken en te archiveren.
   Wat ook nog een mogelijkheid is, dat in Duitsland zelfs de toegang naar bepaalde IP-adressen geblokkeerd is. Dan bieden mogelijk alleen VPN’s nog uitkomst.

   Like

   • Ron zegt:

    Het kan de moeite lonen om de IP-adressen te verzamelen van een reeks DNS servers buiten Europa.
    Een of twee ervan instellen bij de netwerkinstellingen van de computer kan ook dit soort problemen voorkomen.

    Like

   • Alex Delarge zegt:

    Helaas is mijn technische kennis niet toerijkend. Heb nog wel met de Duitse Vpn instelling geprobeerd de website van buienradar te bezoeken.Geen enkel probleem. Ik zou iedereen aanraden om met een Vpn te gaan werken en met een anoniem e-mail adres.

    Like

 8. Sabeltant zegt:

  Wel ja… nadat ik onze onderbuik laat spreken, ik laag opgeleid zou zijn, een boze blanke man ben, niet goed kan meekomen met de globalisering, lees ik nu ook “valse nieuwssites”
  Maar voor de goede orde, ik kan heel goed vertellen waarom ik die websites lees.

  Ik ben begonnen met het lezen van “valse nieuwssites” toen ik het nieuws niet meer kon matchen met mijn dagelijkse observatie in de buitenwereld.

  Like

 9. Mary zegt:

  Gevaarlijk voor wie?, juist de leugenpers/media. Mensen zijn niet gek en vandaag of morgen leest en kijkt niemand meer naar dit soort staatspropaganda en zonder publiek geen staatspropaganda, daar hebben verschillende kranten in de VS en Engeland al zeer veel last van. Maar ook al zouden ze dit soort sites “sluiten” in Amerika zul je steeds meer de waarheid kunnen gaan lezen nu Trump aan de macht komt dus afsluiten van de waarheid kunnen ze je niet, (een van de redenen dat Obama controle over het internet wilde hebben) zoals altijd zijn er vele wegen naar Rome en we vinden ze wel.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Vandaag heb ik wéér tevergeefs een gehersenspoelde op de site Van E.J. Bron gewezen.
  Maar nee hoor; hij wilde er niet aan.
  Van zó ontzettend veel koppigheid zakt je broek toch af?

  Like

 11. De nieuwe wereldorde van een kosmopolitische, relativistische elite
  Identiteit, zingeving en een gebrek aan paternalisme

  door Pieter van Eijsden

  De Nederlandse elite doet aan soulsearching na de overwinning van Trump. Dat het Oekraïnereferendum en de Brexit daarvoor niet voldoende waren is de eerste schande. De tweede schande is dat het een weinig oprechte indruk maakt. Maar de grootste schande is dat het deze intellectuelen niet lukt om door te dringen tot de kern van de zaak. Zij blijven namelijk denken vanuit een obsoleet paradigma met als heilige huisjes het (cultuur)relativisme, het anti-nationalisme en de identiteitspolitiek.

  Binnen dit paradigma bevat de volgende zin een valide argumentatie: “Als moslim kan ik u verzekeren dat vrouwen die een boerka dragen niet onderdrukt worden en net als in Saudi-Arabië gewoon moeten kunnen deelnemen aan de Nederlandse samenleving.”
  Men vindt namelijk dat de Nederlandse cultuur niet beter is dan de Saudi-Arabische, dat wat geldt voor Saudi-Arabië is zonder problemen te transplanteren is naar Nederland en dat er geen objectieve waarheden zijn, en dus dat iemands religieuze achtergrond voldoende onderbouwing is voor een bewering.

  Indoctrinatie in humanities
  Je moet een indoctrinatie in de humanities achter de rug hebben om deze contra-intuïtieve, onpraktische en slecht doordachte bagger te slikken voor zoete koek. De hoeders van dit paradigma vinden het echter wel zo prettig om de schuld voor het onbegrip voor hun ideeën te zoeken in de cognitieve vaardigheden van hun tegenstanders.

  Wat echter veel erger is, is dat zij die ‘basket of deplorables’ vooral beschouwen als irrelevant. Hun visie zal zich namelijk bewijzen als ‘the right side of history‘, waarbij wordt uitgegaan van een mystieke historische onderstroom die leidt tot een uit volle borst gezongen Alle Menschen werden Brüder door mensen van alle etnische en religieuze achtergronden, zonder enige gemeenschappelijke waarden of waarheden.

  Laagschedeligen
  Deze heilsleer wordt nu verstoord doordat de onverlichte zielen opeens democratische macht blijken te bezitten en nu moet dus met enige tegenzin nagedacht worden over hoe deze laagschedeligen betrokken kunnen worden bij de nieuwe wereldorde van de kosmopolitische, relativistische elite. Lees verder >>>> http://cult.tpo.nl/2016/11/21/de-nieuwe-wereldorde-van-een-kosmopolitische-relativistische-elite/

  Like

 12. Jan zegt:

  Gutfield: Als hysterie het van leugen wint

  Like

 13. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  En wij… Uw gezegenden dus van het NPO
  de bewierookten, door Goden steeds gezonden
  we hebben nog de woorden dan wel niet gevonden
  maar ons gelijk, dat herken je allicht zó ! eh. toch ?

  Like

 14. Jan zegt:

  Shula, de Publieke Omroep en ‘laagopgeleiden’

  Groot respect voor ‘laagopgeleiden’. Voor Niels die afgelopen week de pomp in de verwarmingsruimte dusdanig instelde dat ik niet meer midden in de nacht wakker word door de resonantiebrom. Ik stond erbij en probeerde te begrijpen wat hij zei: „Op standje 80 procent hebben ze bovenin bij -10 graden geen warm water, dus dat doen we niet.” Voor Gert-Jan, de vloerenman die het gepruts van Slowaken kwam overdoen en precies uitlegde wat hun gepruts was:….

  Ik kan niet zonder ‘laagopgeleiden’. Laagopgeleiden zijn vakmensen.

  Mensen die weggehoond worden door Shula Rijxman, de voorzitter van de raad van bestuur van de publieke omroep, die afgelopen week loog dat ze deze mensen wilde bereiken. Want: „De publieke omroep is er voor iedereen, niet alleen voor de hoogopgeleide kosmopolitische Nederlander.” En ze vroeg zich af: „Laten we het geluid op straat wel voldoende horen, weten we wat er speelt?”
  ….
  http://www.metronieuws.nl/columns/2016/11/shula-de-publieke-omroep-en-laagopgeleiden

  Zie ook: Shula Rijxman is een ‘excuustruus’, Ebru Umar moet ‘even normaal doen’
  http://www.hpdetijd.nl/2016-11-16/mediarel-ebru-umar-moet-even-normaal-doen-van-excuustruus-shula-rijxman/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s