Vanwege Rusland: Zweden haalt oeroud raketsysteem uit het museum

screenshot_5

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Als het er om gaat in paniek te raken en over te reageren, staan de Zweden aan de top. Vooral als het gaat om het zogenaamde “Russische gevaar”.

contra-magazine

Volgens de Britse krant “Express” haalt de Zweedse regering vanwege het zogenaamde “Russische gevaar” haar enige raketsysteem uit de mottenballenkist respectievelijk uit het museum. De “Kustrobotbatteri 90” (foto), een antischip raketsysteem van Saab Robotsystem, zal nu op aanwijzing van minister van Defensie Peter Hultqvist weer dienst gaan doen.

Hultqvist zei: “Het is extreem goed dat wij een kustraketsysteem in onze nationale defensie hebben.” En verder: “Dat betekent dat wij antischip raketten vanaf het land over een enorme afstand kunnen afvuren. Het belooft een verhoogde flexibiliteit en mogelijkheid in de oorlogvoering op zee.”

Hoezeer dit een zuivere propagandamaatregel blijkt te zijn, blijkt uit de omstandigheid dat het raketsysteem uit de jaren-80 van de vorige eeuw – dus nog uit de tijd van de Koude Oorlog – tegen de moderne schepen van de Russische marine sowieso bijna geen schijn van kans zou hebben. Bovendien benadrukte president Poetin steeds opnieuw dat hij en het Russische volk sowieso niet geïnteresseerd zijn in een militaire confrontatie met het Westen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Naïviteit, propaganda, Rusland, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

12 reacties op Vanwege Rusland: Zweden haalt oeroud raketsysteem uit het museum

 1. volksrechter zegt:

  Voor modern materiaal hebben die achterlijke zweden geen geld, maar voor import verkrachters en criminelen eens zoveel !!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Laat ze in dat LINKSE KLOTENLAND maar eerst eens OORLOG gaan voeren tegen al die INDRINGERS die ze zomaar binnen laten stromen en die daar alleen maar zijn om héél zweden uit te roeien.
  Dat gevaar is groter dan op Rusland wachten. DOM VOLK!!

  Geliked door 1 persoon

 3. ieznogoedh zegt:

  Tsja, zo langzamerhand ga je toch het gevoel krijgen dat door de import van al die mislims in Zweden, het gemiddelde intelligentieniveau wel heel erg ver gedaald is.

  De vraag is nu of de eerste poging tot machtsovername door mislims onafhankelijk in Zweden zal plaatsvinden, of dat alle mislims in heel Europa wachten totdat de vijfde colonne overal sterk genoeg is, om pas dan overal tegelijk D-day te “vieren”.

  Like

 4. Henk der Niederlander zegt:

  Ach de Zweedse regering zal de slappe Zweden wel uitleggen zoals onze eigen Colijn wist te vertellen net voor ww2 Ga maar rustig slapen, alleen als toevoeging want we hebben een museum leeggehaald.
  Hehehehehehe

  Like

 5. Dat Zweden blijft een zielige vertoning !

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Ach Zweden maakt al lang deel uit van Saoudi Arabië.
  Ze beginnen ook met dezelfde letter.
  Mij viel dat jaren geleden al op. Maar niemand wilde mij geloven. Nu zie je het zelf.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Ach, laat die idiote Zweden (net als de E.U.) de Russen maar uitdagen. Eens is de maat vol bij Poetin, ook al beweert deze niet uit te zijn op een confrontatie met het Westen. Hopenlijk worden ze nog eens geannexeerd door de Russen, en die zullen dan wel korte metten maken met al die Moslims aldaar !

  Like

 8. Zweden is gewoon geflipt, niet meer te redden.

  Like

 9. Harry zegt:

  Zo zie je waar een socialistisch schoolvoorbeeld toe leidt .
  Een voorbeeld om NIET te volgen !

  Like

 10. Benesha zegt:

  Binnenkort halen ze hun katapulten boven. Rare jongens die Zweden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s