Shula, de Publieke Omroep en ‘laagopgeleiden’

screenshot_6

(Door: Ebru Umar)

Groot respect voor ‘laagopgeleiden’. Voor Niels die afgelopen week de pomp in de verwarmingsruimte dusdanig instelde dat ik niet meer midden in de nacht wakker word door de resonantie-brom. Ik stond erbij en probeerde te begrijpen wat hij zei: „Op standje 80 procent hebben ze bovenin bij -10 graden geen warm water, dus dat doen we niet.” Voor Gert-Jan, de vloeren-man die het gepruts van Slowaken kwam overdoen en precies uitlegde wat hun gepruts was: „Ze hebben met 120 mm geschuurd en dan krijg je ’m nooit meer glad, maar krijg je strepen op je visgraatvloer.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, NPO, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Shula, de Publieke Omroep en ‘laagopgeleiden’

 1. hslot4 zegt:

  NPO oh bestaat dat nog ?
  goh !

  Like

 2. wauso zegt:

  Nieuw liedje voor Sylvana van Tokkie !

  Toen RoetMop nog een RoetMopje was
  Zij was aardig om te zien
  Nu bromt zij alle dagen
  En bijt nog bovendien.

  Zij is een echt bedorven mens!
  Eerst was ze vriendelijk en intens,
  Nu wil ze enkel kwekken over kleur.
  Dus wijs ik haar liefst de deur !

  Hoe dwaas praat RoetMop den helen tijd!
  Doet zij dat niet uit Eigen Profijt ?
  RoetMop wil aandacht voor Kleur.
  En de Witte Mens vindt haar maar een Zeur

  Zij is het janken niet verleerd
  Wat doet ons RoetMop toch verkeerd

  Geliked door 1 persoon

 3. wauso zegt:

  Shula, Shula, Shulala en ze speelde nog lang met de Thermometer van Pauw LaLa !
  Ja, dat dichten dat krijg je als je hogerop wil. Ik vind trouwens dat Shulala een beetje groter geworden IS ! Zou dat misschien komen van de injecties die ze van Pauw gekregen heeft ?
  Het volgende informatieve programma van Pauw gaat erover, dat Shulala goed kan ‘blazen’ op de ‘Fluit’ !

  Geliked door 1 persoon

 4. Mirjam zegt:

  Ik vind het zoiets achterlijks te praten over hoogopgeleiden en laagopgeleiden. We zijn allemaal burgers van dit land en dit onderscheid zou totaal niet gemaakt moeten worden. Als we al die mensen met lage opleidingen eruit zouden kieperen, dan hadden we een groot probleem en zou de luxe verzorging, welke Nederland zou hoog in het vaandel heeft staan, tot het verleden behoren We zouden zwaar in de problemen komen. Niemand is meer of minder dan de ander en we hebben elkaar nodig. Ieder mens heeft talenten, en ieder mens gaat dood, wat onderscheid ons dan van elkaar? Niets, behalve de keuzes die we maken, de richting die we opgaan in ons leven. De goede of de slechte weg. Die mevrouw heeft er niets van begrepen.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Dat heb ik ook nooit zo goed begrepen, dat er mensen zijn die tegen andere opkijken vanwege een behaalde titel ergens voor.
   Een bewijs dat je ergens je best voor gedaan heb.

   Iedereen heeft ze eigen kennis, maar niet altijd zin er in om dat met een papiertje uit te drukken.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Sterker nog, een feit is, dat het hebben van een hoge opleiding en de bijbehorende diploma’s, géén garantie is van intelligentie, inzicht, wijsheid en emotionele volwassenheid en géén vrijwaringbewijs voor het hebben van mentale psychopathische ziekten. De criminaliteit is onder hoogopgeleiden ook sterk vertegenwoordigd.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Als we nu eens zouden beginnen met het om te draaien en er wat hoogopgeleiden uitflikkeren en die inruilen voor meer, meer, meer “laagopgeleiden”.
   Wat zou dat ’n opluchting zijn.
   Al dat linkse tuig dat hier 3/4 X modaal minimaal verdiend en dat niets positiefs presteert behalve alles wat echt is en van ons vernietigen en er niks voor in de plaats leveren dan pure ellende…! Kijk naar Cambodja.
   Al die intellectuelen gingen er uit en het oerwoud kwam terug.
   Dat bedoel ik.
   Maar het gras wordt wèl gemaaid daar, want ze hebben heel veel laagopgeleiden.

   Like

 5. Ildiko zegt:

  wij mensen dromen graag over een super rijkdom, maar als de droom uitkomt en wij bij deze super rijke klasse behoren dan pas realiseren we dat het geluk is ver te zoeken. In deze klasse zitten het meest irritante egoïstische narcistische mensen die aan elkaar niks gunnen en alleen met zichzelf bezig zijn.

  Like

 6. Henk der Niederlander zegt:

  De edele dame Shula Rijksman heeft waarschijnlijk nog niet goed begrepen dat haar huis waar ze woont waarschijnlijk is gebouwd door een aantal niet al te hoog opgeleide metselaars en zij zonder deze niet al te hoog opgeleide metselaars dus op een hutje op de hei zou wonen.
  Ik ben zelf van mijn beroep Scheepstimmerman (hoewel Ik een aantal jaren iets met fietsen deed)
  Het grootste deel van mijn leven heb Ik op de bouw gewerkt en soms kregen we zelfs van de toekomstige bewoner te horen dat hij zo’n goede opleiding had genoten met een ondertoon dat hij zich toch wel een beetje verheven voelde boven dat domme timmermansvolk.
  Natuurlijk niet zo slim want dat domme timmermansvolk kent 10 tallen kunsten om een nieuwbouw bungalow de eerste jaren nogal wat gebreken te laten vertonen.
  U begrijpt me wel geeerde lezers.

  Like

  • delamontagne zegt:

   In tijden van “Nood” weten praktische mensen, mensen die met hun handen iets nuttiges doen, eerder te overleven dat zij die met hun mond de kost verdienen.
   Aan “bla-blader-dieblabla” heb je dan niet veel.
   Wel praktisch inzicht en improvisatie-talent helpen je dan verder………
   (( n.b. Scheepstimmerlieden heb ik vroeger alleen aan boord meegemaakt, niet aan de wal !! ))

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Nou kun je een hoogopgeleide Scheepstimmerman natuurlijk niet vergelijken met ’n gewone timmerman uit de bouw.

   Like

   • Henk der Niederlander zegt:

    Jawel hoor Ik heb het vak geleerd omdat Ik graag op school zat in mijn jeugd en een zeer goede stageplaats gekregen via mijn klasseleraar.
    In mijn vak was Ik zogezegd een geluksvogel.
    Verder ben Ik ook altijd maar een gewone jongen gebleven.
    En dat is geen veer in mijn Timmermansanus Hehehehhe

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Vroegr, had je nog echt, met “teak” betimmerde kajuiten/hutten/salons etc.
    En dan niet te vergeten de passagiersschepen.
    Nu is alles klater[nep] goud, verf-gespoten op plastic ondergrond of aluminium chandeliers.
    En de nwe passagiers, nu cruissers, maar ahh……..wowh uitten, eerbiedig kijkend en prachtig roepend onder de diepe indruk van al die nep-rijkdom.

    Like

 7. Drs.P. zegt:

  Daar moet een piemel in, daarrrrrrrrrr moet een piemel in, t liefst een hele grote lange dikke neuqnegert piemel, misschien piept ze dan een beetje anders de arrogante tering trut!!!!

  Like

 8. Wilma Grunn. zegt:

  Die “hoogopgeleiden” heb ik dagelijks in de winkel. Vaak arrogant, onbeschoft maar vooral erg DOM!

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Ik ken ze @ Wilma.
   We hebben in de fietsenhandel ook een winkel gehad.

   Like

   • Wilma Grunn. zegt:

    Laat mij raden…’betalen voor het plakken van een band? Kost dat dan geld? Lijm kost toch niet zoveel? Dat doe je toch (zo) eventjes? Is dat dan geen service? Nou….de concurrent doet dat gratis hoor! Uurloon? En ga zo maar door! Vreemd genoeg zijn dit vaak nog economie studenten ook!

    Like

 9. Bij elke graad hogeropgeleidheid neemt het vermogen om zelf te denken exponentieel af. Hoogopgeleid wil dus zeggen dat het koppie vol geperst zit met overwegend giftige meuk die er gelukkig bij de vrindjes ook in zit, waarover ze kunnen leuteren bij de thee of de borrel en wier vastgelijmdheid – zeg maar het pur-effect – geen ruimte meer laat voor bijvoorbeeld voortschrijdend inzicht. Er kan dus niks anders meer in dan wat er al in zit. Hoogopgeleidheid is tevens de lul (m/v/x) die je uit de broek kunt hangen om anderen met je goddelijke alwetendheid te imponeren. Heel, heul vaak zit er in die kopjes van hoogedelopgeleiden dat bekende rode kwabje, dat zo groot is dat het bij het praten de mond uitkomt. In enge zombiefilms en series over de levende doden zie je wat ik bedoel. Dus, willen jullie minder, minder, minder hoog….(maggutnog?)

  Geliked door 2 people

 10. Mirjam zegt:

  Weet je wat ik nu beDenk? Denk zal de Nederlanders nooit snappen. Ze zijn letterlijk én figuurlijk géén partij voor de nuchtere Nederlanders. In ons zit een oergevoel dat alle onzin wegvaagt. We houden niet van aandachttrekkers, we zijn mensen die met beiden voeten op de grond staan en van alle onzin NIETS moeten hebben. We zijn realisten en we houden niet van namaak en van leugens. Dus, bij ons, de echte Nederlanders krijgen ze nooit een voet aan de grond.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ben het helemaal met je eens, maar ze zien ons ook niet als hun doelgroep.
   Dat zijn voorlopig alle miskende licht, middel, donker, en zwartgekleurden die altijd door de boze blanke gediscrimineerd worden.
   Ze hebben te weinig Türken bij de hand, dus voorlopig doen ze het nog met negers,
   mocro’s, Surinamers en ’n paar blanken die met proefverlof zijn.
   Als er straks vrij reizen is voor alle Turken laten ze die als ze hier zijn, gelijk even op DENK stemmen zodat ze 150 zetels hebben.
   Sylvana wordt dan met haar hele pruikenverzameling in een bordeel gestopt.

   Like

  • BertG. zegt:

   Dat is een mooi verhaal voor de meeste Nederlanders die binnen zitten en maar wat zitten te mopperen.
   Zodra ze buitenkomen, passen ook zij zich aan.
   Het mopperen blijft beperkt tot binnenshuis, en dan hebben ze de grootste bek.
   Maar eenmaal buiten, blijft er niks meer van over.

   Like

 11. Thoth zegt:

  Oh. dat ben ik dus ook, laagopgeleid. Ik heb inmiddels een werktuigbouwkundige (Bsc), psychologie (Bsc) en een bedrijfkundige (Msc) opleiding heeft genoten. Maar volgens Rijxman ben ik een platvoerse Hollander. Omdat ik niet wil inzien om de islam een ‘religie van vrede’ te aanschouwen. Mensen, die de wereld als elite, gütmenschen en vooral links in hun voorbeeld hebben en vastgeroest zijn. Mensen waar het normaal is geworden waar de laatste 30 jaar de terroristische activiteiten hfz. alleen door de islam worden gepleegd. Waar ook deze activiteiten door ‘hoogopgeleide’ gasten worden gepleegd. Waar ook de ‘hoogopgeleide’ imams haatpredikers zijn. Ik vermoed dat deze Rijxman zelf een minder opgeleide gast is.

  Gatverderrie.

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Kun je nagaan @ Thoth dat we na alle scholing toch niet slim genoeg zijn om in te zien dat het socialisme goed voor ons zou zijn.
   Tja wat moeten we daar nou van zeggen, Ik weet het eigenlijk niet maar Ik volg dan maar een van de mensen waar Ik stage bij liep en me zei, Stom geboren en niks bijgeleerd.
   Laten we het daar dan maar op houden hehehehehe.

   Like

 12. Wachteres zegt:

  Laat die ‘hoogopgeleiden’ eens een huis bouwen of de motor van een auto repareren of een houten vloer leggen.

  Dan kunnen ze ervaren wat het betekent om ‘laag opgeleid’` te zijn, zegt een ‘`hoogopgeleide’` met twee linkerhanden en zonder een technische knobbel.

  Toen hier in de buurt een huis werd gebouwd heb ik vol bewondering toegekeken en ik voelde me een grote stommeling omdat ik heel zeker wist dat ik zoiets nooit zou kunnen presteren.

  Hoe krijg je alleen al de vloer en de muren recht?

  Ik heb jongens op de afdeling MBO-techniek Engels gegeven. Als ik met een apparaat moest werken dat er een beetje anders uitzag dan ik was gewend, was ik blij dat ze me – al hoofdschuddend over zoveel stommiteit – konden helpen.

  En ze presteerden het ook nog om moeiteloos in een jaar hun Engels van B-niveau op te halen tot C- of D-niveau: “Peace of cake, mevouw.”

  O ja, behangen kan ik wel! Nooit samen met je echtgenoot behangen, trouwens. Dat wordt hommeles.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik zou ook alléén maar willen behangen met mensen die van natura uit goed op de muur hechten.
   Echtgenoten hebben de vervelende neiging om na verloop van tijd krom te trekken of op te bobbelen. Je kunt dan met een klein mesje gaatjes in de bobbels prikken maar dit gaat mij persoonlijk te ver.
   Wat ook wel gedaan wordt is ze àchter het behang te plakken, maar ik heb me laten vertellen dat dit voornamelijk vlak voor een verhuizing gebeurt.
   En daar behang je niet voor,

   Like

 13. hans zegt:

  Nou, even de mythe doorprikken van laagopgeleid, proest!
  Dat uitgerekend links TUIG daarmee schermt!? Allereerst is bijna de gehele aanhang van links LAAGOPGELEID, want als je willens en wetens stemt op marxistisch (getinte) partijen of naar voorgeschoteld links fake-news kijkt waarin word gesuggereerd dat men tegen discriminatie is, op de bres springt voor meer vrouwenrechten, tegen homofobie is, maar tegelijkertijd hier de allergrootste fascisten, racisten en allerlei ander dergelijk aanverwant derde wereld tuig binnenhaalt die dit juist allemaal implementeren, hanteren en in stand houden waar deze
  socio-kwezels zo tegen schijnen te zijn, dan ben je dus namelijk LAAGOPGELEID!!
  Verder wat betreft boze blanke mannen, nou ik zie alleen maar hele boze ZWARTE mannen, in de media, in de “muziek” industrie, op straat en overal waar men ze maar kan treffen!
  Weet je, ” als er geen blanke mannen zouden zijn hadden al die verongelijkte NEGERS en KOTSLIMS nog in plaggehutten gewoond met spiegels en kraaltjes als ruilmiddel!
  Daar zit de haat en jaloezie en dat weten ze ergens diep binnenin, vandaar die agressie!

  Like

 14. Thoth zegt:

  Meiden van Halal terug op televisie. De zussen Esmaa, Hajar en Jihad Alariachi, beter bekend als de Meiden van Halal, keren terug op televisie. Ruim tien jaar na hun eerste programma mogen ze bij de NTR een nieuwe serie maken, dit keer onder de noemer De mama’s van Halal. Dat meldt de omroep vandaag.

  http://www.ad.nl/show/meiden-van-halal-terug-op-televisie~a3eeb2db/

  Ik denk dat Rijxman hiermee te maken heeft… Het moet gewoon door de strot geduwd worden terwijl er niet meer dan een halve ezelskop er naar kijkt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s