Vrij spel crimi-illegaal

screenshot_3

(Door: Jorn Jonker en Jan-Willem Navis)

DEN HAAG – Staatssecretaris Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) waarschuwt gemeenten die door willen gaan met de opvang van illegalen. Zij geven daarmee ook Marokkaanse en Algerijnse asielzoekers, die massaal in de criminaliteit vervallen, een plek om te slapen.

de-telegraaf

Van migranten uit veilige landen wil het kabinet nou juist zo graag af. In Groningen werd onlangs nog alarm geslagen door de burgemeester omdat Marokkanen en Algerijnen, die plots in groten getale naar Nederland komen, rovend door de stad trekken. Volgens Dijkhoff moeten die „zo snel mogelijk” terug naar hun eigen land.

De steden die nu een zogenoemde bed-bad-brood opvang voor uitgeprocedeerde asielzoekers hebben, zeggen tegen deze krant in koor dat ze door zullen gaan met onderdak bieden aan migranten die eigenlijk terug moeten. Ook nu het kabinet de financiering stopt.

„Ik zal mijn gemeenteraad vragen dit zelf te dragen”, zegt bijvoorbeeld D66-wethouder Schroor van datzelfde Groningen waar de problematiek met Marokkanen en Algerijnen zo speelt. „Als uitgeprocedeerden gaan zwerven, wordt de overlast nog groter.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Drs. P.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", asielwaanzin, Criminaliteit, D66, Hypocrisie, Illegalen, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Nederland, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Vrij spel crimi-illegaal

 1. BertG. zegt:

  Volgens mij is het strafbaar om onderdak te verlenen aan criminelen.
  Je bent daarmee medeplichtig geworden omdat je ze voor ziet van een schuil adres.

  Like

 2. STOP HET DAN OOK EENS!!!! Dan valt er minder te zeuren. Die gemeenten willen ook maar blijven doorgaan, al moeten ze het op hun knieën moeten aan blijven bieden. Maar de regering moet ze wel zelf uitzetten, om de burgers te beschermen.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Als ik het artikel lees, dan krijg ik toch weer het gevoel dat het lauw Loenen is. Er wordt wel gezegd dat ze ‘zo snel mogelijk’ terug moeten naar eigen land, maar uit deze woorden spreekt totaal geen daadkracht. “Van migranten uit veilige landen wil het kabinet nu juist zo graag af”….; wat is dit toch voor een slappe uitspraak?! Stel een termijn waarop ze uitgezet moeten worden of zijn, en zónder pardon! Illegaal is illegaal. Uitgeprocedeerden hebben hier niks te zoeken en kosten ons klauwen met geld!
  Uiteraard zijn de linkse politieke partijen niet blij met deze uitspraken, maar mij gaan ze nog lang niet ver genoeg.
  Voor geen enkele gelukszoeker hoort hier opvang te zijn, alleen voor mensen die werkelijk een oorlog ontvlucht zijn. Dat alleen al is lastig genoeg om te bewijzen. Al die ‘bijvangst’ moet meteen worden uitgewezen.
  En economische migranten moeten we zonder meer weren. Laten we eerst onze eigen werkloze burgers maar eens aan een baan helpen. Dat is al moeilijk genoeg.

  Like

 4. volksrechter zegt:

  Gooi daar een brandbom binnen godverdomme rotzakken !!!!!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  [quote] De steden die nu een zogenoemde bed-bad-brood opvang voor uitgeprocedeerde asielzoekers hebben, zeggen tegen deze krant in koor dat ze door zullen gaan met onderdak bieden aan migranten die eigenlijk terug moeten. [/quote]

  Kunnen ze er weer wat belastingen bij verzinnen; de “goedmenselijke” blinde kloothommel-burger heeft hiertegen geen enkel bezwaar.

  Like

  • BertG. zegt:

   Leg mij nou eens uit wat ik kan doen bij een bezwaar.
   Geen belasting betalen of inhouden op mijn rekening, levert een deurwaarder op + de bijkomende kosten, en die stijgen dan vrij hard.
   10 euro kan in een jaar dan al 1000 euro geworden zijn aan bijkomende kosten.
   Desnoods trappen ze mij mijn woning uit als de kosten te hoog worden.
   En geen hond die ik op dat moment aan mijn kant zal vinden om hetzelfde te doen.
   Maar verder vinden we het allemaal even vervelend.
   Alleen we bemoeien ons niet met een ander en blijven allemaal enkel thuis wat mopperen hoe vervelend het is dat we daar voor moeten betalen.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ BertG. 22 november 2016 om 15:47

   Nee natuurlijk kun je niets doen tegen belastingaanslagen; dat had ik je al eens eerder gezegd! Belasting is “legale” diefstal waartegen je machteloos staat. !#$%^&^%$#!
   Desnoods verkoopt de blauwe enveloppen maffia je huisdier onder je reet vandaan om aan een paar !#$%$#$^%^^ euro te komen die je aan die dieven schuldig zou zijn.
   .
   Ik doelde op het feit dat de kloothommels geen enkel bezwaar hebben tegen het importeren en pamperen van steeds meer “asielzoekers” en dat de kloothommels niet snappen dat het aan de vreet houden van “asielzoekers” door de belastingbetaler moet worden bekostigd.

   Like

   • BertG. zegt:

    Een kleine vorm van saamhorigheid zou er moeten wezen.
    Dus afspreken dat we het allemaal niet meer gaan betalen.
    Maar ik denk niet dat ooit nog ga meemaken hier, dus we blijven nog wat mopperen erover.
    Het helpt wel niks, maar je heb het toch maar mooi gezegd, dat je het vervelend vind.

    Maar wat gaan we daar nou eigenlijk aan doen en veranderen?
    In me eentje gaat het niet lukken zo.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 22 november 2016 om 18:00

    Ik wou dat ik het wist…
    Ik krijg niet eens “Gutmenschen” zo ver dat ze wat gaan lezen op de site van E.J. Bron…
    Ze kijken wel naar het journaal op tv, zeggen ze.

    Like

 6. Sabeltant zegt:

  De volksverraders van D66, PVDA, SP, GL zullen de kosten afwentelen op de burger.
  Mensen uit plaatsen waar zo’n illegalen opvang zit ga naar uw gemeente en eis dat deze wordt gesloten.
  De illegalen zullen op acht plaatsen in Nederland opgevangen worden en van daaruit teruggestuurd worden naar hun eigen land.
  Waarom kunnen politici van bovenstaande politieke partijen niet snappen dat we nooit alle mensen van de wereld op kunnen vangen. Zeker niet als er in die landen niets aan de hand is.
  Stop met deze oneerlijke asiel idioterie en ga je inzetten voor de echte Nederlander zoals het hoort. Je bent door ONS gekozen maar niet om illegalen uit de wereld te helpen.

  Like

 7. mahoog zegt:

  Hoe maf kunnen ”goedmensjes” wezen.

  Like

 8. Flo zegt:

  Laat maar lekker doorgaan stupide links goedmenschen / ambtenaren, die burgeroorlog gaat komen, veroorzaakt door dezelfde linkse klootzakken…….

  Like

 9. Grenzen dicht dan regering!!! Anders is uw taal een loos gebaar.

  Like

 10. Steven zegt:

  Die krijgen straks gewoon een verblijfsvergunning. Want bijna alles wat binnen komt hoeft nooit meer weg. En al helemaal niet als al die tering landen waar ze vandaan komen ook nog gaan zeggen, “wij hoeven ze niet meer terug” dan is de verblijfsvergunning al bij de drukker en de bijbehorende lifetime uitkering al onderweg!

  Like

 11. piet travestiet zegt:

  Misschien ook minder Algerijnen???
  Of mag je dat ook niet zeggen…..?

  Like

 12. Wachteres zegt:

  Moeten uitgeprocedeerden niet worden uitgezet?

  Of is het: Blijf hier maar gezellig nog een poosje en dan krijg je straks een algeheel pardon?

  Het zou me niet verbazen als linkse geitenwollensokken hen dat voorhielden.

  Like

 13. Mary zegt:

  Wat bedoeld D66 wethouder Schoor met ik zal mijn gemeenteraad ( de door het eigen clubje gekozen maatjes) dit ZELF te dragen, dat zou dan betekenen dat dit niet betaald wordt door de belastingbetaler in die stad?, maar door de gemeenteraadsleden ZELF, zo niet gaat die zak maar vragen aan de bewoners van Groningen of ze dat willen bekostigen en bij een nee flikkert hij ze er uit, hij zit daar om de belangen van de belastingbetaler van die stad te behartigen daar wordt hij voor betaald en anders niets!!!!
  Hup weg met al die gemeentehuisjes met hun linkse belangengroepjes.

  Like

 14. Islamiseren doe je zo: stapje voor stapje moskeedrammen en gebedsjengelen
  U moet het allemaal goed vinden anders bent u een racistxenofoob

  (Door Annabel Nanninga)

  De na jaren ruzie en splijtzwammerij doorgedramde Turkse Westermoskee in Amsterdam West acht het tijd voor de volgende stap in de islamisering van de wijk (de stad, het land, Europa): de gebedsoproep moet schallen! Dat er afspraken zouden zijn dat zulks niet de bedoeling is, daar weet voorzitter Muhettin Aydin niks van. Wel is het erg zielig voor de moskee dat er na berichtgeving in de media over de gebedsoproep, er opeens allemaal negatieve reacties komen.

  Heel vreemd, je laat een met terreur, onderdrukking en radicalisme geassocieerde strijdkreet van een krijgsprofeet met een veroveringsideologie loeien in een vrij, westers land, tegen eerder gemaakte afspraken (huh, afspraken?) in, en metéén negatieve reacties! Najaaa. Supergemeen.

  Nadat mensen geen moskee wilden, die er toch kwam, en geen buitenlqndse invloeden in de moskee, die er toch kwamen, wrikt islam-splijtzwam nu aan de afspraken over de gebedsoproep, die wij niet willen maar die er toch gaat komen. Maar of u vooral geen plan wil herkennen in stapsgewijze islamisering want dan moeten politici en media weer foei roepen en u uitlachen danwel met Hitler vergelijken en na, bijvoorbeeld, verkiezingen bedremmeld constateren dat ze u en uw grote gelijk gewoon helemaal gemist hebben.

  Enfin.

  Amsterdam is na decennia vraat door PvdA-rot inmiddels in handen van D66, dat is een soort PvdA qua slachtofferdenken en wegmetons maar dan nóg burgerhatender en elitairder, dus die gebedsoproep gaat u als u omwonende bent gewoon moeten slikken. En als de Westermoskee het mag, mag iedere andere moskee het ook, en tegenwoordig woont al zowat iedereen in Nederland binnen gehoorsafstand van een moskee dus hoera! Coming soon vanaf een minaret near you!

  Laten we vooral niet vergeten dat via moskeeën salafisten gewelddadig de macht trachten te grijpen, zozeer zelfs dat zij onderling geweld niet schuwen. En dat via moskeeën werd opgeroepen om tijdens de Turkse Coup de straat op te gaan om tiran Erdogan te steunen. En dat mensen in de moskee een vooraf ingevuld aangifteformulier tegen de vrije meningsuiting van een democratisch gekozen volksvertegenwoordiger konden ondertekenen. Dus hee, zo’n gebedsoproep valt vergeleken met zulke zaken dan best mee juist, toch? Nou dan.

  Hieronder een filmpje bij betreffende moskee, ondergetekende praat met Wim van Rooy over de betekenis van dergelijke bouwsels en hun nut binnen de islamitische expansie.

  http://www.npo.nl/studio-powned/28-01-2016/POW_03065133?start_at=2040

  Like

  • Jean zegt:

   Wedden dat in Europa hetzelfde zal plaatsvinden als in de USA? Ik hoop het althans uit het diepst van mijn hart dan kunnen die van Soesdijk en Laken ook hun vertrekvaliesje nemen, heerlijk.

   Geliked door 1 persoon

 15. Peterdm zegt:

  Wat leert Donald Trump ons. Willen de landen hun al dan niet criminele landgenoten of vluchtelingen niet terugnemen, dan gaat het verkeer dicht. Geen geld,goederen en personenverkeer. Afgelopen met de chantage. D’66 geeft die criminelen verblijf rechten, Trump brengt deze criminelen terug waar zij horen.

  Like

 16. Via moties van wantrouwen moet een dergelijke verraderlijke burgemeester uit zijn ambt gezet worden!

  Like

 17. Golden Girl zegt:

  als ze door de straten gaan zwerven gaan ze mensen beroven, maar we worden of door hun beroofd of door de regering, ze zijn veel te soft met die illegalen en de asiel troep
  zie laatste artikel van de mevrouw waar ze de auto deur van open trekken, ze staan je midden in je gezicht uit te lachen

  Like

 18. Fred zegt:

  Ik zou wel eens willen weten van welke partijen deze malloten lid zijn die illegalen opvang en bed bad en brood willen geven.
  Ik zal er niet ver naast zitten denk ik als dat allemaal zonder uitzondering malloten van PvdA, GL, D666 en SP zijn.
  En het ergste is nog wel dat wijzèlf die malloten gekozen hebben.
  Maar niet op 15 maart 2017 mag ik hopen.

  Like

 19. Klippie 72 zegt:

  In diverse landen als je visum niet goed is wordt je in een detentie centrum geplaatst en zo snel mogelijk op het vliegtuig. Gevangen zetten kost ook geld.

  Like

 20. Mirjam zegt:

  Er komt een selectief boerkaverbod. De regering heeft nog niets geleerd van het gevaar van salafisme.
  http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/meerderheid-voor-boerkaverbod-in-bus-school-en-ziekenhuis/ar-AAkCBtX?ocid=mailsignout

  Geliked door 1 persoon

 21. Guardiacivil zegt:

  Daarom gooi ik alles op openbaar en gebruik ik Facebook om al onze berichten nog verder te kunnen verspreiden.

  Like

 22. Iedereen die criminele illegalen huisvest moeten ze per direct opsluiten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s