“Vluchtelingen”kanselier Merkel heeft Duitsland genoeg schade berokkend

screenshot_27

(Door: “PS”)

Over de aankondiging van bondskanselier Angela Merkel om zich in 2017 opnieuw kandidaat te stellen voor het bondskanselierschap verklaart de vicevoorzitter van de AfD, Alexander Gauland (foto):

politikstube

“Angela Merkel bewijst met de bedoeling om voor de vierde keer voor het kanselierschap te kandideren een absoluut gebrek aan instinct. Ze heeft in haar drie ambtstermijnen de Duitse staat en het Duitse volk gigantische schade berokkend. Of het nu gaat om de verprutste energie-ommekeer, de onverantwoordelijke euroredding of de unieke asielcatastrofe. Mevrouw Merkel heeft zich uitsluitend geprofileerd als ´vluchtelingen´kanselier ten nadele van Duitsland. Daarmee heeft ze de Duitse toekomstkansen verspeeld.

Door haar alleen maar op machtsbehoud gerichte politieke willekeurigheid vervallen het onderwijs, de binnenlandse veiligheid en de sociale zekerheid. In alle dringende kwesties heerst sinds elf jaar een hervorming-stop. Onder Merkel is ook de democratie in Duitsland achteruitgegaan en gemuteerd tot een alle partijen coalitie. Van de CSU tot de Groenen bestaat er geen verschil meer.

Omdat door het systeem Merkel de CDU-top alleen nog maar bestaat uit afhankelijke creaturen van de grote voorzitter, hoeven we niet te reken op veel verzet binnen de partij. Merkel´s hernieuwde kanselier-kandidatuur is een nieuw brevet van onvermogen van de CDU.

Het is in 2017 dus aan de kiezers om een einde te maken aan het verstarde Merkel-kartel. Want dan is er een alternatief voor de alternatiefloosheid van de bondskanselier: de Alternative für Deutschland (AfD).”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme, Merkel. Bookmark de permalink .

21 reacties op “Vluchtelingen”kanselier Merkel heeft Duitsland genoeg schade berokkend

 1. Ron Soeverein Mens zegt:

  Merkel lijdt aan hoogmoed waanzin. Het wordt tijd voor een levenslange tbs opsluiting, dat is de enige redding van Duitsland en Europa. Echt compleet knettergek dat mens

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   De ‘schade’ die ze aanricht, betreft ook andere landen in Europa, en niet alleen maar Duitsland( als men alleen al maar de miljarden-eisen van Erdogan bekijkt, die ook via de aan ons opgelegde belastingen, ‘voldaan’ moeten worden.

   Like

 2. 4sjun zegt:

  Afd kan vast een bondje maken met de CSU want bij lijkt het sterk dat Horst Seehofer daadwerkelijk blij is met Angela M. als kandidaat. Mocht dat toch het geval zijn (en dan doel ik niet op pc-verhalen in de Nederlandse pers) dan kan Seehofer binnenkort ook een andere uitdaging gaan zoeken omdat de AfD dan zeer groot wordt in Beieren.

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  100 % gelijk heeft deze meneer Gauland, kan hij niet op de ene of andere manier bondskanselier worden. Weg met de kliek Merkel, Schauble, de Maziere, maar 55 % van de Duitsers wat hier te lezen was zou weer voor Merkel troel gaan stemmen
  kijk alleen al naar die grijnzende nieuwe verrijkings meneer die zo blij is met alles gratis in het andere artikel

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Succes AFD

  Geliked door 1 persoon

 5. Ongelovige zegt:

  We kunnen alleen maar hopen dat er na al die jaren een zekere Merkelmoeheid is opgetreden bij de kiezers.

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Sorry,ik link niet naar het antisemitische “boink”!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die kop van Asscher is weerzinwekkend…
   Zoals hij het woord ‘weerzinwekkend’ uitspreekt met zo’n verzuurde rotsmoel met dat mondje van hem… .
   En dan te weten dat hij helemaal niets meent van datgene wat hij ‘weerzinwekkend’ vindt, want hij draagt gewoon ’n tekst voor.

   En dat doet hij bijzonder ‘weerzinwekkend’.

   Like

 7. Frans Brassens zegt:

  Ik vind nog altijd dat Merkel trekjes van dementie vertoont, óók in haar uiterlijk.
  Of is zij misschien chemisch beïnvloed door…?
  In ieder geval is ze een werktuig van het NWO-E.U.-kwaad.

  Geliked door 1 persoon

 8. Nog vier jaar Merkel dat overleefd Duitsland niet. Tegen het einde van nog vier jaar Merkel, zijn alle Duitsers geëmigreerd en is Duitsland een Kalifaat van vluchtelingen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Kan helemaal niet want er zit in Duitsland geen olie in de grond!….
   Waar zouden die moslims van moeten leven.
   Ze kunnen niks, ze weten niks, ze hebben niks.
   Dus gaan ze weer oorlog voeren en moeten ze weer vluchten.
   Zo is het en zal het gaan. Duitsland als één grote puinhoop achterlatend…

   Like

 9. toetssteen zegt:

  Meer dan dertig jaar terug, maar het is gruwelijk nauwkeurig.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Zo zie je maar. Fanatieke aanhangers (landverraders dus) worden gebruikt en nadat ze verder geen nut meer hebben en daarenboven tot fanatieke tegenstanders kunnen worden, worden vaak omgelegd. Gewoon, omdat als ze hun land een keer verraden hebben, het zeer waarschijnlijk is dat ze dat weer zullen doen, als de macht eenmaal is overgenomen en ze zich uiteindelijk realiseren dat ze wat macht hebben betreft, buiten de boot zijn gevallen.
   Welnu, wat landverraders betreft hebben we er heel veel in Den Haag, Berlijn, Parijs enz. en niet te vergeten de EU. En mocht het zover komen dat Europa een islamitsich werelddeel wordt, dan kunnen die landverraders dus weten wat ze te wachten staat.,

   Like

 10. Bas zegt:

  Genoeg schade berokkend, bovendien heeft ze iedereen een fortuin gekost

  Like

 11. joga zegt:

  Wanneer we niet oppassen gebeurt dit ook in Nederland met Rutte, want wij zijn net zo gek als onze buren. Ook hij staat al te trappelen voor 17 maart. Laten we nu eens echt verstandig zijn en hem de kans niet geven, maar de PVV groot maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s