De generatie van de watjes en psychische wrakken

screenshot_13

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Toen de overwinning van Donald Trump vaststond, nam het aantal ziektemelding op de Amerikaanse universiteiten met sprongen toe. Er was sprake van zenuwinstortingen in het hele land. Wat is er met de jeugd aan de hand?

contra-magazine

Kan een presidentsverkiezing psychische wrakken produceren? Waarschijnlijk alleen maar indirect. Want: Om vanwege de verkiezing van Donald Trump een psychische instorting te krijgen, moet deze psyche van tevoren al volledig bedorven zijn geweest. Maar in een land zoals de Verenigde Staten, waar op de universiteiten en Colleges “safe spaces” worden gecreëerd en bij voordrachten en op boeken “trigger-waarschuwingen” worden aangebracht, mag men niet verbaasd zijn over zo´n ontwikkeling.

Of het nu gaat om etnische minderheden, vrouwen, homoseksuelen of welke andere groepen dan ook – ze worden allemaal in feite volledig in de watten gelegd. Zogenaamde “microagressie” wordt heftig vervolgd en wie als niet-Mexicaan een sombrero of als niet-zwarte dreadlocks draagt, moet rekening houden met serieuze consequenties. Men mag aan een oorspronkelijk uit Azië of Latijns-Amerika afkomstige Amerikaan zelfs niet eens vragen waar hij werd geboren, omdat dit zou impliceren geen “echte Amerikaan” te zijn. Zelfs de vraag aan een Aziaat of hij goed in wiskunde zou zijn, wordt als “microagressie” beoordeeld, omdat dit het vooroordeel zou versterken dat iedere Aziaat een wiskundegenie zou zijn.

Een samenleving die zich dermate extreem in een “politiek correcte” houding oefent, kinderen en jongeren voor alle (reële en vermeende) zielverwondingen wil behoeden, creëert daarmee echter alleen maar een enorme hoeveelheid psychisch volledig kapotte mensen, die nauwelijks in staat zullen zijn om zonder psychiatrische hulp een eigen leven te kunnen leiden. Of om een vergelijking te trekken: Wie een kind vanaf de geboorte laat opgroeien in een steriele omgeving en volledig afschermt van andere mensen, mag niet verbaasd zijn wanneer dit kind dan bijvoorbeeld na 20 jaar van isolering de reële wereld ingaat en binnen de kortste keren doodziek wordt. Waarom? Omdat het lichaam nog nooit met ziekteverwekkers in contact kwam en het immuunsysteem volledig geruïneerd is. Datzelfde geldt ook voor de psyche.

Als je bedenkt dat juist de studenten, die zo vertroeteld worden, op zekere dag de economische en politieke elite van de VS moeten vormen, dan kun je je afvragen hoe deze mensen dat überhaupt denken te bewerkstelligen. Als deze studenten dan eenmaal in het Congres en in het Witte Huis zitten, dan verklaren ze toch onmiddellijk aan ieder ander land de oorlog wegens een of andere “microagressie”. Welkom bij de generatie van de vertroetelde en in de watten gelegde doetjes!

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

42 reacties op De generatie van de watjes en psychische wrakken

 1. Theresa Geissler zegt:

  Tja, nou……Dit lijkt anders bijzónder veel op dat ándere psychische mankement, dat in de VS in overvloed wordt aangetroffen, namelijk: in de minste of de geringste aanleiding sex/incest/pedofilie vermoeden en daar compleet van over de rooie gaan. En dát verschijnsel doet zich al wat langer voor, dan één generatie!
  De Amerikanen zijn gewoon een volk, dat de hysterie zowat heeft úitgevonden….en hebben er op de eerste plaats vooral zichzelf mee. De enigen, die er goed garen bij spinnen, zijn de producenten van de verfilmde ‘waargebeurde verhalen.’

  Like

 2. Cathja zegt:

  Eigenlijk is er aan deze mensen niets meer natuurlijk. Alles wat wel en niet mag wordt er ingeslepen. Zelf denken is niet toegestaan, en een afwijkende mening wordt de kop ingedrukt.

  Is het ooit de bedoeling geweest dat DE MENS zijn/haar leven zó moest leven? Of zou het de bedoeling zijn geweest dat een mens zichzelf mag ontwikkelen en ontplooien met de gaven die hij/zij heeft gekregen?

  Mensen zoals hierboven omschreven zijn geen mensen meer, maar zombies!

  Like

 3. Ron zegt:

  Micro-agressies. Hoe idioot kunnen ze zo iets bedenken.
  Geen wonder dat het van die watjes worden. Een complete generatie wordt zo verziekt.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Die idioten kunnen niet eens meer zien dat ze in hun handen mogen klappen met Donald Trump!
  Helemaal gehersenspoeld door de “socialist”.
  Niet meer te redden.

  Gekkenhuis!

  Geliked door 2 people

 5. Henk der Niederlander zegt:

  Wat betrefd die microagressie geloof ik ook wel dat dat klopt maar dat is nmm het gevolg van jarenlange hersenspoeling door de Amerikaanse overheid ondersteund door de linkse media aldaar.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Dit soort linkse moderne jongeren hebben totaal geen ruggengraat. Vergeleken met de harde opvoeding die wij vroeger kregen, wat ons weerbaar maakte voor tegenslagen in het leven, zullen zij nooit weerbaar zijn en bij de minste tegenslag al over zelfmoord gaan denken. Je moest eens weten wat ik in mijn leven al meegemaakt heb, wat anderen mij aangedaan hebben. Ik zou ik wel 10 x voor de trein gesprongen kunnen hebben, wat ik dus niet deed. De wil om te overleven en er iets beters van te maken, wat is gelukt, is nooit verdwenen, en zal nooit verdwijnen.

  Geliked door 3 people

 7. Harry zegt:

  Heb momenteel een nieuwe stagiair , ook zo’ n zacht gekookt ei .
  Heel christelijk opgevoed , totaal niet gewapend tegen de dagelijkse beslommeringen , geheel niet bestand tegen plagen , al helemaal niet tegen pesten .
  Laat staan dat ie enig benul heeft van de grote problemen waar wij mee opgescheept zitten .
  Zijn ouders voeren op een binnenvaartschip en hij moest naar de schippersschool .
  Daar werd ie echter gepest en daarom ging zijn moeder met hem aan de wal wonen , zodat ie naar een gewone school kon .
  Het is echt een moederskindje .
  Hij is 18 , drinkt nog aanmaaklimonade , van koffie wordt ie zo strak ! , wat dat ook moge zijn , of hooguit een flesje vruchtensap .
  Iedere twee weken een sessie bij een psycholoog .
  Dat is dan een participant in de volgende generatie !
  Je houdt toch je hart vast voor de toekomst !

  Weet nog dat ik op de lagere school ook nogal eens gepest en gemept werd door gasten die twee klassen hoger zaten .
  Toen ik dat thuis meldde , was het antwoord : dan ga je maar op boksles en dan sla je er maar één keer keihard op los als je het kunt .
  De volgende morgen meldde ik dat ik op boksles ging en sindsdien heb ik nooit meer last gehad .

  Hebben zulke ouders van zo’n knul nou helemaal geen benul ?

  Een quote : huh , evolutie ???
  Na enige uitleg kwam ie tot de conclusie dat god de evolutie wel geschapen moet hebben .
  Darwin ? Nooit van gehoord !
  God lost alles wel op , hoor .
  Ja , welterusten .

  Geliked door 2 people

  • kruisridder zegt:

   Ik ben met schoppen en klappen groot geworden en ben als een oorlogsveteraan met Draag Insigne Gewonden uit de strijd gekomen. Maar ik klaag niet. Daar is nog nooit iemand wijzer van geworden. Wil je vooruit, moet je kunnen incasseren, maar vooral kunnen uitdelen. Het liefst als eerste.

   Like

  • ongesgoolde zegt:

   Kreeg een telefoontje van boven :
   Harde wetenschap alleen lost ook niet alles op volgens de kwantumfysica.

   Like

  • BertG. zegt:

   Waren ze ouders dan niet aanwezig bij zijn sollicitatie.
   Om ‘m te steunen.

   Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Harry, als hij koffie gaat drinken, dan werkt ze Ritalin niet meer en dan wordt hij helemaal hyper druk, door al die caffaine.

   Like

  • Ik heb ook zo’n collega, een man. Hij is zo’n vijftig en heeft nooit seks gehad. Teert nog steeds op zijn ouders. Zwaar christelijk. Elke week naar de kerk en vertelt ons dat God niet overal van houdt… vooral niet van seks voor het huwelijk en schuine praat. Hij heet Rik. Als mijn collega’s naar hem roepen… “Rik heeft een hele grote paardepik!!!”… raakt ie overstuur en begint ie te dreigen met geweld en zegt dat we moeten stoppen. Zijn blind dates lopen allemaal uit op blauwtjes. “Rik heeft een gouden pik!!!”

   Geliked door 1 persoon

 8. Ik vrees dat de VS met dit soort volk niet meer in staat is om wat voor oorlog dan ook te kunnen winnen!

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Mensen worden niet meer opgevoed met kracht en weerstand. Het zijn allemaal als het waar ‘mietjes’ die meteen onderuit gaan bij de minst geringste weerstand. Ze zijn ook niet zelfredzaam en kunnen nergens tegen. Jammer dat dit de toekomstige ‘leiders’ van de wereld moeten voorstellen. Niet iets om gerust over te zijn. Waar is de ouderwetse opvoeding gebleven? Ik ben dankbaar dat ik die nog van mijn ouders meegekregen heb.

  Like

 10. Doc zegt:

  En voor zombies hebben ze een plannetje. Namelijk een heel klein rukplaatje met heeeeeeeeel veel electronica,dit rukplaatje wordt vast gemaakt aan de algehele zombie-cortex, met dit handige plaatje kan je meteen inloggen in de zombie werkelijkheid waar men natuurlijk allerhande zombie activiteiten heb georganiseerd,maar wacht er is meer omdat er altijd meer is.

  Voor zij die geen zombie willen zijn hebben ze een verrassing namelijk een algehele korting met verplichtung van het nemen van dit handige electronische rukplaatje in je hoof met aanleg naar je cortex zodat je cortex meteen zombie cortex wordt. Hiermee je kan je allerlei handige handelingen doen.

  Like

 11. Fred zegt:

  Gehersenspoeld tot op het bot.
  Volledig vergiftigd door propaganda.
  Je kunt ze het eigenlijk nog niet eens kwalijk nemen.
  Het is de scholing die dat met mensen doet.
  Hier ligt ook weer een uitdaging voor Trump om dat weer om te buigen.
  En hij zal daarin slagen is mijn stellige overtuiging.

  Like

 12. Dat krijg je als je te beschermd wordt groot gebracht.

  Like

 13. Luchtpint zegt:

  Emocratie duidt vaak op een overinvesteren in emotionaliteit.

  Normaal rationeel-afstandelijk nadenken kan die generatie niet meer. Als ze wat te verliezen hebben, dan wordt het meteen “persoonlijk”. Vandaar alle hysterische taferelen. En dat heeft voor een groot deel ook te maken met de infantiliteit die tegenwoordig ook in sommige nieuwe media de fundamenten vormt.

  Snel een mening verkopen op 140 karakters op twitter, blabla verkopen op facebook, alles liken en unliken, frienden en defrienden in een handomdraai. Je kan de jeugd dus ook niet verdenken de nodige kennis te hebben van relevante onderwerpen. Bovendien zit men daar ook heel de tijd zijn tijd te verkakken door met een pruilmondje naar het scherm van een smartphone te staren, omdat iemand niet snel genoeg terugbelt of sms’t. Ook dat is dan persoonlijk, een affront. Ze kunnen er niet vanaf en frustreren zich meer dan nodig is. De meeste meningen van jongeren zijn trouwens hersenscheten, hoegenaamd niets waard, want via die nieuwe media telt alleen maar de kwantiteit van opinies en dan moet je er in één keer ook emotioneel achter kunnen staan en je moet er ineens ook honderden tegelijk hebben.

  Serieel opiniëren, dat is de verplichting tegenwoordig die de media oplegt. Duidelijk motiveren waar hun standpunt over gaat kunnen ze niet, want ze hebben er niet over nagedacht en dat wordt ook niet van hen verwacht. Het moet snelsnel gaan en je moet er emotioneel achter staan. Denken is er niet bij.

  Wie die opinies dan weerlegt, wordt gewoon overschreeuwd en uitgescholden omdat ze zelf ook wel weten dat hun opinies op niets zijn gebaseerd. Dat belet hen niet om van houding te veranderen, want het enige dat ze moeten weten is dat ze zelf (in hun eigen hoofd) altijd “juist” moeten zijn, dus zijn alle anderen fout. Emo-emo-emo !

  Tot zover hoe we neuroten zonder kloten aan het lijf hebben klaargestoomd via facebook and all that SHIT. Een bot verstand + narcisme + de zelfoverschatting die daarvan het onvermijdelijke gevolg is. Psychiaters gaan hun werk hebben tegen dat die halvezolen midden ’30 zijn !

  Like

 14. ongesgoolde zegt:

  Zoals Cathja al terecht opmerkt is hier sprake van een onnatuurlijke situatie(passende naam voor een drammende kleuter) en die krijgen uiteindelijk altijd waar ze om vragen : billenkoek.
  Elvis Costello kan er veel leuker over zingen dan dat ik kan schrijven :

  Like

 15. miguel zegt:

  Denk even logisch na, hoeveel van deze studenten spelen er komedie?
  Want als ze meedoen krijgen ze pakken voordelen.
  Het zou me niet verwonderen mochten 9 van de 10 gestoorde studenten komedie spelen om meer macht te krijgen of om meer voordelen te krijgen.
  De hedendaagse studenten zijn lui, en dit komt hen goed uit, moesten ze nog meer voordelen kunnen halen door zich als een zwarte piet te verkleden, zouden ze het doen. Parasieten heb je overal, maar nu hebben ze zich tussen een minderheid van gekken gemengd waardoor ze snel zichtbaar zijn

  Like

 16. Mr D. Umass zegt:

  Wij hebben die mietjes hier ook, kijk maar naar de reclame.
  Een man die zijn shirt knuffelt omdat het zo lekker ruikt en de man is altijd een sukkel.

  Like

 17. tommiehendriks zegt:

  Niet voor niets worden ze ‘snowflakes’ genoemd. Als ze op het warme wegdek landen, smelten ze ter plekke weg. De SPES PATRIAE verwerd tot een DESPERATIO.

  Like

  • elisah zegt:

   Laat me denken aan de bezetting van het Maagdenhuis in 2015, waar opstandige studenten uiteindelijk eens door de ME uitgezet werden.
   Daar was een studente die volkomen hysterisch en doorgedraaid met doodsangst in haar gezicht zat te schreeuwen en volkomen labiel en ingestort geholpen moest worden door anderen. Die beelden op het journaal waren zeer gênant en een schoolvoorbeeld van linkse debiliteit.

   Like

 18. Jan zegt:

  Drain the Swamp is racist.
  Linkse eikel: these white supremacists that just exist to harass minorities on twitter

  Linksvolk brengt leugens in de wereld, hoort deze later weer van een ander en meent dan dat deze waar zijn

  Like

 19. BertG. zegt:

  Met dit soort mensen kan je ook geen normaal gesprek voeren.
  Ze hebben altijd gelijk en overal verstand van en anders worden ze boos.

  Like

 20. Dan zegt:

  “Of het nu gaat om etnische minderheden, vrouwen, homoseksuelen of welke andere groepen dan ook – ze worden allemaal in feite volledig in de watten gelegd.”

  Ziehier de rampen die door de westerse feminisering worden veroorzaakt: http://curiales.nl/2015/01/22/de-feminisering-van-de-westerse-man/
  Mannen worden van kinds af aan opgeleid in kippenhokken en hun vaders zijn dit al vanaf de Damslapers uit ’68. Bij dit alles schroeien ze hun geweten dicht en het kwaad wordt door hen fijndeugdelijk “goed” genoemd. Let wel, laffe mannen hebben dit alles toegestaan. Er is geen verontschuldiging voor dit schorem en verwoesters.

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Feminisering van de man.
   Als je goed leest betekend dat verwijving van de man.
   De vrouwen niet te na gesproken maar als Ik om me heen kijk zie Ik inderdaad dat veel mannen verwijfde trekken vertonen.

   Like

 21. Jan zegt:

  Vrouwen knippen haar af als teken van rouw vanwege overwinning Trump

  New York magazine reported Monday that many women in Washington D.C. are dealing with President-elect Donald Trump’s victory by cutting or dying their hair.

  Julianna Evans, who works for a performing-arts company, told NY magazine that she “cried for three days” following Trump’s win. She said, “it was catastrophic.”

  Marion Jacobs, a former psychology professor at University of California, Los Angeles, spoke to New York about the supposed hair change phenomenon. She said, “People will use all kinds of coping mechanisms, and cutting their hair and changing their look is one way to show or feel that they are doing something over which they have control.”

  ….
  http://dailycaller.com/2016/12/06/ny-mag-women-distraught-over-trump-are-cutting-off-their-hair/

  Like

 22. Jan zegt:

  LOL: San Francisco International Airport Adds Therapy Pig To Greet Travelers…  SFO’s Wag Brigade allows SPCA animals certified by the Animal Assisted Therapy (AAT) Program to greet and comfort hurried travelers as they arrive, depart, or languish through a layover. LiLou is the program’s first pig.

  According to the SFSPCA, “At a minimum, AAT pets must be solicitous and fully comfortable with handling. In other words, pets must be interested in and eager to approach people and accept handling, regardless of the person’s age, gender, race, size, mobility equipment usage, and apparel.” LiLou nailed her training and is now dispatched to the airport once a month.

  http://www.sfgate.com/bayarea/article/SFO-adds-therapy-pig-to-greet-travelers-10695602.php#photo-11941636

  Like

 23. Jan zegt:

  New York geeft therapie aan ambtenaren die lijden aan TIS, Trump-Induced Stress

  New York City is offering its municipal workforce counseling services and other support for dealing with election-year stress brought on by Donald Trump’s election.

  In a Dec. 1 email, the de Blasio administration pointed to mental health resources that are available to workers who are “feeling distressed or vulnerable following the election results.”

  http://nypost.com/2016/12/12/city-offering-workers-therapy-to-cope-with-trump-induced-stress/

  Like

 24. Jan zegt:

  Sneeuwvlokjes krijgen jonge hondjes om stress en ‘psychische problemen’ weg te aaien die ontstaan door studie en examen om zo het pad naar ‘volwassenheid’ in te slaan

  The Oglethorpe Counseling Center, for example, recently sponsored a three-hour “Stress Free Zone” on December 9, the last day of classes, where student could go to enjoy puppies and henna

  “What better way to relieve end of semester stress than some good old fashioned stress relieving fun,” the event description states. “This year’s stress free zone will include old fashioned yard games, arts and crafts, henna tattoos, and most importantly, PUPPIES!!!!!”

  https://www.campusreform.org/?ID=8541

  De realist neemt een wapen en gaat naar de schietbaan:

  Top 10 Health Benefits of Going To a Shooting Range

  http://www.healthfitnessrevolution.com/top-10-health-benefits-going-shooting-range/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s